Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlar, herkes iyidir inşAllah..bende iyim çok şükür :) değişen bişey yok, hala doğurmadım :))) dahada niyeti yok hanfendinin gelmeye..

Yağmur canım bebişlerin 9 ay boyunca seninle olur inşAllah..sana dua edicem inşAllah..

Ronya, ekintos nerelerdesiniz canlarım..

xeda ve çakır sizide merak ettim..İyisinizdir inşAllah..

Boncuk canın hiç bugün denemek istemiyor nedense uyuşuğum bugün

Yağmurum canım iinş. 9 ay seninle olurlar bebişlerin.Şimdi 3. gün tansferimi oluyor?

Ya neden canım bişey istemiyor oysa yapmam gereken çok şey var

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
bugün transferim var neolur dua edin:)))
bebeğim bugün benimle uyuyacak güne birlikte başlıyacağız:)))
inşallah 9 ay boyuncada benimle olur:))

cnm dualarım seninle ne güzel ifade etmişsin gözlerim doldu evet cnm bebişim seninle uyuyacak 9 ay içinde sonrada hep yanında

azracım bizde klomeni ve kürleri bıraktık eşim kan sulandırıcı iğneler kullanıyor haftaya emre beye gidecek belki o birşey söyler meni kültürü kolay cnm ist da mısın

cnm 3 günlük yapılıyor perhiz inşallah sonuçlar çoooook güzel çıkar

yağmurcummmm rabbim yardımcın oslun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah
önce karden sonra sen güzel haber verecksin bize:)))

karden canım pzartrsi güzel sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla sizin ameliyat olduktan
sonra kaçıncı ayınız canım..

aruna üç gün boş dördüncü gün verelim dedik perhiize başladık hayırlısı inşallah
umarım sonuçların arttığını paylaşbilrim buradan.. rabbimden gelene razıyız rabbim kimseyi üzmesin hiç..

ya kızlar size birşey sorucam benım bu karnım rahimden baslayıp taa goguslerıme kadar bir sisiyor bir iniyor anlamıyorum niye böyle. dünden beri yine şiş...
intihap olmasından ödüm kopuyor:18: ağrım sızım yok ama resmen şişim.
başına böyle birşey gelen var mı?? çarşambaya kadar içim içimi yiycek...
bu soğan kürünü yapanlar intihap için mi yapıyordu o kürü? ve öyleyse nasıl yapılıyordu. acaba onu mu denesem..
canım sıkıldı yaa
içimde birşey aşıyorum sanki

kardencim, merhaba nasılsın. hikayenin birazını biliyodum. aşılaman hayırlı olsun canım. inşallah tutar.
canım pıhtılaşma testleri yapıldı mı sana?bebeğin kalbi durması ondan olabiliyor. ben de bir tane yaşadım ya ordan biliyorum.
ama moralini yüksek tut, herşey hep kötü devam etmiyor. bundan sonra iyi olur inşallah.

yağmurumm minik yavrun şimdi göbüşünde
inşallah 9 ay seni bırakmaz
ahh inşallah seninde güzel haberini almak bize nasip olsun
değmeyin keyfime göbecikleri atıcam valla

huhuu selam guzel hatunlar naıslsınız ...

yagmurum transferın hayırlı olsun ınsallha cok guzel gecmıstır...

ronyam boncugum operım sızlerı cok yorgunum hemen kacıcam

5N1K sogan kurunu saracoglunun sıtesınden ayrıntılı oku bence rahım ıcı ıltıhab vs ye de ıyı geldıgını hatırlıyorum .. deneyebılırsın bence ama once bı yenı regl donemınde kontrole gıt sen yıne de

yağmurum bugün bütün gün aklımdaydın,senden güzel haber almayı o kadar çok istiyorum ki...
Rabbim inşallah dualarımızı duyar

yağmurumm minik yavrun şimdi göbüşünde
inşallah 9 ay seni bırakmaz
ahh inşallah seninde güzel haberini almak bize nasip olsun
değmeyin keyfime göbecikleri atıcam valla

canım senin de transferin olumlu olur. sen de uzun zamandır uğraşıyosun. Allah yardımcın olsun.

allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallahh
şimdi beklee zamanı

yağmurcum canımm hayırlı uğurlu olsun

RABBİM bebişlerinle sana sağlık versin

cnm dualarım seninle ne güzel ifade etmişsin gözlerim doldu evet cnm bebişim seninle uyuyacak 9 ay içinde sonrada hep yanında

Yağmurum inşallah herşey çok güzel olur, İnşallah Rabbim Cuma gününün hürmetine hayırlı bir sonuç verir.

yağmurum inşallah transferin allahın izniyle çok başarılı geçer hayırlı haberlerle dönersin inşallah sonuda güzel olsun dualarımdasın rabbim üçüz versin sana inşallah

Gunaydin kizlar.
Hayirli cumalar.
Yagmur"um insallah yakinda guzel haberlerini alacagiz.

Hayırlı cumalar kızlar. Yagmurum Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin önce göbüşüne sonra koynuna gelsin:)

yagmurum her şey gönlünce olsun
sımsıkı tut sakın bırakma dualarımdasın :)
hayırlı cumalar

canlarım Allah hepinizden razı olsun:)))
annemdeydim yeni geldim:))))
transferim iyi geçti:)))
3, gün empriyosu
2 tane konuldu çünki benim 3. denemem
birisi 7 hücre diğeri 9 hücre
empriyolog çok güzel olduklarını söyledi
diğer üç tanede 10,9 ve 5 hücreliler pazara kadar giderlerse dondurulacaklar
dok çok umutlu konuştu,güle oynaya bir transfer oldu,tabi ben bu arada bol bol ayetel kürsüyü okudum,önceden okudukLARIM ayrı nerdeyse hatim yaptım:)))
evime gelince temizlenip şükür secdesi yaptım ,yatsımı kıldım:))
dol yatmanın tutuma faydası olmadığını söyledi istirahat yap ,dinlen iş yapma kendini yorma dedi,merdiven çıkabilirmişim,ani hareketlerden sakınacakmışım:))

kızlar size mutluluğumu anlatamam tarifsiz,bebeişlerim allaha emanet ,canlarım benim eşimden bir parça inşallah içimde büyüyor,aşkımızın meyvesi labaoratuar ortamında dahi oluşsa
biz sewgimizlebu yola baş koyduk:))
şimdi yawrularımla ilk gecemi geçireceğim için heyecanlıyım,inşallah onlarda sıcak gbüşümü swerler:))))))
bu arada test günüm 25 nisan:)))
Allaha emanet olun:))
kuran okumAYI BİLEN ARKADAŞLARIM BENİMİÇİN BİR YASİN OKURKLARSA çok mutlu olurum yawrularımda :))=

yagmur hayırlısıyla olur inşallah kucagına almak nasip olsun canım şimdi senin için yasin okuyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…