- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.841
Kızlaaaar çok sıcak şuan resmen kavruluyorum ..
Duşa girip çıkayım bari, sonrada dinlenmeye geçerim ..
Haydi hepinizi öptüüüüüümmmmm :)
valla hiç bi bilgim yok bilgem ya benim normalde geçen hafta kontrole gitmem lazımdı bu haftaya sarktı şimdide diz kapagım şişti yürüyemiyorum ayın 19 da romatizma bölümünde randevum var eger iyi olamazsam 19 dan sonra gidecem valla kontrolümde aksamış olacak ama napıyım bundan sonra zaten ultrasyon var sadece eger biraz yürüyebilirsem yinede gitmeye çalışacam yaniCeylaaaaan bişey sorcam sana ..
Zekai Tah,r'de bize ne zman dicekler doğumun şöyle olcak böyle olcak diye ?
İyice beni sinir etmeye başladılar ..
2 kelime edemiyoruz dr'larla , en son gittiğimde doğru dürüst konuşamadık bile..
Pzt özele gittim , ordaki dr'um bana kalırsa sezeryan ol dedi .. Aslında kendisi her zaman normal doğum taraftarıymış..
Kan sulandırıcı iğne kullandığım için , bebeğim tüp bebek olduğu için riske atmayalım dedi..
Ama şimdilik bunları düşünme haftan gelince konuşuruz dedi ..
Ne yapıcam kafam çok karıştı ..
Kan sulandırıcı iğne kullandığım için aslında doğumumun planlı olması gerek ..
Sezeryan'da 2 gün önce iğneyi kesiyormuşuz ama normal doğumda bebeğin ne zaman geleceği belli değil diyor dr ..
yok kız valla onun için sormadımda ben rekor ronyada 19 kiloyla sanıyodum ama ekintoşumdaymıl meger rekorCeyo az kilo aldi ya hemen ekintosun boy kilo kontrolune gecmis
Herkes senin kdr fit hamile olamiyo ceylan nabalim
Ceyo az kilo aldi ya hemen ekintosun boy kilo kontrolune gecmis
Herkes senin kdr fit hamile olamiyo ceylan nabalim
yok kızzz be ceylan boyda yok anammmmm.....kız delü çek bedduanı üstümden valla çolu çocugu alır kimseye haber vermeden senin yanına kaçarım kimsenin aklına gelmez
ooo bayagı kilo almışsın sen hamilelikte canım boyun uzunmu bari
ceyommm...
pressed de 20 dolarmış zaten ya nasipse gelir nasip değilse de ne yapalım:))))
bu proxeed plusı aradım nette amazonda bi de ebayda baktım
ebayda daha uygun gibi geldi ama yine de pahalı beeee((
iki kutusu 93 dolar tabi ki buradakinden ucuz buradaki arginmax parası gibi..
ekintossss.. şimdilik idare et emzirmeyi bırakınca sıkı bir rejime girersin..
şimdi emzirdiğin için idare et artık..
hem cihan hareketlenir peşinde dolanırken erir gidersin:))))
bende 51 kiloda evlendim iki yılda 58 oldum klomen falan derken aldım başımı gittim
aşılama öncesi düşündüm bu aşılama bana 2 kilo aldırsa 60 olacağım
o kadar korktum ki 60 olmaktan çünkü ben 1.57 boyundayım düşün..
bende aşılama sonrası dikkat ettim şekerimi azalttım abur cuburumu azalttım akşamları ekmek yemiyorum
sadece yemek yiyorum bi de okulda sabahları simit sefam vardı onu bıraktım simit acayip kilo aldırıyo hiç göründüğü kadar masum değil..
daha bir ay olmadı 56 oldum çok şükür.. tüp bebeğe kadar yine eskisi gibi 51e düşmek hedefim...
biraz sabredince oluyormuş bunu anladım.. sende şimdilik takma kafana biraz daha geçsin sıkı bir çalışmayla halledersin...
neleri halletmiş birisin, bunu mu halledemicen
canlarım size bişi soracağım bir arkadaşım amerikadan geliyor da proxeed istedim iki kutu
valizinde getirirken gümrüğe takılmaz dimi..
kris almıştı sanki bir problem çıkmışmıydı getirrken..
bide ebaydan mı istetip alsınlar yoksa eczanede falan satılıyormu oralarda..
bi de presseed jelde uygunmudur orada onu da istesem..
Burda gok gurluyo az yagmur yagdi iyi oldu kesti biraz sicagi
Bende bu arada 4 pantolon utuledim simdi uzanicam
ceyooo.. çok geçmiş olsun inşallah canım biran evvel geçer ağrıların rabbim şifa versin...valla hiç bi bilgim yok bilgem ya benim normalde geçen hafta kontrole gitmem lazımdı bu haftaya sarktı şimdide diz kapagım şişti yürüyemiyorum ayın 19 da romatizma bölümünde randevum var eger iyi olamazsam 19 dan sonra gidecem valla kontrolümde aksamış olacak ama napıyım bundan sonra zaten ultrasyon var sadece eger biraz yürüyebilirsem yinede gitmeye çalışacam yani
yok kız valla onun için sormadımda ben rekor ronyada 19 kiloyla sanıyodum ama ekintoşumdaymıl meger rekor
ay lorke ne güldürdün beniiiii:)Rabbimde seni güldürsün.......
