Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım hayırlı olsun hakkınızda inşallah çok beklemeden sonuca ulaşırsınız hayırlısıyla ...

saka yaptımmmmmmmmmmm:))))))))))))))))

ya sen dua et hamileisn kızım yaaa
yemin ediyorum evin içinde dört döndüm yaa sayfayı irdeliyorum yok öyle bişey kafayı yiyecektim yaaa valla dua ettim resmen bana şaka yapıyor olsun diyeee piss bidaha sana güvenen

koptum bi saattir Allah iyiliğini versin dedim az daha uzatırsa kadser kalpten gitcek

Aman krissssss. Bende korktum açıkcası, aman dedim kendi kendime zaten İngilizcem sınırlı, iyi ki alışveriş yapmamışım internetten. Eczanem sağolsun:)))
kız adam mesaj atıcaktım azdaha bu ürün böyleymişte neden berlirtmediniz iptal edin diye nt gitti allahtan

kızlar nasılsınız cuma gününden beri giremiyorum kardeşim arabayla yaya çarpmış kardeşimde önemli bişey yok ama adamın kol bacak kalça kırık yüzünde 60 yakın dikiş moralimiz çok bozuk çok şükür adam sag kardeşimin pisikolojisi bozuldu hata %100 adamda dua edin inşallah bişey olmaz sizderde ne var ne yok(

canım çok geçmiş olsun sadaka falan verin allah beterinden saklasın

Canım hayırlı olsun hakkınızda inşallah çok beklemeden sonuca ulaşırsınız hayırlısıyla ...
Aminn canım inşşallah hepimiz için ..
Çok geçmiş oslun .. Çok zor bir durum .. Yaralı vatandaş tez zamanda iyleşir umarım..

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Allahın izniyle düzelir inşallah ....

sagolun kızlar inşallah iyileşir bizimde tek temennimiz adamamı yanalım kardeşimemi yanalım şaşırdık adamın sigorta yok evi kiraymış amele 2 tane okuyan çocuk 4 5 ay haliyle çalışamıcak kardeşim karşılıcak bütün masrafları vurdugu arabanın kaskosu bitmiş aksilik aksilik üstüne canları sagolsun verilmiş sadakaları varmış ne diyelim (

Canım adama birşey olmasın da o daha kötü olur..Geçen yıl benim kardeşimde aynı bu şekilde bir kaza yaptı,o adamın da sigortası yokmuş,karısı hamileydi kadın o korkuyla doğuma girdi bir de garibim,çaresiz adamcağızın da hanımının da masraflarını biz karşıladık ..Ölüm olmasın Allah korusun her şeyin iyi kötü çaresi var buna şükür diyelim..Ve adamın yaşaması için dua edelim...

öyle tatlım çok şükürki yaşıyo sizede geçmiş olsun canım

Hepsinde aynı terane SIKILDIM.Keyfimizden alıyoruz sanki.Neyse sen alttan al canım.Mailler falanda sana geliyormuş ne aldığınızı nerden görecek..

emine kredi kart işlemini naptın?Gerçekten o karttanmı çekilmiş öğrenebildinmi?

evet canım malesef çekilmiş sinir oldum hala daha söyleyemiyo eşim arkadaşına ((

evet canım malesef çekilmiş sinir oldum hala daha söyleyemiyo eşim arkadaşına ((

Çok büyütüyor canım oda önceki alışverişten kaynaklanmış işte.. İçeriği hakkında açıklama yapmak zorunda değil, eşim alışveriş yapmış desin ödeme tarihini sorsun, zamanı gelincede versin parasını 50-60 tl birşey..

herkese iyiakşamlar hanımlar
durucum üzüldüm ama hayırlısı olsun..
ne yedircen kocana tatlım? benimki yemez bişe yaa:84: deli ediyo beni..
kendime ettiğim kadar sana da dua ediyorum inan ki canım yaa

merhaba.....ben geldimmm... dün deli oldum ya...uğraştım uğraştım ..çalışma var deyip durdu..size bi iyi geceler bile diyemedim ayol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…