- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.541
Havalar cok soguk Allah fakire fukaraya yardim etsin cok uzuluyorum
acaba komuru yakacagi olmayanlar varmidir(
cok aglayasim var
mues canım 2 hafta oldu yada olmadı evimde ufo patladı malum elektrikçi gelince voltajı yüksek verdi beyaz eşyalar kombim bilgisayarım yanmıştı(( hepsini hallettik sadece bilgisayarım kaldı
arkadaslar avatarimdaki resimdeki bebisin sapkasi orme mi hazir mi anlayabilirmisiniz ?
bu ne tatli sey boyle
bulsam hemen alacam
hepinize
iyi geceler
iyi uykular
tatlı rüyalar.. fazla yazışmayında aklım topikte kalmasın ayol...
örmeye benziyor..ama bende örgü yeteneği yok..olsa örüp gönderirdim valla...arkadaslar avatarimdaki resimdeki bebisin sapkasi orme mi hazir mi anlayabilirmisiniz ?
bu ne tatli sey boyle
bulsam hemen alacam
arkadaslar avatarimdaki resimdeki bebisin sapkasi orme mi hazir mi anlayabilirmisiniz ?
bu ne tatli sey boyle
bulsam hemen alacam
iyi geceler tatlım Allah rahatlık versin
çıkcam çıkamıyom..ama artık....1-2-3 ÇI-KI-YO-RUM....
krishazel arginmax ile proxseed plus arasındaki fark nedir?(aradaki 7 farkı bulun dermişim)
arginmax alırsam senin dedigin vitaminleri yinede almam gerekiyor mu?arada fiyat farkı biraz var.
Yaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış desene böyle enteresan patlama çatlama olaylarında benim aklıma direk nazar gelir. Belki gülceksiniz ama
krishazel arginmax ile proxseed plus arasındaki fark nedir?(aradaki 7 farkı bulun dermişim)
arginmax alırsam senin dedigin vitaminleri yinede almam gerekiyor mu?arada fiyat farkı biraz var.
İyi geceler kızlar..
Allah rahatlık versin..
royal jelly bugün başladık kriscanım :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?