- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.561
Selam kızlar , dışardaydım yeni geldim ..
Esila2m çok üzüldüm ,çok dua ettim ama kısmet böyleymiş dediğin gibi..
Rabbim tez zamanda diğer dondurulmuşlarında yavruna hatta yavrularına kavuşmak nasip etsin ..
2 tane koyacaklarmış artık bundan sonrakinde ..
İnşallah o tedavinde olur ..
Bizde seni çok seviyoruz...
Mues'im 8. haftaya başlamışsınız kuzularınla ..
Maşallah size
Benim 10. haftaya kadar çok ağrım oldu , 10. haftada resmen adet sancıları çektim ..
10. haftadan sonra rahim pelvisten çıkıp , yukarı doğru genişlemeye başlıyor ..
Eğer bu tür ağrıların olursa aklında olsun ..
Çoğu yerde kanama eşlik etmiyorsa bir miktar sancıyı önemsemeyin diyor..
kızlar benimde sizlere sorum var aslında ben dün kadın dıoğumcuma gittim
akşam gelince de gelişmeleri size uzun uzun yazmıştım ama net gitti ve yazdıklarımın hepsi gitti
üşendim bir daha da yazamadım
ben bugün rahim filmi çekildim adetimin 33. günü ama doktorum olsun beklemyelim dedi
ben de şaşırdım ama güvendim kendisine emanet ettim kendimi
çünkü çok değerli biri gerçekten bu kez doktoruma tam anlamıyla güvenip asla sorgulamayacağıma dair kendime söz vermiştim
öyle de yaptım ağustosta sıra vardı rahim filminde ve ben dışarıa çekilecektim adetim de gelmek bilmeyinice doktoruma gidip rica ettim
onun özel hastası olunca tüm kapılar da açıldı önümde ve ağustosta sıra olan filmi birgün sonrasına bugüne verdişler
adetimin 33 günü dedim ama olsun dedi beklmeyelim daha fazla dedi bir gebelik testi aldı negatif çıkınca
bugün de gittim rahim filmini çektirdim
çok korkuyordum ama çok şükür sıkıntısız geçti rabbime emanet ettim kendimi
hiç sıkmadım sonu çok güzel olacak inşalah dedim hatta ilk ben çekilmek istiyorum dedim
hiç kendimi kasmadan sorunsuz atlattım
çeken kişi de seni en uyumlu hasta seçiyorum dedi:))))
velhasılı kelam sonuçlar cumaya çıkacak eşim de o günlerde test verecek üç ay dolmuş oluyor çünkü
ve inşalah bir sıkıntı çıkmazsa bende eşimin değerleri de biraz yükselmise muhtemelen ilk adetimle tedaviye başlarız
takip isteyeceğim ilk etapta.. hayırlısı inşalah rabbimden..
bişiler yaptığım için gerçekten çok mutluyum ve sabırsızlıkla tedaviye bir yerden başlayacağım günü bekilyorum
gelişmeleri de sizinle paylaşmak istedim..
gelelim asıl soruya benim normalde banyo yapmam lazım rutin kontrollerde olduğu gibi.
yani gusül abdesti almam lazım dimi..
normalde alttan muayenelerde alıyordum haliyle
ama şimdi hsg de bir sıkıntı olur mu bilmiyorum sormayı da unutmuşum nette biryerde öyle bişi gördüm sanki iki gün banyo yapılması önerilmez diye..
siz ne dersiniz özellikle çektirenler..
Bilgemmm ya benimde cok fazla ağrım ve lekelenmem var, doktor normal demişti ağrılar geçmiyo ya
geldim kızlar dedigim negatif 1.22 çıktı hayırlsı böleymiş
ben üzülmedim sizde üzülmeyin lütfen sizleri seviyorum :))
koca koca yumoşların olduğunu daha öncede okumustum sankı cnm neden bırakmıslar acabazamanla sönerler merak etme bhcg den dolayı. inşallah sağlıcakla gelirler muesım allah yardımcın olsun.
ya ben jeli hiçç sevmiyordum sonrasında geldiği iiçin hep tedirgin oluyordum. önümüzdeki tedavide onun yerine direk hap istiycem bakalım ne diycekler....
ben dün başladım işe. nöbet ertesiyim bugun. zor geldi onca zaman sonra okadar çalışmak. belim bacağım çok agrıdı. akıntımda çoğaldı.bugün evdeyim neyseki...
Mues'im 8. haftaya başlamışsınız kuzularınla ..
Maşallah size
Benim 10. haftaya kadar çok ağrım oldu , 10. haftada resmen adet sancıları çektim ..
10. haftadan sonra rahim pelvisten çıkıp , yukarı doğru genişlemeye başlıyor ..
Eğer bu tür ağrıların olursa aklında olsun ..
Çoğu yerde kanama eşlik etmiyorsa bir miktar sancıyı önemsemeyin diyor..
esilanur senin için girdim canım merak etim.
malesf olmamış ama demekki böylesi hayırlıymış.
inşallah hayırlısıyla çok beklemden gelir bebişin.
yağmurum opu bugündü galiba
hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah.
gökçen canım sende rahim filmi çektirp kurtulmuşsun
çok geçmiş olsun ama banyo konusunda pek fikrim yok.
5n1k canım işe başlamışsın. ne güzel.
