- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.221
günAYDINLAR:))))))))))))))))))))
Mideye canım ben daha doğum şeklini konuşamadım dr'umla , haftam erken olduğu için ..
Riskli gebelik bölümünde herkese normal doğum diyor dr'lar ama tüp bebek yaptıranlara ne diyorlar bilmiyorum ..
Şöyle 30 haftasını geçmiş tüp bebek yaptıran görsem sorucam hemen dr'un ne dedi diye ..
Eğer sezeryan olursa çok iyi olur tabi, tercihim bu yönde ..
Hayırlısı olsun dediğin gibi ..
Şimdiden düşünmeye gerek yok zamanı geldiğinde öğreneceğim nasılsa ..
canım geçmiş olsun ,enkısa zamnda normale dönersin inşallah ,senın kuzularda maşallah kocaman olmuşlar:)
Herkese hayırlı akşamlar şekerler
Nasılsınız inşallah herşey güzeldir.
Yağmur'um maşallah çizelgen süper olmuş.
Hayırlı evlat(lar) olsun inşallah.
Bende kaç gündür giremiyorum doğru düzgün.
Biraz şikayetlerim vardı, çarpıntı, nefes darlığı, halsizlik gibi.
Doktorum dahiliyeye yönlendirmişti.
Solunum testim biraz sıkıntılı çıktı nefes darlığım baya yüksekmiş.
Göğüs hastalıklarına yönlendirdi sprey için.
Ve durumu kolaylaştırmak için.
Hamileliğe bağlıymış ikiz olunca şikayetlerde *2 oluyormuş.
Demir eksikliği varmış ve guatr oranlarım birazcık yüksek çıktı.
Bunların haricinde çok şükür herşey yolunda bebeklerimiz de iyiymiş maşallah
Doktora cinsiyet ne zaman belli olur dedim.
Daha 2 haftası var dedi.
Sonra gülümseyerek belki biri kız diğeride erkektir dedi.
Herşeyin hayırlısı sağlıklı sihatli olsunlarda inşallah.
Benden böyle işte arkadaşlar.
canımmmm ya neen kendini bu kadar kasıyorsun ağlamak istiyorsan bağıra bağıra ağlamues ;maşaallah canım bebişlerinene çok problem çıkmış öyle rabbim şifa versin sağılkla doğsunlarda değerlerin yoluna girer...
yağmurum;ne şirin olmuşssun öyleinş. bigün banada nasip olur
5n1k;canım benim transferim yapılır yapılmaz her gün koldan kan sulandırıcı iğnelere ve hapa ve 3 günde bir kalçadan düşük önleyici iğneye başlamıştım üstelik bende pıhtılaşma olup olmadığı bile belli değildi ve malum durumdan sonrada hemen genetik test alındı bndende eşimdende çok geç çıkıyor sonuçlar 1 ayı buluyor bizimkiler bugün çıkmış dr. dönecek dediler pazartesi olunca heralde yoğunluktan dönemedi yarın aralar artık inş. sorun yoktur..Ama herşey nasip canım bebeğinin belliki nasibi yokmuş ama yinede bu durumu hafifletmez elbetteki...İnan şu anda seni benden beni senden daha iyi kimse anlayamaz içimden hiçbişey yapmak gelmiyor üstelik bugün bide betahcg baktırdım belliki yine umutlanmışım0,100 çıktı nolur sanki önündeki 0 olmasa :))
kayınavlideme gitmiştim duramadım akşama kalamdım evime geldim.off yazarken bile gözlerim doldu çığlık atarak ağlamak istiyorum dilimede şu sözler takıldı...
Beynim tıpkı bir sorular harmanı,
Kafamda meçhuller, cevabı sisli,
Sarmış, buğulu hüzün dört bir yanı,
Kalbim annemin kalbi gibi hisli
Gezer dururum yorgun ve âvâre,
Her hâlim garipliğime emare,
Düşüncem “veda” diyor bu yerlere.
deliriyorum galiba
bugun cnm cok sıkkın
Günaydın kızlar ..
Bugün topiği ben açıyorum erkenden
Mues'im geçmiş olsun ..
İnşallah çarçabuk atlatırsınız ..
Maşallah kuzularında kocaman olmuş , önümüzdeki hafta 3 aylık olacaklar ..
Artık sende daha rahat olucaksın ..
