- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.341
merim erkeğin sağlıkla gelsin doktor %95 dediyse kesin gibidir
genelde erkek deyince erkek oluyor ama kız denilince yanılma payı olabiliyormuş
bu arada bebek hareketleri içinde kelebek kanat çırpıyormuş gibi bir şey pıt pıt atıyormuş gibi oluyor
bu aralar büyük bir ihtimal hissetmen gerekir belkide hissediyorsun bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin
ama en geç 2-3 hafta içinde kesin bir şekilde hissedersin
arunam canim benimne desem bos anlamsiz geliyor. facede gokcen yazmisti haberini o gunden beri aklim hep sende insallah biraz daha iyisindir simdi. is yerinde kk ya giris yok. ancak baska bir yerden kacak yapabilirsem forumu acabiliyorum. rabbim bilir en dogrusunu elbette ama cok dua ediyorum en hayirli zamanda bebisine kavustursun seni insallah. seni cok seviyorum canim
topic son zamanlarda ne kadarda sessiz aslında benimde çok fazla geldiğim sölenemez kuyorum takip ediyorum hepinizi aslında muhabbet etmeyide çok özledim..
bende durumlar aynı gün aşırı tutulan nöbetler ve yorgunluk ksacası değişen hiçççç bişeee yokkk...
bebek çalışmalarıda yok aslında vitaminler çalışmalar herşeyi bıraktık eşimle birbirimizi yogunluktan göremiyoruzki sperm sayısı hızı artsa çalışma yok denecek gibi spermler beklemekden ölüyordur kesin
psikolojik olarak nasılım bilmiyorum bir iyi bir kötü psikolojimde bende gelgitler yaşıyoruzbebek konusunda rahat davranıyordum fakat o kadarda rahat olmadığımı farkettim son zamanlarda hamile olmak anne olmak kendi bebeğini öpmek sevmek koklamak nasıl bir duygu die düşünmeye başladım belkide hiç yaşayamayacağım bir duygu bu....
neyse kendimden çok bahsettim...
YAĞMURUM MERİM minik melekleriniz iyiymiş çok şükür RABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin...
BONCUK minik paşaya bakıcı tutmuşsun senin için zorluğunu tahmin edebiliyorum RABBİM yardımcınız olsun...
RONYAMM pembiş kızın nasıl eee resim koy artıkda büyüdüğünü görelim
ARUNA canım nasılsın...
ANTALYAA kuzucum ösledim seninle muhabbet etmeyide FAC: geliyorum ama ordada fazla takılmıyorum öle belki 1-2 yorum yapıyorum bu aralar vakit buldukça kendi sessziliğimi dinliyorum geri kalan zamanlardada hastaları
EKİNTOSSS ooo ikinci bebek çalışmalarıda başlıyormuş hadi bakalım hayırlısı olsun... başlasın çalışmalar
aklıma gelenler bu kadar aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizleride çok ösledimmhepiniz için dua ediyorum RABBİM gönlünüzden geçeni hayırlısıyla hayırlı zamanda hepinize hepimize nasip estin İNŞALLAH...
selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haberler var ne dıyeyım hayırlısı kızlar ınsallah kendılıgınden gelır meleklerınız...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bı polar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....
kızlar merhaba.sizlere bişey sormak istiyorum.ben eşime ginseng kapsül aldım eczaneden.mone tablet yazıyor.eczacı bunu veriyoruz genelde dedi.içeriğinde ginseng extresi, ginkgobiloba yazıyor umarım yanlış bişey vermiyorumdur.yardımcı olabilirseniz sevinirim....birde eşim proxeed plus, klomen ,evicap kullanıyor ve ginseng vericem.sizce fazlamı yükleniyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?