- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.341
Eşimin kan tetkiklerine bakılmadı hiç malesef ..
Direk tüp bebeğe geçtiğimiz için ama önümüzdeki hafta tekrar sperm testi, hormon tetkiklerini hepsini yaptıracağız.. Burada bilgileri paylaşırım mutlaka..
Ben 23 eşim 30 yaşında..
Benim yumurtalarda bi sorun yok..Erkek infertilitesi var sadece..
Preesed alımayı çok istiyordum aklıma koydum alıcam , haberim var o jelden .. Onu alırken yanında 5-10 tane ovulasyon kitide almak istiyorum ..
Eşimin kan tetkiklerini , hormon vs. öünümüzdeki hafta eğitim ve araştırma hastanesinde yaptıracağız allah izin verirse..Kaan hocaya mail attım , ama Ankara'da oturduğum için maile cvp gelsede mutlaka muayeneye gideceğiz eşimle.. Evimizede yakın Ank. Üniversitesi zaten ..
İnşş değerlerimiz yükselir ve doğal yoldan gelir bebeğimiz..
Artık tüp bebekten önce , eşimin kürler ve vitaminlerle sperm sayısının artması için çabalayacağız en son çare tüp bebek..
saka yaptımmmmmmmmmmm:))))))))))))))))
arada tekmeliyor iste:)))
sen nasilsin?
koptum bi saattir Allah iyiliğini versin dedim az daha uzatırsa kadser kalpten gitcek
kız adam mesaj atıcaktım azdaha bu ürün böyleymişte neden berlirtmediniz iptal edin diye nt gitti allahtanAman krissssss. Bende korktum açıkcası, aman dedim kendi kendime zaten İngilizcem sınırlı, iyi ki alışveriş yapmamışım internetten. Eczanem sağolsun:)))
kızlar nasılsınız cuma gününden beri giremiyorum kardeşim arabayla yaya çarpmış kardeşimde önemli bişey yok ama adamın kol bacak kalça kırık yüzünde 60 yakın dikiş moralimiz çok bozuk çok şükür adam sag kardeşimin pisikolojisi bozuldu hata %100 adamda dua edin inşallah bişey olmaz sizderde ne var ne yok(
Aminn canım inşşallah hepimiz için ..Canım hayırlı olsun hakkınızda inşallah çok beklemeden sonuca ulaşırsınız hayırlısıyla ...
kızlar nasılsınız cuma gününden beri giremiyorum kardeşim arabayla yaya çarpmış kardeşimde önemli bişey yok ama adamın kol bacak kalça kırık yüzünde 60 yakın dikiş moralimiz çok bozuk çok şükür adam sag kardeşimin pisikolojisi bozuldu hata %100 adamda dua edin inşallah bişey olmaz sizderde ne var ne yok(
Çok geçmiş olsun arkadaşım..Allahın izniyle düzelir inşallah ....kızlar nasılsınız cuma gününden beri giremiyorum kardeşim arabayla yaya çarpmış kardeşimde önemli bişey yok ama adamın kol bacak kalça kırık yüzünde 60 yakın dikiş moralimiz çok bozuk çok şükür adam sag kardeşimin pisikolojisi bozuldu hata %100 adamda dua edin inşallah bişey olmaz sizderde ne var ne yok(
sagolun kızlar inşallah iyileşir bizimde tek temennimiz adamamı yanalım kardeşimemi yanalım şaşırdık adamın sigorta yok evi kiraymış amele 2 tane okuyan çocuk 4 5 ay haliyle çalışamıcak kardeşim karşılıcak bütün masrafları vurdugu arabanın kaskosu bitmiş aksilik aksilik üstüne canları sagolsun verilmiş sadakaları varmış ne diyelim(
Canım adama birşey olmasın da o daha kötü olur..Geçen yıl benim kardeşimde aynı bu şekilde bir kaza yaptı,o adamın da sigortası yokmuş,karısı hamileydi kadın o korkuyla doğuma girdi bir de garibim,çaresiz adamcağızın da hanımının da masraflarını biz karşıladık ..Ölüm olmasın Allah korusun her şeyin iyi kötü çaresi var buna şükür diyelim..Ve adamın yaşaması için dua edelim...
Hepsinde aynı terane SIKILDIM.Keyfimizden alıyoruz sanki.Neyse sen alttan al canım.Mailler falanda sana geliyormuş ne aldığınızı nerden görecek..
emine kredi kart işlemini naptın?Gerçekten o karttanmı çekilmiş öğrenebildinmi?
Hepsinde aynı terane SIKILDIM.Keyfimizden alıyoruz sanki.Neyse sen alttan al canım.Mailler falanda sana geliyormuş ne aldığınızı nerden görecek..
evet canım malesef çekilmiş sinir oldum hala daha söyleyemiyo eşim arkadaşına((
ekin canım bizimkide taksitli falan değil dimi aldığımız preseed jel?olur olur çünkü fiyatı çok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?