Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ahhhhhhh inşallah ama nerdeeeeee?
Siz kendiniz içim vitamin kullanıyrmusunuz?

tatlım valla ben hiç birşeye başlamadım..ama izmirde kent hastanesi var belki duymuşsunuzdur.oranın profu. bizim bir arkadaşa megadyn pronantal kullan demiş.onlarda bir sorun yoktu.ama bebeğin tutunmasına yardımcı olur demiş. bir ara bende kullandım.ama izim derdimiz başkaymış meğersem...sadece vitamin hapı bu..hiçbir zararı yok.

kızlar muhabbete katılıyorum arada ama, mahsuru yoktur umarım. siz de bebiş için uğraşıyorsunuz sanırım. biz de 2 aydır dr la uğraşıyoruz. geçen hafta test negatif çıktı. bu ay aşılamayı bekiyoruz artık. tez zamanda çifter çifter bebişlerimiz olur inşallahhhhh

ic camasiri esine mi kendine mi:)))

yok tatlım..bizde drla uğraşıyoruz.daha ameliyat olacak benim eşim..umarım en kısa zamanda...

Canım arkadaşlar o kadar sıcakkkanlı ki ben hiç yabancılık çekmedim dün 1 bu gün 2 sağ olsunlar :) Katıl elbette ne demek mahsur aile sayılırız burada :)
Tedaviniz de hayırlı olsun,en kısa zamanda hayırla sonuçlanır inşallah canım.

Şekerler şimdi şu vitamin konusu varya hani ben 37 yaşındayım ya benim de vitamin vb... bir şey kullanmam gerekir mi acep ?:44:

tmm canım sağol

Şekerler şimdi şu vitamin konusu varya hani ben 37 yaşındayım ya benim de vitamin vb... bir şey kullanmam gerekir mi acep ?:44:

canocan; ben her sabah şu aksu vitalin arı sütü bal polen karışımından 1 kaşık alıyorum. kahvaltıdan 20 dk kadar önce alınca kilo da yapmıyor. saç dökülmesine bile ii geldi walla. ilacımsı birşey alacaksan dr la konuşamak en iisi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…