Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnmiçi hiç korkma ben çektirmedim ama bu iki ay içinde hem ameliyat hem tüp hem progestan neler neler bende çektireceğim bu ay değil dinlenmeliyim hatta ofis histereskopide yaptır

canım benim iyi gidiyor çok şükür şimdilik..
benim çizelgeme değil hamilelik takimine bak tatlım:)) 12. haftanın içindeyim şuan. çizelgem ilk ölçüme göre yapılmıştı bir hafta ileride:)))) değiştirmeyi bilmiyom zaten reyyan yapmıştı çizelgemi:)) bir hafta daha dursun da haftaya kontrolde bakalım ne kadarlık olmuş değişik mi çıkacak ona göre bir düzenleme yapacağım:))) şuanda tam 11+4 canım benim..
haftayaki kontrolümü bekliyorum sabırsızlıkla..
yarın arkadaşım doğum yapacak onun yanında olacağım tüm gün..
çok heyecanlıyım nasıl bişi çıkacak merak ediyorum tüp bebekti rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalalh..

canım sana gelince doktora gitmekle çok iyi etmişsin tabiki takipte ol artık düş şu işin üstüne iyice..
sen daha rahim filmi çekilmedin mi bakimmmm
ne kadarlık mevzu buu.. bununla ilgili çok önceleri konuşmuştuk diye hatırlıyorum ben seni eçktirdi sanmıştım:)))
fıstığım kaçış yok öyle yada böyle illaki olacak o film çekilecek..
bişicik olmaz hiç korkutma kendini..
ben bide devlette çektirmiştim koyun gibi sıraya girmiştik hepimiz:)))
önce kim gelecek dediler kimseden ses çıkmadı ben istiyorum dedim herkes dözünü açıp baktı bana.. nasıl olsa sıra gelecek en iyisi kimsenin sızlandığını ayyy çok acıdı dediğini görmeden gideyim yatimmm dedim hemde temiz çarşaf serilmişken ilk ben yatmak istedim iyikide ölye olmuş benden sonrakinin kan gelmi.ş sanırım diğerleri hep o çarşafa yatmak zorunda kaldılar..
kısaca yattım ve hep dua okudum çeken kişi bana bacaklarını ne kadar açarsan o kadar az acı çekersin dedi
açabildiğim kadar açtım battı balık yan gider ne yapim
aynen gibi la la laa modundaydım içimden duaalrı okudum ve iyi çekilsin diye hiç kıpırdamadım ve görevli kişi bana
seni en iyi hasta seçiyorum gayet iyi durdun tebrik ederim dedi.. veeee bitmişti...
acımadı mıııı evet birazcık acıdı. adet sancısı gibi bir sancı giriyor ilaç verilince ama sonra yavaş yavaş azalıyor o azaldıkça rahatılyorsun zaten
o acının en yoğun olduğu birkaç saniyeyi atlatınca bişi kalmıyor inan.
bir de ben girmeden bir saat önce majezik attım yarım saat geçti bir daha attım. yarım saat sonra da film çeklidi zaten. bunu sakın ihmal etme. bana averels diye bir ağrı kesici vermişti bunu iç diye ama ben güvenmedim yeterli gelmez diye iki majezik yuttum yarım saat aralıklarla. onun da fydası olduğunu düşünüyorum canım...

bu kadar yeter mi kısss.. en ince ayrıntısına kadar anlattım işte..
bu arada şunu da hatırlatayım da sana gaz olsun:)))
nisanda rahim filmi çektirdim mayısta aşılama yaptırdım haziranda hamile kaldım:))))
mesaj alındı sanırım:)))

hadi kolay gelsin sana canııım:)))

canım işe başladım ama yarım gün çalışıyorum öğleden sonraları süt iznim var
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla güzel zamanlarda gelir bebişin

ne güzel...tabi hem iş hem ev zor oluyordur ama Allah böyle işler versin.
sağlık olsunda....

RONYAMMM
nasilsin canim osledik netinde baglanmis ohhhh artik burdasin..
bidik kizin nasil nasil gidiyor

canım sen neler yapıyorsun.facee geliyorsunuz buralara uğramaz oldunuz....

Günaydın kızlarrrrr.

Dün itibariyle bakıcımız işe başladı. Oğlumun mu bakıcıya alışması daha zor, benim mi alışmam daha zor karar veremedim. Keşke ev hanımı olaydım yav.

Allah kolaylık versin canım..
inşallah gönlüne göre olur.zorluk çekmessin..

innnnnşallah..

esilanur dondurulmuşlarımı denedin.
hayırlı olsuuun..Allah gönlüne göre versin canımm.

Gelbebegim, gökcenim, Antalyam teşekkür ederim kızlar. Ne kadar iyi bakarsa baksın sonuçta yavrunu yabancı birine bırakmak çok zor, ki şuanda iyi bakıp bakmayacağınıda bilemiyorum.

Gökcencim ailemle aynı şehirdeyiz ama maalesef annem bakamıyor, biliyosun ablamın 2 oğlundan büyük olanı hasta, haftada 4 gün hastaneye yatış yapıp kemoterapi alıyor, küçük yeğenimede annem bakıyor, o yüzden bakamaz benimkine.

