Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Havalar cok soguk Allah fakire fukaraya yardim etsin cok uzuluyorum
acaba komuru yakacagi olmayanlar varmidir(
cok aglayasim var

canım benim güzel yürekli arkadaşım doğru düşünüyosunda bide hamilesin ya hormonların yine yükseldi Allah herkesin yardımcısı olsun üzme sen kendini bebişte ağlar sonra ((

mues canım 2 hafta oldu yada olmadı evimde ufo patladı malum elektrikçi gelince voltajı yüksek verdi beyaz eşyalar kombim bilgisayarım yanmıştı (( hepsini hallettik sadece bilgisayarım kaldı

Yaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış desene böyle enteresan patlama çatlama olaylarında benim aklıma direk nazar gelir. Belki gülceksiniz ama

arkadaslar avatarimdaki resimdeki bebisin sapkasi orme mi hazir mi anlayabilirmisiniz ?
bu ne tatli sey boyle
bulsam hemen alacam

arkadaslar avatarimdaki resimdeki bebisin sapkasi orme mi hazir mi anlayabilirmisiniz ?
bu ne tatli sey boyle
bulsam hemen alacam

örmede yapılabilir ay bende patiklere bayılıyorum krisim burda topik var kadının biri yapıyor resimlerinide ekliyo sipariş alıyo ve görsen hepsini almak istersin

krishazel arginmax ile proxseed plus arasındaki fark nedir?(aradaki 7 farkı bulun dermişim)
arginmax alırsam senin dedigin vitaminleri yinede almam gerekiyor mu?arada fiyat farkı biraz var.

Yaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış desene böyle enteresan patlama çatlama olaylarında benim aklıma direk nazar gelir. Belki gülceksiniz ama

sağol canım allah kimseye vermesin ben elektrikten çok korkarım :18:evet zaten nazar değiyo bundan çok eminim hayatım buaralar bardakta çok kırıyorum huyum bile değildir bugüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…