- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.601
arunacim ayni dertten müzdaribizcnm bizim morfolojide 11 den sıfıra düştü çok şaşırdım düşüşün sizde sebebi ne bizde belli de değil
4. gün gayet güzel canim biz carsamba iliski, cuma vermistik cok dusuk cikti siz sakin 3 den az perhizde vermeyin dusuk cikiyorcanım darısı başına inşllah..
ben ne olduğunu da bilmiyorum araştırmada çektirdim
öyle seçme şansım da olmadı özellerde 250den tutta 400 e kadar var anestezili anestezisiz
ama o kadar parayı ona vermek istemedim vitamin alırım ona dedim:)))
kkkiiii çok şükür iyiki de öyle olmuş çünkü anesteziye değeceğini düşünmüyorum...
biraz da kendime güvendim tabi o ağrıyıkaldırabileceğimi düşündüm..
sen de biran evvel kurtul canım..
ben haftaya çarşamba gidebileceğim sonucu almaya bakalım hayırlısı..
kızlarrr pazartesi eşim de test verecek ama ben emin olamadım şimdi perşembe akşam ilişki olsa
cuma cumartesi pazar dursa pazartesi sabah verse oluyo dimi 4. gün testi vermiş oluyo.
4. gün iyi mi..
:)))))) aglancak halime güldürdün beni ekinimsağol azracım ne olsun aynı...
bizde kaan hocaya sormuştuk,niye böyle iniyor değerler diye.e sorun bu zaten sabit kalsa çocuğunuz olurdu demişti:)
:)))))) aglancak halime güldürdün beni ekinimD oglusun nasil iyimi neler yapiyosunuz, gaz probleminiz azaldimi
5n1k nasılsın?
ekintosum 5n1K1 kizlar nasilsiniz?
gaz problemimizi şükür atlattık azra,şimdi de uyku problemimiz var.
inşallah bu problemlerin hepsini sizde yaşıyacaksınız.bırakmayın bu savaşı,arada çok yorulursanız küçük molalar verin ama uğraşın.
Rabbim alnınıza bir evlat yazdıysa zamanı var inan gelecek o size....
ben daha iyiyim kızlar en azından ağlama nöbetlerim seyreldi iyice...
siz nasılsınız? p.tesi işe başladım bugünde ikinci nöbetime gidicem. önümüzdeki çarşambaya randevu aldım tüpçü amcadan bakalım ne diycek. çok sabırsız ve merak içinde kıvranıyorum ne oldu bana ne diycekler diye....histeroskopi yolu gözüktü bana da. hayırlısı bakalım...kanamam da kesilmedi hala. kırmızı görmekten nefret eder oldum
bu yazdığın sıkıntıları bile tebessümle okuyorum biliyor musun...allaha bin şükür olsun ki aramızda bu dertten kurtulanlar varda bizede umut oluyorlar.
bu bebek konusunda en çok istediğim yavruma kavuştuğum vakit onun o mis kokusunu içime çeke çeke uyumak....hayali bile güzel..
canım bu sıkıntıları o ağlama nöbetlerini yaşadığım günler hala içimde.şimdi bile gözlerim doldu.o kadar iyi anlıyorum ki seni....
o kokuyu çekeceksin tabi içine inşalllahhhhh:)
tüp için acele etme biraz daha iş güç derken biraz daha sakinleş, rahmin kendini toplamasına da izin ver....
allah bagislasin midye. Rabbim hep güzel günlerini gormeyi nasip etsinselam kızlar nasılsınız epeydır gıremedım gecmıse baktım malesef ıyı olmayan haberler var esılacım ınsallah tez zamanda yavrun sana tutunur olumlu sonuc alırsın...cok sukur annem geldı bıraz rahatladım sagolsun kızımla cok guzel ılgılenıyor ınanırmısınız tuvalete rahatca gıdebılıyorum artıkbızım kız o kadar kucak duskunu kı tuvalete bıle gıdemedıgım cok oluyordu kahvaltıyı esım oglen gelınce yıyebılıyordum tam bı cadı anlıcanız ama masallah cok tatlı agulamaya basladı gulmeler cogaldı(cok suratsız dıyordum ama degılmıs ) cok sukur Rabbıme saglıklı...Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın tum zorluguna ragmen cok guzel
Herkese hayırlı güzel günlerrr.........
ekincim gecmisi sabah aksam okuyorum 500. sayfaya ulastim cok sukur ama senin yazilarini daha goremedim. Sizin seruven nasil mutlu sona erdi ilac kullanmismiydiniz cok merak ediyorum. Su an gulumgulumun hamile haberini aldim :) heyecanli bir roman okur gibi okuyorum eskiyi cok yararli bilgiler var aramiza yeni katilan herkese tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?