Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar birşey soracağım ..
Ben eşime keçiboynuzu kürüne ve arı sütü bal polen karışımına yeni balattım..
Haftayada preexed plusa başlayacağız..
Yanında başka ne önerirsiniz..
Siz baya tecrübelisiniz bu konuda.. Eşim bu üçü dışında başka ne kullanabilir birde çok sayıda lokosit var .. Antibiyotik şart değil mi?

Birde kendim için birşey soracağım ..
Preesede hemen mi başlamalıyım yoksa bu kürleri ve vitaminleri bir müddet kullanıp faydasını görüdkten sonra mı?

canım daha önceki sayfada yazdım ben bişeyler..megadyn pronantal diye bir vitamin var..izmir kent hastanesi profunun önerisi...

elevit ve

Coenzyme 10
Sağolun şekerler...Ben eşime gnc den arginmax almaya gittiğimde oradaki hanım bana size de womens ultra mega verelim demişti.Onlarca şey saymıştı içeriğine dair ben almamıştım.

selam şekerler maşallah topik dolmuş taşmış yeni arkadaşlar gelmiş hepiniz hoş geldiniz kızlar
Sen de hoş geldin canım

İnşallah canım tez zaman da inşallah

biryerde erkeklerin folik asit selenyum çinko c vitamini kullanması gerektigini okudum.arginmax içinde bunlar var mı?arginmax fiyatı ne kadar.

biryerde erkeklerin folik asit selenyum çinko c vitamini kullanması gerektigini okudum.arginmax içinde bunlar var mı?arginmax fiyatı ne kadar.

Canım içeriği şöyle

6 tablet İçerik;
Vitamin A (as Retinyl Palmitate) 5000 IU
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg
Vitamin E (as Natural d-alpha Tocopherol Succinate) 30 IU
Thiamin (as Thiamin Mononitrate) 1.5 mg
Riboflavin 1.7 mg 100% Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (as Pyridoxine Hydrochloride) 2 mg
Folic Acid 400 mcg
Vitamin B12 (as Cyanocobalamin) 6 mcg
Biotin 300 mcg
Pantothenic Acid (as Calcium d-Pantothenate) 10 mg
Zinc (as Zinc Gluconate) 15 mg
Selenium (as Selenium Selenate) 70 mcg
L-Arginine 3 g
Korean (Asian) Ginseng Root Extract 100 mg
American Ginseng Root (Panax quinquefolium) 100 mg
Ginkgo Biloba Leaf Extract 50 mg

fiyatıda şu an 75,95

90 tablet

biz kullanıyoruz derken...ikiniz mi,yoksa sadece eşin mi?

Eşimin adına dahil biz dedim canım sadece erkekler için bir ürünmüş. Bize tüp bebek merkezinden vermişlerdi yani eşime tüp bebek tedavisi boyunca kullan demişti eşime. Ama tüp bebeği erteleyince tedaviye destek olarak devam ediyor.

tşekkür ederim canım proxseed plus ile arasında ne fark varki onun fiyatıda 110tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…