Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyiakşamlar hanımlar
durucum üzüldüm ama hayırlısı olsun..
ne yedircen kocana tatlım? benimki yemez bişe yaa:84: deli ediyo beni..
kendime ettiğim kadar sana da dua ediyorum inan ki canım yaa
Ben de üzülür gibi oluyorum ama sonra aynen şunu yapıyorum amannnnnnnnn canım sen dee menopoza kadar yolu var üzüldüğün şeye bak diyorum yeniden umutlanıyorum cicim
Hayırlısı canım ya demek ki bu ay bir hayrı yoktu sağlık olsun
Canım öyle yiyip içen bir adam olmadığı için bir hap bile içse dünyalar benim oluyor sanki gnc arginmax veriyorum sabah akşam he birde ceviz reçeli ile zeytinyağlı incir Allah bereket versin çok şükür

kızlar bişey sorcam çarşamba günü evlilik yıldönümümüz...ve ben kocamaa bişey almadım daha...sizce ne alabilrim ilginç fikirleri olan var mı?

Dizim Yer gök aşk başlıyor..
Sonra dönücem size

Birileri yapsın artık yaa reytingimiz düşücek yoksaaa

kızlar bişey sorcam çarşamba günü evlilik yıldönümümüz...ve ben kocamaa bişey almadım daha...sizce ne alabilrim ilginç fikirleri olan var mı?

geçen yıl evlenme yıldönümüzde, bir plaket yaptırmıştım kocişimin adına. teşekkür plaketi;
"Sayın.....
2005-2010 evliliğimiz süresince
bulaşık makinesinden korksan da
bir maçı 4 kere seyretsen de...
.....
seni seviyorum, varlığın ve altın kalbin için teşekkür ediyorum. sevgili akıllı eşin ..."
gibi birşeylerdi. bayıldı bayıldıı. annesine götürdü, eve gelenlere gösterdi, yatak odasına koymuştum, salona koymuş geçen gün baktığımda. arada bakıp gülüyor. benimkinin çok hoşuna gitti, içinde yazanlara rağmen duygulandı bir de. umarım işine karar canocan.

umut dünyası işte kocaman tebrik koyuyorum sana şeker...şifa olsun yarasın inşallah

hoşbulduk tatlım...ancak gelebildim...
Olsun canım geç olsun da güç olmasın geldin ya
Dizim Yer gök aşk başlıyor..
Sonra dönücem size

Birileri yapsın artık yaa reytingimiz düşücek yoksaaa

Tam da bu geçiyordu aklımdan, dizi saati ondan belki de kimsenin sesi çıkmıyor, diyordum iyi seyirler canım

süpermiş kızzz....ama o kadar zamanım kalmadı...seneye hediyemi buldum...araba plakası yaptırmıştı bir arkadaşta...

Valla tebrikler çok sıradışı ve hoş bir hediye olmuş bayıldım bu fikre arkadaşım

umut dünyası işte kocaman tebrik koyuyorum sana şeker...şifa olsun yarasın inşallah
Mersi cicimm.. Aminnnnn

hııım o da güzel fikir. o haldeeeeeeeeeeee, varsa ebru yapan / hat yazan birileri yakınlarda ; koskocamannnnn ikinizin adını yazdığı bir hat süper olur, yatak odasına - duvar arkasına. bu sene bunu yaptırıcam mutlaka. ha bu da olmaz dersen şekercim en iisi iç çamaşırı

canım fikirlerin çok güzel en güzelide bence git kendine iç çamaşrı al ,kendinede şöyle kocaman bir fiyonk yap ,en güzeli aklını alırsın:):92:

yarın hemen iç çamaşırıdayım ozaman... :92:peki renk konusunda ne tavsiye edersiniz.....çarşamba günü topiğe uğramam artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…