Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mericim inşallah sorun çıkmaz hayatım haber ver bana son durumları bende gelirse veririm

seninle durumlarımız aynı mı emin değilizki canım ben ödeme yapılmadığından eminim sen net bilmiyosun belki sende sorun yoktuırdur,yazarım ben zaten bi gelişme olursa

evet canım benden de ödeme almamışlardır kesin bende artık bundan eminim senin gibi bankayada sormadım ama artık eminim bu ay kredi kartımdan baya alışveriş yaptım çünkü

yapın tabi çok faydalı vücudun direncinide artırıyo,birde kilo vermeye çalışanlarda yapıyomuş bu kürü ben bu ay 2 kilo verdim belki soğanın sayesinde olmuştur,gerçi çok az yiyorum artık

mericim sen kilonu abartıyosun bence hiçte kilolu değilsin gayet hoşsun canım

evet canım benden de ödeme almamışlardır kesin bende artık bundan eminim senin gibi bankayada sormadım ama artık eminim bu ay kredi kartımdan baya alışveriş yaptım çünkü

inşallah kısa zamanda dönüş yaparlar mailede cevap vermiyolarki 3 4 tane attım cevap yok,hani ne durumda bilsek tekrar alır yada başka yerden alırız ,bi kaç gün daha bekliyelim belki gelir cevap

mericim sen kilonu abartıyosun bence hiçte kilolu değilsin gayet hoşsun canım

ordaki resimlerde 62 kiloyum oda standardım benim geçen ay 68 çıkmıştım şu an 66 ve bu ay içinde mutlaka eski halime dönmem lazım,abartmıyorum canım görünürde çok fark yok ben sadece kısmet olursa 62 kiloyla hamile kalmak istiyorum zaten sonrasında alıcaz bari başta düşük kiloyla başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…