Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Lorke'm Ceylanın dediği gibi aynen okurken yoruldum.
Maşallah hastayım senin enerjine
Rabbim merhametli doktorlarla karşılaştırsın ve en kolay yoldan tedavini tamamlayıp güzel sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah.

Son düzenleme:
134.8
134.8
134.8
134.8
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım Allah tamamına erdirsin, kolay sağlıklı bir hamilelik, hayırlı evlatlar nasip etsin, oğlum ağllıyor çok şey yazacaktım ama sonra inşallah..

134.8
134.8
134.8
134.8
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım senin adına çok sevindim. Sabrının sonunda mükafatını aldın çok şükür. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Öpüyorum seni çok

Yagmurrrrrrrrcummmmmmmm nasil sevindim duygulandim bunu kelimelerle anlatmam mumkun değilll rabbim kucaginada almayi nasip etsin insalahhhhhhhh

ayyy lorkee çok yogunsun okurken yoruldum kız ben romatizmlarım tuttu bi an hastane sonrası bide misafir o gün ben yemegi zor yapıyorum

sen sade gezme kısmını yapıp yemek temızlık yapmadıgın ıcın yorulursun tabıkı
ama valla bende de eskı performans kalmamıs yaa

O kadar gezersen iki ayağın böyle bi papuca sığmaz işte, kardeşinle bi günde evde durup dip köşe temizlik yapsaydınız ya
kız dıp kose yapmadık yardım ettı saolsun ama tam temzılıge gırısemedık hep yagmur falan vardı bı de o gunlerde
sımdı 2 camım kaldı sonra supurup sılıcem aksam yıyecekler yarın sabah toz alırım olur bıter ınsallah
Allah razı olsun muesım valla hamılleelr arttıkca kabul olunacaka dualar artıyo dualarınızı beklıoz bakalım

lorkem Rabbim rastgetirsin inşallahh seninde güzel haberlerini alırız yakın zamanda
cok saol canım benım ınsallah bende bebegımle gezerım bı daha kı yaza hayırlısı ıle

134.8
134.8
134.8
134.8
cnmmm çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:))allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah...umarım hepimize uğur getirirsin.

yağmurum2001 nasıl sevindim anlatamam çok ümitle bekledim bu yorumunu allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

YAĞMURUM gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
Dua et geride kalanlara:)

güzel ,candan çok değerli arkadaşlarım Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun:))))
bebeği olmayanlara Rabbim bebek nasip etsin ,hamile olanlra doğurmuş olan arkadaşlarıma sağlıklı sıhatli ewlatlar nasip etsin:)))))))))
ben sewindim ama benimki yarım olan bir sewinç ,eski yaşadıklarımı düşündükçe kendimi tam veremiyorum(((
canlarım iyi dilekleriniz iiçin tekrar tekrar teşekkürlr,Rabbim kucağımdada gösterir inşallah:)))))))))))

canım benim okuldan geldim yemek yapıyorum koşarak açtım ve yağmurum hamileçoook mutlu oldum

Kız deli yağmur (hiç böyle konuşmadım ama konuşturdun beni )
Sevin artık .. Geçmiş geçmişte kaldı ..
Aynı şeyleri bir daha yaşayacaksın diye bişey yok ..
Bende bir evladımı kaybettim ama bak şimdi oğluşum göbüşümde nasıl tekmeler atıyor şuan sıpa :)

İyi düşüneceksin iyi olucak ..
Bir tane mi iki tane mi meleğin var bilmiyoruz.. Ama Mues'de demiştim Rabbim birini bile nasip ettiyse hamd olsun ..

Yakında keseyi göreceksin , kalp atışlarını duyacaksın ve ben en fiyakalı çizelgeyi sana yapacağım ..
Tamam mı ?
Öperim ve severim seni ..

1 negatif tüp bebek denemem var ğstelik 3 tane embriyo konulmuştu. Adından 1 doğal yolla düşükle sonuçlanan gebeliğim vardı ama yinede hep umut ettim çabaladım ve Rabbime binlerce kez şükürler olsunki oğlum kucağımda.

Delüüüüüüüüüü, sende hamişsin inşallah tez zamanda önce keseni yada keselerini sonra pıt pıtları duyacakın sonrada güzel bir hamişlik bol bol dua edeceksin bebeişini kollarına alırkenden herkese dua edeceksin, yavrularını sırayla kucaklarına alsın diye ANLADIN mı YAGMURUM:)))))

yağmurcum ne olur geçmişi düşünüpte şuanda karnındaki yavruşlarını olumsuz etkileme...
o yaşadığın tabiki kaygılanmana ve korkmana neden olacaktır ama artık sen bir annesin...duygularına beynine hükmetmeli onları bol bol sevmelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…