Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyiyim çok şükür inşallah bıdıkda iyidir habersizim şimdilik:26:

maşallah planlarda yapılmış gönlünce eğlen canım ,hasret gider anneciğinle

YAĞMUR inşallah hep böyle güzel haberler verirsin maşallah kuzuna

Son düzenleme:

benim başımda bela da bu kilolarla....
ağustostan beri hiç aralıksız desem yeridir 3 kez tedavi oldum. 6 aydır kesintisiz hormon kullanıyorum.
veeeeee başladığımdan bu yana 10 kilo aldım:2:
yememe okadar çok dikkat ediyrm sağlıklı besleniyoroum abur cubur yok ama nafile.....
şimdi spora başladım bari 5 kilo versem bidahaki tedaviye kadar

hatta bu akşam babam,beni incitmeden bu konuya değindi....
beni kilolu görmeye hiç alışık değiller...
diyor ki:sen biraz kilo mu verdin?konuya girişi böyle seçti....:)))

canim klomen icenlerin fsh testini her ay yaptirmasi gerekir sanirim siz o konuyu yanlis anladiniz
esimde yaklasik 6 aydir klomen iciyor ve kaan hoca her ay fsh testi istiyor ona gore devam diyor
klomen vermesinin amaci fsh ile oynayarak sperm artiisi ve kalite artisini saglamak
doktor icsin dedigi muddetce birakmayin
balik yagi ve arginmax i birakmasin onlarin yan etkisi olmaz faydasi cok ...
ama cinko ya ayrica gerek yok cunki arginmax in icinde zaten var

kriscim tatil nasıl gididyor?

ceylancım facede okudum ağrıların varmış.çözüm bulabilyormususn?

malesef canım bulamıyorum minosette fayda etmiyo o yüzden onuda içmiyorum boşuna içmeyim işe yaramadıktan sonra diye geçen yıl bu aylardada olmuştu belki hatırlarsın yani hersene aynı aylarda oluyo artık şimdi diz kapagımda iltihap biriktiya çocuga bi zararı olurmu sizce randevuma daha var romatizma bölümünde kadın dogumada gidemiyorum malesef yine wcye bile zor yürüyorum :26::26::26:

Hay allah cok uzuldum ceylanim yaa Rabbim sifa versin insallah .

bakalim doktorlar ne diyecek
iltihapin cocuga zarari olacagini sanmiyorum ama , senin hayatini zorlastirir

Hay allah cok uzuldum ceylanim yaa Rabbim sifa versin insallah .

bakalim doktorlar ne diyecek
iltihapin cocuga zarari olacagini sanmiyorum ama , senin hayatini zorlastirir

aminn canım çok sagol
evet çok zorlaştırıyo ama yeterki bebege zararı olmasın ben idare ediyorum allahtan annem bakıyo yoksa çok zordu gerçekten
canım düşük dozda kortizon gebelikte kullanılıyodu dimi senin bi bilgin varmı:26:
geçen yıl bi tane içmiştim iyi gelmişti doktora sorup kullanmayı düşünüyorumda

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

su anki ruh halimi anlatmam
..benim oturma iznim yien ret gelmis maleseff.cok uzgunum yine turkiye yolu gozukuyor

neyse guzel haber bu ay ki adetime tekrar tup bebege baslicam ins..esimle benimle tr gelicek.ama aklim cok karisik su an ben 4 kez umut tup bebekte denemistim.
simdi annemlere daha yakin olan nene hatun yani yeni ismiyle medicine hastanesi var pendikte orayi dusunuyorum hem fiyat daha uygun.ama tecrubelerinden emin degilim..
tup bebekten oncede rahim filmi cektirmek istiyorum dr ulun bey istemisti ben cektirememistim..ben bir bir dusuk bir 9 haftalik sonlalann gebelik birde kimyasal gebelik var.o ay icinde hem rahim filmi hemde tup bebk olurmu,rahim filminde radyos yon oluyomu ki bir zarari varmi ki..inanirmisin dusunmekten daha hic gozumu bile kirpmadim aksamdan beri aarstirma icindeyim.
ALLAH im sen hayirli kapilar ac bizlere.

hatta bu akşam babam,beni incitmeden bu konuya değindi....
beni kilolu görmeye hiç alışık değiller...
diyor ki:sen biraz kilo mu verdin?konuya girişi böyle seçti....:)))

rahim filmiyle tedavi aynı ay olabilir. bir sorun olmaz diye biliyorum hatta benim önceki tedavimde öyle olmuştu. yazından kaç düşüğün var anlayamadım tam olarak ama eğer totalde 3 düşüğün varsa detaylı tetkikler yapmadan yeni bir tedaviye başlaman doğru mu acaba??
şimdiye kadar hiç mi rahim filmi çektirmedin yoksa bu kontrol amaçlı çekiliceğin bir film mi...
tüpbebek öncesi rahimde herhangi bir anomali var mı diye bakılır normalde de o yüzden sordum :26:
çok fazla stres yapmamaya çalış bu tedavinin olmazsa olmazı rahat olmak..
allah yardımcın olsun.

ceylan üzüldüm ağrılarının olmasına allah yardımcın olsun cnm yaa...

gebelikten dolayı randevunu öne çekemezler mi acaba?
beklemeden ve daha fazla acı çekmeden görüşebilsen keşke dr.unla...

ben de tedavi sonrası 8 kilo fazlamla başbaşayım. bir de bu kilolar çok inatcı oluyor,kışın 2 ay spor yaptım 1 gram veremedim. sonra ara verdim, cumartesi gene başlıyorum bakalım tedaviye 3 ay var en az 5 kilo vermem gerek benimde.

evet çok inatçı kilolar...
metabolizmamız tamamen değişiyor tedavide ben daha öncesinde bir öğünümü azaltıyım hemen farkederdi. ama şimdi öyle olmuyor. aç kalsamda zor yanii..

bugün itibariyle ben birde sabah akşam maydonoz suyuna başlıyorum işe yarasa söylerim
hiç diyet yapmasan bile 15 günde 2 kilo verdirdiğini söylüyorlar ki ben oldukça dikkat ediyorum yediklerime...
umarım işe yarar

çekmiyolar malesef canım ya istersen sürün acil bile bakmıyo dokru düzgün agrı kesici vuruyolar randevuna git diyolar onuda ben vurunamıyorum napacam bilmiyorum ya telle doktorada ulaşamıyorum artık

herkese günaydınnnn:)

ceylancım çok üzüldüm gerçekten ama keşke bu işi baştan sıkı tutsaydın....
bence randevu gününü bekleme sonuçta iltihap artabiliro zaman çözüm bulmak daha da zor olablir.
özel bir doktora gidemez misin?sonuçta çok özel bir durumun var...

KRİSCİM çok sağol iyiyiz çok şükür.özletiyorsun kendini:)

çekmiyolar malesef canım ya istersen sürün acil bile bakmıyo dokru düzgün agrı kesici vuruyolar randevuna git diyolar onuda ben vurunamıyorum napacam bilmiyorum ya telle doktorada ulaşamıyorum artık

ceylan burdan akıl vermek kolay tabi durumunu en iyi sen bilirsin ama ben de krise katılıyorum bir özel dr.a filan gitsen olmaz mı ??

intihap sonuçta bu öle sadece eklem yerinde mi duruyor sanki tabiki dolaşımla kanında vardır.
ihmal etme lütfen en azından kadın doğumcunla bir konuşsan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…