- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #114.281
nice mutlu senelere olsun
benimde 1 mayısdı sen ben ve bilgem boğa kadınlarıyız :)
canım sen yenimisin :111:
aramızda en yeni gökçenle azra onun iiçin öyle dedim
senide çok seviyorum canımcığımm
biliyorum ronyam benimkisi tatli kiskanclik bu arada ben de bogayim benimde 30 nisan
evet oyle imis ben de azimliyimdir basladigim isi bitirmeden rahat edemem ama baslama ve karar verme konusunda ciddi sikintilarim varaa ne güzel boğa kadınları çok azimli inatçı olur tuttuğunu koparan tiplerden olurlar
nice mutlu senelere olsun
benimde 1 mayısdı sen ben ve bilgem boğa kadınlarıyız :)
canım sen yenimisin :111:
aramızda en yeni gökçenle azra onun iiçin öyle dedim
senide çok seviyorum canımcığımm
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın...saolasın gelbebegım benım baslamadı daha yılan hıkayesı gıbı oldu
bugun nasıbse hastaneye gıdıp dosyamı heyete verıcem bakalım
selammm..
canlarım bugün çok mutluyum neden diyeceksiniz..
size çoooookkk güzel bir haberim var benim için gerçekten bir hamiş haberi kadar değerli:))))
hamişim diyemiyorum ama bugün kırmızılarım teşrif etti
56. günümde çokk şükür..
geçen ay da 65. gün olduğum için bu ay da kendimi 65e endexlemiştim
sürprüz oldu sevindim..
yarın doktora gidiyorum veeeeeee
aşılama için startı veriyorum allahın izniyle...
Ronyammm böyle cadı kıza can kurban...Yerim ben pembişimi:))))
Lorkeeeeee nerelerdesin sanki konseyi sen topluyosun kayboldun yine:))))
selam kızlar, ne var ne yok diyeceğim ama şöyle bir göz attım geçmişe....
kızlar hiçççç umutsuzluğa kapılmayın nolur,kafalarınız karışmış,yorulmuşsunuz biliyorum ama inanın Rabbim çokkkk büyük..
lorkecim beni merak etmişsin benim misafirlerim oluyor cihan da sağolsun hep kucak istiyor...topiğe giremesem de giriş yapmadan bir gözatıyorum şöyle .merak diyorum burayı yoksa:)ilk fırsatta bir foto koyarım canım benim bu arada Allah işini rast getirsin....
bilgem ceylan hastane buluşması yapmışlarrrrrr
bugun benım dogum gunum
cok uzuluyorum 1 yas yaslandım dıye
((((( :)))))
ceylan benim şekerim çıkmamıştı ama trigliseritim falan yükselmişti yağlı yememeye dikkat ediyordum
benim son zamanlarda fazla kilo aldığımdan tansiyonum yükseliyordu
aman diyeyim fazla kilo almamaya bakın ben 19 kilo aldım ama bebiş 3 kilo doğdu :97:
kızlar ben gittim hastaneye sabahın 7 buçugunda ordaydım şekerim normal sınır 140 mış benimki 142 çıktı yarın gel 100 lük yapalım dedi( öglen 3 buçukta hastaneden zor çıktım valla bilgemide gördüm bayagı konuştuk dün biraz kasık agrısı olmuş doktora söylemiş doktorda NST ye göndermiş benim hastaneden çıktıgımda eşi hala oralardaydı galiba bilgemin işide benimkinden geç bitti anneme gidecem ordan demişti akşam ögreniriz artık benden böyle kızlar doktor bana 3-4 sefer ayrıntılıya girdinmi burdamı girdin diye sordu bende evet dedim bi problemmi var dedim yok dedi ama bayagı uzun baktı ultrasyona ve sekreteri tam anlamadım ama bişeyin duruşunu begenmedim dedi yine bi problemmi var dedigimde yoo bebek zaten büyük dedi sadece kafamı karıştırdı bi problem olsa söylerdi dimi yada amniyosentez önerirdi dimi kızlar
ronya ben kilo almıyorum hamileligimin başınan beri sadece 3 buçuk kilo almışım
ühü ühüüüüü
Ben nasıl 11 kilo aldım yaaaa ..
Jennifer Lopez vari kalça da hoşuma gitmedi , kocaman bir totoş
ceylancım benim bir velim vardı 86 kilo ile başladı hamileliğe doğuma 88 ile girdi ilk üç ay 20 kilo vermiş hatun doğumdan sonra emzirdide 6 ay oldu şu an 75 kilo ben diyorum bir tane daha yap 65 düşersin
ühü ühüüüüü
Ben nasıl 11 kilo aldım yaaaa ..
Jennifer Lopez vari kalça da hoşuma gitmedi , kocaman bir totoş
ay evet bugun gordum onu bı fotosunu begenmıssın sanırım face deOkuldan bi arkadaşın soyadı totoş
Lorkemmm şimdi hastaneden haber alınca evden hemen gezmeye mi koştun hastaneye mi orasını anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?