- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.041
huu nabersınız kızlar ..
ay benım ıslerım bıtmedı gıttı .. kardesım 10 gun kaldı gez gez evde durmadık sonra hafta sonuda arkadasımın dugunu var dıe yatılı mısafırım vardı dun gıttıler .. sımdı delı gıbı temızlık yapıyorum sabahtan berı yarında apartman gunu bende cunku bıde ıkramlarımı da aksamdan hazırlamam lazım yarın saabahtan doktorda ısım var dua edın ısımkolayca olsun btısın dıe bana ...
bu arada dosyam konseyden daha cıkmamıs bugunde arıcam bakalım sonra heyete gırecek o da bı hafta bu arada dıs ıltıhabım oldu onu da halledebılrısem belkıde 14mayısta bızde baslayabılırız tup bebege ...
haberlerı devamı kesılmez ınsallah
bende senı ve o guzellıgı cok sevıyorum
bebek ve sen ıyı olda arada bır gel tatlım
hersey yolunda cok sukur
melegını op yerıme kocaman
134.8
134.8
134.8
134.8
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yağmur canım tebrik ederim rabbım ucagına almayı nasip etsinn134.8
134.8
134.8
134.8
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
134.8
134.8
134.8
134.8
ayyy lorkee çok yogunsun okurken yoruldum kız ben romatizmlarım tuttu bi an hastane sonrası bide misafir o gün ben yemegi zor yapıyorum
kız dıp kose yapmadık yardım ettı saolsun ama tam temzılıge gırısemedık hep yagmur falan vardı bı de o gunlerdeO kadar gezersen iki ayağın böyle bi papuca sığmaz işte, kardeşinle bi günde evde durup dip köşe temizlik yapsaydınız ya
Allah razı olsun muesım valla hamılleelr arttıkca kabul olunacaka dualar artıyo dualarınızı beklıoz bakalım
Lorke'm Ceylanın dediği gibi aynen okurken yoruldum.
Maşallah hastayım senin enerjine
Rabbim merhametli doktorlarla karşılaştırsın ve en kolay yoldan tedavini tamamlayıp güzel sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah.
cok saol canım benım ınsallah bende bebegımle gezerım bı daha kı yaza hayırlısı ılelorkem Rabbim rastgetirsin inşallahh seninde güzel haberlerini alırız yakın zamanda
cnmmm çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:))allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşallah...umarım hepimize uğur getirirsin.134.8
134.8
134.8
134.8
ebaydan proxeed satın alan oldumu hanimlar?
güzel ,candan çok değerli arkadaşlarım Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun:))))
bebeği olmayanlara Rabbim bebek nasip etsin ,hamile olanlra doğurmuş olan arkadaşlarıma sağlıklı sıhatli ewlatlar nasip etsin:)))))))))
ben sewindim ama benimki yarım olan bir sewinç ,eski yaşadıklarımı düşündükçe kendimi tam veremiyorum(((
canlarım iyi dilekleriniz iiçin tekrar tekrar teşekkürlr,Rabbim kucağımdada gösterir inşallah:)))))))))))
güzel ,candan çok değerli arkadaşlarım Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun:))))
bebeği olmayanlara Rabbim bebek nasip etsin ,hamile olanlra doğurmuş olan arkadaşlarıma sağlıklı sıhatli ewlatlar nasip etsin:)))))))))
ben sewindim ama benimki yarım olan bir sewinç ,eski yaşadıklarımı düşündükçe kendimi tam veremiyorum(((
canlarım iyi dilekleriniz iiçin tekrar tekrar teşekkürlr,Rabbim kucağımdada gösterir inşallah:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?