Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bak endişelendiğin gibi değil.bence çok mantıklı bir sayı...
had bakalım .öpüyoruz sizi

bak biliyorsun kendinde çözümü.bence çocuk mevzusunu düşünme.sen iyi olmazsan hiçbirşey olmaz zaten.

herşeyi kafana takma.eşinin dvaranışlarını,kayınvalideni vs.birşeylere vesveselnmeyi dozunda yap .kafanda kurma herşeyi.
hiçbirşey ve hiçkimse istediğimz gibi olmuyor.beklentiler gerçekleşmiyor.

benimde beklentilerim olurdu olmayınca eşimle aramız bozulurdu.bana derdi ki sonra:ne oldu sanki olan ikimize oldu.onların ruhu bile duydumu...bırak yapan yapsın yapmayan yapmasın...

inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur cnm.Allah hakkında hayırlısı versin..

LORKEM meleğin göbeğinde artık inşallah sımsıkı tutunur annesine

KADSER allah kısa zamanda babanı feraha kavuştursun

RONYA yine zorlu bi gece geçirdin ha allah yardıcınız olsun

EKİNTOS küçüküm ben daha ya 28-29 arası gidip geliyorum:))

bu arada gözyaşı nerelerdesin görmüyorum seni

Son düzenleme:

kımse yardım etmıycekmıııııııı

kımse yardım etmıycekmıııııııı

ecrin bu konuda sana benim bir yardımım olamaz hiç bir fikrim yok
ayrıca bu senin fsh dediğin bir hormon ...doktor kontrolü dışında düşürülemez yükselemez...

biz klomen kullanırken eşimin fsh yükseliyordu ama eşimde sıkıntılar başladı ve doktor hemen ilacı kesti...
böyle şeyler tehlikeli nerden vurup nerden çıkar belli olmaz...

çıtırım diyorsun yani

bugün topiğe sık sık gelebilme fırsatım oldu ,kimseyle karşılaşamadım.
ama rahat rahat yazmayı özlemişim heralde kendi kendime yazıp yazıp çıkıyorum...

bugün topiğe sık sık gelebilme fırsatım oldu ,kimseyle karşılaşamadım.
ama rahat rahat yazmayı özlemişim heralde kendi kendime yazıp yazıp çıkıyorum...
caımmmmmm:)))))))
ohhhh ohhhh maşallah:)))))
esranın dediği gibi kardeslerde sıraya girdi,maşallahhhhh:)))))))))
12 gün sonra burası bayram yeri:))))))))

ya ekintosum benım çiğelgem hiççç artmıyo mu ne????????

bir insanın nekadar çok beklentisi olursa okadar mutsuz olur diye bir söz duymuştum bir vakit...
çok hoşuma gitmişti. herşeyi olduğu gibi kabullenebilsek keşke.......

lorkee allahım ayırmasın sizi. 12 gün sonra senin sevincini yaşarız burda inşallah..

40 derece ateşli bir çocuk veya erişkin asla soğuk suya sokulmaz arkadaşlar...
hasta şoka girer....ılık su iyi gelir.
erişkinde sirkeli suya bir aspirini ezip eklem yerlerine koyulduğunda süper sonuç alınıyor

ALLAH razı olsunn canımsım
bu sözleri duymak iyi geliyor
sizlerde benim hep dualarımdasınız RABBİM yar ve yardımcın olsun evlatlarına sağlık sıhhat hayırlı ömür versin inşallahhhh

Edacım canım benim güzel anne adayı,
Hakkınızda hayırlı olan yol güzelce ve kolayca gerçekleşir inşallah...
sağol kuzucum aminnn inşallah MEVLAM a sığınıyoruz
naber kız..napıyorsun.doktor isimleri sormuştun.gittin mi?

canımcım çorma gelemedim doktor için malesef :26:ilçede gittim tekrar doğ,kont,hapı verdi kullanıyorum
düzenli bi adet döngüm yok birde tek çarşambaları uygun oluyruz 2 ailede burada inanırmısın sıkıştım kaldım hee bide beim bi elti var malesef 3 aile 2 kaynana var yaniorjinal olan kendi halinde amaaa çakmasıyla uğrasıyorum

bak endişelendiğin gibi değil.bence çok mantıklı bir sayı...
had bakalım .öpüyoruz sizi

Allah razı olsun ekıntosummm...
bakalım ıyısıyle kotusuyle son asamaya ve en zor olana geldık ..
yanı evde beklemek

saolasın merımmm
duaya devam her daım nasıbte varsa olacak ınsallah

he yaa kardesıde var onları bıraktık sogukta geldık nabalım ızın yok tek kısılık bızım bılet

bu arada cızelgen bal gıbıde ılerlıyo sana ole gelıo ama bız coook farkındayız buyuyor paşan...

amin canım 12 gun surmesın hayırlısıyla ınsallah annelıgım uzasın uzasın gıtsın

butterfly canım dün ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını çok çok üzüldüm, başınız sağolsunn, allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

ronya iyileşin artık canım ya evinizde hayırlı uğurlu olsun.Allah güle güle, en güzel günlerde oturmayı nasip etsin.

lorkemmm senin şimdi meleğinle ilk gecen di mi :) sımsıkı tut onu bir daha hiç ayrılmayın

Evet ekintoşum, ilk geçmiyor gibi geliyordu ama düşününce çok şükür gördük bugünleri..............

Çok şükür canım.
İnşallah hayırlısıyla olucak Lorke'm ben çok umutluyum hiçbir olumsuzluk geçmiyor aklımdan.
Allah'ın izni ile sende kavuşacaksın kuzuna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…