yok kızzz be ceylan boyda yok anammmmm.....
gökçencim ne güzel motive etmişsin beni...valla çok hoşuma gitti
herkese merhabane güzel muhabbetler donmus calistigim icin katilamiyorum size (
istedigi kadar getirebilir sorun olmaz
bagaja koysunlar el cantasina almasinlar
proxeed i ebay den alsinlar en hesapli orada
preseed i de ebay den alabilirler yada CVS lerde de satiliyor
problem olmaz yani istedigin kadar getirt
preseed jel orada cok uygun mutlaka aldirt....
gökçen naber tatlım
okuların kapanmasına da az kaldı
gelsin tatil dimi
Ayyyy bu kocalar hepmi odun olur anacım ya, 3 gündür sabah 6 da uyuyoruz oğlumla hasta olduğu için, eşim şimdi fosur fosur uyuyo, evde bide kaynana var, hadi oğlum uyu hadi oğlum uyu, el kızı olunca el kızına uyku hiç gerekmiyor....
Ç
kızlar dok geldim kuzucuğum çok iyi maşşalah:))))))))
sizler nasılsınız:)))))))
mues çok sevindim bebişlerin cinsiyeti değişmiş:)))
ama o zaman isimlerden biri iptal oldu desene:)) hangisini iptal edeceksiniz ve yerine
kız ismi olarak hangisini koyacaksınız:)))
muesım ya hakkaten alemler valla
neyse Allah basımızdan eksık etmesın daha beterlerı var cok sukur arada kızdırıyolar sadece ...
bızımkıde pazar aksam mac yaptı uzun zamandır yapmıyodu ondan gergın hala baakları agrıyo beyefendının onun sıkıntısı var sanırım ..
neyse gevsesede bıran once bende ıyı olsam
maşallah yağmurum rabbim ikinizide nazarlardan korusun
yagmurumm bende seni cok ozledim canim kardesim....
yağmurummm maaşalah sizeeee
ınsallah rahatın bozarda 40 deıl 140 gun kalır
berra torununun yanında
pardon döndu suyun yanında
yagmurum masallah yavrunaaaaaa
fatmanın sana cok selamı var
faceden yagmuru gorunce söle demıstı
Selam kızlar ..
Az bi yemek yemedim nefesim kesildi ..
Sırtımda çok ağrıyor , şikayet değil elhamdüllilah bugünümüze ama bazen zorluyor ..
10. haftan bitmiş bile Yağmur'um maşallah sizeee
Ekintos'um bende seni çok özledim , bol bol muhabbet etmeyi ama denk gelemedik hiç .
Yazdıklarını okuyorum ama Cihan iyi çok şükür , pişiğide geçmiş..
Sağlıcakla büyüsün kuzum ..
Ankara'da ısınmaya başladı pazar gününden beri, dahada ısınınca ne yapıcam bilmiyorum ..
Eşimin tişörtlerini giyiyorum bol bol yoksa daralacak gibi oluyorum evin içinde..
Akşamları balkon biraz esiyorda nefes alıyorum ama yakında o esintide gider ..
Allah büyük ..
Kızlar benim ev 6. katta , inanın güneş görmeyen bri yeri yok .. En ufak kuytu köşesi bile güneş görüyor..
Oğlum doğunca ne yapcak acep
Evin ortsına bir üsü havuzu alır içine atarım , debelenip dursun
Yok ceylan el bagajinda yasak onun disinda da bagajda 1 lt yi gecmeme sarti ooydular sanirim pressed 40 g zatn
Kiz bide ole bi yazmsinki sanki ben is yapmaktan oturmuom hic
Ben oleysem gezen kim
Yaa dedigin gibi ben kararinda yaparim esimde yardim eder yapar ama bugun ole denk geldi laf etti iste
Masallah yGmur cok sevindim ne guzel hep bole yolunda gutsin ins
oğlum çok şükür iyi..
boynu ileri derece pişik olmuştu.geçirdikte rahatladı.çok acıyordu...ağlamıyordu ama hareketleri kısıtlanmıştı...aşı oldu geçen hafta....2 gün onun halsizliği oldu...
sen naptın doktorda kaç haftalık şimdi?tahmini doğum tarihi ne zaman?
canlarım hepinizden ayrı ayrı razı olsun:)))
mutluluğuma mutluluk kattınız,Allah hepinizden tek tek razı olsun:)))))))
bebeğimim içimde yavaş yavaş büyüyor,şimdiden 3,5 cm olmuş canım yavrum
10 gün sonra ikili tarama testi için çağırdı dok
yenı dok muda çok beğendim ,her şeyi tek tek anlatıyor,her sözünün başı bebeğimi ultrasonda incelerken maşallah oldu,sözleri güven verdi:))
eski dok enver bey yarın klinikteymiş,onada kocaman bir demet karışık şu meyve,kek,kurabiye sefetlari oluyorya çiçek demeti gibi yeniliyor ondan gönderdim,inşallah bebenir:))
ekintosum geçmiş olsun cihanıma,inşallah kısa zamanda geçer sık sık duş aldır hatta günde birkaç kere ancak öyle geçer:))
11,haf kuzum,2 ocak muhtemel doğum tarihi kuzumun ama belli olmaz,dok daha birşey demedi daha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?