- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.001
canım olsun hep demiyormuyuz az olsun bizim olsun diye..
bak ne güzel beş tanesi döllenmiş bile. inşallah beşinci güne kadar dayanacak kuzucukların ve iki tanesi göbşüüne konup meleklerin olacak.
canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah. stres yapma sakın her şey güzel olacak allahın izniyle. hep dualarımdasın inan..
rabbim daha fazla bekletmesn hemen kavuştursun seni yavruna..
canım eğer ki varikosel ile ilgili çelişkili ifadeler varsa bu sefer gerçekten işinde çok iyi bir doktora gidin ve ameliyatsa kesin ameliyat olun.
bizimde değerler sizin gibiydi bir 500 bin çıkmıştı bir 23 milyon bir 10 milyon o kadar değişkendi ki
doktorumuz bunun sebebinin varikosel olduğunu söylemişti
bizimki de çok şiddetli değildi solda 2. derecedendi ama ameliyat olunsun dendi.
zaten ileride dahada derecesi ilerliyor ağrı vs de yapacak ve sıkıntı yaratacak en iyisi tamamen kurtulmak.
ki o kadar çok da duydum ki doktorların 1. derece varikosel var ameliyat olmasına gerek yok dedikleri halde ameliyata karar veren çiftlerde
ameliyat sırasında aslında 2. dereceden 3. dereceden varikoselle de karşılaşılabildiğini. ve doktorların iyi ki ameliyatı yapmışız dediklerini.
iyi düşünün karar verin canım ama varikoseli önemseyin
bak bizde ameliyatımızın 6. ayında hamilelki haberini aldık ki bu yola 500bin gibi bir değerle çıkmıştık.
inşallah rabbim şifasını versin..
Saolasin begendiysen ne mutlu bana
Makinam digital praktica marka ole ahim sahim bisey degiil yani
Gamzelim hayirli olsun dgeerin katlanarak artsin insallah
Berra bebek diyemicem koca kiz oldu artikberra kizimiz gelmis sanirim hosgelmis merakla bekliyoruz fotolarini
Bu arada bende ani teshisle pers aksam eskisehire geldim ve apandist ameliyati oldum
Laporoskopik oldu ve bi ane rahimde myom varmis onuda almislar
Cikolata kistim patlayip kanama yapmis o da sanciyi tetklemis onuda yakmis temizlemisler kanmayi
Dr bi tasla iki kus vurdun dedi bundan sonra daha kolay olur hersey ins dedi bakalim
Bide ciko icin hemde yeni ameliyat oldum dir korun ve dkh basla dedi cikodan kurtul hamileleik oncesi dedi
Bende basladim bakalim 2 Ay icip kontrole gidicem nasibse dondurulmusa ole baslariz artik
kizlarrrrr burda da paylasmak istedimm
10.gun degerim 39.40.cikti cok sukurrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmm
inşallah cnm bebişlerimden hiç haberim yok çok korkuyorum progesteronciddi yan etki yaptı çok agresif oldum yarın ararlar umarım 5 i de benimledr evet cnm kısmetse salı
Canım varikosel vardı derecesini bilmiyorum biz ameliyatı tercih ettik cünkü varikosel sperm dnasını bozuyor
Sperm cok olsa da dna bozuksa iyi degil , ameliyat olalı bir yıl oldu dna hasar testimiz cok sükür temiz cıktı. Bence olunması gerek sonucta sayıyı etkilememis olsa dahi yapıyı bozuyor bizde harekete de faydası oldu
amin canım.. sağolasın..Cnm çok ama çookkkk teşekkür ederim.iyiki sizler varsınız.kk da olmasa kafayı yiycem sanırım.şu bir kaç gündür okadar kötüyüm ki anlatamam.ama şimdi sizlerin sayesinde biraz rahatladım.en kısa zamanda iyi bir doktor bulup çaresine bakıcaz inşallah.allahım bu yolda ilerleyen herkese sabırlar versin çok zormuş gerçekten .insan başına gelmeden anlayamıyormuş(cnm yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.allah herşeyi gönlüne göre versinn.bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah...
ceylanın bebegı 2.730 gr dogmus
ıkısıde ıyılermıs
yarın hastaneden cıkıcaklarmıs ınsallah
hepınıze selamı var
mıdye bugunlerde hep aglıyorum buundugum durumaoofff kızlar bugun cok kotu oldum ıftara davetlıydık bı aıle daha vardı 15 yıllık evlılermıs cocukları olmamıs gorur gormez anladım zaten ınsan hıssedıyor durusu bakısı bıle farklı oluyor....kadın kızıma nasıl bakıyordu ıcım parcalandı...onda oncekı hallerımı gordum rabbım dıleyen herkese bu duyguyu yasatsın...
