- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.641
Selam arkadaslar
krıshazel sorum sana olacak
preseed ile mi gebe kaldın cnm?
Okudugum kadarıyla senın de eşinde morfolojı dusuklugu varmıs aynen benımde
buay preseedle denıyorum da senın de bılgılerını almak ıstedım
tesekkur ediyorumm
saka yapmistim canim:)
Pamuk ile kadser bize hep sakalar yapiyor intikam aldim bende:)
sira pamukta
Kızlar üstteki dünkü, alttaki bugünki ovulasyon testi.(yanlış anlaşılmasın gebelik testi değil)ben şimdi bugünmü yumurtladım?
inşallah o günleride görürüz hepimiz..evet canım yumurtlamışsın kaçıncı günündesin?bende bu sıralar yumurtluyorum:)seninle aynı gidiyoruz galiba benim bugün 12. günüm
İnşallahhhh..Benimde 11.günüm ama 3 gündür buna yakın koyuluktaydı 2. gün daha evam yani..gına geldi yavv.Yarasa gibin yatıyom zaten ayaklar havada
Ama ben 2 saat duramıyorum durana helal olsun ayaklarım uyuşuyor yaa
Kızlar üstteki dünkü, alttaki bugünki ovulasyon testi.(yanlış anlaşılmasın gebelik testi değil)ben şimdi bugünmü yumurtladım?
benimde öyle birde deprem oldu ya kocaelinde ben öyle çok fazla duramıyorum korkudan hemen banyo yapıyorum malesefben zaten dün başladım hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım hepimize nasip eder.
evet canim bize ve pamuk arkadasim esine kaan hoca verdi
sizin doktorunuz kim?
istersen maille kaan hoca ya danis , ama proxeed e yeni baslamissiniz fayda gorecegine eminim.
mutlaka preseed kullanin canim ovulasyon testiyle beraber.
Fsh sonucu nedir esinin?
dualarin icin Allah razi olsun Rabbim en kisa zamanda sizede versin insallah.
bilgem sonuclarınız cok güzel sizin dogal yolla olur canım hiç üzülme
gecmiş olsun kurtaj olmuşsun ALLAHIM en kısa zamnda sevindirsin bizleri İNŞALLAH canım
canım cevap verdigin için saol benim sormak istedigim birşey daha var menagon 75 size kaan bey sperm sayısını ve hareketliligini yükseltmek içinmi verdi bu arada biz proxeedi 6 aydır kullanıyoruz ilk üç ayda hareketlilik 25 den 50 ye çıktı ama hızlı hareketli yüzde 10 ben bu igneden eşim kullansın istiyorum bu arada biz istanbulda oturuyoruz siz kaan hocayla yüzyüzemi görüşüyorsunuz yoksa email ilemi
yaa sana yardım cı olacam derken kendim mağdur oluyordum az daha :))) ebay değil ama kris mağdur ettiayyyyy korktum bende ya zaten bi olay yaşadım ebaydan üstünede böyle bişey okuyunca valla çok korkutm canım:)
demekki durumu iyi olanları çağırıyor yanına bende diyordum bizim durum vahim heralde çağırdığına göre
Kaan Hocaya mail atmıştım arkadaşlar kopyalayıp yapıştırıyorum hemen ;Öncelikle sigarayı bıraksın ya da azaltsın. Diğer yandan, sperm değerleri çok bozuk değil, doğal yolla olmaya yeterli. Yine de bir tedavi almasında fayda var. Önce, sabahları 1 adet Endol, akşamları da 1 adet Trental 400 mg ablet almaya başlasın ve 1 ay sonra hastaneye gelsin, ileri tedavisine başlayalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Aleyna teşekkür ederim..
İnşş çoğu kişi öyle diyor doğal yolla olabilir diyor bende umutluyum inşş.
Sitres yapmamak lazım .. Zaten en güzel haberler en ummadığın anda gelenlermiş..
Bizimde çat kapı çalar inşş birgün kapımızı..
Kürtajım çok yeni 3 gün oldu haftaya çalışmalara başlayacağım ..
Birde tüp bebeketen sonra doğal yolla hamile kalan çok olmuş 1 kez de olsa..
Kaan Hocaya mail atmıştım arkadaşlar kopyalayıp yapıştırıyorum hemen ;Öncelikle sigarayı bıraksın ya da azaltsın. Diğer yandan, sperm değerleri çok bozuk değil, doğal yolla olmaya yeterli. Yine de bir tedavi almasında fayda var. Önce, sabahları 1 adet Endol, akşamları da 1 adet Trental 400 mg ablet almaya başlasın ve 1 ay sonra hastaneye gelsin, ileri tedavisine başlayalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Canım dediğin doğru geçen yıl 2 milyondan 76 milyona yükseldi ki, sonucu öğrendikden 1 ay sonra ben doğal yolla hamile kaldım ama düştü. Sonra yaptırdığımız testlerde eşimin sperm sayısı 7,6 milyondu yazın. En sonda 3,5 milyon işte.canım ben fazla takip edemedim ama sizin sayı 2 milyondan 76 milyona yükselmemiş miydi.sonra tekrar mı düştü yani.morfolojoji % 12 ye yükseldi yazmışsın ilk sayfada ben de demiştim sizde problem kalmamış.eşimde de düşüş var acaba sürekli düşücek mi.zaten fsh hakkında bişey bilmiyoruz.dr da baktırın dememiş.
evet caım yumurtluyorsun şimdi 3 gün üstüste ilişki preseed ve bacaklar havaya :)))
yaa sana yardım cı olacam derken kendim mağdur oluyordum az daha :))) ebay değil ama kris mağdur etti
demekki durumu iyi olanları çağırıyor yanına bende diyordum bizim durum vahim heralde çağırdığına göreolmassa bu ayda kan testini yollayalın şu vitaminlerde 2.5 ay falan olacak ozaman kullanalı bi sonraki ay gidelim bari inş.gerek kalmazda:))
pamuk şekerrrrr napan sen
kayınvalidemleri aradım depremde fazla korkmadık diyo ama Allah yaşatmasın ya kimseye depremi((
Bunu demeeeeeee işteeeeeee. Bizi çağırmadı offffffffffffffffffffffffffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?