Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurcugum bebegın hayırlı olsun canım
saglıklan vede hayırlısıylan kucagına al ınsallah
gecmısı unut artık
hamıelelıgının tadnı cıkar
ve bebegını kasacak seyler dusunme
bzlerede duanı eksık etme
sana sukurler olsun rabbımmmm bır bır butun arkadaslarımız gebe kalıor

gunaydin kizlarrr
nasilsiniz artik eskisi kadar fazla gelemiyorum cokkk yogunum bildiginiz gibi ( geliyorum gecmise bakip cikiyorum hepinizi takip etmeye calisiyorum zaten ne oldu ne bitti die merakda ediyorum...

YAGMURUM yagmur yureklim canim arkadasim minik melegin artik seninleymis RABBIME sonsuz sukurler olsun bugunleride gorduk INSALLAH cok rahat bir hamilelik gecirir o minik melegi yada melekleri kucagina alacaksin...
bazi tedirginliklerin varmis hiccc takma canim bunlari sen gecmisi dusunup diken ustunde dolasana kadar bugunun tadini annelige adim attigin bu guzel gunlere odaklan bu mutlulugu doyasiya yasa....bak gecmis gecmis gecmiste kaldi bole bir mutlulugu yarim yasamak sana yakisirmi hicc deli kiz

günaydın güzel arkadaşlarım

boncuğumm benim kızda idrar yolu enfeksiyonu çıktı
doktor 10 tane iğne yazdı canım çok sıkkın
o kadar dikkat ediyorum nerden çıktı bu enfeksiyon :26:

gunaydin ronyam
gecmis olsun canim yaa malesef kiz cocuklarinda idrar yolu enf. sIK karsilasiliyor idrar yollari erkeklere oranla daha kisa oldugu icin..biliyorum minicigine kiyamiyorsun kiyilmazda zaten ama emin ol dr. en dogrusunu yapmis biraz cani yanacak ama duzelecek sonucta...
canim ronyam bebesin alt temizligini yaparken onden arkaya dogru sil bide su islak mendilleri kullanma nekadar katkisiz densede katkili kimyasal icerikli islak pamuk kullan en iyisi bu....bide sakin pudra kullanma...(INSALLAH cok bilmislik yapmamisimdir)

arkadaşlarım canlarım :)))
ben deliyim biliyorum o yüzdende aklıselim düşünemiyorum
inanın kendimi (yani göğüslerimi)sıkmaktan bir hal oldum,acaba sindimi acaba bir şeymi oldu,cidden delilik benimki:)))))))
bu akşam ikinci kan testim öncekini akşam yapyığım için bunuda akşam yapacağım,inşallah ikiye katlanır:)))))Allahtan öyle umut ediyorum:)))

destekleriniz olmasa varya ben ne yapardım bilmiyorum:)))
Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun;muradınızı versin,Rabbim yar ve yardımcınız olsun:)))))))

canım ne demek bilmişlik yapmak ne güzel paylaşıyorsun bildiklerini
ben ıslak mendil kullanıyordum ama artık kullanmıcam aslında güya en iyisini kullanıyordum
ama yinede enfeksiyon yapıyor demekki aslında en güzeli anında yıkamakda korkuyorum hasta olur üşütür diye
az evvel ilk iğnesini vurdurdum inşallah şifa olur ve bir daha tekrarlamaz

Ronyacim cok gecmis olsun insallah cabuk atlatir prensesin.
Yagmurum rabbimin izniyle ikiye katlanicak insallah Sormusmuydum bilmiyorum sorduysam affet :26: hangi merkezde yapmistiniz tup denemenizi. ve tup bebekten once esine neler kullandin tatlim?

gecmıs olsun ronyacım bızde aynı sıkıntı vardı hemde 17 gunlukken dr antıbıyotık verdı surup olandan sonra azaldı sımdı nasıl bılmıyorum ama bugunlerde yıne bı baktırcam. bende ılk ıkı hafta ıslak mendıl kullandım dedıgın gıbı en ıyısınden sonra bıraktım artık ılık su ve pamukla sılıyorum ıslak mendılı dısarda olunca yanı mecbur kalınca kullanıyorum bıde ben gunde bır kere genelde sanahları yada kaka yapınca sabunla sılıyorum(yesıl kalıp sabunlar var ya zeytınyaglı) onlardan kullanıyorum hemde pısık yapmıyor bunuda dr soyledı sabunla gunde bır kere sıl dıye(sabun cesıdını annnem dedı bız onceden boyle yapardık sızlere pısık kremı varmıydı onceden dıyor haklı da)

canım benım gozun aydın coooooooooooooooooook sevındım Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın darısı ınsallah dıger arkadasların basına dualarımdasınız hep

canım sabunla siliyorum derken yıkıyorsun herhalde demi :111:
bu arada sende biran evvel baktır eğer geçmediyse Allah muhafaza böbreklere zarar verir
canım sizde ne üredi bizde enterobacter aerogenes diye bir bakteri üredi
hiç bir belirti vermedi kilo almasıda normaldi uzayan sarılıktan dolayı doktor bir sürü tetkik istedi orda çıktı
umarım bir daha nüksetmeden atlatırız

bahceci fulya,keçiboynuzu kürü yaptım 2ay öncesinde
inşallah tatlım bu akşamıda atlatayım ,2 hafta sesimi çıkarmayacağım:)))))))))))(kese ve kalp atşı içi çağıracaklar)

tunaydınlarrrrrrrrrrrrrrr

ronyam gecmıs olsun prensesıne rabbım sıfa versın ınsallahh hemen
kız olmak zordur :)

yagmurumm senı dogurana kadar cekecez anacıgım
bızım gbı gebe kalanların ıcındekı sıkıntı kucagına alana kadar btmez canım
tekmı cıftmı bellımı ?
tek gıbı sankı degerden dolayı ?
doktorun bısı dedımı
ay saglıklan al ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım esım yemege geldı ondan cıktım...sadece altı ıcın kullandıgım kabım var onun ıcıne ılık su yapıyorum pamugu ıslatıp sabunluyorum sılıyorum sonrada tekrar baska pamugu suyla ıslatıp sılıyorum yanı durulamıs oluyorum

yağmurummmmm canım hadi gözün aydın inş. sağlıkla kucağına al kızını :)))

darsı başımıza inşaallahhhhh

Ronyam çok geçmiş olsun canım yaaa. İğneler sifa olsun kızımıza. Ben ıslak medilleri oğluş doğduğundan beri sıcak suyla yıkayıp kullanıyorum en iyisi pamuklusu olsa bile. Pişik kremi kullanmıyorum saf zeytinyağı çözüyor bu işi kimsala hiç gerek yok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…