- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.201
canlarım olmadı olmayınca olmuyor 5.günmüş ikizmiş hepsi hikaye dünya üstüme yıkıldı kalkmaya çalışıyorum
esrusummmmmmmmmmmmmmmm nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım olmadı olmayınca olmuyor 5.günmüş ikizmiş hepsi hikaye dünya üstüme yıkıldı kalkmaya çalışıyorum
erkek enterfilitesi yüzünden ilk bebeğini bin bir zorlukla kucağına almış olup ta ikinci gebeliğine hemen hamile kalan varmı tanıdıklarınızdan çok merak ediyorum.
aruna canım çok üzüldüm allah sabrını versin umarım kısa sürede toparlanırsın. ters bir durum olucağına olmaması daha iyi. ben hep öyle dua ettim ama yine başımda birşeyler dolanıyor. allahım izin versede kurtulsam bu kötü dönemden....
bugün kanamam durdu gibi ama dünkü o yoğun kanamadan sonra çok ümitli olmayalım ama belkii duruyordur dedi dr.um düşün cnm...
salı olsada görsem keşke benimle olduklarını....
Günaydın kızlar.
Arunacım gerçekten hakkında hayırlısı olsun, demek daha vakti zamanı gelmemiş, bunu şuanda anlamak çok zor ama inan böyle. Bak bende 1 tüp denemesi yaptırdığımda 3 tane embriyo konmuştu, 1 tanedemi tutmaz tutmadı işte. Sonra kendiliğimden kaldım hamile keseyi gördüm ama sevinemeden düşükle sonuçlandı. Bi daha ne zaman olacağını umut bile edemezken kendiliğimden yine kaldım oğuz şimdi 11 aylık.
Keza Bilge neler yaşadı ama hiç bırakmadı işin ucunu.
Ne olur sende çarçabuk toparlan. Rabbim bebeğini ettiğimiz dualarla inşallah nasip eder sana da. Hiç birşey bitmiş değil sadece yaşadığın bu üzüntü seni dahada güçlü kılacak sonradan göreceksin bunu. Seni seviyorum.
aruna inanki çok üzüldüm ama malesef elden bişi gelmiyor
kendini bırakma üzüntünü yaşa ama hemen toparlan 4 defa o negatifi almış birisi olara ne kadar zor bi süreç olduğunu çok
iyi biliyorum ama gürüyorsun işte umut hiç bitmiyor tükenmiyor tükenmemelide nefes alıyorsak umut hala var demektir
ve umutumuzun peşinden koşmaya devam edicez demektir allah sabrını ve selametini versin kalbini feraahlatsın inşallah
allahın izini ile bizde bebişlerimizi kocağımıza alıcaz bu nedenle infertiliteyle savaşmaya devam canım arkadaşım
arunacım çok üzüldüm inan ama bizler göründüğü kadarına üzülüp sevinebiliyoruz sadece..
rabbim en iyisini en hayırlısını biliyor biz de karşılaştığımız durumlarda kendi kendimize sevinip üzülüyoruz
halbuki bunun altında kimbilir nasıl bir hayır var..
hiçbişi bitmedi hatta tam tersine herşey yeni başlıyor..
bak ben aşılamadan sonraki ay hamile kaldım belki de ilaçların tesiri devam etmekteydi.. vesile oldu
bundan sonraki aylarda kendiliğinden hamile kalma şansın var ki hiç de yabana atılır bişi değil bence..
ben seni güçlü görmek istiyroum canım çabucak toparlan olur mu..
seni çokk seviyoruz biz...
canım hayırlısı olsun diyelim biliyorum bu söze bile çok gıcık oluyorsun şuanda
bütün teselliler boşuna geliyor sana ama
bunlar teselli değil inan ...
her ay hepimiz hayal kırıklıkları yaşıyoruz..
senin tüp bebek olduğu için bu ayki beklentin biraz daha fazlaydı ama olmadı nasip...
Mevlam en hayırlı zamanda evladını sağlıcakla verecektir inşallah..
üzüleceksin elbette acını yaşayacaksın ama çabucak toparlan olurmu
aynı hızla yolumuza devam edicez...
biz hep yanındayız arkadaşım
Canim diyecek bisey yok haklisin olmayinca olmuyor Rabbim nasib ettiyse de onune hicbisey gecemiyor
Hersey bitmis degil biraz dinlenmek lazim sonra kaldigimiz yerden devam edicez insallah
Kendini cabuk toplarsin umarim
canım çok üzüldüm kısmetten öteye gidilmezmiş hakkında hayırlısı olsun inşallah kendiliginden gelir bebegin:26:
canım inan ne diyceğimi bilemiyorum
tüp tedavisi malesef çok yıpratıcı bi süreç dilerim en az hasarla toparlar ve yola devam edersin
5n1k inşallah bişey olmaz içini ferah tut allaha emanet bebeğin
hayırdır kız kendinemi hal hatır soruyon sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?