- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.021
aman kalsın ıcerde :)Ayy bilgem senin doguma az kaldı sanırım bende hala öyle şeyler yok kız ne kasılma ne kasık agrısı sadece kilo almış gibiyim o kadar oynamasa hamilemiyim demiycem yani o derece ne bebegin gelmeye niyeti var nede benim hazırlık yapmaya galiba ikimizde yerimizde sayıyoruz
Amin paptya'm sağolasın ..
Ceylan sen ne uyanık ne akllı bir hatunsun ..
Benim etimden sütümden , papatyanın yatağından ohhhh valla ..
BANADA DİYORKİ AYNI ANDA DOĞUM YAPALIM AYNI HASTANEDE..
SEN BANA BAKARSIN ..
Bana acıyan yok hiç
ne oldu kıziyi diyonda papatya ortada sen dahi olsan ben kızımı oglunla aynı yatakta yatırmammmm vazgeçtim ben
bilgem sen hafifsin kız ben agırlaşırım nolur yardım etsen sezeryanlı olma ama normal dogur dikişlerini bahane edersin sonra
yaptım ıste dıom ya ben meraklıyım hem ıcım rahatladı hem uzulsem de ıyıkıde yapmısım suan negatıfı alınca uzulme dozumu azaltmıs oldum benım mantıgım bole ıslıyo
hayırlısı nabalım olcaksa olur ıllakı
Bak yaa birde papatyanın oğlu ile kızını aynı yatakta yatırmazmış , deseydin ya Ceylan oğlunu başka bir odaya at benim kıza bak diye :)iyi diyonda papatya ortada sen dahi olsan ben kızımı oglunla aynı yatakta yatırmammmm vazgeçtim ben
bilgem sen hafifsin kız ben agırlaşırım nolur yardım etsen sezeryanlı olma ama normal dogur dikişlerini bahane edersin sonra
Midye sağolasın banad dr'um 45 dk dedi ama 6. kattan inip 45 dk yürümek zor geliyor .. Asansörde yok binada ..cok normal tatlım 30. hatta 32. haftadan sonra hamılelıgın agırlıgı artıyor yuruyusler belkı bıraz rahatlatır dr tavsıye edıyorsa yurumekte fayda var ben doguma kadar gunde 1 saat(gercı son bıkac hafta 30 dk dusurdum)yurudum cok guzel gectı hamılelıgımsızlerın hamıslıgı yaza geldı bızımkı kıştı farkı vardır mutlaka sıcakta bıraz daha yorucu olur buyuk ıhtımal Allah yardımcınız olsun tatlım
aman kalsın ıcerde :)
rahat demekkı ıcerısı
sendekı bu rahatlıga hayranım kız
kafayı sna taktı
ısın kotu tarafı aynı memlekettesınız
sımdı hayal edıordur
bılgem klıma taktırır
sutude bol olursa ben yoruldugum yerde o emzırır
ben yatarım
acıktıgım zaman
zaten kalabalıklar hem hzmet ederler
hemde arada kaynar gıderım dıordur
hele aynı gun dogarsa
40 mevludunude senın evde pekıstırır
ne oldu kız
kızını papatyayamı satmaya calısıorsun
ıyı yaptın
ıcındekı merakı gıderdın ıste delüüüüüüüü
len gezmelere kendını atmak ıcın sen acele edıorsun ha
yaptım ıste dıom ya ben meraklıyım hem ıcım rahatladı hem uzulsem de ıyıkıde yapmısım suan negatıfı alınca uzulme dozumu azaltmıs oldum benım mantıgım bole ıslıyo
hayırlısı nabalım olcaksa olur ıllakı
kızlar bişey sormak istiyorum. bizim ileri hızımız da morfolojimiz de 0 a yakın. ama sayımız çok fazla. 1 buçuk aydır proxeed plus kullanıyoruz. ancak bi tanıdık ballı bi karışımla hamile kaldı onu da aldık denemek istiyoruz ama. aldığımız kişi aynı anda herşeyi kullanmayın biri bitsin diğerine başlayın demiş. tabi ne kullandığımızı bilmeden.
sizce ara verelim mi proxeed e yoksa aynı anda ikisini de mi kullanalım. şöyle şişeye bi baktım da sabah öğle ve akşam bir kaşık diyor öyle olursa 1 haftada biter. proxeede 1 hafta ara versek nasıl olur sizce..
