- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.181
ıyyy esraa bişeyi daha hiç unutmuyorum ameliyattan odaya çıkaran hasta bakıcı erkekti 40 yaşlarında hasta taşımaktan öyle terlemişki yatagıma geçirirken kadın bacaklarımdan tuttu erkekte boynuma sarıl dedi bi sarıldım sarılmaz olaydım sırılsıklam terdi yarı narkozlu beni kendinden tiksindirdi
Bende çok kararsızdım ama eşim illa orası olsun tam teşeküllü diyor ..
Fakat devlet hastanesi olduğunda illa normal doğum olucak diyede tutturuyorlar ..
Bende normal doğumdan korkuyorum ..
Hem kendim hem bebeğim için ..
Belki tüp bebek diye sezeryan yapalım derlerse o zaman birde tek kişilik özel oda tutayım diyorum ..
Annem ve eşim yanımda kalabiliyor zaman ..
Eğer bu şekilde olursa ztb'de doğum yaparım .. Aksi halde ya bi yer bulucam yada normal doğum için kendimi ikna edeceğim ..
Melisela ücretli mi yaptı doğumu aacaba ?
Benim Ztb 'deki dr'a sorayım yaaa sezeryan olsa olmaz mı diye ?
Belki olur diyecek .. O zaman çok memnun olurum yani ..
Çarşamba bende orada olacağım , beni görüpte görmezden gelme sakın
ceylan bızım olmayan varıkoselın amelıaytı kaldı sen hamıle kalınca
musaıt zamnda br el atsan kske
Melisela ücretli mi yaptı doğumu aacaba ?
Benim Ztb 'deki dr'a sorayım yaaa sezeryan olsa olmaz mı diye ?
Belki olur diyecek .. O zaman çok memnun olurum yani ..
Çarşamba bende orada olacağım , beni görüpte görmezden gelme sakın
esraa anlattıgım gibi işte kız bagla ipileri kapat kapıyı şimdiye olduydu çocugun dedigimde yapsaydın
en cusselı bırını gordunmu ceylan dıye kosssssss ıste :)
oda en uzun boylu olanı arar durur
ya ben korkuyomuyum korkmuyomuyum normal dogumdan bilmiyorum ama benim kalça bel sırt agrım çok oldugu için yapabilirmiyim bilmiyorum bide eger sezeryan olsam bile genel isteyecem çünkü belden yapılan igne ilerde çogu kişide bel sırt agrısı yapıyomuş ben zaten zor başa çıkıyorum agrılarla bide onu kaldıramam yani bende tutacam özel oda ama normal olursa özel oda bulmak bi anda çok zor sezeryan derlerse önceden tutabiliriz melisela bi gelemediki kızından gelsede iyice ögrenseydim
onun tüp bebegini yapan doktora yaptırdı o yani baştan beri ücretliydi
bakalım sen beni tanıyabilecekmisin bilgem bi açık gördün bi kapalı
ıyyy bananeeeee hastaneden giderken ıslak mendilimi adama hatıra bıraksaydım keşke
ınsan ustundekılerlen adamın terını sıler beeeee
yok kız o zaman zayıftımbence adam senı gorunce ben bunu nasıl tasırım dıye o kadar kasılıp ter atmıstır :)
ayy ben hala bilgemi ufak tefek hayal ediyorum valla unuttum ben onun uzun oldugunu hatta hastaneden benzetirdim sonrada yok bu çok uzun bizim bilgem ufak tefek der konuşmazdım kesinen cusselı bırını gordunmu ceylan dıye kosssssss ıste :)
oda en uzun boylu olanı arar durur
Kız benim eşimde orda olucak deli..bılgem ceylan eger öle br harejet yaparsa sana gıt yanına rezıl et onu :)
kocasınada söle
topıkte anan hakkında demedıgı kalmıor
sızın evın ıcınde olan bıten herseyı ceylan anlatıor bıze de
onun tüp bebegini yapan doktora yaptırdı o yani baştan beri ücretliydi
bakalım sen beni tanıyabilecekmisin bilgem bi açık gördün bi kapalı
Aslında düşündümde vazçetim Esra'm .. Saklanayım ben ..
Şimdi bu bana , sırada bekle , git kantinden tost al falan diye ayak işlerini yaptırır ..
Ana kız , oğlumla beni kullanırlar sabah sabah ..
Hiç acımaz bu Ceylan delüsü bana :)
Bende sezeryanda genel istiyorum , uyuyup uyanayım olsun bitsin .. Maceraya gerek yok..
Ztb'de sezeryan epidural yada genel oluyormuş zaten ..
Düşünüyorumda bunlar herkese normal doğum olacak diyorsa bu sezeryanı kime yapıyolar ..
Çatısı dar olana falan herhalde ..
Normal doğum da da özel oda var ..