EN İYİ İLAÇ ZAMAN.......
ewet opum bitti,9 tane yumoşum oldu,hayırlısı olsun inşallah:)))))))esilanur senin için girdim canım merak etim.
malesf olmamış ama demekki böylesi hayırlıymış.
inşallah hayırlısıyla çok beklemden gelir bebişin.
yağmurum opu bugündü galiba
hadi hayırlı haberlerle gelir inşallah.
gökçen canım sende rahim filmi çektirp kurtulmuşsun
çok geçmiş olsun ama banyo konusunda pek fikrim yok.
5n1k canım işe başlamışsın. ne güzel.
EN İYİ İLAÇ ZAMAN.......
esilam canımın içi büyük bir umutlan açtım ama kısmet değilmiş,bidahiki sefere rabbim inşallah rabbim ikiz verir :))amin:))geldim kızlar dedigim negatif 1.22 çıktı hayırlsı böleymiş
ben üzülmedim sizde üzülmeyin lütfen sizleri seviyorum :))
canımsın kınalı kuzum , inşallah olgun yumurta sayım çok olur vede döllenir:)))Selam kızlar. Sabahtan beri tatlı bir heyecanla çarpıyor kalbim esilanurdan ve yagmurdan alıcağımız güzel haberlerden sanırım.
:)))))))))))
Herkese güzel günler.
Yağmur'um inşallah herşey yolunda gider.
Esilanur'u sabırsızlıkla bekliyorummmm
:18:
saol kuşum Allah razı olsun:)))yağmurum yumurta toplama işlemine çok az kaldı sanırım
canım şansın bol olsun inşallah çok kaliteli sağlıklı embriolarınız olur
dualarım seninle yağmur yüreklim
umut cum güzel gözlüm Allah razı olsun,Duanı eksik etme yawrum:)))))iyi gecelerrr kızlarrr
başaranların başarı hikayelerini okuyorum çok güzel yaa...
topic son günlerde hala sessizliğinli koruyor
YAGMUR YÜREKLİM yarın opun varmış canım İNŞALLAH çok güzel sağlıklı embriyoların gelişir ve seni 9 ay hiççç bırakmaz..,
ESİLAA canım yarın büyük gün canım sonucu ne olursa olsun hayırlısı olsun İNŞALLAH canım..
RONYAMM minik kızın seni uyutmuyormuş az kaldı canım İNŞALLAH herşey yoluna girecek..
YASEMİN tebrikler canım RABBİM sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin..
bendede değişen bişe yok kızlar aynı tas aynı hamam 15 gün yıllık izine çıktım bugün işe başladım aslında şuan nöbette olmam gerek ama ben evdeyimm :) nöbetler değişti yarın nöbetçiyim ehh fanada olduğu sölenemez..
15 günlük izinin arkasından yogun bir şekilde işe başladık yineee..
bebiş için bişeler yapıyormuyum galiba yapıyorum ovulasyon testine göre yumurtluyorum galiba :) cumartesi çift çizgi çıktı işte bugünleri değerlendirmeye çalışıyorum İNŞALLAH birgün bende hamileyim deyip başarı hikayemi paylaşanlardan olurum
hepinize iyi gecelerrr kızlarrr topiği bukadarda sessiz bırakmak olmaz hadiiii herkez yuvaya dönsünnn...
canımsın tatlı yawrum,Allah razı olsun:)Gunaydinlar topigim.
Oglumla erken kalktik bugun.
Yavrum butun gece uyudu sabah uyandi,benide uyandirdirdi.:)
Esila' ve yagmurum aklimda dualarimda sizlerle.
Yagmurum yarin opun oluyor insallah saglikli bi suru yumurtan olur canim benim allah yardimcin olsun
Esilim dondurulmuslarla tedavideydi onun sonucu ne zaman belli oluyordu gecmisi okumaktan gelecekten uzak kaliyorum
ewet opum bitti,9 tane yumoşum oldu,hayırlısı olsun inşallah:)))))))
yagmurum 9 guzel bı rakam ınsallah hepsı sapasaglam ılerler yolunda devam eder...ewet opum bitti,9 tane yumoşum oldu,hayırlısı olsun inşallah:)))))))
canım hayırlısı olsun..
sağlıklı embriyolar olsunlar inşallahh..
sonrada sağlıklı hayırlı bebecikler olsun inşallah...
yagmurum 9 guzel bı rakam ınsallah hepsı sapasaglam ılerler yolunda devam eder...
Rabbım sana cok guzel sonuclar nasıb etsın ınsallah
günaydınn herkese,hayırlı sabahlar....
Esilanur,herşeyin hayırlısı canım..Sanırım daha dondurulmuşların varmış!Ne güzel inş. onlarla yol alırsın 9 aybizim sadece transfer ettikleri 2 tane embiryomuz gelişebilmişti (
Yağmurum canım 9 da döllenir inş.güzel güzel bölünürler :)
Benimde sınavlarım bitti nihayet şimdilik rahatım şöyle bi temizlik yapıyım bugün inş.
Gunaydin kizlar.
Yagmur'um masallah yumoslarina.
Insallah guzel guzel dollenirler ve gobusunde bebis olarak buyurler.
canlarım çok saolun,daha kimse arayıp bir şeyler söylemedi,offffffff patlıcağım merakmdan:))
)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?