şunu kullan demeseniz bile en azından fikir verseniz..
ama bana kimse cevap vemiyo burda
ronya ve lorke haricinde..
kızlar bişey sormak istiyorum. bizim ileri hızımız da morfolojimiz de 0 a yakın. ama sayımız çok fazla. 1 buçuk aydır proxeed plus kullanıyoruz. ancak bi tanıdık ballı bi karışımla hamile kaldı onu da aldık denemek istiyoruz ama. aldığımız kişi aynı anda herşeyi kullanmayın biri bitsin diğerine başlayın demiş. tabi ne kullandığımızı bilmeden.
sizce ara verelim mi proxeed e yoksa aynı anda ikisini de mi kullanalım. şöyle şişeye bi baktım da sabah öğle ve akşam bir kaşık diyor öyle olursa 1 haftada biter. proxeede 1 hafta ara versek nasıl olur sizce..
şunu kullan demeseniz bile en azından fikir verseniz..
ama bana kimse cevap vemiyo burda
ronya ve lorke haricinde..
canım bence bir sakıncası olmaz
ama iin rahat etsin diye bir hafta proxeede ara verin derim
ayrıca sakın üzülme bak merinin eşinin nerdeyse hiç süpermeni yoktu
kaşla göz arası hemencik arttı ve şimdi gebiş
bence herşeyin zamanı var Rabbim ol dicek ve seninde meleğin gelecek
biliyorum canım bilmez miyim..herşey Rabbimin ol demesine bağlı..zaten zamanını beklediğim için rahattım ama meri benim için gerçekten tam bi ibretlik mevzu oldu. ve Rabbimin kudretine bir delil. sanırım meri bi daha test yaptırmadı keçiboynuzu özü depolamasından sonracanım bence bir sakıncası olmaz
ama iin rahat etsin diye bir hafta proxeede ara verin derim
ayrıca sakın üzülme bak merinin eşinin nerdeyse hiç süpermeni yoktu
kaşla göz arası hemencik arttı ve şimdi gebiş
bence herşeyin zamanı var Rabbim ol dicek ve seninde meleğin gelecek
sağoalsın canım cevabın için. eşim ürolojide çalışıyor. çalıştığı doktorlar problem olarak görmüyor değerlerimizi. varikosel de çıkmadı. en kötü testinde %3 morfoloji, %0 ileri hız, 73 milyon sayı vardı.
Merhaba,
Morfoloji hakkında bilgim yok ama deneyimlerden yola çıkarak söylersem.
Bence proxeede bırakmayın,
Zaten 1 buçuk ay olmuş.
Spermlerin kendini yenilemesi 90 gün.
Aynı anda o bahsettiğin ballı karışımla birlikte kullanılabilir mi bilemiyeceğim.
Üroloji doktorunuz ne önerdi morfoloji için?
lorkeciğim bende kızlarla aynı düşüncedeyim ama öncelikli olan senin kendini nasıl daha iyi hissediyo olman
hakkında hayırlısı olsun canım
karanfil biz ilaçlarla aynı zamanda kendi yaptığım karışımı kullanmıştık bi zararını görmedik aksine faydası olduğunu düşünüyorum ki pozitifi gördük
tabi sen bilirsin herkesin bünyesi farklı birde karışımı ben hazırladığım için içinde ne var ne yok emindim
herkese selamlar bu arada
fatoşşş hoş geldin canım
çok geçmiş olsun
zor zamanlar geçirmişsin
ve yeni bir mucize kapını çalmış
inşallah sorunsuz birşekilde atlatırsız canım
ayrıca seni gördüğüme çok sevindim
allah kolaylıklar versin
Canım çok geçmiş olsun,
Gerçekten çok zor günler geçirmişsin,
Rabbim beterinden korusun.
Evlatların sağlıkla sihatle büyüsünler inşallah.
Bende her hafta iğne vuruluyorum.
