- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.081
boşve hayalleri teli al ve bütün aileyi ara allah mutluluğunuzu daim etsinbilge ekin gözyaşı yok kızlar henüz gelmedi
telde söyledim tutamadım kendimi sevindi ama göremiyosunki sakin ol düşürücen çocuğu diyodu en son ben bağırıken
gelir birazdan heralde
eşimede ailemede söylemek için farklı hayallerim vardı ama olmadı napalım
bilge ekin gözyaşı yok kızlar henüz gelmedi
telde söyledim tutamadım kendimi sevindi ama göremiyosunki sakin ol düşürücen çocuğu diyodu en son ben bağırıken
gelir birazdan heralde
eşimede ailemede söylemek için farklı hayallerim vardı ama olmadı napalım
gözyaşı keşke bende söylemesydin diyorum içimden
zaten babam hastanede ona daha söyletmedim
moral olur diye düşündüm ama bi evde hasta oldumu mutluluğunuda hakkıyla yaşayamıyosun
ablama haberimi verirken ablam hastane piskolojisiyle ağlıyodu
kızlar hamilelik gerçekten çok güzel hepiniz sırayla yaşıcaksınız bu duyguyu
ben muhtemelen bir daha yaşamıcam ama sizlerin sayesinde bu heyecanlı duyguyu sanki tekrar yaşıyorum
sizlerin güzel anlarınıza tanık olmak o ilk bebiş fotoğraflarını görmek çok heyecanlı ve çok güzel
her anın tadını çıkarın ben ilk gebeliğimde çok oflayıp pufladım ama bitsede rahatladım dedim
ama ikincisinde her anı güzel yaşamaya çalıştım ama göz açıp kapayana kadar bitti
merimmm şimdi önünde upuzun ama bir o kadarda kısa ve heyecanlı bir süreç var
inşallah çok sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın ve sağ salim kucağına alırsın Rabbimin mucizesini
yazmayı beceremedim bi türlü:)
kris canım affet beni sana sözüm vardı ama inan çok bekledim seni yoksun daha fazla bekleyemedim
gerçi burdada kimsecikler yok
kızlar evde test yaptım pozitif çıktı
eşimi bekliyorum kanda baktırmak için
inşallah erken gelir
ve inşallah test yanlış değildir
2 çizgide hemen çıktı aynı koyulukta ama test çizgisi daha kenarda ortalı değiller yanlış değildir inşallahs
ilettim canımkaçak pamuk bi zahmet faceden çıksında kk ya gelsin toprağım olucak bide aylardır görmüyorum kendisini
sen böyle söyle çakır
inşallah ronyacığım listedeki tüm arkadaşlar en kısa zamanda yaşasın bu mutluluğu
bana gelince ilk şoku atlattıp bi garibim şuan
inşallah herşey çok güzel olur
yoldaşımdın sen benim tam 3 yıldır bu anı bekledim
çok şükür rabbim taddırde ya devamınıda getirir inşallah
allahım ne bereketli bir aymıi bu ay yaa
meri çokkkk sevindim senin adına allah tamamına erdirsin. darısı tüm isteyenlerin başına inş.
listemiz tamamen gebişlerle dolsunnnn
çarşamba günü benim kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirimmm dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımm....
allahım ne bereketli bir aymıi bu ay yaa
meri çokkkk sevindim senin adına allah tamamına erdirsin. darısı tüm isteyenlerin başına inş.
listemiz tamamen gebişlerle dolsunnnn
çarşamba günü benim kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirimmm dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımm....
canım çok sağol allah razı olsun
inşallah seninde bu kez mutluluğun tam olucak
ama inan etraf kararmadan güneş doğmuyo çoğu zaman
benim en son tüpde bile şansım yok gözüküyodu
hatta haziranda tüpe başlıycaktık parasını bile hazırlamıştık ama 4-5 sperm çıkınca maliyet artıcak iyi bi merkeze gideriz diyoduk rapor geçmezse naparız diye düşünüyoduk kara kara
benim hiç kaybım olmadı ama inan bende en az sizler kadar zor günler yaşadım
heleki son 1 sene ben benden gitmiştim
hep dularımdasınız gece gündüz
ben şu anı yaşıyosan edilen dualar hürmetine
Bugun benim en mutlu gunummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?