- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #115.901
Bugun 6. Gunum ama suan resmen adt sancim var
gırıs mukemmel olmus amcayı tebrık edıyorum
hassas bı ınsan ama en azından ..
benım abım dırek duba gıbı olmussunuz kendınıze dıkkat edın bu kadınlar nıe salıyo kendını evlenınce dıyor
ceylan benım bı arkadasımın annesı de asırı ıltıhaplı romatızma sıkıntısı cekıyordu ..
romataoıd artrıt sanırım ..
ıbrahım saracoglu ıle gorustuler.. sen de bı arasan telle ulasabılırsın .. hem adam hamılelıkle ılgılıde bıcok seyı bıldıgı ıcın belkı hamıleykende kullanabılecegın bırsey tavsıye edebılır...
kortızon sanırım kucuk dozlarda sıkıntı olsuturmuyo bızede yumurta toplama ıslemınden sonrakı 4 gun kortızon hap verdıler .. en dusuk dozundan .. ıltıhap vs rıskıne karsı sanırım
Rabbım yardımcın olsun bı yol cızmıssınız az cok ınsallahh geldıgınde de tum ıslerın kolaylıkla hallolur...
evıne yakın olması onemlı tup bebek ıcın gıttıgın yerın cunku ozellıkle ıstanbulda yıpratıcı oluyo yol meselesı ..
ama medıcıne hakkında bılgım yok malesef tup bebek konusunda nasıllar..
ucret konusu cok sıkıntı degılse sızın ıcın aılen pendık tarafındaysa gebze asm yı ıyı olarak duyuyorum ..
yada atasehırde memorıal var cem bey varmıs ıyı dedıklerı ..
bıde sema da ahmet gocmen var normalde sema da tup bebek unıtesı yok ama tup bebek ıcın baska hastaneyle anlasması var ve alanına cok ıyı bı doktor robotık cerrahhı vs ıle kapalı tupler ve tup bebek konusunda uzman ...
suan aklıma gelen bunlar bırılerınden bısey duyarsam yazarım sana yıne ...
Hakkatten ekintos'um ya , nasıl geriliyordum hahah , sıkmamaya çalışıyordum kendimi ama gerilincede insan çok güzel rahatlıyor..
Meri bende de olmuştu evet ..
Çok normal bir durum .. KASLARIN KASILMASINDAN KAYNAKLANIYOR ..
haklısın lorke ben bi sitesinden araştırıyım şimdi:26:
evet çok inatçı kilolar...
metabolizmamız tamamen değişiyor tedavide ben daha öncesinde bir öğünümü azaltıyım hemen farkederdi. ama şimdi öyle olmuyor. aç kalsamda zor yanii..
bugün itibariyle ben birde sabah akşam maydonoz suyuna başlıyorum işe yarasa söylerim
hiç diyet yapmasan bile 15 günde 2 kilo verdirdiğini söylüyorlar ki ben oldukça dikkat ediyorum yediklerime...
umarım işe yarar
ayyy ceylan ne olursun önce bir doktora git....
ekintos cihana çok geçmiş olsun, bizimkinin de dötünde oluyodu, geçti çok şükür, ayy fatmadan sonra bi güzel haberde senden mi gelecek acaba...
ceylan çok geçmiş olsun, bence ihmal etme hangi hastaneye gidiyosun bilmem ama başkenti bi dene en azından bir kerecik, belki seni rahatlatacak fikirleri olur..
bilgemm nasılsın az kaldı seninde, anterasta gezerken hep gebelere bakıyorum sen misin diye, tanırmıyım bilmem ama gezerken çocuklu bi kadın yakana yapışırsa şaşırma :)) nedense karşılaşacakmışız gibi bir his var içimde.. aslında bi gün bana mı gelsen...
bu arada biz ikinci ay aşılarımızı yaptırdık 6200 gram olduk,ağrıkesicinin etkisinen midir bilmem mışıl mışıl uyuyo kuzum, çok korkmuştum aşılardan şimdilik iyi gidiyoruz bakalım..
canım tabi ki sen daha iyi biliyorsun,sen çekiyorsun çünkü.bize konuşmak kolay...canım ben romatizma bölümüyle yıllardır içli dışlıyım ve yıllardırda çocuk düşünüyorum her gitmemde söyledim gebe kalmak istiyorum diye ve herseferinde ilaçlarını en az 3 ay öncesinden bırakacaksın dedi kullandıgın bu ialçtan başka bi ilacı yok bu rahatsızlıgın dedi mecbur kalırsanda gebelikte bunu kullanacaksın dedi riski yok diyemem ama varda diyemem dedi dayanılmayacak agrın oldugunda başlayabiliriz istersen dedi benimde gönlüm el vermiyo şimdiye kadar kullanmadım bundan sonrada kullanmaya niyetim yok ayrıca gebeligimin 4. ayında falan gittim ben doktoruma sadece agrılı durumlarında minoset içebilirsin dedi hem ben ilacımı kullandıgımda bile yılda bir kez diz kapagım şişiyodu yani kullansamda şişiyo kullanmasamda şimdi ilaca başlasam dahi 1 aydan önce fayda etmez sadece doktora telle ulaşırsam düşük dozda kortizonu soracam çünkü bi zararı olmadıgını daha önce söylemişti doktor .
