Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba Bilgemcim, hadi bakalım hayırlısı senin de az kalmış...Benim arkadaşım da ztb ta tüp bebek tedavisi sonucu bebek sahibi oldu ve guatr nedeniyle o da riskli gebelik bölümündeydi ve sezeryanla oğluşunu dünyaya getirdi....ben ztb ta tedavi olduğum sürelerde tüp bebek annelerinin genelde sezeryanla doğum yaptığını duydum kıymetli gebelik olduğu için... büyük ihtimalle senin de sezeryan ile doğumun gerçekleşir hayırlısıyla inşallah.....

canım geçmiş olsun ,enkısa zamnda normale dönersin inşallah ,senın kuzularda maşallah kocaman olmuşlar:)
banada bırı kız bırı erkek gıbı geliyor,hayırlısı olsun:)))))))
canımmmm ya neen kendini bu kadar kasıyorsun ağlamak istiyorsan bağıra bağıra ağla

canım üzülme ne olur:)))))))))
bugun cnm cok sıkkın

canım geçmiş olsun:))

yağmur canım bebişin içindemi çokkk tebrik ederimmm
RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım

ben bu aralar çokk yorgunum ev taşıdım ,şimdide annemin evi ve bahçesiyle uğrasıyoz
eşim bi yandan bizim bahçeyle uğrasıyo
ayyyyyyyyy çok yorgunum çooooook

merhaba mıllet nasılsınız ..
guya bugun resmı tatıl ama benım kocam her zamankı gıbı ıs basında memleketı ıhya edecekler ınsallah calısa calısa
bugun hastaneye gıdecektım ama unuttum aradım resmı tatıl dedıler yarına kaldı benım dosyayı heyete teslım ısım
haftaya cars da heyetten cıkarsa reglımden once ılacları almıs oluyorum aslında 14 unde regl tarıhım o zaman belkıde baslatırlar bılemıyorum bakalım uzun mu kısa protokolmu dıcekler ...

muesım sıkıtnılar cıkmıs bıraz ama takma kafana cıddı seyler degıldır ve dedıgın gıbı hamılelıge baglı bı cok sey cıkabılıyo herkeste .. bebeler ıyıymıs ya cok sukur ...

kızlar ya bıde mues deyınce aklıma geldı dogal yolla ıkız gebe kalıp bırı kız bırı erkek olabılır degılmı yıne de

yagmurum sen nasılsın hersey yolundadır ınsallah

karanfıl senı de gordum ne alemdesın ne asamadasın neeler yapıyosun suan

ya biz napalım lorke bugün herzamankinden daha fazla çalışacak benim kociş kesin görev yazmışlar bugün
sende bebişine yaklaşıyosun allahın izniyle adım adım çok az kaldı inşallah

ya biz napalım lorke bugün herzamankinden daha fazla çalışacak benim kociş kesin görev yazmışlar bugün
sende bebişine yaklaşıyosun allahın izniyle adım adım çok az kaldı inşallah
sızınkılere Allah kolaylık versın canım haklısın

valla hayırlı be ceylan hıc ıcımdeole bı heyecan falan yok suan .. sanırım anca ıgnelere basladıgım gun olursa olur yada nasıb olur tarnsfer gunune ulasırsak heeycan yaparım galıba

Lorkecim hadi bakalım güzel günler, umut dolu günler başlayacak senin adına ne güzel....

Muesim geçmiş olsun bebişler iyi olsunlarda sen başının çaresine bak artık

Ronyammmmmmmmm kızımız nasıl oldu? Daha iyice mi?

ılk baslarda heyecan olmaması cok normal
sımdı hep evrakmıs
rapormus
kosusturma ıcınde gectı
ıgnelere basla
senı transfere cagrsınlar o zamn gorurum heyecan varmı yokmu

canım şimdi senin için tek yürek olacağız dualar edeceğiz rabbim yardımcın olsun inşallah tutacak bebeğin

Merhaba arkadaşlaaarrr,
Uzun süredir sizi takip ediyorum,sizin heyecanlarınıza da ortak oldum sessiz sedasız..Allah nasip ederse ben de bu ayki adetimde 3.tüp bebek tedavimize başlayacağız.Ne olur dualarınızda beni de unutmayın. Allah hepimizin yolunu açık etsin, sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun...

Meryem inan çok mutlu etti mesajın beni..
İnşallah hayırlısı ne ise o olsun ..

Sende tüp bebek tedavisine başlıyormuşsun , Rabbim bu kez güldürsün yüzünü ..
Gönlünün muradını versin ..
Benimde dualarımdasın.

rabbım bu denemende mucızenı sana bgslasın ınsallah

Canım benim Allah razı olsun, inşallah bu sefer ben de sizler gibi güzel sonuçlar alabilirim. Yüzümüzü güldürür Mevlam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…