Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sanada muesim nasilsin bebişlerin nasil :)

İyiyim azra'm bebişlerimde iyi çok şükür
Mide ağrım çok ne yesem dokunuyor 2 kg vermişim,
Olsun onlar iyi olsunlarda.
En yakın zamanda darısı başına olsun inşallah çifter çifter
Sen nasılsın

ekintos benim iki göğsümdede 10-15 adet kist var. ilk tedavi sonrası oldu. koltuk altımda şişti. bir kere cerrahide kontrol yaptırdım takip edilmesi lazım demişti dr. şimdi senin yazını okuyunca aklıma geldi inanır mısın...kötü birsey oldugunu sanmıyorum gerçi. bide onlarla uğraşamam şimdi ama gerçekten ne yollardan geçiyoruz yaa...
allah hepimize yolun sonunu gösterir inş...

ekinim oyle güzel anlatmissinki bir solukta okudum yer yer tuylerim diken diken oldu bazi yerlerinde yuzumde tebessum... Rabbim yawruna saglikli uzun omurler versin insallah. Bizde esimle zaman zaman enerjimizi kaybediyoruz ama hemen kendimi toparliyorum cok zorlu bir surec rabbim yardimcimiz olsun...

Merhaba kızlar , biz geldik ..
Çok şükür Rabbim'e herşey yolunda ..
Bugün bütün gün hastanedeydim .. Minik sıpam 24+0 olmuş ..
Ama kilosunu boyunu söylemedi dr ..
Bende 1-2 hafta içinde özeldeki dr'umuza gitmeyi düşünüyorum ..
Orada öğreniriz inşallah ..

50 mg şeker yüklemem vardı ..
124 çıktı kan değerim , sınır 140 mış..
Çok şükür diyet yok ..

Yarında tetanoz aşımı vurulmaya gideceğim sağlık ocağına ..
Dr'uma sordum kesin vurul dedi..

Kızlar rahim ağzımı ölçtü 35 mm (3,5 cm ) çıktı ..
İnternette 3 ve üzeri ideal yazıyor ..
Dr'umda gayet iyi dedi ..
İnşallah öyledir ..

melisela bugün doğurur gibi geliyor bana. facede de yazmış açılması başlamış.
hepimiz dua edelim allah bir avazda kurtarsın...

yok anam nerde :) ben hastaneye gidince sancılarım artıyor stresten, eve gelince bomba gibi oluyorum :) Yine sancı mancı kalmadı, dün buraya yazamadım face yazdım, kontrole gittik, nstde bebeğin kalp atışları yüksek çıktı, tekrar bişiler yeyip bağlandım normale döndü..sonra ultrason muayenesini başka bir kız yaptı oda baştan savma yaptı gibi, 5 dkda bitti, doktor 12 olduğu için odasına çıkmıştı..herneyse sıvın falan normal deyip hocanın odasına çıktım..adama nst sonuçlarını gösterdim, doğum şeklini sordum oda normal olsun dedi..geçen kontrolde kendi muayene etmişti beni..sonra diğer bir bayana beni alttan muayene etmesini söyledi, tekrar doğumhaneye çıktık, kadın yine bir güzel parmakladı ve tamam sen giyin ben doktoruna bilgi vericem dedi..bana bişi söylemedi, annem doktora söylerken duymuş parmak ucu kadar açılmış diye artık bu kaç cm oluyorsa :) ben 1 cm diyorum kendimce..ama baya bir sinirlerim bozuldu..bir o bakıyor bir o bakıyor kontrolde, aslında bir daha kontrole falanda gitmek istemiyorum ama korkumdan gidiyorum, sıvı falan azalır, sorun olur bebekte diye, yoksa sancılar başlayıpta doğum anı gelene kadar uğramak falan istemiyorum hastaneye, asabım bozuluyor ve sancım başlıyor :) benden böyle, nolur duanızı eksik etmeyinde sağsağlim bebeğimi kucağıma alabileyim..

ekintosum teşekkürler. hikayeni anlatmanı ben istemiştim. biz de kaan hocanın hastasıyız. benim eşim de 6 aydır klomen kullanıyor. kaan hoca tedavi iyi gidiyor diyor fakat henüz bir hamilelik gerçekleşmedi. krishazel ve sen 5. ayınızda hamile kaldınız sanırım. bizim 6 ay oldu hala tık yok. ben de buradan okuyorum ya bu kadar zaman geçmesi beni umutsuzluğa itmeye başladı. bizim de dna hasarı %98 çıkmıştı. yani hasarsız sperm oranı %1,5-2 gibiydi.