ekintos cihana çok geçmiş olsun, bizimkinin de dötünde oluyodu, geçti çok şükür, ayy fatmadan sonra bi güzel haberde senden mi gelecek acaba...
ceylan çok geçmiş olsun, bence ihmal etme hangi hastaneye gidiyosun bilmem ama başkenti bi dene en azından bir kerecik, belki seni rahatlatacak fikirleri olur..
bilgemm nasılsın az kaldı seninde, anterasta gezerken hep gebelere bakıyorum sen misin diye, tanırmıyım bilmem ama gezerken çocuklu bi kadın yakana yapışırsa şaşırma :)) nedense karşılaşacakmışız gibi bir his var içimde.. aslında bi gün bana mı gelsen...
bu arada biz ikinci ay aşılarımızı yaptırdık 6200 gram olduk,ağrıkesicinin etkisinen midir bilmem mışıl mışıl uyuyo kuzum, çok korkmuştum aşılardan şimdilik iyi gidiyoruz bakalım..
canım tabi ki sen daha iyi biliyorsun,sen çekiyorsun çünkü.bize konuşmak kolay...
ama bu durumlarla karşılaşılmıştır muhakkak bir çzümü vardır diye diyorum.bitkilerde hani hamilelikte zararlı.günde 200ml geçmemesi lazım
ayy paptya deme ne olur öyle:18:
ayrıca senin tosuna mşallahhhh..benim oğlan 6700gr:)
canım tabi ki sen daha iyi biliyorsun,sen çekiyorsun çünkü.bize konuşmak kolay...
ama bu durumlarla karşılaşılmıştır muhakkak bir çzümü vardır diye diyorum.bitkilerde hani hamilelikte zararlı.günde 200ml geçmemesi lazım
ayy paptya deme ne olur öyle:18:
ayrıca senin tosuna mşallahhhh..benim oğlan 6700gr:)
canım saysam bitmez başken hastanesine gittim numuneye gittim hacettepeye gittim gaziye gittim özel keçiören hastanesine gittim mardindeki hastanelere gittim ve heryerin uyguladıgı tedavi aynı sadece 1 çeşit hapı var ve bana önce günde 4 tane sonrada 6 tane içmemi önerdiler yani bunun başka bi ilacı yok ne bi igne verdiler bunca yıl nede kortizon sadece geçen yıl benim istememle bi kortizon verdi doktor oda haftada 1 di i kez içtim iyi oldum bi dahada kullanmadım bu agrılarım ilaç kullansamda oluyo yani şubat ayında kalça agrısı oluyo mutlaka her yıl mayıs haziran gibide diz kapagım şişiyo agır olarak onun harici uzun süreli yerimden kalkamayacagım bi agrım olmuyo
kısmet canım Rabbim gönlüne göre versin, biz korunuyoruz valla olacakmış gibi :)) 6. ayında bırakcam korunmayı, eşim benden korunmana gerek yok diyoama tedbir işte, oldu oldu olmadı 1 yaşında tekrar tedavi olucaz bakalım kısmet, ilk üç dört ay hızlı kilo alıyolar sonra ek gıdaydı dişiydi, oturdu yürüdü derken yavaşlıyo kilo alımı bide 3850 doğdu memeye de çok düşkünüz ona bağlıyoruz artık :))) doktoru bile oburiks diye seviyor
boncuk nasılsınız kayınvalideciğin sendeymiş...oğluna bakmaya gelmiş galiba,yazdığına güldüm de ağladımda
umud nasıl bu arada?
bizde korunuyoruz:)
çok güzel doğmuş paptya......maşalllahhhh ona
ayyy canım benim ,o tempoyada alışıcak bünyen muhakkak ama işte evde düzenin oturmaması daha çok yorar...İyiyim sanırım ama çok yoruluyorum çalışmaya başladığımdan beri, sakın çalışmaya başlama derim. 3 kilo bile verdim 2,5 haftada yorgunluktan. Oğuz yine grip 4 gecedir uyku uyumadan okula gidiyorum bugün artık baş ağrısı başladı bende.
Umut'um daha iyi, hastanede yatıyor hala, ne zaman çıkacağı belli değil, belli aralıklarla yapılan tahliller sonucunda gidişat belli olacak.
Canım kayınvalidemmmmm bende. Allahım seneye iyi bir bakıcı bulayımda canım kayınvalidem gelip bende 12 saat tv seyretdemesin.
Bizde korunuyoruz hiç yapmıyoruz
Bizde korunuyoruz hiç yapmıyoruz
herkese günaydınnnn:)
ceylancım çok üzüldüm gerçekten ama keşke bu işi baştan sıkı tutsaydın....
bence randevu gününü bekleme sonuçta iltihap artabiliro zaman çözüm bulmak daha da zor olablir.
özel bir doktora gidemez misin?sonuçta çok özel bir durumun var...
KRİSCİM çok sağol iyiyiz çok şükür.özletiyorsun kendini:)
bizimde şimdiye kadar 2kere oldu...
demek o soğukluk sende de var...
ama karı koca ilişkisini görünmez bir şekilde etkiliyor...herşey çok normalmıiş gibi yok değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?