- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.641
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
bugün transferim var neolur dua edin:)))
bebeğim bugün benimle uyuyacak güne birlikte başlıyacağız:)))
inşallah 9 ay boyuncada benimle olur:))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
arunacim ayni dertten müzdaribizinanki hic bir fikrim yok ama iki konu var aklimda biri kürleri birakmis olmamiz ikinciside esimde olabilecek herhangi bir enfeksiyon. Enfeksiyon varmi diye meni kültürü yaptiricam hastane arayisindayim su an. Kürlere son gaz devam insallah eski değerlere getirtebiliriz yine tatlim
4. gün gayet güzel canim biz carsamba iliski, cuma vermistik cok dusuk cikti siz sakin 3 den az perhizde vermeyin dusuk cikiyor
canım darısı başına inşllah..
ben ne olduğunu da bilmiyorum araştırmada çektirdim
öyle seçme şansım da olmadı özellerde 250den tutta 400 e kadar var anestezili anestezisiz
ama o kadar parayı ona vermek istemedim vitamin alırım ona dedim:)))
kkkiiii çok şükür iyiki de öyle olmuş çünkü anesteziye değeceğini düşünmüyorum...
biraz da kendime güvendim tabi o ağrıyıkaldırabileceğimi düşündüm..
sen de biran evvel kurtul canım..
ben haftaya çarşamba gidebileceğim sonucu almaya bakalım hayırlısı..
kızlarrr pazartesi eşim de test verecek ama ben emin olamadım şimdi perşembe akşam ilişki olsa
cuma cumartesi pazar dursa pazartesi sabah verse oluyo dimi 4. gün testi vermiş oluyo.
4. gün iyi mi..
Nişanlıyken 1 sene çocuk yapmam diyen ben evlendiğim ilk ay regl gördüğümde hayal kırıklığına uğramıştım ama nerden bilecektimki istediğin an olmuyomuş bu evlat işi neyse diğer ay diye diye aylar geçti ve birgün geldi çattı hiç günü atlamayan ben günüm geçti test yaptırmadım stresten geçiyo sandım ve artık karar verdim bi dr görünmeye ve hamile olduğumu ogün öğrendim derken daha sevincini tam olarak yaşamadan düştü bebeğim çok yıprandım neyse muayeneye gittim bende bişey bulamadı dr eşimden sperm testi istedi işte o gün asla ve asla o günü untamam mahvolduk ağladık eşimin o gözyaşlarını asla unutamamderken ben çok rahatsızlandım yemeden içmeden kesildim serumlar yedim ve doktorum neden bukadar streslisin kendini hasta ediyosun dedi olan biten herşeyi anlattım eşimin asla çocuğu olmayacakmış felan hepsini anlattım oda şuanki eşimin doktorunu bize tavsiye etti allah binkere razı olsun o doktordan bizi bu dr ile karşılaştırdığı için neyse derken eşimde varikosel olduğunu öğrendik ve ameliyatla şans verdi bize ve ogün okadar çok sevinmiştimki aradığım cevabı bulmuştum enazından bi yerlerden başlayacaktık derken eşim evde bunaldığım için eve internet çektirdi ve ben kimseye derdimi açamadığım için internetten araştırmaya başladım ve iyiki araştırmışım sizizn gibi mükemmel dostlara sahip oldum ve sizlere minnet borçluyum çünkü inanılmaz yardımlarınız dokundu bana bazen çok sordum sizlere soraken çekindim ama sizler hiç bıkmadan yardımcı oldunuz bana ömrüm boyunca bu iyiliklerinizi unutamam her daim dualarımda olucaksınız ve derken eşim ameliyat oldu aradan 1 buçuk ay geçti ramazanlık ayında ben ayakta duramıyordum mide bulantısı mide ağrısı halsizlik ve uykusuzluk çekiyodum ama aklımın ucundan hamile olduğum geçmedi artık o hayali bile yakıştıramıyodum kendime dayanamayıp sıkıntıdan uğraş olsun diye bir test yaptım kendime baktım negatif zaten başka bişeyde beklemiyodum halim olmadığı için çöpe gidip atmaya bile üşendim biraz uzandım birkaç dakika sehpanın üzerinden alıp atmak için götürecektimki testi ikinci çizgiyi gördüm açık pembe bir çizgi resmen belli oluyo silikte olsa inanamadım titremeye başladım ve derken sizlerle paylaştım sonra kan testi felan pozitif hamileydim sevinçten deliye dönmüştüm doktora gittiğimde bebeğimin 10 haftalık olduğunu öğrendim geçen adet diye gördüğüm az lekelenmede düşük tehlikesi olduğu içinmiş ama artık öyle bir risk yok dedi neyse eve geldik iyiydim eşimle bir karar aldık iyice belli olana kadar kaynanamlara söylemiyecektik eltiminde yok diye sırf o üzülmesin diye derken birgün iftara annamlere gittik sonra eve döndük arkamızdan beni büyüten bu yaşa getiren bana annelik yapan babannem ağırlaşmış vefat etmiş benim diğer gün haberim oldu sevincimi tam olarak yaşayamadan dünyam ters düz oldu YIKILDIMM cenazeyerinde hamile olduğumu kaynanam teyzemden öğrenmiş bozuldu haliyle ama nerden bilecektiki biz sadece eltim üzülmesin diye sakladık sonra cenazeden birkaç gün sonra beni eve yolladılar hafif kanamam oldu korktum diğer gün hastaneye gittim bebeğim karnımda hala ama yaşamıyo artık buda bana ikinci darbe ağladım ağladım ağladım hiç durmaksızın ama getirirmi gözyaşları tekrardan neyse aldılar bebeğimi benden alırken hiç unutmam başımda şakalaşmalar oluyodu hemşire ve doktor arasında bilmiyolarki benim canımı söküyolar ( eşimin ogün mutlaka şehir dışına çıkması gerekiyodu beni eve bıraktı ve eltime haber etti yanımda kalması için kaynanam ondan önce yetişti ve ondan sonra olanlar malum ondan buyana hamile kalamadım bu ay aşılama yaptırdım ve bekliyorum haktan hayırlısı rabbim bizlerin ve bizim gibi evlat hasreti çekenlerin kucağını biran önce doldursun hayırlı evlatlar nasip etsin sevgilerimle biraz karışık oldu ama çok uykum var gözlerim kapanıyo kusura bakmayın :))
canım senin de transferin olumlu olur. sen de uzun zamandır uğraşıyosun. Allah yardımcın olsun.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:))))
Ronyam özledim seni çok(((
huhuu selam guzel hatunlar naıslsınız ...
