- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.081
2 gndür tam giremedim acım olduğu için,arkadaşımı kaybettim ,güzel yawrusuyla rabbimin yanındalar şimdi,rabbim merhametinşi üzerinden hiç ayrmasın
eşimim gözü üstümdeydi sürekli gelme gitme ,bişey olacak diye,çok şükür yaramaz bir durum yok:)
bebek sağlıklı ,dok korkacak bir şey yok dedi,ne olmuş tek arteri varda,hiç bişey olmaz dedi,içimi rahatlattı
zaten teyzelesi büyümüş 27 cm olmuş,kilosuda 350 gr civarında,ayak no da 3.5 cm koca ayakmı ne minnoşum:))
iki geceden beri uyku yok yanlız kaldığımda sürekli ağlıyorum,canım arkadaşımı şimdiden çok özledim
hayırlısı olsun canım.. umutlar bir dahaki aya inşalalh.. allahım sağlık versin yeter ki...kızlar
bu ay da boş geçti... kırmızı kartı yedim ...buna da şükür...
vakti zamanı gelmemiş
evet canım ya öyle olmuştu.. hadi bakalım o zaman güzel haberini bekliyorum dört gözle.. inşalalh rabbim güldürsün yüzünü..yapıcağım tabiii
valla kişisine göre değişiyor bu durumlar. ben o uzun dönemi kend,mce kısaltıyorum
sen çok sabırlıymışssın ama. hatırlıyorum hadi yap yap diye başının etini yemiştikk
hayırlı cumalaar... canım benim yolunuz açık olsuunnn.. ohh mis gibi yapın bayramınızı ailenizle ne güzel..yagmuuuur doktora gıdecektın ne oldu ses veeeeeeeeeeeeer :26:
kızlar hepınızı hayırlı cumalar ve sımdıden hayırlı bayramlar
bız bugun nasıbse yola cıkıyoruz
yola cıkacak olanlarada hayırlı yolculuklar ınsallah bayramdan guzel haberlerle donerız
2 gndür tam giremedim acım olduğu için,arkadaşımı kaybettim ,güzel yawrusuyla rabbimin yanındalar şimdi,rabbim merhametinşi üzerinden hiç ayrmasın
eşimim gözü üstümdeydi sürekli gelme gitme ,bişey olacak diye,çok şükür yaramaz bir durum yok:)
bebek sağlıklı ,dok korkacak bir şey yok dedi,ne olmuş tek arteri varda,hiç bişey olmaz dedi,içimi rahatlattı
zaten teyzelesi büyümüş 27 cm olmuş,kilosuda 350 gr civarında,ayak no da 3.5 cm koca ayakmı ne minnoşum:))
iki geceden beri uyku yok yanlız kaldığımda sürekli ağlıyorum,canım arkadaşımı şimdiden çok özledim
yagmurum Allah rahmet eylesın canım ya cok uzuldum .. yavrusuyla derken nası vefat ettı hamılemıydı
daha hıc arkadas acısı tatmadım ama hayal edınce bıle cok kotu oluyorum ..
Rabbım sana ve aılesıne sabır versın ınsallah
bebegının de ıyı oldugunu solemıstık sende dr dan bunu duymus rahatlamıssın ona da cok sevındım ..
Selam kızlaaaaar ..
Herkes iyidir inşallah , geçmişe bakamadım pek ..
5n1ke , aruna ve tedavide olan diğer arkadaşlarım aklım hep sizde inşallah bize güzel haberler verirsiniz..
Ronya'm gelmiş , Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin Ronya'm ..
Kızlaaaar bana gelince , ben uykusuzluk dışında gayet iyiyim ..
Biliyorsunuz doğumdan 1 hafta sonra bebeğime kendim tek başıma bakmaya başladım gece gündüz.. Zor ama rahat kafam ..
Hafta sonları gelen giden oluyor ama hafta içi hep tekiz ..
Fakat geceleri zor oluyor :) Bugünümüze şükür..
1. ayımızı bitirdik bile..
Rabbim isteyen dileyen herkese versin böyle tatlı belalar :)
saol canım:)
yawrusuda öldü 6 yaşındaydı,geride iki yetim bıraktı(
ben 24 ü beklemiycem canım ya
ne öyle 15 gün mü beklenirmiiş...
inşallah sırayla veririz pozitif haberlerimiziiii
saol canım:)
yawrusuda öldü 6 yaşındaydı,geride iki yetim bıraktı(
Oğlum 1 yaşını doldursun şu fazlalık kilolardan kurtulayım sonrasında olursa olsun diyeceğim sanırım. Çünkü 2.yi düşünüyoruz hazır yoruluyorken çıksın aradan.ronyaaam Allah kolaylık versin.
sıkıntılarınız içinde ferahlık versin Rabbim.
gerçektende özlemişim seni
kızınıda benim için çok öp lütfen..
boncuuuk canım siz ikinciyi düşünmüyr musunuz?
yağmurum canım başınız sağolsun...
trafik kazası mı?
Allah sabırlar versin ailesine yakınlarına....
aruna ve 5n1k sizlerden gelicek güzel haberlerde gözümüz kulağımız....
lorkeem hayırlı yolculuklar.
Selam kızlaaaaar ..
Herkes iyidir inşallah , geçmişe bakamadım pek ..
5n1ke , aruna ve tedavide olan diğer arkadaşlarım aklım hep sizde inşallah bize güzel haberler verirsiniz..
Ronya'm gelmiş , Rabbim sıkıntılarını tez zamanda gidersin Ronya'm ..
Kızlaaaar bana gelince , ben uykusuzluk dışında gayet iyiyim ..
Biliyorsunuz doğumdan 1 hafta sonra bebeğime kendim tek başıma bakmaya başladım gece gündüz.. Zor ama rahat kafam ..
Hafta sonları gelen giden oluyor ama hafta içi hep tekiz ..
Fakat geceleri zor oluyor :) Bugünümüze şükür..
1. ayımızı bitirdik bile..
Rabbim isteyen dileyen herkese versin böyle tatlı belalar :)
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn YA SEHRİ RAMAZANIN SON GUNUNDEN
RABBIM HER SENE BU ZAMANLARA SAGLIKLAN CIKARMAYI NASP EYLESIN
kimsecikler uğramamış benim güzel topiğime((
herkesin bayramını kutluyorum,seneye hatta kurbana Rabbim herkesin dileğini vermiş şekilde gireriz inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?