Proluton mu canım seninki de.
fatmada gelmiş.
hamileliğin hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
ben de esraya hak veriyorum.arada bir uğrayıp selam verirsen seviniriz.
umudcum diş ağrısı çok kötüdür.çok geçmiş olsun.
inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun.
muescim ne kadar güzel.bir kız bir oğlan.
innnşallah sağlıklada kucağına alırsın canım.
lorkem sen test günü olamıycam ama bir şekilde öğrenirim.
bak bugünde bitti dermişim:))
gunaydın kızlar hepınızee...
fatmacım sıkıntılar yasamıssın gecmıs olsun Rabbım daha buyuklerıyle ımtıhan etmesın ..
yene bebegın hayılrı olsun saglıkla gelsın ınsallah ... arada da kendınden haberdar et ama ınsan uzun zaman gorusup bırseyler paylasınca halıyle merak edıyor
muesım bebeler bı kız bı oglan demek ne guzel masallah onlarabenım tup yegenlerımde ole cok tatlı oluyolar..
Rabbım saglıkla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsallah sana ...
benımde hormonlar debelenıyo sabah sabah canım sıkıldı dun dıyodum yavas yavas hıcbısey hıssetmemeye baslıom dıe ondan da korkuom zaten ..
uzun sure oturdum dun bahcede komsularla sonra karnım agrıdı eve cıkınca yattım azıcık uyumus kalmmısım ..
sonra hemen uyandım yemek yaptım esım geldı yedık tv ye baktık derken gec olunca bulasık makınasında temızler var egılıp kalkıp bosaltmak ıstemedım hem usendım hem karnım sıstı cok dun ..
bende bulasıklar tezgahta bıraktım suyunu akıtıp ..
sabahta kahvaltı hazırlıoz esım hanım burası ne bole sen yapmazdın bole seyler demezmı saka yollu bır ses tonuyla..
resmen sınırlerım bosaldı ..
aglıcam zor ttuutum kendımı bısey demedı karnım agrıyodu makınayı bosaltamadım dedım ..
o da gec oldu ama anladı lafının nereye dayandıgını ..
o kapıdan cıktık ben hungur fosurt
ya cok hassastır hsonu evı supurdu utulere yardım ettı vs ama bu erkek mılletı herzaman aynı dusuncelılıkte olamıyo
bendede zaten dalgalanmalar basladı regle yakın hayrolsun bakalım
Slm arkadaşlar..
Geçmişi okuyamadan sizlere son haberlerimizi iletmek istiyorum..
Bugün Emir'in 6.ay kontrolü ve aşıları vardı..Muayenemizi olduk,kilomuza ve boyumuza bakıldı..Bu ay maşallah oğluma çok güzel kilo almış,en son 6900'dü..Çok şükür 7835 olmuş,boyumuzda 70 cm..Zor günler geride kaldı inşallah..
Aşılarını olurken çok ağladı yavrum,gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldü..Şimdilik ateşi falan yok şükür,biraz huzursuzluk var..
Benim de kanamalarım azalmıştı ama 2 gündür yine arttı,pazartesi tekrar iğne vurulacağım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Umarım güzel haberler vardır,fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışacağım..
bu arada cebren ve hile ile cevap almış oldum.. kendimi çok çirkef hissettim bi an
ama napıyım.. bu gidişle burda kimseyle kanki olamıycam..
misafir gibi alttan alttan okuyup gidiyorum hep..
herkese selamm...
nasılsınız hatunlar..
mues çok sevindim bebişlerin cinsiyeti değişmiş:)))
ama o zaman isimlerden biri iptal oldu desene:)) hangisini iptal edeceksiniz ve yerine
kız ismi olarak hangisini koyacaksınız:)))
fatmacım sor zamanlar geçirmişsin rabbim yardımcın olsun
bebişlerini size bağışlasın herşeyden önce sağlık versin rabbim...
ronyaaaaaaa... ne tatlı olmuş senin bu cici kızın maaşalalh ona yerim ben onuuu...
lorkem doğal olark streslisin hormonların etkisi de girince işin içine tabi biraz daha hassaslaşıyorsun.
