Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bak hepimiz dua ediyoruz sana..Rabbim görüyor duyuyor merak etme sen..%40 düşük bir ihtimal değil ki..Hiç umudunu yitirme canım.Allah yardımcın olsun inş..Ronyanın dediği gibi yumurtayı dölleyen sadece 1 tane spermmm...Allah büyüktürrr...

Arkadasim gozun aydin cok sevindim > bende senin gibi ameliyat sonrasi hamile kalanlardanim.
Mutlaka riskli gebeliklere bakan doktorun kontrolune gir canim . Insallah hamileligini sounsuz atlatir bebegini kucagina alirsin.

Esra cim uzulme yuzde 40 sans az degilki . Sende sorun olmadigi icin sen zaten gireceksin o 40 in icine. Kadinda problem varsa ihtimal azaliyor sadece . Sizin cok sukur 21 sperm hazir senin kafaya takacak bir durumun yok .
Kizamikcik olayi bende de var malesef bende asi olamadim cunki 3 ay beklemen gerekiyor demisti doktorum asi sonrasi . Dikkat edecegiz hamilelik sirasinda o hastaliga yakalanmayacagiz.
Moralini yuksek tut bak cok onemli.

allh razı olsun hepınızden dun bugun psıkolojıkmen hıc ıı deılım
sızede derdımı anlatmasam eger sızlerden dua almasam catlıyacagım sankı
gebelıkte eger yakalanınca skaat vede dusuk ıhtımalı oluormus hazelcıgım allh korusun
o yuzden yapılmamı kesın ıstediiii.......
cok sagolunnnnnn cok cok cokkkkkk hemdee

Zamanin varsa tabiki yaptirman en dogrusu ama ben 3 ay beklebeyi goze alamadim cok dikkat edecegiz kizamikcik gecirenlere yaklasmayacagiz . Zaten cocuklar geciriyor kizamikcigi onlardan uzak dururuz .
Sen hic moralini bozma bak gor hersey cok guzel olacak. yasin cok genc ve sende sorun yokmus senin kesin olur arkadasim.

Arkadasim gozun aydin cok sevindim > bende senin gibi ameliyat sonrasi hamile kalanlardanim.
Mutlaka riskli gebeliklere bakan doktorun kontrolune gir canim . Insallah hamileligini sounsuz atlatir bebegini kucagina alirsin.

İnşallah arkadaşım çok saol.Bu arada verdiğin bilgi içinde teşekkür ederim söylediğin iyi oldu ona göre bir dr araştırırız artık.Çok teşekkürler tekrar.opuyorumnanaktan

Merhab kızlar hepinize. Esracım şansının olmasıda bişey, umarım %40 d olsa siz bunu bşararırsınız Allahın izniyle. Sana %100 şans verseydi de Allah istemedikten sonra olmayacağını biliyoruz. Yeter ki Rabbim yardımcın olsun, gerisini %40 la da halledersiniz evelAllah.
Eşim dün sperm tahlili tekrar yaptırdı. 2,6 milyon(ml) de, toplm %28 hareketli, morfoloji de %1 çıkmış. Ateş Hoca, 2 tane genetik test istemiş. Her halukarda tüp bebek yaptıracaksınız demiş, genetik test bozuk çıkrsa, yerleştirilecek embriyolrın özel olarak seçilip yerleştirileceğini, eğer genetik testte sorun çıkmazsa yine tüp bebek ama embriyolar artık öylecene konulacakmış. Yaptığım düşüğün nedeninin de genetik sorundan kaynaklanabileceğini söylemiş. Yine en başa döndük ve ben kendimi berbattan bile berbat hissediyorum. Biliyorum sizlerinde moralini bozmak istemiyorum ama, başka kimsem yok bunu paylaşabilceğim((

canım paylaş tabi hiç kimsenin bundan rahatsız olacağını sanmam
ayrıca lütfen moralini bozma bak oligoastenoteratospermi topiğinde
bir arkadaş bir şeyler yazmış okurmusun
sanırım onun eşinin doktoruda ateş hocaymış
ben okuyunca çok moral buldum