Sancın geldiğinde acilden giriş yapıyorsun ya , eşin o arada hemencik ayarlıyacak odayı ..
Sezeryanda daha önceden ayarlanabiliyormuş ..
Başta kem küm ediyolar ama parayı verince boş oda kesin oluyor ..
Meliselaya soralım birde bakalım ne anlatacak , memnun kalmış mı nasılmış hastane ?
İnşallah sezeryana tamam derlerde hastanemde sorunsuz kucaklarım yavrumu ..
Özel oda da ayarlarsak tadından yenmez.. Annemle eşimde yanımda olur ..
Vallaha daha ne isterim yaaa.
ıyyy bananeeeee hastaneden giderken ıslak mendilimi adama hatıra bıraksaydım keşke
yok kız o zaman zayıftım
ayy ben hala bilgemi ufak tefek hayal ediyorum valla unuttum ben onun uzun oldugunu hatta hastaneden benzetirdim sonrada yok bu çok uzun bizim bilgem ufak tefek der konuşmazdım kesin
bilgem kız senin kontrollerin ne çabuk geliyo öyle benim üzerime 2. gidişin senin
esra bu güne kadar eşine gıcık oldugunda mutlaka bu operasyonu gerçekleştirirsin diye beklemiştim aslında sendenhersey kapı ve ıpemı baglıydı yanı
ah benım essek kafam :)
ugrasırmıydım heder edermıydım bu kadar kendımı hıc
işte mesela benim kuzenim orda özel doktora gidiyodu son anda sezeryan olmuş onunki özel doktoru hastanede diger kuzenimizin çalışmasına ragmen oda olmadıgı için birgün normal odada 2. gün özel odaya geçti boşalıncaAslında düşündümde vazçetim Esra'm .. Saklanayım ben ..
Şimdi bu bana , sırada bekle , git kantinden tost al falan diye ayak işlerini yaptırır ..
Ana kız , oğlumla beni kullanırlar sabah sabah ..
Hiç acımaz bu Ceylan delüsü bana :)
ayy bilgem nolacak şu romatizmalı bacına az yardımcı olsan kız paran bol olsun cüzdanında ama dışardan 3-5 i 1 milyona simittende alıp gelme bana
Bende sezeryanda genel istiyorum , uyuyup uyanayım olsun bitsin .. Maceraya gerek yok..
Ztb'de sezeryan epidural yada genel oluyormuş zaten ..
Düşünüyorumda bunlar herkese normal doğum olacak diyorsa bu sezeryanı kime yapıyolar ..
Çatısı dar olana falan herhalde ..
Normal doğum da da özel oda var ..
Sancın geldiğinde acilden giriş yapıyorsun ya , eşin o arada hemencik ayarlıyacak odayı ..
Sezeryanda daha önceden ayarlanabiliyormuş ..
Başta kem küm ediyolar ama parayı verince boş oda kesin oluyor ..
Meliselaya soralım birde bakalım ne anlatacak , memnun kalmış mı nasılmış hastane ?
İnşallah sezeryana tamam derlerde hastanemde sorunsuz kucaklarım yavrumu ..
Özel oda da ayarlarsak tadından yenmez.. Annemle eşimde yanımda olur ..
Vallaha daha ne isterim yaaa.
cussede br farklılık yoktu ama
en dotu buyuk olana dgru kossun ıste :))))
90 memıs olcun onuda bılıoz :)
yok kız o zaman zayıftım
ayy ben hala bilgemi ufak tefek hayal ediyorum valla unuttum ben onun uzun oldugunu hatta hastaneden benzetirdim sonrada yok bu çok uzun bizim bilgem ufak tefek der konuşmazdım kesin
bilgem kız senin kontrollerin ne çabuk geliyo öyle benim üzerime 2. gidişin senin
seker yuklemesıde yapılack yha hemen acıkır :)
ay benı cok guldrudun bılgemmmmmmm
Kız benim eşimde orda olucak deli..
Oda bizimkini fişekler ..
Muayene falan kalmaz birbirimize gireriz orda ..
Hem ben Ceylanla başa çıkamam , döver o beni..
Valla artık göbeğinden tanımaya çalışıcam Ceylan ..
Yanımdan ayrılma sakın bak ha , 2 numaralı odayı iste ..
Erken gel bekletme beni..
Hiç hoşlanmam laubalilikten
Kız benim eşimde orda olucak deli..
Oda bizimkini fişekler ..
Muayene falan kalmaz birbirimize gireriz orda ..
Hem ben Ceylanla başa çıkamam , döver o beni..
Valla artık göbeğinden tanımaya çalışıcam Ceylan ..
Yanımdan ayrılma sakın bak ha , 2 numaralı odayı iste ..
Erken gel bekletme beni..
Hiç hoşlanmam laubalilikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?