Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esra kuşum işte büyük şehirde olunca evlet hastanesi de olsa oluyor ..
Sizin oralarda anladığım kadarı ile hastane sıkıntısı var ..
Melis gelip Ankara'da yaptırmıştı Kaan Hoca'nın orda ama imkanları vardı ..
Doğumunuda burda yaptırdı ..

Bizim hastanede benim opumu uzman kadındoğumcu , transferimi doçent dr yapmıştı ..
Kadındoğum bölümünde uzmanlığını yapmaya gelen dr'a , yumurta muayenesi bile yaptırmıyorlar ..
Dosya dolduruyolar sadece ..
Ben ilkini özelde yaptırdığımda bu hastanemin böyle olduğundan bihaberdim ..
Ama hayırlısı buymuş..

Esra'm çok yüksek meblalar vermiceksin ..
Dene orda bir şansını ..
Hastane önemli ama sonuçta Rabbim ol dedikten sonra orda da olur olmayacaksa 10 bin lira versen özele olmuyor işte..

Kızlar ben çıkıyorum ..
Bugün hava çok güzel biraz yürüyüş yapacağım ..
Birazda yemeklik bişeyler alacağım ..
Hepinizi çooookkk öptük oğllumla teyzeleri..

yağmur canım inşallah hamilesin Rabbim gönlüne göre versin inşallah, testler güzel şeyler olacak diyor hayırlısı Allah'tan
doğumhanede sancı çekerken herkese dua etmeye çalıştım ama yağmur yeter lorke esra meri çakır esila ekin ismini çok tekrarladım Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah..

allah razı olsun papatyam inşallah duaların kabul olur
tekrar geçmiş olsun yavrun hayırlı evlat olsun inşallah

yağmurum test yapmışsındır diye girdim kk ya
idrar teslerini gördüm bence kesin kesin hamilesin
inşallah sorunsuz bir gebelikten sonra alırsın kocağına yavrunu

yagmurum kimyasalla alakası yok seninkinin HAMİLESİNNNNN!!!!
bir olumsuzluk yaşadın diye acabalar oluyor tabi ama o testler pozitif hemde çok güzel bir değerin olucak bak görrr

hemde nasıl br sıkıntı sorunu var
anlatamam
hem mesafeden dolayı hemde kalıtesızlıkten dolayı bır sıkıntı var
2 saat gıdıs 2 saat donus ettı sana 4 saat yola gecıor
hele saabh kan tahlılı vermeye gıttıgımız zamnlarda,
ılk otobuslen evden 4.5 5te cıkıorduk (((((
ALLAHIM ya,ıste yaptırmak ıstemeklende bıtmıor hcbırsey

ALLAH RAZI OLSUN,
rabbım ettıgın dualrın suyu hurmetıne kabul eylesın
yağmurum test yapmışsındır diye girdim kk ya
idrar teslerini gördüm bence kesin kesin hamilesin
inşallah sorunsuz bir gebelikten sonra alırsın kocağına yavrunu
cakır nbr nasılsın
nedır sendekı son durum
kızlar bişiy sorcam aranızda tüpbebek fiyatlarını bilen arkadaslar varmı?????

canım merkezden merkeze değişior tup bebek fıyatları
devlette raporlu yaptırıcaksan 800 ile 1.5 arasında
devlette raporsuz 2.5 ıle 3.5 arasındaymıs
ozellerdede farkedıor ıste kafalarına gore ben gecen sene raporsuz ozele 5 bın bayıldım mesela

bel agrıların erken baslamıs .hamıle yastıgı al mutlaka emzırırken de kullanırsın ılerde de bebege oyun cemberı olur :)

kılo da hızlı almıssın dıkkat et,zayıflar cok kılo alıyor bana da herkes sadece gobegın var senın nereye aldın kıloları derdı dogumdan sonra gordum nereye aldıgımı
hala vermeye calsııyorum

hamılesın sen kesınlıkleeeeeeeeeee

kızlar selam,yeni üyeyim.2 yıllık evliyim.2011 temmuz ayına kadar doğum kontrol hapı kullandım.daha sonra bebek yapmaya karar verdik ve bıraktım, ancak hala gebe kalamadım.benim hormon testlerime bakıldı hiçbir sorun yok.28 günde bir adet görüyorum, maksimum 29-30 gün olmuştur şu zamana kadar,hiç aksamaz.doktorum eşimden mart ayında spermiyogram istedi.sonuçlar aşağıdaki gibi.yorum yapabilecek olan var mı?normal yollarla hamile kalabilir miyim sizce?

cinsel perhiz süresi:3 gün
görünümpak sarı
likefaksiyon süresi:20 dak
ph:8
aglütinasyon:yok
hacim:5 ml
hareketlilik:%76
PHSS:%55
hızlı ileri hareketlilik:%0
yavaş ileri hareketlilk:%55 ( 16 milyon)
yerinde hareketlilik: % 21(6 milyon)
hareketsiz:%24 (7 milyon)
konsantrasyon:29 milyon
morfoloji(kruger)
normal:%1
başdefekti:%50
boyun ve ortaparça defekti:%24
kuyruk defekti:%9
sitoplazmik damlacıklar:%16
lökosit:0.2 milyon
yıkamadan sonra;
konsantrasyon:8 milyon/0.2ml
+4hareketlilik:4 milyon/0.2 ml
+3 hareketlilik:4 milyon/0.2ml
hareketlilik:%100
PHSS:%100

yağmurum bu benim pozitif çıkan testin aynısı yaa, kimyasal olsa koyulaşmadan azalması lazımdı inşallah kan tahliliyle de sonucu doğrularsın :)))
Senin adına çok sevindim ya.. İnşallah yakında sağlıklı sıhhatli kucağına alcaksın

Son düzenleme:

merhaba kuzu, bende 2 yıllık evliyim aynı değerlere sahiptik doktor normal yolla olması imkansız aşılamayı deneyin demişti, ama bu topikte arkadaşların tavsiyelerini geçmişten okuyup uyguladık, 6 ay sonunda sonucu aldık çok şükür 7 haftalık hamileyim, inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almakta nasip olur.. sende geçmişi oku biraz umudunu kaybetme inşallah tez zamanda hamile kalırsın

merhaba yasemin,cevabın için çok teşekkür ederim.öncelikle tebrik ederim,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
şuan için sadece keçiboynuzu kürü ve evicap veriyorum eşime.bunun dışında olmazsa olmaz olarak önerebileceğin birşey var mı?geçmişi okumaya başlayacağım ancak vakit kaybetmemek adına yardımcı olabilirsen çok memnun olurum.umut verdin bana,tekrar teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…