- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.621
sanada muesimnasilsin bebişlerin nasil :)
canım kısaca yazayım geçen bir arkadaşta sormuştu onada sözüm vardı...
biz 2008 şubat ayında evlendik.1 yıl korunduk.iyikide korunmuşuz ,kafamızda infertilite olmadan gezdik dolaştık eğlendik,hiç pişman değilim...
sonra ben doktora gidip bütün kontrollerimi yaptırdım ve çalışmalara başladık 6 ay sonra tekrar doktoruma gittim ve eşimden test istedi...ve başladık.....
ağlamalar ,ne yapacağını bilememeler kocaman bir bilinmezlik..
hiç birşey yapmadan ekim 2009da ilk tüp bebek denmesini yaptık.tüp bebeği yapınca tamam biter olur bebeğimiz sanıyordum:)döllenme bile olmadı...
mart 2010da ikinciyi yaptık.eşime tüp bebek doktoru menegon vermişti 15 gün kullandı....sonuç geblik gerçekleşti ama sonuç olmsuzdu.kanama ile bitti.
bu arada psikloljilerimiz anlatmıyorum bile çünkü hepiniz yaşıyorsunuz bunu çok iyi biliyorsunuz...
sonra ben 1 aylık eğitim ile ilgili bir sertifika programına başvurdum .şehir dışında 1 ay ...çok iyi geldi bana.ama bu 1 ayın sonunda ben göğsümde kitle tespit ettim...halada adet olmıyordum.ara ara düzensin tuhaf kanamalarım oluyordu...
rahmimde kist oluşmuş onu yasminle bir de adet söktürücü ile hallettik.göğsümdeki kitleyi de belki adet olamdığımdandır dedik.adet olduk ama kist geçmedi.tüp bebek doktorum zaten kontrol altında tutuyordu.geçmeyince alanında uzman başka bir doktora gittim.çok şükür kötü bir şey çıkmadı .ama o kadar çok kistim varmış ki iki göğsümde...bunlar hep tüp bebelte kullanılan hormonlar yüzünden oldu.vücudum zaten kist oluşumuna çok yatkınmış.bunlarda tuz biber oldu..
bu arada biz 1 yıl tüp bebek konusunu kapattık ama eşim proxseed,arı sütü bal polen,ve keçiboynuzlu içinde yok yok olan bir karışım yedi..
proxseedi biz 1 buçuk yıl kullandık.
değerlerimiz en başta 5-11 milyon arasında idi...morfoloji hep sıfırdı......
1 yıl sonra ben yavaş yavaş üroloji doktoru araştrmaya başladım.kaan aydos adına ulaştım.bu isimde beni bu topikle tanıştırdı:)çok şükür.
biz hocaya gittik 2011 ocakta..o zaman hastanedeydi...ve ben çookkk doktor gördüm ama böyle gelişimini tamamlamış bir doktor görmedim...
testler falan bizim sayı 52 milyon olmuş ama morfoloji hala sıfır....DNA yapısına bakmak istedi.%84 hasarlı çıktı....mailiin geldiği akşam halen gözümün önünde.eşimle biz nerdeyse 1 hafat birbirimzle konuşaca enerji bulamadı...sonra eşimin haline baktım ve topla kendini ekintos yola devam dedim.
1 ay yarım klomen kullandık o ara hoca muayenehane açtı ve biz daha rahat konuşalım diye o ay yaptırdığımız hormon testlerinide alıp hocaya gittik.sonbaharda tüp düşünüyoruz dedik zaten klomen eşime dokundu ve menegona geçtik biz gün aşırı 15 gün kullanıyorduk kiiii güzel haber geldi....ama o gittiğimizde hocanın yanına hoca bizm moralimizi çok düzeltmişti.moral bu işte çok önemli......
biz zaten proxseed kullnıyorduk.son 5 ay hocanın dediklerini uyguladık.yeşillik ve nohut çok yedi eşim.omega 3 ,largınıne,incir kürü kullndık ayrıca...
karışık oldu biraz ama,cihan uyanıp duruyor o kadar çok kalkıp oturuyorum ki....sormak istediğini cevaplarım yine
melisela bugün doğurur gibi geliyor bana. facede de yazmış açılması başlamış.
hepimiz dua edelim allah bir avazda kurtarsın...
canım kısaca yazayım geçen bir arkadaşta sormuştu onada sözüm vardı...
biz 2008 şubat ayında evlendik.1 yıl korunduk.iyikide korunmuşuz ,kafamızda infertilite olmadan gezdik dolaştık eğlendik,hiç pişman değilim...
sonra ben doktora gidip bütün kontrollerimi yaptırdım ve çalışmalara başladık 6 ay sonra tekrar doktoruma gittim ve eşimden test istedi...ve başladık.....
ağlamalar ,ne yapacağını bilememeler kocaman bir bilinmezlik..
hiç birşey yapmadan ekim 2009da ilk tüp bebek denmesini yaptık.tüp bebeği yapınca tamam biter olur bebeğimiz sanıyordum:)döllenme bile olmadı...
mart 2010da ikinciyi yaptık.eşime tüp bebek doktoru menegon vermişti 15 gün kullandı....sonuç geblik gerçekleşti ama sonuç olmsuzdu.kanama ile bitti.
bu arada psikloljilerimiz anlatmıyorum bile çünkü hepiniz yaşıyorsunuz bunu çok iyi biliyorsunuz...
sonra ben 1 aylık eğitim ile ilgili bir sertifika programına başvurdum .şehir dışında 1 ay ...çok iyi geldi bana.ama bu 1 ayın sonunda ben göğsümde kitle tespit ettim...halada adet olmıyordum.ara ara düzensin tuhaf kanamalarım oluyordu...