bir de birkaç sayfa önce histeroskopiyi sormuşlar. hsg ile histeroskopi farklı şeyler. ben her ikisini de yaptırdım. histeroskopi anestezi altında yapılıyor.çünkü rahim içine gaz ve sıvı ile birlikte kamera ile giriliyor. eğer herhangi bir polip yada yaşıklık varsa onlar alınıp düzeltiliyor rahim içi. eğer doktorunuz gerekli gördüyse güvenilir bir kişiye yaptırmanızı öneririm.ben yaptırdıktan sonra 8 ay kadar rahat ettim, şimdi yine adetlerin çok kanamalı uzun süreli ve çok ağrılı geçmeye başladı. sanırım polipler yeniden oluştu. çünkü histeroskopi ile birkaç tane polip alınmıştı benden. benim ameliyatımı ataşehir memorialda handan gürpınar yaptı. ben memnun kaldım. keşke yeniden oluşmasaydı bu polipler. yakında yeniden gitmeyi düşünüyorum handan hanıma. bakalım gerçekten yeniden geri mi dönmüş bu polipler.

herkese günaydın......
gökçencim 3. veya 4. günü ideal.
lorkecim nerelerdesin?????????????????????????????????????????????????

canım iyi o zaman pazartesiye göre ayarlayalım ilişkiyi.. teşekkür ettim..

canım üç gün ara vermiş tam dördüncü gün testi vermiş oluyor inşallah iyi olur sonucu da çok teşekkür ederim fıstığım umarım sizin değerler de yükselir..

canım çok sevindim iyi geçmiş şeker yüklemen ve rahim ağzı ölçümün hadi bakalım hayırlısı..
rabbim nazarlardan saklasın ve sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik nasip etsin..

huhuu selam kızlar nasılsınız ..
uzak kaldım buralardan bırazcık

Amazone veya ebaydan proxeed satın olan varmı kizlar bende almak istiyorum birseyler daniscaktim
canım benım bıldıgım yenı gumruk kanununa gore vıtamın ve ılaclar gumruge takılabılıyomus
ronyanın son aldıgı ılac gelmemıstı sanırım
ama mesela ben pre seed alıyorum o gelıyo sorunsuz ...

canlarınm dok aradı:)))
kaçının olgun olduğunu söylemedi ,5 tanesi döllendi dedi
yarın bu sayı artabilirde azalabilirde dedi,kısmet bakalım ne olacak:)

masallah yagmurum guzel gunler gorecegız ben cok ınanıyorum ınsallah
herkese günaydın......
gökçencim 3. veya 4. günü ideal.
lorkecim nerelerdesin?????????????????????????????????????????????????

ekıntosuummm ozledım sızlerı ..
kız kardesım bızde 1 hafta oluyo daha kalacak bıraz o varken genelde dısarlarda falan oluyoruz ..
evdeykende genelde pc basında o oturuyo ben okuyup kacıyorum genelde ...

HAYIRLI CUMALAR;
Allahımmmm mübarek Cumalar yüzüsuyu hürmetine sen günahlarımızı bağışla, bizleri affet. Nerede varsa dertli kullarına devalar, hastalara şifalar, borçlulara edalar nasip et. Daralan yüreklere ferahlık ver. Bugüne kadar verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Ya Rabbimmmmm. Evlat isteyene hayırlı evlat, iş dileyene hayırlı iş, evi olmayana hayırlısıyla ev nasip et Allahımmmm. Bizlere dert verip derman aratma. Vatanımızı, milletimizi, askerimizi, evlatlarımızı, ana babamızı sen koru Ya Rabbimmmmmm.
♥ AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

Günaydın kızlarrr herkese hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar

Ne güzel herkesin işi yolunda gitmiş rabbim hep işlerimizi hayra çıkarsın inşaallah.amin...

Kızlar ben philips in saç şekillendirme setini aldım 6 parça maşa,tost,düzleştirici vs. aparatları var kullanan varmı ne dersiniz memnun kalırmıyım?Çünkü yarın iade etme şansım var..Bana bi akıl verin lütfen!:26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
bugün transferim var neolur dua edin:)))
bebeğim bugün benimle uyuyacak güne birlikte başlıyacağız:)))
inşallah 9 ay boyuncada benimle olur:))

erhaba arkadaşlar lütfen banada yardım edin ne yapacağımı şaşırdım ben 12 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum doktorum 15 gün sonra idrar testi yap demişti ben bekleyemedim 5 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 4.67 çıktı ama sanırım ilacın etkisiyleymiş bugünde tekrar yaptırdım sonuç5.67 çıktı şimdi pazartesi yaptırdığım sonuç şimdiye kadar yükselmez sıfırlanırdı öyle değilmi ya çıldıracam lütfen yardım edin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
bugün transferim var neolur dua edin:)))
bebeğim bugün benimle uyuyacak güne birlikte başlıyacağız:)))
inşallah 9 ay boyuncada benimle olur:))

yağmurum inşallah transferin allahın izniyle çok başarılı geçer hayırlı haberlerle dönersin inşallah sonuda güzel olsun dualarımdasın rabbim üçüz versin sana inşallah