eşin de kırdığı potun farkına varmıştır bence.. mutlaka anlamıştır bozulduğunu ne kadar rol yapsan da:))
o yüzden istenmeden olabilen böyle şeyler için hiççç kendini üzmeye değmez.. o da senin üzüleceğini bilse söylemezdi zaten..
ona hırslanıp da yorayım deme kenddini.. bırak kalsın işin. en acillerini yap yavaş yavaş..
alıştırmayın şimdiden bence daha bunun hamileliği var çocuk olacağı zamanları var..
hep senden daha iyisini bekler. senin yaptığını gördükçe artar beklentisi.. bundan sonra böyle de..
bende ilk zamanlar kendimi paralardım saatlerce yemek yapmalar iş yapmalar çok mükemmelliyetçi bir insandım..
eşimi çok sevdiğim için ona mükemmel bi eş olabilmek için resmen yırtınırdım ama olmuyo kendini yorduğunla kalıyorsun..
ve çok yıpranıyorsun.. şimdi ne yapıyorum tabiki işlerimi yemeklerimi yapıyorum yine iyi bir eş olmak için elimden geleni yapıyorum ama sınırlarımı zorlamıyorum
yorulmadan bıkmadan olduğu kadar.. ben buyum benim elimden bu kadar geliyor.. işte bu kadar..
sende şu anda kendini yormadan gerektiği kadar yap işini gücünü olur mu fıstığım.. söylenen şşeylere de takılma..
bebişin büyüyor annesi... artık daha çok dikkat etmen gerekiyor:))))
fatmacım hoşgeldin tekrar aramıza özledik inan seni..
bize mir müjdeyle dönmüşsünnn:)Rabbim tamamına erdirsin..
şöyle hikayenide okuyunca kafam karıştı benim de:)
geçn ay 26sında adet oldum ilkkez...
şimdi olmadım daha ama belirtileri 1 haftadan fazladır var...adet sonrası bizimde 1 kerecik fik fikimiz oldu o kadar...
bende sezeryanlıyım:18:
böyle birşey benimde başıma gelirse naparım bilmemmm
ya ne kadar hızlısınız siz maşallahhhhh
ilkini zor bulanların sonu böylemi oluyo acaba
canım şaka bi yana hakkınızda hayırlısı
fatma için çok sevindim ama insanı düşündürmüyo değil
canım ben şubata kadar eşimde varikosel olduğunu bilmiyodum
daha önce teoman kadıoğluda dahil birçok doktor muayne etmişti eşimi
varikoselin çok hafif olduğunu ve ameliyatlık olmadığını söylemişler hepside
eşim bana söylediğini iddia ediyor ben aksini
kaan hoca da var deyince drek yaptırdık ayrıca bizim hormonlardada sorun vardı
durumlar farklı gerçekten
hamile olduğumu öğrendiğim hafta test vericekti eşim perhizi ayarlamıştık ama heyecandan arada kaynadı
kalp atışlarından sonra baktırıcaz inşallah sizelerlerde paylaşırım
ameliyattan öncede toplam sayı 120 milyon hareket %40 morfoloji %2 ileri hızlı %0 tabiki
Mues'im benimde sırt ağrılarım erken başladı .. Senin haftalarındayken hatta daha önce ama belim henüz ağrımıyor .. Annemde de erke başlamış ...
Herkese güzel akşamüstüler...
Dışarısı çok güzel ne soğuk ne sıcak.
Nasılsınız şekerler?
Benim bugün sabahtan beri sırt ve kaburga ağrım var bu haftalarda normalmi?
Slm arkadaşlar..
Geçmişi okuyamadan sizlere son haberlerimizi iletmek istiyorum..
Bugün Emir'in 6.ay kontrolü ve aşıları vardı..Muayenemizi olduk,kilomuza ve boyumuza bakıldı..Bu ay maşallah oğluma çok güzel kilo almış,en son 6900'dü..Çok şükür 7835 olmuş,boyumuzda 70 cm..Zor günler geride kaldı inşallah..
Aşılarını olurken çok ağladı yavrum,gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldü..Şimdilik ateşi falan yok şükür,biraz huzursuzluk var..
Benim de kanamalarım azalmıştı ama 2 gündür yine arttı,pazartesi tekrar iğne vurulacağım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Umarım güzel haberler vardır,fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?