rahmimde kist oluşmuş onu yasminle bir de adet söktürücü ile hallettik.göğsümdeki kitleyi de belki adet olamdığımdandır dedik.adet olduk ama kist geçmedi.tüp bebek doktorum zaten kontrol altında tutuyordu.geçmeyince alanında uzman başka bir doktora gittim.çok şükür kötü bir şey çıkmadı .ama o kadar çok kistim varmış ki iki göğsümde...bunlar hep tüp bebelte kullanılan hormonlar yüzünden oldu.vücudum zaten kist oluşumuna çok yatkınmış.bunlarda tuz biber oldu..
bu arada biz 1 yıl tüp bebek konusunu kapattık ama eşim proxseed,arı sütü bal polen,ve keçiboynuzlu içinde yok yok olan bir karışım yedi..
proxseedi biz 1 buçuk yıl kullandık.
değerlerimiz en başta 5-11 milyon arasında idi...morfoloji hep sıfırdı......
1 yıl sonra ben yavaş yavaş üroloji doktoru araştrmaya başladım.kaan aydos adına ulaştım.bu isimde beni bu topikle tanıştırdı:)çok şükür.
biz hocaya gittik 2011 ocakta..o zaman hastanedeydi...ve ben çookkk doktor gördüm ama böyle gelişimini tamamlamış bir doktor görmedim...
testler falan bizim sayı 52 milyon olmuş ama morfoloji hala sıfır....DNA yapısına bakmak istedi.%84 hasarlı çıktı....mailiin geldiği akşam halen gözümün önünde.eşimle biz nerdeyse 1 hafat birbirimzle konuşaca enerji bulamadı...sonra eşimin haline baktım ve topla kendini ekintos yola devam dedim.
1 ay yarım klomen kullandık o ara hoca muayenehane açtı ve biz daha rahat konuşalım diye o ay yaptırdığımız hormon testlerinide alıp hocaya gittik.sonbaharda tüp düşünüyoruz dedik zaten klomen eşime dokundu ve menegona geçtik biz gün aşırı 15 gün kullanıyorduk kiiii güzel haber geldi....ama o gittiğimizde hocanın yanına hoca bizm moralimizi çok düzeltmişti.moral bu işte çok önemli......
biz zaten proxseed kullnıyorduk.son 5 ay hocanın dediklerini uyguladık.yeşillik ve nohut çok yedi eşim.omega 3 ,largınıne,incir kürü kullndık ayrıca...
karışık oldu biraz ama,cihan uyanıp duruyor o kadar çok kalkıp oturuyorum ki....sormak istediğini cevaplarım yine
herkese günaydın......
gökçencim 3. veya 4. günü ideal.
lorkecim nerelerdesin?????????????????????????????????????????????????
arunacim ayni dertten müzdaribizinanki hic bir fikrim yok ama iki konu var aklimda biri kürleri birakmis olmamiz ikinciside esimde olabilecek herhangi bir enfeksiyon. Enfeksiyon varmi diye meni kültürü yaptiricam hastane arayisindayim su an. Kürlere son gaz devam insallah eski değerlere getirtebiliriz yine tatlim
4. gün gayet güzel canim biz carsamba iliski, cuma vermistik cok dusuk cikti siz sakin 3 den az perhizde vermeyin dusuk cikiyor
Merhaba kızlar , biz geldik ..
Çok şükür Rabbim'e herşey yolunda ..
Bugün bütün gün hastanedeydim .. Minik sıpam 24+0 olmuş ..
Ama kilosunu boyunu söylemedi dr ..
Bende 1-2 hafta içinde özeldeki dr'umuza gitmeyi düşünüyorum ..
Orada öğreniriz inşallah ..
50 mg şeker yüklemem vardı ..
124 çıktı kan değerim , sınır 140 mış..
Çok şükür diyet yok ..
Yarında tetanoz aşımı vurulmaya gideceğim sağlık ocağına ..
Dr'uma sordum kesin vurul dedi..
Kızlar rahim ağzımı ölçtü 35 mm (3,5 cm ) çıktı ..
İnternette 3 ve üzeri ideal yazıyor ..
Dr'umda gayet iyi dedi ..
İnşallah öyledir ..
canım benım bıldıgım yenı gumruk kanununa gore vıtamın ve ılaclar gumruge takılabılıyomusAmazone veya ebaydan proxeed satın olan varmı kizlar bende almak istiyorum birseyler daniscaktim
canlarınm dok aradı:)))
kaçının olgun olduğunu söylemedi ,5 tanesi döllendi dedi
yarın bu sayı artabilirde azalabilirde dedi,kısmet bakalım ne olacak:)
herkese günaydın......
gökçencim 3. veya 4. günü ideal.
lorkecim nerelerdesin?????????????????????????????????????????????????
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
bugün transferim var neolur dua edin:)))
bebeğim bugün benimle uyuyacak güne birlikte başlıyacağız:)))
inşallah 9 ay boyuncada benimle olur:))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
bugün transferim var neolur dua edin:)))
bebeğim bugün benimle uyuyacak güne birlikte başlıyacağız:)))
inşallah 9 ay boyuncada benimle olur:))
erhaba arkadaşlar lütfen banada yardım edin ne yapacağımı şaşırdım ben 12 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum doktorum 15 gün sonra idrar testi yap demişti ben bekleyemedim 5 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 4.67 çıktı ama sanırım ilacın etkisiyleymiş bugünde tekrar yaptırdım sonuç5.67 çıktı şimdi pazartesi yaptırdığım sonuç şimdiye kadar yükselmez sıfırlanırdı öyle değilmi ya çıldıracam lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?