- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.141
kızlar arada cevap yazamadıklarım oldu kusura bakmayın şuan evde yanlızım eşim hala çalışıyo 1 saate gelicek inşallah
tel trafiğide var
kimse gücenip kırılmasın
mutluluğumu paylaşmanız benim için çok farklı şuan çünkü şuanda sizden başka kimse yok yanımda
gurbet olunca böyle:)
yasemin boncuk geldi gitti hepinizi okudum çok sağolun
tüh türkiyede olsaydın bana gönder derdimbiz preseed aldik ama hamile kaldigim ay kullanmamistim:) kaldi bir suru cope gidecek
evet boş boş bekliyoruz doğru yapmıyoruz dimi kris
ne yapayım peki
benim pocoma iyi gelicek bişi biliyomusun eşimin değerleri en son 212 milyondu ml de 60 milyondu morfoloji %2 ileri hız % 40 durum bu
biz preseed aldik ama hamile kaldigim ay kullanmamistim:) kaldi bir suru cope gidecek
Krisim bende preseed almak istiyorum bu ay. gg de sahte olabilirmis diye duydum sen nerden temin ediyorsun?
tüh türkiyede olsaydın bana gönder derdim
Meri süper bir haber bu,degerin gayet guzel inşallah Rabbim bebisini sağlıklı bir sekilde kucağına almani nasip eder,seninle aynı seyleri yasamisiz,bende tüpe gececektim sonraki ay,benim nerdeyse 1hafta gecti adetimden ama onceden de geçerdi bazen ve arkadasın gaziyla test yapmıştım idrarda hemen cikmisti .uzun sure bakmistim o cift cizgiye (hala da saaklarim o testlerimi:))ve aksam 9 gibi hastaneye gidip kan vermiştim,Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu,şimdi tatlı bir telaş başlıyor:)
bilmiyorum ya ama olunca olyu xeda %1 morfoloji ile hamile kaaldı meri de öyle ama olnuyu nedensecanim senin pcon doktor kontrolunde olmali her ay
esinin de problemi morfoloji
sayi ve hiz cok iyi ama morfoloji isi bozuyor
kaan hoca esime demis ki
mesela 100 milyon sperm var ve morfoloji 1
spermler yumurtanin etrafinda toplaniyor 99 milyon bozuk sperm den 1 milyon saglikli olanlar yol bulupta yumurtayi delemiyolar demis , morfolojisi bozuk spermler yumurtanin etrafini sariyormus ama ya kafasi buyukmus yada kuyrugu kisa falan bu sebeple giremezlermis
bide ben klomen in hamile biraktigina inaniyorum iyice....
biz o utanma işlerini çoktan aştık artıkkeske daha neler var proxeed ovulasyon testi birinden gondersem utaniyorum esi falan gorur diye
bakalim kismet:)))
ptesi tatile gidiyoruz belki yine tatilde gelir ben yine uyurum:))))))))
lorke bana da biraz yüksek gibi geldi değer ama çok anlamam
sağlıklı sıhatli olsunda bir olsun iki olsun yeterki olsun
ya biz ikiz olsun diye çok dua etmiştik
hatta umutsuz ev kadınlarını izlediğimizde eşim elifi gördülce dua ederdi
allah bizede böyle versin diye
benim olmasada inşallah senin olur canım
gerçi devlet hastanesinde çift koymazlar ama bölünebilir
bilmiyorum ya ama olunca olyu xeda %1 morfoloji ile hamile kaaldı meri de öyle ama olnuyu nedense
her ay Dr gitmekten bıktıım artık sadece dinlenmek istiyorum
Krisim bende preseed almak istiyorum bu ay. gg de sahte olabilirmis diye duydum sen nerden temin ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?