Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ceylan benim şekerim çıkmamıştı ama trigliseritim falan yükselmişti yağlı yememeye dikkat ediyordum
benim son zamanlarda fazla kilo aldığımdan tansiyonum yükseliyordu
aman diyeyim fazla kilo almamaya bakın ben 19 kilo aldım ama bebiş 3 kilo doğdu :97:

biliyorum ronyam benimkisi tatli kiskanclik bu arada ben de bogayim benimde 30 nisan

benim hayatımda iki çeşit boğa vardır.
1. grup ilkokuldan beri dost olduğum çok iyi anlaştığım ve çok sevdiğim arkadaşlarım..
2. grup kayınvalidem gibi yine çok iyi anlaştığım(!) insanlar

Ronya , Bilgem ve Esra'nın özellikle ..
Boğa burcu :)

Boğa burcu kadını çok tatlı, sevimli, çevresindekiler tarafından çok sevilen ve dost ortamlarda aranan bir tiptir. Güzel şeylere düşkündür.
Müzik dinlemeye ve sergilere gitmeye bayılır. Zaten müzisyenler ve ressamlar arasında çok Boğa vardır. Kendine güvenli bir kadındır Boğa kadını.

Hayatta karşısına çıkan her sorunu çözeceğini, her engeli aşacağını bilir. Arkadaşları da onun için çok önemlidir. Çok sayıda arkadaşı vardır ve inanılmaz bir enerjiyle hepsine zaman ayırmayı, onlarla ilgilenmeyi başarır. Tabii karşılığını da ister. Dostları için her türlü fedakârlığı göze alan Boğa kadınları onlardan da aynı biçimde karşılık görmek isterler.

Yani sadakate önem verirler. Bir diğer özellikleri de derli toplu olmaları, temizliğe önem vermeleridir. Bir Boğa kadını kulübede yaşasa bile oraya yuva havası kazandırmayı başarır. Minik ayrıntılarla o kulübeyi süsler, zenginleştirir... Ayrıca midesine düşkündür. Bu yüzden de dostlarını en güzel, en lezzetli yemekler eşliğinde ağırlar. Bu kadının hiç mi olumsuz özelliği yok diye soracaksınız. Acılarını ve dertlerini itiraf etmez asla. Onun için hayatındaki sorunları paylaşmak zayıflık ve bencilliktir. Bu yüzden en yakın arkadaşına bile açılması güçtür.

Boğa kadınına alınacak armağanlar
Bu kadın dekoratif sanatlara bayılır. Ona küçük objeler, dantel örtüler armağan edebilirsiniz. tabii çiçek göndermekten sıkıldığınız zamanlarda. Çünkü sonuçta Boğa kadınının en sevdiği armağan çiçektir. orkideler, leylaklar, manolyalar... tabii çiçeklerin sergilenmesi için pahalı ve değerli vazolar da alabilirsiniz. En sevdiği kokuları da armağan edebilirsiniz. Bu kadın her tür parfüme bayılır. inci takılara da... Aslında Boğa kadını gerçek bir mücevher âşığıdır. taklit takılardan hoşlanmaz elbette. Her şey gerçek ve değerli olmalıdır. İpek fularlara, kaşmir süveterlere de hayır demez. Dantel iç çamaşırları onun en sevdiği oyuncaklarındandır. Özetle şöyle söyleyebiliriz. Boğa kadınını mutlu etmek kolay ama pahalıdır.

saolasın gelbebegım benım baslamadı daha yılan hıkayesı gıbı oldu
bugun nasıbse hastaneye gıdıp dosyamı heyete verıcem bakalım
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın...
sonunda hayırlı sağlıklı bebiş(ler) olsun inşallahhh

canım hayırlı olsun inşallah tutar ..
benim abim ve yengem gibi ikiz bebişlerin olsun inşallah...

Ronyammm böyle cadı kıza can kurban...Yerim ben pembişimi:))))

Lorkeeeeee nerelerdesin sanki konseyi sen topluyosun kayboldun yine:))))
kızım kac gun arayamadım bıle hasteneyı dun 2 de ulastım hemen cıktım evden konseyden cıkmıs cok sukur heyete verdım haftaya salı 11 de heyete gırıcem bakalım ..
sundu ıyıce

allah yardımcın olsun ekıntosun ıyı mısafırın geldı senınde valla ..
fotoyu beklıyoruz yakın zamnada o zaman

bugun benım dogum gunum
cok uzuluyorum 1 yas yaslandım dıye
((((( :)))))

Rabbım hayırlı huzurlu omur nasıb etsın esracım

tedavım ıcın hayırlı olsun dıyen herkese tesekkur edıyorum kıuzlar bıde su prosedurler bıtsede baslayabılseydım bakalımm

ronya ben kilo almıyorum hamileligimin başınan beri sadece 3 buçuk kilo almışım

ceylancım üzme kendini sen üzülünce fındığımda üzülüyor bir sorun görse söylerdi ve artık amniyosentez o kadar sıradanlaştıki iki kuzenimde yaptırdı biri 25 yaşında biri 40 ikisininde nurtopu bebişleri var

ronya ben kilo almıyorum hamileligimin başınan beri sadece 3 buçuk kilo almışım

ceylancım benim bir velim vardı 86 kilo ile başladı hamileliğe doğuma 88 ile girdi ilk üç ay 20 kilo vermiş hatun doğumdan sonra emzirdide 6 ay oldu şu an 75 kilo ben diyorum bir tane daha yap 65 düşersin

ühü ühüüüüü
Ben nasıl 11 kilo aldım yaaaa ..
Jennifer Lopez vari kalça da hoşuma gitmedi , kocaman bir totoş

ceylancım benim bir velim vardı 86 kilo ile başladı hamileliğe doğuma 88 ile girdi ilk üç ay 20 kilo vermiş hatun doğumdan sonra emzirdide 6 ay oldu şu an 75 kilo ben diyorum bir tane daha yap 65 düşersin

ne güzelmiş aruna benimde tek temennim o
ben hiç vermedim başta ama çok yavaş alıyorum allahtan

bundan 3 ay önce senin ilk sayfada yazdıklarını okudum ve savaşmaya karar verdin durumumuzla. eşimin sperm sayısı tanelerdeydi.50 tane çıkmıştı. tavsiyelerinin çoğuna uydum.bugün test yaptırdık totalde 1.200.000 1ccde 600 000 sperm çıktı testimizde. bu sayı yine yeterli değil.ama bizim için mucize bu artış hemde sadece 3 ayda.tavsiyelerin için teşekkür ederim arkadaşım.

Okuldan bi arkadaşın soyadı totoş
ay evet bugun gordum onu bı fotosunu begenmıssın sanırım face de
totoş gorunce gulumsedım acıkcası
Lorkemmm şimdi hastaneden haber alınca evden hemen gezmeye mi koştun hastaneye mi orasını anlamadım?

tabıkıde hemen hastaneye gıttım
2 de aradım 2.30 da veden cıktım 3.15 te hastanedeydım 3.25 te hastanede ısım bıttı 4.15 te komsuma geldım bana cay ve yıyecek hazılradım gel deyınce dayanamadım

kızlar nasılsınız:)))
miniğim çok mınık radyosyona maruz kalmasın diye çık girmiyorum,karnımın üstünede yastık koyuyorum:)))
ya kızlar kızmayın ama ben hiç bir şey hissetmiyorum ,hiç bir belirti yok,o yüzden endişeliyim,bu zamanlarda benm gibi olannınz varmı?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…