- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.061
transferim oldu canım allaha şükür cuma günü...
burda yazmadım sanırım kızlara faceden canlı yayın yaptım nerdeysegirmeden önce söyledim allah razı olsun dua edenlerim oldu
test günüm ayın 24ü. beklemedeyim anlayacağın :18:
senin de kadir gecen mübarek olsun...
babam çok iyi değil tekrarlama riski çok yüksekmiş malesef...
aruna ne güzel güne denk gelmiş maşallah yaa!! ayarlasan olmaz yani. allahım inşallah ayrımaz sizi bu güzel gecenin günün yüzü suyu hürmetine...
tmm canım edecem mutlaka
ye kız zaten bi lokma çignemeden yutarsın
canım test günlerimiz çok yakın
arunamm.. maaşalalh 10 günün kalmış. inşallah bebişlerin seninle canım.evet canım 5 .gün embriyosu 26 ağustosta test günüm göbişimde iki canlı var diğer 3 embriyom 6.güne dayanamadılar
benim canlarım güzel arkadaşlarım beni merak etmiş
sizi çok seviyorum hemde ismimi en çok ananları :))
kızlar ben çok yorgunum iki çocuk beni çok yordu
kızım felaket cadı bir kız insan hiçmi uyumuz gece ikide oyun istiyor
ben ise baygın bir şekilde Allaha dua ediyorum nolur bu kız uyusun bende az bişey uyuyayım diye
ayrıca aile sıkıntılarımız var malesef biraz onlarda beni üzdü
ama sağlıkla ilgili bir sıkıntı değil yani belki yüreğimiz acıyor biraz ama geçecek şeyler inşallah
yağmurum boncuğum ekintosum lorkem gökçenim antalyam ve tüm arkadaşlar hepiniz benim için için ayrı ayrı değerlisiniz öperim kocaman
ceylan bebeğini sağlıkla büyüt şansı bahtı açık olsun
5n1k Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah
lorkemmm güzel yüreklim dayanıklı arkadaşım benim çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin
melisela canım benim kızında idrarında turuncu lekeler var dr. bebek susuz kalınca öyle idrar yapar dedi
bol bol besle ama seninkide benimki gibi iştahsızsa Allah yardımcın olsun diyebilirim
Aruna transferin olmus hadi hayirli olsunevet canım 5 .gün embriyosu 26 ağustosta test günüm göbişimde iki canlı var diğer 3 embriyom 6.güne dayanamadılar
ben ise baygın bir şekilde Allaha dua ediyorum nolur bu kız uyusun bende az bişey uyuyayım diye
ama sağlıkla ilgili bir sıkıntı değil yani belki yüreğimiz acıyor biraz ama geçecek şeyler inşallah
yağmurum boncuğum ekintosum lorkem gökçenim antalyam ve tüm arkadaşlar hepiniz benim için için ayrı ayrı değerlisiniz öperim kocaman
Rabbim şifa versin
melisela canım benim kızında idrarında turuncu lekeler var dr. bebek susuz kalınca öyle idrar yapar dedi
bol bol besle ama seninkide benimki gibi iştahsızsa Allah yardımcın olsun diyebilirim
Rabbim şifa versin
arunamm.. maaşalalh 10 günün kalmış. inşallah bebişlerin seninle canım.
9 ay seni hiç bırakmasınlar inşalalh.. 5n1k erken yaparım testi diyor ama benim nacizane fikrim gününde yapılması.
sonra test koylaştı mı koyulaşmadı kan değeri yükselir mi çok mu düşük ki derken hep stres oluyor. en güzeli gününde yapılması bence..
farklı şeylerle oyalanmaya çalış çabucak geeçr vakit. zaten bayram telaşı da derken bir bakmışsın günün gelmiş bile..
inşalalh güzel haberler vereceksin bize..
ronnyamm alahım kolaylık versin gerçekten çok zor. hem çalış hemde biri bebek iki çocuk annesi olarak onlarla ilgilen
bir de üzerine problemler varsa ne denilebilir ki.. allah yardımcın olsun demekten başka.. inşallah sıkınıtılarınız da bir an evvel geçer canım
çokk öpüyorum seni... o yaramaz cadı prensesini de..:))))
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın berranda nasıl olsun işte kendini sevdirip duruyo agzını kuş gibi açıpcanım nsln berram nsl
Rabbim şifa versin
gökçencim öle telaş ve panik havasında yapmıyorum testleri. bu işin bir parçası gibi bnm için..
eşime 10 tane aldırdım. aynı eczaneden alıp o bakışlara maruz kalmak istemiyorum dedi bana koptum gülmekten...
15gün beklemek kulağıma gözüme çok geliyor ve ben de kendimi kandırıyorum yarını bekkliyorum test yapmak için hep..
canım aslında seni çok iyi anlıyorum. senin dondurulmuşlar olduğu için 15 gün..
ve gerçekten çok fazla. dolu dolu iki hafta.. beklemesi çok zor gerçekten..
ama sanki bu süreci daha mı zorlaştıırr ne:))) her gün test yapıpı onun daha koyulaşmasını beklemek..
amaaann ne bileyyim işte ben bu konularda biraz sabır küpüyümdür dee bakma sen bana..
adetim 65 oldu bir hafta bulantı çektim de inadımdan test yapmadım kızlar sahurda yap diye ısrar ettiler yine de sabah yapacam diye direttim:)))
kafama bir vakit koydum mu illa o vakitte olacak
kendime bile bile çektirrim huyuym kurusn..
belki bu da iyi değil:)) iştee bekleyebilen test gününe kadar beklese iyi olur aslında
ama bekleyemiyorsan da çatlamanın alemi yokkk:)))))
şimdi yarın kaçıncı günün olacak seni transferin.. yarın yapacak mısın gereçkten test..
yapıcağım tabiii
valla kişisine göre değişiyor bu durumlar. ben o uzun dönemi kend,mce kısaltıyorum
sen çok sabırlıymışssın ama. hatırlıyorum hadi yap yap diye başının etini yemiştikk
canım inşallah bebeğin seninle olur, Allah yüzünü güldürsün
yapıcağım tabiii
valla kişisine göre değişiyor bu durumlar. ben o uzun dönemi kend,mce kısaltıyorum
sen çok sabırlıymışssın ama. hatırlıyorum hadi yap yap diye başının etini yemiştikk
yagmuuuur doktora gıdecektın ne oldu ses veeeeeeeeeeeeer :26:
kızlar hepınızı hayırlı cumalar ve sımdıden hayırlı bayramlar
bız bugun nasıbse yola cıkıyoruz
yola cıkacak olanlarada hayırlı yolculuklar ınsallah bayramdan guzel haberlerle donerız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?