- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.381
canım fikirlerin çok güzel en güzelide bence git kendine iç çamaşrı al ,kendinede şöyle kocaman bir fiyonk yap ,en güzeli aklını alırsın:):92:
hoşgeldin tatlım...
yarın hemen iç çamaşırıdayım ozaman... :92:peki renk konusunda ne tavsiye edersiniz.....çarşamba günü topiğe uğramam artık....
bir de kurdele alayım bari....lazım olcak....
hoşbulduk tatlım nasıl gidiyo çalışmalar:)
boxer giyiyorsa- bu üzerinde karikatür olanlara bayılıyorum ben- eşim de seviyor. genelde batları siyah oluyor. yani kırmızı alt - siyah atlet olabilir. haa yok slip giyorsa siyah bir takım sanki farklı olur. bir de kendine al şöyle güzel bir takım derim ama :13:
iyi akşamlar topiğimin güzel insanları :)
boxer giyiyorsa- bu üzerinde karikatür olanlara bayılıyorum ben- eşim de seviyor. genelde batları siyah oluyor. yani kırmızı alt - siyah atlet olabilir. haa yok slip giyorsa siyah bir takım sanki farklı olur. bir de kendine al şöyle güzel bir takım derim ama :13:
aradaşım maksat alışveriş olsun...kocama alıpta kendime almam mı hiç....
tabi tatlım al al paketide ona açtır ,:))))))bide şöyle iç gıcıklayıcı renler al mesala altın sarısı ,nar çiçegi,tenine hangisi uygunsa fazla beyazsan tavsiye etmem:)))))))
aradaşım maksat alışveriş olsun...kocama alıpta kendime almam mı hiç....
Allah iyiliğini versin sen çok yaşa emi gözlerimden yaş geldi gülmektenAAAAAAAAAAA ben arkadaşımız hangi renk giyecek diye soruyo sanmıştım, kızzzzz sakın dediğim renkleri alıp ta kocişine giydirme palyoço olur walla:)))))defnelma:)))))))
valla bizimkine pek çalışma denmez...yani esas ameliyattan sonra başlıcak herşey...ondan sonra beni topikte bulabilene aşk olsun...
AAAAAAAAAAA ben arkadaşımız hangi renk giyecek diye soruyo sanmıştım, kızzzzz sakın dediğim renkleri alıp ta kocişine giydirme palyoço olur walla:)))))defnelma:)))))))
AAAAAAAAAAA ben arkadaşımız hangi renk giyecek diye soruyo sanmıştım, kızzzzz sakın dediğim renkleri alıp ta kocişine giydirme palyoço olur walla:)))))defnelma:)))))))
İyi akşamlar hoşgeldin arkadaşım
tabii canııımmm, hahahaaaa, ya da hangi takımı tutuyorsa, o formayı al, ama sen giyama kurdele önemli tabi yine :123:
ohhh ohhhh heba et kendini bu uğurda bizim davamız kutsal emeller için:))))))
3-5 günlüğüne nadasa aldık canım tarlayı ardından son hız sürüp ekime başlayacağız kısmetsehoşbulduk tatliş eeeeeeee senin nasıl gidiyo çalışmalar :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?