Benimde akşam kalçam çok ağrıdı , ayağımı sürüyordum resmen ..
Yattım , çok şükür sabah kalktığımda bişeyim yoktu ..
Herkese güzel bir gün diliyorummmm
Mideye canım ben daha doğum şeklini konuşamadım dr'umla , haftam erken olduğu için ..
Riskli gebelik bölümünde herkese normal doğum diyor dr'lar ama tüp bebek yaptıranlara ne diyorlar bilmiyorum ..
Şöyle 30 haftasını geçmiş tüp bebek yaptıran görsem sorucam hemen dr'un ne dedi diye ..
Eğer sezeryan olursa çok iyi olur tabi, tercihim bu yönde ..
Hayırlısı olsun dediğin gibi ..
Şimdiden düşünmeye gerek yok zamanı geldiğinde öğreneceğim nasılsa ..
merhaba mıllet nasılsınız ..
guya bugun resmı tatıl ama benım kocam her zamankı gıbı ıs basında memleketı ıhya edecekler ınsallah calısa calısa
bugun hastaneye gıdecektım ama unuttum aradım resmı tatıl dedıler yarına kaldı benım dosyayı heyete teslım ısım
haftaya cars da heyetten cıkarsa reglımden once ılacları almıs oluyorum aslında 14 unde regl tarıhım o zaman belkıde baslatırlar bılemıyorum bakalım uzun mu kısa protokolmu dıcekler ...
muesım sıkıtnılar cıkmıs bıraz ama takma kafana cıddı seyler degıldır ve dedıgın gıbı hamılelıge baglı bı cok sey cıkabılıyo herkeste .. bebeler ıyıymıs ya cok sukur ...
kızlar ya bıde mues deyınce aklıma geldı dogal yolla ıkız gebe kalıp bırı kız bırı erkek olabılır degılmı yıne de
yagmurum sen nasılsın hersey yolundadır ınsallah
karanfıl senı de gordum ne alemdesın ne asamadasın neeler yapıyosun suan
sızınkılere Allah kolaylık versın canım haklısınya biz napalım lorke bugün herzamankinden daha fazla çalışacak benim kociş kesin görev yazmışlar bugün
sende bebişine yaklaşıyosun allahın izniyle adım adım çok az kaldı inşallah
karanfıl senı de gordum ne alemdesın ne asamadasın neeler yapıyosun suan
sızınkılere Allah kolaylık versın canım haklısın
valla hayırlı be ceylan hıc ıcımdeole bı heyecan falan yok suan .. sanırım anca ıgnelere basladıgım gun olursa olur yada nasıb olur tarnsfer gunune ulasırsak heeycan yaparım galıba
sızınkılere Allah kolaylık versın canım haklısın
valla hayırlı be ceylan hıc ıcımdeole bı heyecan falan yok suan .. sanırım anca ıgnelere basladıgım gun olursa olur yada nasıb olur tarnsfer gunune ulasırsak heeycan yaparım galıba
Merhaba Bilgemcim, hadi bakalım hayırlısı senin de az kalmış...Benim arkadaşım da ztb ta tüp bebek tedavisi sonucu bebek sahibi oldu ve guatr nedeniyle o da riskli gebelik bölümündeydi ve sezeryanla oğluşunu dünyaya getirdi....ben ztb ta tedavi olduğum sürelerde tüp bebek annelerinin genelde sezeryanla doğum yaptığını duydum kıymetli gebelik olduğu için... büyük ihtimalle senin de sezeryan ile doğumun gerçekleşir hayırlısıyla inşallah.....
Merhaba arkadaşlaaarrr,
Uzun süredir sizi takip ediyorum,sizin heyecanlarınıza da ortak oldum sessiz sedasız..Allah nasip ederse ben de bu ayki adetimde 3.tüp bebek tedavimize başlayacağız.Ne olur dualarınızda beni de unutmayın. Allah hepimizin yolunu açık etsin, sağlıcakla evlatlarımıza kavuştursun...
Meryem inan çok mutlu etti mesajın beni..
İnşallah hayırlısı ne ise o olsun ..
Sende tüp bebek tedavisine başlıyormuşsun , Rabbim bu kez güldürsün yüzünü ..
Gönlünün muradını versin ..
Benimde dualarımdasın.
rabbım bu denemende mucızenı sana bgslasın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?