Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim Maşallah. Hep böyle güzel gitsin inşallah hamileliğin. Maşallah, Rabbim bebeğini korusun, sizlere bağışlasın. Darısı bizlerin başın olsun inşallah.

canım okuyunca gözlerim doldu ya. çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.

Bitanem Maşallah. Hep böyle güzel gitsin inşallah hamileliğin. Rabbim bebeğini korusun, sizlere bağışlasın. Darısı bizlerin başın olsun inşallah.Çok emek harcadığını biliyorum senin, yüzün hep gülsün..

Cok sagolun arkadaslar . Allah hepinizden razi olsun. Insallah en kisa zamanda bende sizlerin hamilelik haberleriyle mutlu olurum. Hepinizi cok seviyorum

Canım benim Maşallah. Hep böyle güzel gitsin inşallah hamileliğin. Maşallah, Rabbim bebeğini korusun, sizlere bağışlasın. Darısı bizlerin başın olsun inşallah.

Amin insallah arkadasim . En kisa zamanda guzel haberlerini alirim insallah

canım okuyunca gözlerim doldu ya. çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.

Tesekkur ederim topragim benim :) Seninde insallah yuzun hep gulsun.

Canim benim dualarim hep seninle surekli aklimdasin.

Canim kardesim benim. Insallah bende en kisa zamanda senin mutlulugunla mutlu olurum bende bunun icin dua ediyorum. Seni cok seviyorum.

Canım arkadaşım nasılsın ben güne iyi başladım ama herşey bu ciz kulun istediği gibi olmuyor,başımfelaket ağrıyo ağrı ta yüzüme indi,sinirden midem ağrıyo.Kapımı kapatsam
sıkıntı bacadan giriyor........:sinifsinif:

slm kızlar benim eşimdede morfoloji bozukluluğu sorunu var Rabbim herkese şifasını versin tüpbebek yaptırmaya karar verdik

esımde 21 canlı sperm cıktı
bayramdakı adetımlen ılaclara baslıcam
kızamık asısı oldum 1 ay gecmesı lazımmıs
tedavıye baslamak ıcın
bakalım hayırlısı
sızde ne var ne yok

canım biz bildiğin gibi ,yrın ben de doktora gitcem benim muayenem için.
Sperleri dondurdularmı hayatım hani 2 mil du sayınız ,düşüşmü başladı.Hadi hayırlısı olsun.

Yagmurum canim nasilsin. ?
Bugun doktora gittim biraz dusuk tehliken var dedi ultrosonda birsey gorup ama korkma yat dinlen dedi cok korktum ben(
Dua edin bana nolur

Bugun doktora gittim biraz dusuk tehliken var dedi ultrosonda birsey gorup ama korkma yat dinlen dedi cok korktum ben(
Dua edin bana nolur

canım benim dua etmezmiyiz hiç :Saruboceq:
dinlenirsen yoluna girer hiç sıkılma tamammı
inşallah bebiş annesine sıkı sıkı tutunmuştur

canım biz bildiğin gibi ,yrın ben de doktora gitcem benim muayenem için.
Sperleri dondurdularmı hayatım hani 2 mil du sayınız ,düşüşmü başladı.Hadi hayırlısı olsun.

canım toplamda öyle onarın hepsı canlı sperm sayısı deılkı
yanı hepsi kalıtelı deıl
senın ıcınde hayırlısı olsun ınşşşşşş

hazelcıgım saglıklan kucagına alacaksın ınşşşşşşşş
dualrım senınlen

canım benim dua etmezmiyiz hiç :Saruboceq:
dinlenirsen yoluna girer hiç sıkılma tamammı
inşallah bebiş annesine sıkı sıkı tutunmuştur

Sagol Arkadasim Allah razi olsun

Sagol Birtanem Allah razi olsun

Bugun araya tanidiklar sokarak Prof Dr. Riza Madazlidan randevu aldim riskli gebelikler konusunun uzmani. Adamdan dan randevu almak ne zor full dolu. insallah o gorsun bakalim ne diyecek. Rapor aldim zaten yatiyorum . Kanama falan yok doktor ne gordude oyle soyledi anlayamadim sok tanda soramadim.

Dua edin bana nolur

NEEEEEEE DİYOSUN ?
Canım arkadaşım kalbini ferah tut,inşallah bebeğine bişey olmayacak .Arkadaşım sun zaten perşembe günü gitmedinmi?Doktormu çağırdı bugünde gittin?
Kafam karıştı zaten midem ağrıyodu iyice şiddetlendi.
Kanamam yok diyorsun acaba kaseyimi altta gördü eğer öyleyse dik bacaklarını yani bacaklarının altına yastık koy yat.
Korkma arkadaşım kulun elinden bişey gelmiyor.
Kanama olmadığı müddetçede panik yapma ,bununyanında kasılma ve kasıklarda ağrı.
Geçmiş olsun sen we bebeğin Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…