Canım paylaştıkça moralimiz düzeliyor hepimizin de..Elbette ki bizi birbirimizden daha iyi kim anlarrr...
Ben senin tüm olumsuzluklara rağmen çok yol kattettiğini düşünüyorum. Kendi araştırmaların ve çabalarınla eşinin değerlerini yükselttin. Düşükle de sonuçlansa hamile kalabildin canım benim. Hiçbir ilaç tedavisi almadan hem de..Bunlar az şeyler mi..Ateş Hoca da bak hiç olumsuz bişey dememişş. Buda bişeyy bence. Tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğinizi söylemiş.
Bak ben günlerdir tüp bebekle çocuk sahibi olabilmek için bile dua ediyorum..Fsh çok yüksek olduğu için sperm olmadığını düşünüyor Kaan hoca. Sperm yok düşüncesi beynimi kemirip duruyor günlerdir...
Beterin beteri var canım..Kök hücreyi bekleyeceksiniz cümlesini duyan o kadar çok insan var kii..Allah herkesin yardımcısı olsun..Allah beterinden saklasın hepimizi..

Canim Doktor isi garantiye almak istemis ve en dogrusunu yapmis bakin bakalim genetik olarak bir sorun var mi yok mu diye . Direk tup bebek merkezine gitseydin buna bakmadan hemen tup bebege gecerdin. Onemli olan sonuc arkadasim olumlu sonuc al da biraz gec olsun. En kotu ihtimal genetik sorun varsa onun da caresi var arkadasim bilincli baslarsin genetigine bakarak embryo yerlestirirler ve guzel sonuc alirsin. Sonucta spermininz var hemde fazla fazla bunlarin icinde binlercesi saglamdir merak etme . Is merkezin o saglikli spermleri secmesine kaliyor.
Sakin sakin danisarak dusunerek en dogru karari verirsiniz zaten. Eger Genetik sorun cikarsada ona gore en dogru merkezi secersiniz .
Senin bu saatten sonra yapabilecegin ve yapman gereken en onemli sey moralini yuksek tutman . Esinede kendine de iyi bakman ve psikolojik olarak kendini tedaviye hazirlaman.

Capa da yapiliyormu bu tedavi acaba sordunuzmu? Yani Genetik problemli tup bebek ?

Esracım inş. ennn problemsiz bi şekilde geçirirsin tedavi sürecini. ben 100 tane okuyayım dedikten sonra regl oldum okumak için bitmesini bekledim ve dün okudum Alah kabul etsin inş. sayı tamamlanmamışsa tekrar okuyabilirim Allah a emanet...

Gecenin şu saatinde uykum kaçmıştı bi bakayım can yoldaşlarım nasıl diye Artık sabaha kadar uyku haram bana.
Esracım hiç üzülme banada ikizlerde %40 dendi ama ikiz tuttu,zaten bu matematik işlemi değilki,Rabbim dileyecekkki oda olsun ,o yüzden bebeğim sayyılara takılma.
Boncukcum sen de üzülme tatlım gün doğmadan neler doğar ,arkadaşların dediği gibi tüp şansın war azından buna şükür,genetiklerinde iyi çıkcak Rabbimin izniyle hiç merak etme:))))
Gülümgülüm korkma canım eşin bi kullansın kaan hocanın ilaçlarını inşallah gerisi gelir,ben fsh şı hayıt tohumu düşürüyor diye biliyorum isterseniz bi deneyin,Allaha emanet ol.
Elifim06 gözün aydın canım bebişin seni fazla bekletmedi sen ve yawrun Allaha emanet kalın.
Krishazelim nasılsın bebegim ne zaman gideceksin doktor?

Kardesim sen gece oturmussun simdi uyuyorsusndur:))
Ben bugun doktora gidecegim bakalim insallah hayirli guzel haberler alirim.
Sen nasilsin neler yapiyorsun bizi yalniz birakma cok az geliyorsun artik(

canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin
minik bebişini görcen bugün
belki kalp atışlarıda duyulur

Ateş Hocanın ağzından lafı almak çok zormuş. Genetik testi yapın gelin demiş. Sanırım sıra sıra gidiyor, adım adım. Gönderdiği bir yerde test için 500tl istemişler. Bizde önce bu testi yapabilen bir hastane bulmaya çalışıyoruz şuanda.

Canım bende uyku nerde 10 kalktım iş yapıyorum yemeğimi yaptım ,senin için girdim inşallah hayırlı habrlerle gelirsin ,canım Rabbim yardımcın olsun.

Aman canim o testler cok onemli guvenilir yerde yaptirim
Memorial e sor bakalim erkek infertilitesinde iyi orasi .

Aman arkadasim faydasi olsun sifa versinde az konussun ne yapalim. cok konusup hicbir ise yaramamasindan iyidr.
Ates hoca iyi bir doktor ama guven ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…