- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.861
iyilik fıstığım:))) sen nasılsın eeeee pardon siz diyecektim:))
siz nasılsınız bakiimmm..
eveett yaaa dört gözle bekliyorum ama temmuza kadar okulla ilişiğimizi kesemiyoruz
okullar kapansa da buralardayız çok şükür yine de bitti ya...
tatil bi gelsin anneciğimin yanına uçacağım çok özleddiiimmmmm...
şükür iyi esra...şu prizlere takılan şeylerde falan kullanmıyormusunuz...
ah ah rejim deme ...çok tombik kaldım esra..
evlendiğimde 55kiloydum..
1.tüp sonrası 58 oldum
2.tüp sonrası 61 oldum
62 kilo ile hamile kaldım
83 ile bitti
sonuç=75
gıdım oynamıyorum inan....
benim başımda bela da bu kilolarla....
ağustostan beri hiç aralıksız desem yeridir 3 kez tedavi oldum. 6 aydır kesintisiz hormon kullanıyorum.
veeeeee başladığımdan bu yana 10 kilo aldım:2:
yememe okadar çok dikkat ediyrm sağlıklı besleniyoroum abur cubur yok ama nafile.....
şimdi spora başladım bari 5 kilo versem bidahaki tedaviye kadar
[
canım çokk sağol.. gerçi eşimin artık midesi kaldırmıyor vitaminleri(
hassas bir midesi var.artık bulanmaya başlıyor içiyor ama lavaboya koşuyor çoğu zaman..
öldürecen sen beni diyor bi de..
kris sana bişi daha soracaktım aslında..
bizim ürolog klomen trental ve evicap verdi eşim bir buçuk aydır bunları içiyor
bunun yanında balık yağı çinko ve günde üç tane arginmax veriyorum ben kendim.
doktora sormadım şimdi uyuz bişi söyler eşim içmez diye..
tabi bu son üçlüden muhakkak bir iki tanesini fire veriyor
artık hangisi denk gelirse içemediği oluyor..
doktorunkileri içiyor bunları doktor vermedi diye benim verdiklerimi pek tınlamıyo sırf beni kırmamak için içebildiği kadar içiyor..
acaba bunların hepsi ağır gelir mi klomen sanırım midesini bulandıran.. ben de vicdan azabı çekiyorum çok mu yükleniyorum diye..
bi de ben klomenden korkuyorum sonuçta hormon ilacı bizim fsh 8lerdeydi yani normal aralıkta. düşükte değildi
klomeni neden verdi anlamadım fsh düşük değil ki üç ay içeceksin dedi..
üç ay sonrasında eğer kendisi söylemezse hormon testini tekrarlamasını isteyelim mi
bi de fsh çok yükselir o sıkıntı yapar diye korkuyorum...
Bugun 6. Gunum ama suan resmen adt sancim var
kriscim tatil nasıl gididyor?
ceylancım facede okudum ağrıların varmış.çözüm bulabilyormususn?
kriscim tatil nasıl gididyor?
ceylancım facede okudum ağrıların varmış.çözüm bulabilyormususn?
malesef canım bulamıyorum minosette fayda etmiyo o yüzden onuda içmiyorum boşuna içmeyim işe yaramadıktan sonra diye geçen yıl bu aylardada olmuştu belki hatırlarsın yani hersene aynı aylarda oluyo artık şimdi diz kapagımda iltihap biriktiya çocuga bi zararı olurmu sizce randevuma daha var romatizma bölümünde kadın dogumada gidemiyorum malesef yine wcye bile zor yürüyorum :26::26::26:
Hay allah cok uzuldum ceylanim yaa Rabbim sifa versin insallah .
bakalim doktorlar ne diyecek
iltihapin cocuga zarari olacagini sanmiyorum ama , senin hayatini zorlastirir
hatta bu akşam babam,beni incitmeden bu konuya değindi....
beni kilolu görmeye hiç alışık değiller...
diyor ki:sen biraz kilo mu verdin?konuya girişi böyle seçti....:)))
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
su anki ruh halimi anlatmam
..benim oturma iznim yien ret gelmis maleseff.cok uzgunum yine turkiye yolu gozukuyor
neyse guzel haber bu ay ki adetime tekrar tup bebege baslicam ins..esimle benimle tr gelicek.ama aklim cok karisik su an ben 4 kez umut tup bebekte denemistim.
simdi annemlere daha yakin olan nene hatun yani yeni ismiyle medicine hastanesi var pendikte orayi dusunuyorum hem fiyat daha uygun.ama tecrubelerinden emin degilim..
tup bebekten oncede rahim filmi cektirmek istiyorum dr ulun bey istemisti ben cektirememistim..ben bir bir dusuk bir 9 haftalik sonlalann gebelik birde kimyasal gebelik var.o ay icinde hem rahim filmi hemde tup bebk olurmu,rahim filminde radyos yon oluyomu ki bir zarari varmi ki..inanirmisin dusunmekten daha hic gozumu bile kirpmadim aksamdan beri aarstirma icindeyim.
ALLAH im sen hayirli kapilar ac bizlere.
malesef canım bulamıyorum minosette fayda etmiyo o yüzden onuda içmiyorum boşuna içmeyim işe yaramadıktan sonra diye geçen yıl bu aylardada olmuştu belki hatırlarsın yani hersene aynı aylarda oluyo artık şimdi diz kapagımda iltihap biriktiya çocuga bi zararı olurmu sizce randevuma daha var romatizma bölümünde kadın dogumada gidemiyorum malesef yine wcye bile zor yürüyorum :26::26::26:
benim başımda bela da bu kilolarla....
ağustostan beri hiç aralıksız desem yeridir 3 kez tedavi oldum. 6 aydır kesintisiz hormon kullanıyorum.
veeeeee başladığımdan bu yana 10 kilo aldım:2:
yememe okadar çok dikkat ediyrm sağlıklı besleniyoroum abur cubur yok ama nafile.....
şimdi spora başladım bari 5 kilo versem bidahaki tedaviye kadar
ben de tedavi sonrası 8 kilo fazlamla başbaşayım. bir de bu kilolar çok inatcı oluyor,kışın 2 ay spor yaptım 1 gram veremedim. sonra ara verdim, cumartesi gene başlıyorum bakalım tedaviye 3 ay var en az 5 kilo vermem gerek benimde.
rahim filmiyle tedavi aynı ay olabilir. bir sorun olmaz diye biliyorum hatta benim önceki tedavimde öyle olmuştu. yazından kaç düşüğün var anlayamadım tam olarak ama eğer totalde 3 düşüğün varsa detaylı tetkikler yapmadan yeni bir tedaviye başlaman doğru mu acaba??
şimdiye kadar hiç mi rahim filmi çektirmedin yoksa bu kontrol amaçlı çekiliceğin bir film mi...
tüpbebek öncesi rahimde herhangi bir anomali var mı diye bakılır normalde de o yüzden sordum :26:
çok fazla stres yapmamaya çalış bu tedavinin olmazsa olmazı rahat olmak..
allah yardımcın olsun.
ceylan üzüldüm ağrılarının olmasına allah yardımcın olsun cnm yaa...
gebelikten dolayı randevunu öne çekemezler mi acaba?
beklemeden ve daha fazla acı çekmeden görüşebilsen keşke dr.unla...
çekmiyolar malesef canım ya istersen sürün acil bile bakmıyo dokru düzgün agrı kesici vuruyolar randevuna git diyolar onuda ben vurunamıyorum napacam bilmiyorum ya telle doktorada ulaşamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?