- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.181
kızlar canlarım sağolun ama maalesef sizlere hayırlı bi haberim yok(
üzgünüm ama umutsuz değilim :)
şöyle bi düşündüm de benim 3 ayda bir adet gecikmem oluyormuş yeni farkettim :)
şubat ve mayısta 7-8 gün geçmiş şimdide ağustos ve 8 gün gecikme..
kızlar şimdi ben ptesi dr a gidicem inşallah hangi testleri isteyeyim kendim için.
hormon tahlillerimi 1,5 yıldır yenilemedim :26:
hepinizi çok seviyorum...ümitvar arkadaşlarım benim...
Hayırlısı olsun canım yakında sendende alıcaz güzel haberler inşallah.
Bencede ne olur ne olmaz yenile tahlillerini doktorlar yılda 1 kez smear testi yaptırın diyorlar,
1 yılı geçtiyse onuda yaptırabilirsin.
herkese günaydınlar.......
benim uykum artık çokk azaldı birkaç gündürrr.dün gece saat 2.5 ta yattık. sabah 7.5ta ayaktayım.. abuk sabuk rüyalar görüyorum huzurum kaçıyor. dün gecede erken doğum yapmışım ama çocuk bir kalem boyunda var yok eve gönderiyorlar al bak buna diye. bebek buz gibi. tadım kaçıyor böyle şeyler görmek istemiyorum yaaa
usg nun bukadar uzak olması canımı sıkıyor benim...daha 15 gün var. 8 haftada çağırdı yani 7+2 yken giricem ilk usg numa. 4 ayı bitseydi öyle gitseydim bariii....
görmek istiyorum biranönce
Canım benim Allah razı olsun.
Hayırlısıyla sende bugünleri atlatıcaksın inşallah.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Doktorun tehlikeyi sezerse kontrolleri sıklaştırır zaten,
Sana tavsiyem hiç aksatma o kontrolleri etrafımdakiler gereksiz evham yapıyor doktorun gitme okadar sık dediler.
Sağolsun herkes tıp bitirdi ben doktorlarda boşuna para harcıyorum.
Benim serklajdan önceki 3 haftalık ultrasonlarıma baktım rahim ağzı birinde 3.5 diğerinde 3 ötekinde 2.9 çıktı.
2.9 çıkan ölçümde doktorum bu şekilde olursa gerek dumayız yat istirihat et kasılman sancın olursa beni hemen ara dedi.
Pazartesi kontrolüm vardı pazar akşamı aşırı ağrım kasılmam oldu hatta eşime dedimki hayır olsun bugün karnıma sığamadılar sanki kafasını kasığıma yakın hissettim düşün.
Gittim doktora rengimden anladı zaten bekletmeden ultrasona aldı.
Alttanda baktı rahim ağzı 1.5 çıktı öyle apartopar yatırdı zaten.
Allahtan soğukkanlı bir doktor panikllememem için olayın vehametinden bahsetmedi.
Ameliyattan sonra usg e bakarken dikişi atarken keseleri gördük dedi.
Yani Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz gökcenim,
Tedbir alıyoruz takdir Rabbim'in.
Rabbim hayırlı günler göstersin hepimize inşallah.
Şimdi seni çok heyecan yaptım biran evvel 13 eylül gelsin hayırlı haberlerle dön inşallah.
kızlar canlarım sağolun ama maalesef sizlere hayırlı bi haberim yok(
üzgünüm ama umutsuz değilim :)
şöyle bi düşündüm de benim 3 ayda bir adet gecikmem oluyormuş yeni farkettim :)
şubat ve mayısta 7-8 gün geçmiş şimdide ağustos ve 8 gün gecikme..
kızlar şimdi ben ptesi dr a gidicem inşallah hangi testleri isteyeyim kendim için.
hormon tahlillerimi 1,5 yıldır yenilemedim :26:
hepinizi çok seviyorum...ümitvar arkadaşlarım benim...
Aruna bugun yapmayacakmiydi test
evet tatlım yaptırdım labarantın işgüzarlığı akşam verecekmiş bugün pazarmış hastahanede tekmiş bekliyorum dua okuyoruz sürekli
Merhaba kızlar .. Herkes iyidir inşallah ..
Aruna güzel haberlerini bekliyorum , inşallah hamilesindir , Rabbim öyle büüyük ki, inan kalbim pır pır şuan :)
Mues'im serklajın yapılmış çokta iyi olmuş artık için biraz daha rahattır ..
O tıp mezunlarını dinleme sık sık git kontrole ..
Benim rahim ağzım 35. haftada 3 cm di 36 . haftada 3 cm açılmam vardı , düşün 1 haftada rahim ağzı silinmiş ve açılma başlamış ..
Herkesin böyle olacak diye birşey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım ..
Giden para pul olsun ..
Gökçen sende bol bol dinlen , kıymetli gebelikler bunlar , yalnız bu durumu kafaya takıp sitres yapma ,oda zarar sonuçta ..
Alnımıza ne yazıldıysa o kızlar yaa, yavrularımızın yiğecek ekmeği varsa hiçbişeycik olmaz..
Bol bol dua edelim , sağlıcakla gelsinler inşallah ..
kızlarrr dualarınızı ekisk etmeyin lütfen kanamam var bbenim... allahım hakkımızda hayırlısnı nasi petsin inşallah....
kızlarrr dualarınızı ekisk etmeyin lütfen kanamam var bbenim... allahım hakkımızda hayırlısnı nasi petsin inşallah....
Allah yardımcın olsun canım.
korkulacak bişey değildir inşallah.üzülüpde strese girme iyice...
canlarım olmadı olmayınca olmuyor 5.günmüş ikizmiş hepsi hikaye dünya üstüme yıkıldı kalkmaya çalışıyorum
canlarım olmadı olmayınca olmuyor 5.günmüş ikizmiş hepsi hikaye dünya üstüme yıkıldı kalkmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?