Nişanlıyken 1 sene çocuk yapmam diyen ben evlendiğim ilk ay regl gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım ama nerden bilecektimki istediğin an olmuyomuş bu evlat işi neyse diğer ay diye diye aylar geçti ve birgün geldi çattı hiç günü atlamayan ben günüm geçti test yaptırmadım stresten geçiyo sandım ve artık karar verdim bi dr görünmeye ve hamile olduğumu ogün öğrendim derken daha sevincini tam olarak yaşamadan düştü bebeğim çok yıprandım neyse muayeneye gittim bende bişey bulamadı dr eşimden sperm testi istedi işte o gün asla ve asla o günü untamam mahvolduk ağladık eşimin o gözyaşlarını asla unutamam derken ben çok rahatsızlandım yemeden içmeden kesildim serumlar yedim ve doktorum neden bukadar streslisin kendini hasta ediyosun dedi olan biten herşeyi anlattım eşimin asla çocuğu olmayacakmış felan hepsini anlattım oda şuanki eşimin doktorunu bize tavsiye etti allah binkere razı olsun o doktordan bizi bu dr ile karşılaştırdığı için neyse derken eşimde varikosel olduğunu öğrendik ve ameliyatla şans verdi bize ve ogün okadar çok sevinmiştimki aradığım cevabı bulmuştum enazından bi yerlerden başlayacaktık derken eşim evde bunaldığım için eve internet çektirdi ve ben kimseye derdimi açamadığım için internetten araştırmaya başladım ve iyiki araştırmışım sizizn gibi mükemmel dostlara sahip oldum ve sizlere minnet borçluyum çünkü inanılmaz yardımlarınız dokundu bana bazen çok sordum sizlere soraken çekindim ama sizler hiç bıkmadan yardımcı oldunuz bana ömrüm boyunca bu iyiliklerinizi unutamam her daim dualarımda olucaksınız ve derken eşim ameliyat oldu aradan 1 buçuk ay geçti ramazanlık ayında ben ayakta duramıyordum mide bulantısı mide ağrısı halsizlik ve uykusuzluk çekiyodum ama aklımın ucundan hamile olduğum geçmedi artık o hayali bile yakıştıramıyodum kendime dayanamayıp sıkıntıdan uğraş olsun diye bir test yaptım kendime baktım negatif zaten başka bişeyde beklemiyodum halim olmadığı için çöpe gidip atmaya bile üşendim biraz uzandım birkaç dakika sehpanın üzerinden alıp atmak için götürecektimki testi ikinci çizgiyi gördüm açık pembe bir çizgi resmen belli oluyo silikte olsa inanamadım titremeye başladım ve derken sizlerle paylaştım sonra kan testi felan pozitif hamileydim sevinçten deliye dönmüştüm doktora gittiğimde bebeğimin 10 haftalık olduğunu öğrendim geçen adet diye gördüğüm az lekelenmede düşük tehlikesi olduğu içinmiş ama artık öyle bir risk yok dedi neyse eve geldik iyiydim eşimle bir karar aldık iyice belli olana kadar kaynanamlara söylemiyecektik eltiminde yok diye sırf o üzülmesin diye derken birgün iftara annamlere gittik sonra eve döndük arkamızdan beni büyüten bu yaşa getiren bana annelik yapan babannem ağırlaşmış vefat etmiş benim diğer gün haberim oldu sevincimi tam olarak yaşayamadan dünyam ters düz oldu YIKILDIMM cenazeyerinde hamile olduğumu kaynanam teyzemden öğrenmiş bozuldu haliyle ama nerden bilecektiki biz sadece eltim üzülmesin diye sakladık sonra cenazeden birkaç gün sonra beni eve yolladılar hafif kanamam oldu korktum diğer gün hastaneye gittim bebeğim karnımda hala ama yaşamıyo artık buda bana ikinci darbe ağladım ağladım ağladım hiç durmaksızın ama getirirmi gözyaşları tekrardan neyse aldılar bebeğimi benden alırken hiç unutmam başımda şakalaşmalar oluyodu hemşire ve doktor arasında bilmiyolarki benim canımı söküyolar ( eşimin ogün mutlaka şehir dışına çıkması gerekiyodu beni eve bıraktı ve eltime haber etti yanımda kalması için kaynanam ondan önce yetişti ve ondan sonra olanlar malum ondan buyana hamile kalamadım bu ay aşılama yaptırdım ve bekliyorum haktan hayırlısı rabbim bizlerin ve bizim gibi evlat hasreti çekenlerin kucağını biran önce doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin sevgilerimle biraz karışık oldu ama çok uykum var gözlerim kapanıyo kusura bakmayın :))

canım tam bir bilgim yok ama biraz beklesen iyi olur benim bugün 14. günüm çatlatma iğnesi olalı ama halen cesaretim yok pazartesi test yaptırıcam aşılamanın 15. günü belli oluyomuş çünkü 2 gün daha bekle tekrar yap inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…