Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın lorke ben bi sitesinden araştırıyım şimdi:26:

ekintos cihana çok geçmiş olsun, bizimkinin de dötünde oluyodu, geçti çok şükür, ayy fatmadan sonra bi güzel haberde senden mi gelecek acaba...
ceylan çok geçmiş olsun, bence ihmal etme hangi hastaneye gidiyosun bilmem ama başkenti bi dene en azından bir kerecik, belki seni rahatlatacak fikirleri olur..
bilgemm nasılsın az kaldı seninde, anterasta gezerken hep gebelere bakıyorum sen misin diye, tanırmıyım bilmem ama gezerken çocuklu bi kadın yakana yapışırsa şaşırma :)) nedense karşılaşacakmışız gibi bir his var içimde.. aslında bi gün bana mı gelsen...

bu arada biz ikinci ay aşılarımızı yaptırdık 6200 gram olduk,ağrıkesicinin etkisinen midir bilmem mışıl mışıl uyuyo kuzum, çok korkmuştum aşılardan şimdilik iyi gidiyoruz bakalım..

maydonoz suyu mu? canım gebe kalmaya çalışanlar için sorun teşkil etmiyo mu? hafızamda öle bişi kalmış sanki gebe kalmaya çaılşanlar fazla tüketmesin diyee. ama çok emin değilim. biraz araştırayım ben de. akşam yemekten sonraki çay faslı ve ıvır zıvırlar olmasa daha rahat edicem , ama eşim çokk zayıf, o da kilo almak istiyo aksi gibi. evde akşamları bi karmaşa durumu var, o diyo yiyelim ben diyorum yemeyelimm...

ayyy ceylan ne olursun önce bir doktora git....

canım ben romatizma bölümüyle yıllardır içli dışlıyım ve yıllardırda çocuk düşünüyorum her gitmemde söyledim gebe kalmak istiyorum diye ve herseferinde ilaçlarını en az 3 ay öncesinden bırakacaksın dedi kullandıgın bu ialçtan başka bi ilacı yok bu rahatsızlıgın dedi mecbur kalırsanda gebelikte bunu kullanacaksın dedi riski yok diyemem ama varda diyemem dedi dayanılmayacak agrın oldugunda başlayabiliriz istersen dedi benimde gönlüm el vermiyo şimdiye kadar kullanmadım bundan sonrada kullanmaya niyetim yok ayrıca gebeligimin 4. ayında falan gittim ben doktoruma sadece agrılı durumlarında minoset içebilirsin dedi hem ben ilacımı kullandıgımda bile yılda bir kez diz kapagım şişiyodu yani kullansamda şişiyo kullanmasamda şimdi ilaca başlasam dahi 1 aydan önce fayda etmez sadece doktora telle ulaşırsam düşük dozda kortizonu soracam çünkü bi zararı olmadıgını daha önce söylemişti doktor .

canım saysam bitmez başken hastanesine gittim numuneye gittim hacettepeye gittim gaziye gittim özel keçiören hastanesine gittim mardindeki hastanelere gittim ve heryerin uyguladıgı tedavi aynı sadece 1 çeşit hapı var ve bana önce günde 4 tane sonrada 6 tane içmemi önerdiler yani bunun başka bi ilacı yok ne bi igne verdiler bunca yıl nede kortizon sadece geçen yıl benim istememle bi kortizon verdi doktor oda haftada 1 di i kez içtim iyi oldum bi dahada kullanmadım bu agrılarım ilaç kullansamda oluyo yani şubat ayında kalça agrısı oluyo mutlaka her yıl mayıs haziran gibide diz kapagım şişiyo agır olarak onun harici uzun süreli yerimden kalkamayacagım bi agrım olmuyo

canım tabi ki sen daha iyi biliyorsun,sen çekiyorsun çünkü.bize konuşmak kolay...
ama bu durumlarla karşılaşılmıştır muhakkak bir çzümü vardır diye diyorum.bitkilerde hani hamilelikte zararlı.günde 200ml geçmemesi lazım

ayy paptya deme ne olur öyle:18:

ayrıca senin tosuna mşallahhhh..benim oğlan 6700gr:)

valla ilaç kullandıgımdada aynı agrıyı çektigim için her yıl şimdi kullanmak istemiyorum çünkü dogana kadar vicdan yaparım ben biliyorum kendimi benimki ani olan bi gebelik olmadıgı için hep söyledim bebek istedigimi ve hep aynı cevabı aldım

kısmet canım Rabbim gönlüne göre versin, biz korunuyoruz valla olacakmış gibi :)) 6. ayında bırakcam korunmayı, eşim benden korunmana gerek yok diyo ama tedbir işte, oldu oldu olmadı 1 yaşında tekrar tedavi olucaz bakalım kısmet, ilk üç dört ay hızlı kilo alıyolar sonra ek gıdaydı dişiydi, oturdu yürüdü derken yavaşlıyo kilo alımı bide 3850 doğdu memeye de çok düşkünüz ona bağlıyoruz artık :))) doktoru bile oburiks diye seviyor

canım ya sen daha iyi bilirsin derdini tabi ne diyelim Rabbim kolaylık versin, havalar etkiiyo galiba seni, şansına bu yıl da ankaranın yağmuru karı nemi bitmedi..

bizde korunuyoruz:)

çok güzel doğmuş paptya......maşalllahhhh ona

boncuk nasılsınız kayınvalideciğin sendeymiş...oğluna bakmaya gelmiş galiba,yazdığına güldüm de ağladımda

umud nasıl bu arada?

boncuk nasılsınız kayınvalideciğin sendeymiş...oğluna bakmaya gelmiş galiba,yazdığına güldüm de ağladımda

umud nasıl bu arada?

İyiyim sanırım ama çok yoruluyorum çalışmaya başladığımdan beri, sakın çalışmaya başlama derim. 3 kilo bile verdim 2,5 haftada yorgunluktan. Oğuz yine grip 4 gecedir uyku uyumadan okula gidiyorum bugün artık baş ağrısı başladı bende.

Umut'um daha iyi, hastanede yatıyor hala, ne zaman çıkacağı belli değil, belli aralıklarla yapılan tahliller sonucunda gidişat belli olacak.

Canım kayınvalidemmmmm bende. Allahım seneye iyi bir bakıcı bulayımda canım kayınvalidem gelip bende 12 saat tv seyretdemesin.

ayyy canım benim ,o tempoyada alışıcak bünyen muhakkak ama işte evde düzenin oturmaması daha çok yorar...
oğuzada geçmiş olsun...sanada.eve dönüş yolunda sıkıntın stres başlar eminim...
inşallah bakıcı şöyle gönlüne göre bulursun,Rabbim biryerden karşına çıkarsın...
umudunda haberlerini ver bize inan aklımaızda hep...
Bizde korunuyoruz hiç yapmıyoruz

Bende hepinizi cok ozluyoum
kucukken ne rahatmisim simdi daha iyi anliyorum gazina mazina ragmen daha rahatmis:)) 1 dakika birakamiyorum o derece

bide baska seylerde oldu neyse simdilik sorun yok:)

ama gozum hep burada

sen nasilsin yavrusun nasil iyimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…