Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilgem çok şükür ki bişi çıkmamış maaşallah size:)))) iyi bakın kendinize:)))

ronyacım ilgine teşekkür ederim... bir sen bir kadser acıma eşlik ettiniz saolun. her yönüyle araştırılıyor hematolojiyede gidicem haftaya. allah yardımcım olsun...

kadser öle güzel dörtlükler kii tam anlatmış halimizi....eminim geçicek bunlar canım ama ne zaman bakalım. ben de senın gıbı durdugum yer yer olmuyor kayıyor ayagımın altından. canım sıkılıyor. hayır kac kez ayaga kalkıyorum sandım dımdık durdum. ama yakamı bırakmıyor ki aksılıkler. gun gecmıor kı yenı bır sey cıkmasın. ıkı kez kurtaj sonra hısteroskopı yok efendım baska bır sey sımdı bu pıhtılasma. ben nefes almaya calıstıkca gırtlagıma bıseyler tıkılıyor bogulıyım dıye...
bu kan sulandırıcıları alsan bır turlu almasan bır turlu kadser. kontrollu alınmadıgı takdırde ıkı turlude sıkıntı oluyormuş cnm. ayrıca aldıgın doz onemlı nasıl bır pıhtılasma faktoru olduguna kılona yasına gore bır hematologun ayarlaması gerekıyormus...
allah gönlümüze ferahlık versin nediyim....
seni anlıyorum bunu bıl yalnız degılsın. bu acılar bızı baska baska ınsanlar yapıyor. gercekten tam bır sınav.
umarım layıgyla gecerız. son olur butun bu acılar.

sagol bilgem teşekkür ederim flinta gibiydim dimi
senin ogluşunda sana çeker inşallah kız
bebegin haftası falan nasıl çıktı senin canım
bi sorunda yokmuş sevindim
ronya seninde yüksek çıkmıştı sanki dimi şekerin başta
inşallah birşey yoktur saglıkla kucagımıza almak nasip olsun

cok sukur ıkınızınde bebegı ıı
kız kantıne gtmedınmı :)
bısı ıstemedmı
elıne koluna bakınmıstır:)))
ronya bir bitiyor bir var oluyorr :)
bu cadı kızdan fırsat buldukça geliyorum
oy kocaman olmustur prensesın

nasılsın canım nasıl gıdıor ?

selam kızlar, ne var ne yok diyeceğim ama şöyle bir göz attım geçmişe....

kızlar hiçççç umutsuzluğa kapılmayın nolur,kafalarınız karışmış,yorulmuşsunuz biliyorum ama inanın Rabbim çokkkk büyük..

lorkecim beni merak etmişsin benim misafirlerim oluyor cihan da sağolsun hep kucak istiyor...topiğe giremesem de giriş yapmadan bir gözatıyorum şöyle .merak diyorum burayı yoksa:)ilk fırsatta bir foto koyarım canım benim bu arada Allah işini rast getirsin....

bilgem ceylan hastane buluşması yapmışlarrrrrr

ay hepsı kocaman oldu tam ısırmalık :=)

işin kötüsü neydi biliyomusun esra bana bu delü 2 numaralı odayı iste dedi bende zor bela söyledim kıza oda verdi ama bi daha oda istemeyin benden dedi sonra bilgem geldi 1 numaralı odayı verdiler ona 2 numaralı oda öyle bi kalabalıktıki varya önce olamama ragmen çok geç girdim hele sonuç göstermek işkenceydi diger odaların işi o kadar çabuk bittiki bende akılsız başımın cezasını çektim

ıyı bugun eve donebıldınız yha buna sukur
ıste ozelde bu kadar ugrasmıorsun
devlet hastanesı cok yogun oluor

selam kizlar gecmise biraz baktim hersey yolunda gozukuyor cok sukur annelerimiz, anne adaylarimiz insallah her sey daha guzel olur.
lorke tedavin hayirli olsun canim
gokcencim umarim senin icin hayirli bir baslangic olur
kizlar bugun takvime bir baktim tedavimizde 7. ayda bitmis galiba bizde tedavi etkili olmayacak ne diyelim nasip ve tupten baska care yok gibi duruyor malesef . tup icinde 2-3 yil beklememiz gerekiyor bilmiyorum hala sansimiz var mi dogal yoldan yapilabilecek her sey yapildi neyse hepimizin hakkinda hayirlisi olsun sadece yazmak istedim.

Günaydın kızlaaaar ..

Ronya'm evet banada rahim büyüdüğü için ağrı yapıyor gibi geldi..
Çok çok fazla bir ağrı değildi sabaha geçti çok şükür ..
bilgem çok şükür ki bişi çıkmamış maaşallah size:)))) iyi bakın kendinize:)))
Sağolsın kuzum ..
Benim ki 26+ larda çıktı sadece kafa ölçüsü 28 + çıkıyor ..
Dr normal olduğunu söyledi ..
Kilosunu yine öğrenemedim , en çok merak ettiğim oydu ..
Boyuda yaklaşık 33 cm .. Ben kemik boyunu 7 ile çarptım , internette yazıyordu , en kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum valla :)
Sağlıcakla gelsinler bu ölçülere takılmıyorum ..
Rahim ağzı uzunluğum 31 mm çıktı , rahim ağzı kapalı dedi .. vs vs ..
Tüp bebek diyince çok uğraştı herşeye baktı sağolsun ..
İhmal etmeyelim dedi ..

cok sukur ıkınızınde bebegı ıı
kız kantıne gtmedınmı :)
bısı ıstemedmı
elıne koluna bakınmıstır:)))

oy kocaman olmustur prensesın

nasılsın canım nasıl gıdıor ?

Esra'm aç gelmiş şeker yüklemesi için ..
Allah'tan kızmadı hani kek börek nerde diye ?
Acıdı bana Ceylan'ım sağolsun..
bugun benım dogum gunum
cok uzuluyorum 1 yas yaslandım dıye
((((( :)))))

Doğum günün kutlu olsun kuşummmm ..
Sen bugün doğum günüm diyince kendiminki aklıma geldi...
7 mayısta benim doğum günümm
4 gün benden büyüktün demi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…