Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı akşamlar kızlarrr

lorkee canım inş. hyırlısı ile tutunur bebişin sana sımsıkı hemde :))
ronya canım geçmiş olsun oğlışuna sanada eşin karşı sabbırrr :))

ya ben alında sie birşey soracağım bu afyon gazlıgöl kaplıcaları suları çok şifalıymış annem birinden kadının damadının yıllardır çocuğu olmuyormuş afyondA yollarının üstüymüşbigün tesadüfen araba bozuluyor afyon gazlıgölde işte aam suyu içer daha ev gitmeden yolda ancılanır meğer adamın spermlerinin üretildiği yerde minicik tşa varmış dr.lar hiç anlayamamış sanırım 20 yıldı işte neyse su taşı söküyor ve 3 çocuğu varmış şimdi bi kaç kişiden daha duydum nettede baktım hakkaen bayanada erkeğede şifalı ben haftasonu sınavlardan gidelim tek gecekalalım diyorum eşime
Başaranlar Termal , Termal , Kaplıca, Şifa burdaki 1+1 odayı beğendim fiyatıda fena değil gibi sanki sizin önereceğiniz bi yer varmı kalacak yada fikrim nasıl sizce

hem tatil yapmış oluruz

herkes fikrini söylesin hafatsonuna kadar bak bekliyorum

canım benim Allah razı olsun senden, hakkını şimdiden helal et okuduysan, özelim çok dolu ve cevabını mutlaka yazmak istedim, baktım buralardasın :) bu arada buraya da yazayım , niyet ettim kızlar 500 yasin için, bu yüzden eğer vakti müsait olan, süresi hiç ama hiç önemli değil, benim için yasin okursanız ve özelime okudum diye yazarsanız çok mutlu olurum, sürekli takip edemiyorum forumu göremeyebilirim, ben de sizin için okurum arkadaşlarım hem de seve seve...yazın yeter ki okumam için..şimdiden teşekkür ederim, dua dilenmiş gibi oldum ama kusuruma bakmayın

dua bu melısh dılenmekte ne demek
ben 1 tae okurum temızlenınce
sen okundu yazabılırsın
unutmam merak etme
rabbım ne muradın varsa versın ınsallah

yok canım daha okumadım yarın okuycam
sen okundu kabul et
isminde var bende zaten dualarımdasın
bi hakkımda yokki hellal ediyim canım düşünme böyle şeyler olurmu
özelden yinede yazarım sana okudum diye
güzel allahım gönlüne göre versin inşallah
herkes sadece 1 tanemi okuyo fazla okuyabiliyosak alabilirim yine

KADSER kaplıca konusunda de desem yalan olur
şifa bulmak için giderler
kadın hastalıklarına iyi gelen kaplıcalar duydum ama erkeklerle ilgili hiç duymadım ben
denemekten zarar gelmez aslında tatil yaparsınız

Son düzenleme:

kadına sıfasının oldugunu duydum
ama erkege ılk defa duydum
rabbım ınsallah sıfa verır
gıdın eger musaıtsenız
hemde değişiklık olur sana

saolasın kadser ınsallah hayırlısı olru hakkımızda...

termalle ılgılıde mesela o kısının tas sorunu varmıs o dusmus ama normalde sıcak su erkeklere ıyı gelmıyor dıe bılıyorum ben ..
tam tersız yanı kadınlara sıcak ıyı gelırken bı cok kadın hastalıgına erkeklere cok ıyı gelmıyo benım bıldıgım ...

bazı otellerın doktorları oluyo arayıp telde sorabılırsın ...
mesela afyonda en luks ve pahalı korel var oraya gıtmesen bıle doktorunuza danısmak ıstıyorum dıye arayabılırısın ...

canım bende okuyacagaım ınsallah
ama kesın okuyunca sana mesaj yazarım

saol melekım .. ılk gecem nası gectı valla yattıgım gıbı kalkmısım korkudan hıc kıpırdamamısım ve uyandıgımda belım agrıyodu nası ..