Kayınvalideme söyledik bakıcı bakmazsa sen gelirmisin diye yeni bir bakıcı bulana kadar, "bakar bakar, ben sizin evde sıkılıyorum ay kalamam o kadar dedi", haklı kendi evinde 12 saat ayakta, 2 tane torununa bakıyor(görümcemin kızları), üst katında kayınvalidesi var onun temizliği çamışırı v.s hep kendi hallediyor, benim evde de olunca oğluma 4 saat bakıp yemeği yapıyordu sonraki doluuuuu zamanlarında tv seyrediyordu yoğunluktan, haklı.

Neyse herkesin canı sağolsun ama sadece anne baba olarak çocuk bakıp büyütmek zor zanaat. Herşeye rağmen Rabbime binlerce kez şükürler olsun.Yeterki oğlum sağlıklı olsun ben bin parçaya bölünmeye razıyım.

Bu arada ne dertliymişim be sorduğuna pişman olmuşsundur.

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar,
Öncelikle iyi akşamlar.Bugun eşimin sperm testi sonucunu aldık.Bütün değerler 0 yazıyor.Hareketli hareketsiz volum vs.vs.Sizler tecrübelisiniz bu ne demek oluyor.Kötü olduğu kesin ama tüm değerlerin 0 olması tuhaf geldi bana
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Hosgeldiniz, eğer bütün değerlerde 0 yazıyorsa bu eşinizin Azosperm yani hiç sperminin olmayışı anlamına geliyor ancak hemen kendinizi bırakmayın, eşiniz mutlaka iyi bir üroloji dr ına gitsin mutlaka, önce varikoseli varmı, hormonları normal mi v.s bunun gibi alt sebeplerin çok iyi araştırılması gerekiyor. Ona göre gideceğiniz yolu belirlersiniz. Ancak moralini hemen bozmayın

HAYATIM CANIM benim zaten bu gazla başlıyorum bu işe..:))
salı gününden beri içimde bi korku var ..film randevusu o gün belli olmuştu da
ama bebeğim için razıyım ne yapayım bu işi yapıcam ben Allahın izniyle...

birgün olacak Rabbimin izniyle ama inşallah vesilesi bu film olur.
ayrıntılarıyla yazmışısın canım benim ellerine sağlık.çok teşekkür ederim..

drum banada etol-fort verdi ama bende güvenemedim o ilaca
adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor diyorsun ya
ben adet olunca majezik kullanırım hep.yoksa asla ağrım geçmez
senin gibi 2 tane majezik attımmı hiç bişi duymam inşallah...

kız gaza geldim vallaa

bu aradaaa o minnaka söyle kafam bozuluyo haaa
12 mi 13 haftalık mı artık göstersin canım
aaaa 13 falan olduysa o zaman cinsiyetide belli olcak bu kontrolde demi
gerçi kız da yok oğlanda demi ne çıkarsa

arkadaşınada kolay doğumlar nasip etsin Mevlam...
ama sen akşama kadar ayakta kalmayaydın iyiydi...

boncuğum sıkma canını, ne diyelim inşallah çok iyi biridir...

canım peki sen çektirmeden nasıl tüp yaptılar.yalnışmı anladım....

dr gerek yok dedi ameliyat olmamışsın hastalık geçirmemişsin dedi dr ya da merkeze birşey demek istemiyorum ama tedavi boyunca hiç kan testi yapılmadı çok dikkat cnm 5.güne gidileceği ile ilgili bilgilendirilmedim opudan sonrada içimde yumurta olduğunu transfer günü öğrendim ve içimi acıtan polipten bir ay sonra yaptırdım hazır demişti dr transferde hemşireyle oraya olmaz ameliyattı dedi demekki tam iyileşmemiş tabi bunlar bahaneler rabbim ol dedikten sonra

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

öncelikle herkese merhaba uzun zamandır takipteyim aynı durumda olduğum için...uzun zamandır topikteyim dermoid kist ile ilgili ne bişe bulammıştım. eşimde sperm azlığı mevcut bendede 6 ay önce dermoid kist çıktı sizinkinden daha küçük boyutlarda benim doktorum ameliyatla alınsa daha iyi olur demişti.gebeliğe engel değilmiş amasizin yazdığınız umut oldu bana eşim tedaviye başlayacak..hamile kalınca problem olur mu aşılama yapılırsa engellermi kafam karıştı başka bir doktora gideceğim. konuya direk daldığım için kusura bakmayın...

canım ben dermoid kistim olduğunu doğumda öğrendim
sezeryan olunca tesadüfen doktorum gördü o arada onuda aldı
korkma yani hiç engel değil hamile kalmana

maşallah bal kızına yağmurda detaylı normalde 18 le 20 arası değilmi:26:
bende salı günü gidicem detaylı ultrasona inşallah bizde hayırlısıyla atlatırız

canım maşallah kocaman olmuş bebişin
detaylıyı 21. hafta civarı yaptırmanı öneririm özellikle bebeğin beyin içi gelişimi
o haftalarda tamamlanıyormuş bir problem yoktur Rabbimin izniyle ama yaptırmışken o haftalarda yaptırsan daha iyi olur
öpeyorum kocaman canım arkadaşım

yağmurum gözün aydın olsun sağlıkla büyümeye devam etsin kuzuğun

esilanur senin benim yanımda yerin apayrı hep senin yaşadığın acının burukluğunu yüreğimde taaşıdım
onun içinde sana ettiğim dualar apayrı her zaman yüreğim dualarım seninle ayrıca seni çokda seviyorum

tedavide olan tüm arkadaşlar inşallah bu ay sizin ayınız olur Rabbim rastgetirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…