yagmurum transferın hayırlı olsun ınsallha cok guzel gecmıstır...
ronyam boncugum operım sızlerı cok yorgunum hemen kacıcam
5N1K sogan kurunu saracoglunun sıtesınden ayrıntılı oku bence rahım ıcı ıltıhab vs ye de ıyı geldıgını hatırlıyorum .. deneyebılırsın bence ama once bı yenı regl donemınde kontrole gıt sen yıne de
yağmurumm minik yavrun şimdi göbüşünde
inşallah 9 ay seni bırakmaz
ahh inşallah seninde güzel haberini almak bize nasip olsun
değmeyin keyfime göbecikleri atıcam valla
canım senin de transferin olumlu olur. sen de uzun zamandır uğraşıyosun. Allah yardımcın olsun.
allahım emeklerini boşa çıkarmasın inşallahh
şimdi beklee zamanı
selam canlar, herkes iyidir inşAllah..bende iyim çok şükür :) değişen bişey yok, hala doğurmadım :))) dahada niyeti yok hanfendinin gelmeye..
Yağmur canım bebişlerin 9 ay boyunca seninle olur inşAllah..sana dua edicem inşAllah..
Ronya, ekintos nerelerdesiniz canlarım..
xeda ve çakır sizide merak ettim..İyisinizdir inşAllah..
yağmurcum canımm hayırlı uğurlu olsun
RABBİM bebişlerinle sana sağlık versin
Boncuk canın hiç bugün denemek istemiyor nedense uyuşuğum bugün
Yağmurum canım iinş. 9 ay seninle olurlar bebişlerin.Şimdi 3. gün tansferimi oluyor?
Ya neden canım bişey istemiyor oysa yapmam gereken çok şey var
cnm dualarım seninle ne güzel ifade etmişsin gözlerim doldu evet cnm bebişim seninle uyuyacak 9 ay içinde sonrada hep yanında
yağmurcummmm rabbim yardımcın oslun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah
önce karden sonra sen güzel haber verecksin bize:)))
karden canım pzartrsi güzel sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla sizin ameliyat olduktan
sonra kaçıncı ayınız canım..
aruna üç gün boş dördüncü gün verelim dedik perhiize başladık hayırlısı inşallah
umarım sonuçların arttığını paylaşbilrim buradan.. rabbimden gelene razıyız rabbim kimseyi üzmesin hiç..
Yağmurum inşallah herşey çok güzel olur, İnşallah Rabbim Cuma gününün hürmetine hayırlı bir sonuç verir.
yağmurum inşallah transferin allahın izniyle çok başarılı geçer hayırlı haberlerle dönersin inşallah sonuda güzel olsun dualarımdasın rabbim üçüz versin sana inşallah
Gunaydin kizlar.
Hayirli cumalar.
Yagmur"um insallah yakinda guzel haberlerini alacagiz.
Hayırlı cumalar kızlar. Yagmurum Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin önce göbüşüne sonra koynuna gelsin:)
yagmurum her şey gönlünce olsun
sımsıkı tut sakın bırakma dualarımdasın :)
hayırlı cumalar
yağmurum bugün bütün gün aklımdaydın,senden güzel haber almayı o kadar çok istiyorum ki...
Rabbim inşallah dualarımızı duyar
canlarım Allah hepinizden razı olsun:)))
annemdeydim yeni geldim:))))
transferim iyi geçti:)))
3, gün empriyosu
2 tane konuldu çünki benim 3. denemem
birisi 7 hücre diğeri 9 hücre
empriyolog çok güzel olduklarını söyledi
diğer üç tanede 10,9 ve 5 hücreliler pazara kadar giderlerse dondurulacaklar
dok çok umutlu konuştu,güle oynaya bir transfer oldu,tabi ben bu arada bol bol ayetel kürsüyü okudum,önceden okudukLARIM ayrı nerdeyse hatim yaptım:)))
evime gelince temizlenip şükür secdesi yaptım ,yatsımı kıldım:))
dol yatmanın tutuma faydası olmadığını söyledi istirahat yap ,dinlen iş yapma kendini yorma dedi,merdiven çıkabilirmişim,ani hareketlerden sakınacakmışım:))
kızlar size mutluluğumu anlatamam tarifsiz,bebeişlerim allaha emanet ,canlarım benim eşimden bir parça inşallah içimde büyüyor,aşkımızın meyvesi labaoratuar ortamında dahi oluşsa
biz sewgimizlebu yola baş koyduk:))
şimdi yawrularımla ilk gecemi geçireceğim için heyecanlıyım,inşallah onlarda sıcak gbüşümü swerler:))))))
bu arada test günüm 25 nisan:)))
Allaha emanet olun:))
kuran okumAYI BİLEN ARKADAŞLARIM BENİMİÇİN BİR YASİN OKURKLARSA çok mutlu olurum yawrularımda :))=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?