ınsallah canım benım Rabbım zamanı gelıyse nasıb etmıstır ınsallah

hayirli bereketli cumalar kizlar...RABBIM bu mubarek gunun hurmetine dualarinizi kabul etsin INSALLAH...

RONYAMM canim oglusun nasil oldu sen nasilsin...canim eviniz hayirli olsun RABBIM saglikla huzurla oturmayi nasip etsin..

LORKEE minik melegini aldin eve geldin demek RABBIM sizi 9 ay birakmasin INSALLAH...

Umudcugum opuyorum senı cok

kızlar bu arada hayırlı cumalar
en cokta hamılelerden ve emzırenlerden
tek rıcam ne olursunuz
basta lorke olmak uzere bızlere bu mubarek 3 aylarda
duanızı eksık etmeyın ınsallah

canımcım öncelikle sınavında başarılar nasip etsin MEVLAM

gazlıgöle teyzemler gider sandıklıya
çok beğenirler
mutlaka ALLAH ın izniyle şifada olur sizlere

bende kaplıca olara oraya gitmeyi çok istiyorum
biz dün başka bi kaplıcaya gidecektik daha sonra geç kalınca vazgeçtik bide bugün ilçeye inmemiz lazım pazar döncez şimdiye dönmemiz gerekiyodu bizde vazgeçtik
g_ ü _ n _ ay___dın_la_rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanada canım
bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine MEVLAM gönlüne göre versin inşallahhhh

Son düzenleme:
kadsercim erkekler için sıcaktan uzak durmaları önerilir.tüp bebek merkezlerinin verdiği kitapçıklarda işlem öncesi hatta 90 gündü sanırım sauna hama sıcak duş önerilmez...
benim eşim hamam sefasına bayılır ama uzun bir zaman hayatından çıkarmıştı

DUALAR da BULUŞALIM kardeşler
ALLAH herkese hayırlı kapılar açsın tüm zorda kalanlara yardım etsin bu cuma hürmetine iki cihandada yüzü ak olanlardan eylesin hepimizi aminnnnnnnnnn

Her sıkıntı ve beladan sonra Allah o gönülde tecelli eder, yeter ki seni evde bulsun...(mevlana)
tünaydın kıslarrr hayırlı cumalar...
ronyacım oğlusun hastaymıs cok geçmiş olsun allah sanada güç versin canım
lorkecim su cuma gununun suyu yuzu hurmetıne bebeğin suan tutunuodur ınsallh sana sımsıkı..arapçada embryo alaka die geçer
yani sülük:) sülük gibi yapışıp bırakmasın ınsallh:)))))
mericim keseyi görmüşşünüz allah tamamına erdirsin
gözyası ve xedayı göremedım sizinde ınsallah saglıkla sıhhatle tamamlansın gebeliğiniz
muescım ıkız gebelıklerı hep rısklıdır sakın iş yapayım aman bişi olmaz deme bırak kalsın ayakta cok durmamak lazım
banada 2 embryo koyulcak belkı benımde ıkızlerım olur.. julıaya az demedım bende ıstıorum ıkız dıe tanıyanlar bılır:))))
seni her gördüğümde o gelıo aklıma:)allah tamamına erdirsin cnm
ekıntos oğlun buyumus maşallah ya,
cok okuyamadım kıslar atladığım olmamıstır ınsallh
aaaa esraaaa ayyyy senı nasıll unuturum:)))))
topiğin diğer gediklisi:)hep aklımda ve dualrımdasın cnm benimm..

arkadaşlar bugün ikili tarama sonuçlarını aldık ama hiç birşey anlamıyorum..
doktorlada birebir görüşemedim, asistanına normal deyip geçiştirdi.... ikili taramada olması gereken değerler ne oluyo bileniniz ve yardımcı olabilecek biri varmı
ne olur yardımcı olun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…