Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim canım gözün aydın 10. gün için gayet güzel bir değer maşallah
canimm cok sagol ALLAH razi olsun:)))

insallahh canim benim ALLAH razi olsun:)))

Cnm çok ama çookkkk teşekkür ederim.iyiki sizler varsınız.kk da olmasa kafayı yiycem sanırım.şu bir kaç gündür okadar kötüyüm ki anlatamam.ama şimdi sizlerin sayesinde biraz rahatladım.en kısa zamanda iyi bir doktor bulup çaresine bakıcaz inşallah.allahım bu yolda ilerleyen herkese sabırlar versin çok zormuş gerçekten .insan başına gelmeden anlayamıyormuş(cnm yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.allah herşeyi gönlüne göre versinn.bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah...

cnm çok teşekkür ederimm.çok saol.allahım dermansız dert vermesin(aminnnnnnnn)...en kısa zmanda birbirimize hamilelik haberleri veririz inşallah.sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi....siz varikosel olmuşmuydunuz peki...?

ronyaaaaa cnm ben mesaj yazamıyorum sana.henüz hak kazanmamışım.eğer izmirde iyi bir üroloji doktoru biliyorsan bana yardımcı olabilirmisin??

ronyaaaaa cnm ben mesaj yazamıyorum sana.henüz hak kazanmamışım.eğer izmirde iyi bir üroloji doktoru biliyorsan bana yardımcı olabilirmisin??

Canım varikosel vardı derecesini bilmiyorum biz ameliyatı tercih ettik cünkü varikosel sperm dnasını bozuyor
Sperm cok olsa da dna bozuksa iyi degil , ameliyat olalı bir yıl oldu dna hasar testimiz cok sükür temiz cıktı. Bence olunması gerek sonucta sayıyı etkilememis olsa dahi yapıyı bozuyor bizde harekete de faydası oldu

oofff kızlar bugun cok kotu oldum ıftara davetlıydık bı aıle daha vardı 15 yıllık evlılermıs cocukları olmamıs gorur gormez anladım zaten ınsan hıssedıyor durusu bakısı bıle farklı oluyor....kadın kızıma nasıl bakıyordu ıcım parcalandı...onda oncekı hallerımı gordum Rabbım dıleyen herkese bu duyguyu yasatsın...

arunacım inşallah hersey yolunda giderde seninle aynı dönem hamile kalmış oluruz..

salı transferin olucak ozaman dimi? allah yardımcın olsun...

inşallah cnm bebişlerimden hiç haberim yok çok korkuyorum progesteronciddi yan etki yaptı çok agresif oldum yarın ararlar umarım 5 i de benimledr evet cnm kısmetse salı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…