- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.361
Ben de üzülür gibi oluyorum ama sonra aynen şunu yapıyorum amannnnnnnnn canım sen dee menopoza kadar yolu var üzüldüğün şeye bak diyorum yeniden umutlanıyorum cicimherkese iyiakşamlar hanımlar
durucum üzüldüm ama hayırlısı olsun..
ne yedircen kocana tatlım? benimki yemez bişe yaa:84: deli ediyo beni..
kendime ettiğim kadar sana da dua ediyorum inan ki canım yaa
Merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdinmerhaba.....ben geldimmm... dün deli oldum ya...uğraştım uğraştım ..çalışma var deyip durdu..size bi iyi geceler bile diyemedim ayol..
Merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin
kızlar bişey sorcam çarşamba günü evlilik yıldönümümüz...ve ben kocamaa bişey almadım daha...sizce ne alabilrim ilginç fikirleri olan var mı?
Ben de üzülür gibi oluyorum ama sonra aynen şunu yapıyorum amannnnnnnnn canım sen dee menopoza kadar yolu var üzüldüğün şeye bak diyorum yeniden umutlanıyorum cicim
Hayırlısı canım ya demek ki bu ay bir hayrı yoktu sağlık olsun
Canım öyle yiyip içen bir adam olmadığı için bir hap bile içse dünyalar benim oluyor sanki gnc arginmax veriyorum sabah akşam he birde ceviz reçeli ile zeytinyağlı incir Allah bereket versin çok şükür
Dizim Yer gök aşk başlıyor..
Sonra dönücem size
Birileriyapsın artık yaa reytingimiz düşücek yoksaaa
Olsun canım geç olsun da güç olmasın geldin yahoşbulduk tatlım...ancak gelebildim...
Dizim Yer gök aşk başlıyor..
Sonra dönücem size
Birileriyapsın artık yaa reytingimiz düşücek yoksaaa
geçen yıl evlenme yıldönümüzde, bir plaket yaptırmıştım kocişimin adına. teşekkür plaketi;
"Sayın.....
2005-2010 evliliğimiz süresince
bulaşık makinesinden korksan da
bir maçı 4 kere seyretsen de...
.....
seni seviyorum, varlığın ve altın kalbin için teşekkür ediyorum. sevgili akıllı eşin ..."
gibi birşeylerdi. bayıldı bayıldıı. annesine götürdü, eve gelenlere gösterdi, yatak odasına koymuştum, salona koymuş geçen gün baktığımda. arada bakıp gülüyor. benimkinin çok hoşuna gitti, içinde yazanlara rağmen duygulandı bir de. umarım işine karar canocan.
geçen yıl evlenme yıldönümüzde, bir plaket yaptırmıştım kocişimin adına. teşekkür plaketi;
"Sayın.....
2005-2010 evliliğimiz süresince
bulaşık makinesinden korksan da
bir maçı 4 kere seyretsen de...
.....
seni seviyorum, varlığın ve altın kalbin için teşekkür ediyorum. sevgili akıllı eşin ..."
gibi birşeylerdi. bayıldı bayıldıı. annesine götürdü, eve gelenlere gösterdi, yatak odasına koymuştum, salona koymuş geçen gün baktığımda. arada bakıp gülüyor. benimkinin çok hoşuna gitti, içinde yazanlara rağmen duygulandı bir de. umarım işine karar canocan.
Mersi cicimm..umut dünyası işte kocaman tebrik koyuyorum sana şeker...şifa olsun yarasın inşallah
hııım o da güzel fikir. o haldeeeeeeeeeeee, varsa ebru yapan / hat yazan birileri yakınlarda ; koskocamannnnn ikinizin adını yazdığı bir hat süper olur, yatak odasına - duvar arkasına. bu sene bunu yaptırıcam mutlaka. ha bu da olmaz dersen şekercim en iisi iç çamaşırı
Valla tebrikler çok sıradışı ve hoş bir hediye olmuş bayıldım bu fikre arkadaşım
eşim de bayıldı walla, teşekkür ederim şekercim, her kociş sever sanırım; kendini özel hisseder
hııım o da güzel fikir. o haldeeeeeeeeeeee, varsa ebru yapan / hat yazan birileri yakınlarda ; koskocamannnnn ikinizin adını yazdığı bir hat süper olur, yatak odasına - duvar arkasına. bu sene bunu yaptırıcam mutlaka. ha bu da olmaz dersen şekercim en iisi iç çamaşırı
yok canım benim verdiğim linkten aldıysan 58 tl telefonumuza mesajı geldi zaten anında..
iyi akşamlar topiğimin güzel insanları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?