inşallah cnm bebişlerimden hiç haberim yok çok korkuyorum progesteronciddi yan etki yaptı çok agresif oldum yarın ararlar umarım 5 i de benimledr evet cnm kısmetse salı
mıdye bugunlerde hep aglıyorum buundugum duruma
herkese selam, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :) bugün kızçeyi doktora götürdük, idrarından turuncu lekeler geldi 3 gündür, tahlil yapıldı temiz çıktı çok şükür, bol su ver dedi bakalım artık, doğru dürüst yemiyor mamayı, adam diyor 1000-1100 ml arası yemeli bizimki en fazla 700 yedi oda bir seferhayırlısı bakalım..
mıdye bugunlerde hep aglıyorum buundugum duruma
ınsallah hepsı senın olur bebklerının
senın kızda bana cekmıs hastalıgı sevıyor ve mızmız yemek konusunda :)herkese selam, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz :) bugün kızçeyi doktora götürdük, idrarından turuncu lekeler geldi 3 gündür, tahlil yapıldı temiz çıktı çok şükür, bol su ver dedi bakalım artık, doğru dürüst yemiyor mamayı, adam diyor 1000-1100 ml arası yemeli bizimki en fazla 700 yedi oda bir seferhayırlısı bakalım..
esracım bılmez mıyım bızlerde yasadık aynı hallerı cok ama cok zor...esıme acımı bellı etmemeye calıstıkca ıcım sıserdı, ıcım acırken cok mutluymus gıbı davranıp gulerdım ama fırsatını bulunca evde yalnız kalınca yada o uyuyunca gozumun yası ınerdı hemen.........ama bak Rabbım ne kadar buyuk neler nasıp ettı bızlere drların olmaz cok zor vakıt kaybı dedıklerı asılamaya bıle gerek olmadan kuzumuz geldı ınanıyorum sızlerınde olacak tatlım sızlerle tanısmasamda hep dua edıyorum sızler ıcın ınsallah en kısa zamanda mujdelı haberlerını duyacagız
ınsallah yeterımcanım hiç ağlama ya rabbim yazmışsa eğer o melek gelip seni bulacakkk inşş ben inanıyorum sen anne olcakasın
ESRACIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ağlama güzel gözlüm bu dünyada ne yazılmışsa o...mecbur çekeceğiz....
ama bol bol dua et Rabbim çok büyük...
geçen boncuk yazmış....dua kaderi değiştirir diye...
Aruna saol canim
Sana ne zaman haber gelecek merak ettim
Hemen yaz bize
bana da çok yan etki yapıyor. bildiğin gazmanım :) hem üstten hem alttan felaketim sancı yapıyor bide.
göğüslerimde hiç olmadığı kadar yanıyor dokununca tişortum değse bile. uç kısımları sadece. önceden bütün göğsüm olurdu bu sefer böyle.
inşallah güzel haberlerle dönerler sana cnm.
YAGMUR cnm bnm bukadar telaş edip kendini yiyceğine o tarihten önce başkasına bir görünsene
bukadar zamanı sağlığylan geldi bundan sonrada öyle olucak hiçç dert etme cnm.
Meri saolasin oldu bitti valla insallah sonucuda guzel olurselam kızlar diycem ama benden başka 4 sessiz takip var:))
lorke çok geçmiş olsun canım inşallah güzel haberi vermene vesile olur bu amaliyat
tüpcüler morallari bozmak yok ,bu günlerde geçicek yakında inşallah
selam kızlar,ne var ne yok ....
giriyorum siteye okuyup çıkıyorum nedense bugünlerde genel bir bıkkın ruh hali içindeyim.....
şu kist meselesi doktor arayışı sürüp gidiyor bende...fatma da hiç uğramıyor ona soracam bildiği bir doktor var mı diye...
valla benim hikaye uzayıp gidiyor canım lorkem apandist,çikolata,polip hepsini halletti hızlıca:)ama ne iyi oldu,inşallah daha iyi olacak...
ceylanım bebeğin kıcağında Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallahhhh
ve ronya nerelerde,yolunda gitmeyen birşeyler mi var..uğrardı yoksa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?