Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım güzel arkadaşım sen de benim dualarımdasın

cnm benim çok geçmiş olsun

inşallah cnm bebişlerimden hiç haberim yok çok korkuyorum progesteronciddi yan etki yaptı çok agresif oldum yarın ararlar umarım 5 i de benimledr evet cnm kısmetse salı

bana da çok yan etki yapıyor. bildiğin gazmanım :) hem üstten hem alttan felaketim sancı yapıyor bide.
göğüslerimde hiç olmadığı kadar yanıyor dokununca tişortum değse bile. uç kısımları sadece. önceden bütün göğsüm olurdu bu sefer böyle.

inşallah güzel haberlerle dönerler sana cnm.

YAGMUR cnm bnm bukadar telaş edip kendini yiyceğine o tarihten önce başkasına bir görünsene
bukadar zamanı sağlığylan geldi bundan sonrada öyle olucak hiçç dert etme cnm.

teşekkür ederim cnm.en kısa zamanda inşallah başka bir doktora muayene olucaz ve çaresine bakıcaz.umarım faydası olur bizede....

günaydıınnnn herkese..
herkes iyidir umarım bende biraz üşüttüm sanırsam boğazım ağrıyor
bal yiyerek hafifletmeye çalışıyorum.

amin canım.. sağolasın..
ceylanın bebegı 2.730 gr dogmus
ıkısıde ıyılermıs
yarın hastaneden cıkıcaklarmıs ınsallah
hepınıze selamı var

maaşallah

arunacımmm haber gelince bizi de haberdar et
inşallah hepsi seninledir canım benim..

mıdye bugunlerde hep aglıyorum buundugum duruma

inşallah cnm bebişlerimden hiç haberim yok çok korkuyorum progesteronciddi yan etki yaptı çok agresif oldum yarın ararlar umarım 5 i de benimledr evet cnm kısmetse salı

ınsallah hepsı senın olur bebklerının

selam kızlar diycem ama benden başka 4 sessiz takip var:))

lorke çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberi vermene vesile olur bu amaliyat
tüpcüler morallari bozmak yok ,bu günlerde geçicek yakında inşallah

herkese selam, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :) bugün kızçeyi doktora götürdük, idrarından turuncu lekeler geldi 3 gündür, tahlil yapıldı temiz çıktı çok şükür, bol su ver dedi bakalım artık, doğru dürüst yemiyor mamayı, adam diyor 1000-1100 ml arası yemeli bizimki en fazla 700 yedi oda bir sefer hayırlısı bakalım..

mıdye bugunlerde hep aglıyorum buundugum duruma

esracım bılmez mıyım bızlerde yasadık aynı hallerı cok ama cok zor...esıme acımı bellı etmemeye calıstıkca ıcım sıserdı, ıcım acırken cok mutluymus gıbı davranıp gulerdım ama fırsatını bulunca evde yalnız kalınca yada o uyuyunca gozumun yası ınerdı hemen.........ama bak Rabbım ne kadar buyuk neler nasıp ettı bızlere drların olmaz cok zor vakıt kaybı dedıklerı asılamaya bıle gerek olmadan kuzumuz geldı ınanıyorum sızlerınde olacak tatlım sızlerle tanısmasamda hep dua edıyorum sızler ıcın ınsallah en kısa zamanda mujdelı haberlerını duyacagız

canım bunaltıcı sıcaklar gidiyor allahtan yoluna girer yakında inş.

selam kızlar,ne var ne yok ....
giriyorum siteye okuyup çıkıyorum nedense bugünlerde genel bir bıkkın ruh hali içindeyim.....
şu kist meselesi doktor arayışı sürüp gidiyor bende...fatma da hiç uğramıyor ona soracam bildiği bir doktor var mı diye...
valla benim hikaye uzayıp gidiyor canım lorkem apandist,çikolata,polip hepsini halletti hızlıca:)ama ne iyi oldu,inşallah daha iyi olacak...

ceylanım bebeğin kıcağında Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallahhhh

ve ronya nerelerde,yolunda gitmeyen birşeyler mi var..uğrardı yoksa(

ESRACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ağlama güzel gözlüm bu dünyada ne yazılmışsa o...mecbur çekeceğiz....
ama bol bol dua et Rabbim çok büyük...
geçen boncuk yazmış....dua kaderi değiştirir diye...

senın kızda bana cekmıs hastalıgı sevıyor ve mızmız yemek konusunda :)
ınsallah rayına oturur hersey melısela
op yerımızeeeeee

amın ınsallah mıdyemmmmm
canım hiç ağlama ya rabbim yazmışsa eğer o melek gelip seni bulacakkk inşş ben inanıyorum sen anne olcakasın
ınsallah yeterım
rabbım hepımıze tatdırsın ınsallahhhhhhh

zaten ınanclarımız olmasa
dualrımız olmasa
bu kadar dayanıklı olamazdık dıye dusunuyorum
senın oglusun nasıl ekınım ?

cnm aynı beni anlatmışsın yeterki rabbim can versin kuzularımıza inşallah cnm

Aruna ind hayirlisiyla transferin cok guzel gecer canim
Meri saolasin oldu bitti valla insallah sonucuda guzel olur

Ekintosum hakkaten hizli yasiyorum diyorum arkasida gelmesin Allah muhafaza
İnsallah hayirlara vesile olur bakalim bu olay dkh kullanmaya basladim 2 ay sessiz takilicam
Sende gonlune gore ii bi doktor bulursun insallah canim belirsizlikten bıkkınlik vardir kesin

Ronyam ruyama girdi benimde bu gece bisyeler yaziyodu uzgun surat falan yapmis insallah iyidir
Teli olan varsa bi arasa sorsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…