Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krisim canım arkadaşım nasıl özlemişim seni
ben bile geldim sen bir türlü gelmez oldun taşlaramı döndü kalbin diyerek şarkıya bağlayım
gelmenle gitmen bir olmuş iki çift laf edemiyoruz
seni kocaman öperim güzel gebişim eminim karnında habibe kadar çok güzel bir kız var
sağlıkla gelsin inşallah huzur versin hepinize

merim erkeğin sağlıkla gelsin doktor %95 dediyse kesin gibidir
genelde erkek deyince erkek oluyor ama kız denilince yanılma payı olabiliyormuş
bu arada bebek hareketleri içinde kelebek kanat çırpıyormuş gibi bir şey pıt pıt atıyormuş gibi oluyor
bu aralar büyük bir ihtimal hissetmen gerekir belkide hissediyorsun bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilirsin
ama en geç 2-3 hafta içinde kesin bir şekilde hissedersin

bana da öyle geliyo arada farklı doktorlarda gördü hepsi erkek dedi
bencede artık hissetmem gerekiyo bu gün 19 olduk birazda önden gidiyo
ben hareketlerden emin olamıyorum ultrasonda çok hareketli hiç yerinde durmuyo sıpam
arada kıpırtılar oluyo karnımda inşallah bebişdir canım
senin meleğinde baya büyümüştür artık zaman ne çabuk geçiyo öpüyorum kocaman kara kızını

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARIMA TATDIRSIN BU DUYGULARI HAYIRLISIYLA

tesekkurler kızlar tabıkı oncelıkle tıptan yardım alınıyor ılac tedavısı goruyor artı psıkologa gıdıyordu zaten. benım korkum hastaneye yatması ne bıleyım ınsanın aklında farklı bı ımaj var... hem oglu hasta down sendromlu kızda daha kucuk elım kolum baglı bısey yapamıyorum gıtmemı ıstemıyorlar kızım kucuk oldugu ıcın

cnm benim allah razı olsun bende bitanem seni çok seviyorum dr yumurtların çok iyi sana verilen en iyileriydi ama morfoloji yüzünden tutunamadılar dedi cnm rabbim seni ve bebeğini korusun

cnm yarın okullar açılıyor yüksek lisansada başvuracağım yoğunlukla bu konuyu düşünmemeye çalışacağım biraz çok yoruldum sen nsln bitanem

cnm benim çok geçmiş olsun

yeni bir iş gününden herkeseeee günaydınnn:))))
okula gitmeyi özlemişim beeee:)))
herkese güzel bir hafta diliyorummmmm...

kızlar merhaba.sizlere bişey sormak istiyorum.ben eşime ginseng kapsül aldım eczaneden.mone tablet yazıyor.eczacı bunu veriyoruz genelde dedi.içeriğinde ginseng extresi, ginkgobiloba yazıyor umarım yanlış bişey vermiyorumdur.yardımcı olabilirseniz sevinirim....birde eşim proxeed plus, klomen ,evicap kullanıyor ve ginseng vericem.sizce fazlamı yükleniyorum....

ginseng ayrı şekilde satılıyo canım
gnc solgar gibi markalarda var üzerinde ginseng yazar
mone yi bi ara bizede tavsiye etmişti doktor biz kullnmadık ama mone multivitamin tarzında destek

bence fazla yüklenmiyosun hepimizin eşleri bunları aynı anda kullandı

merhaba kızlar,
burası erkek infertilite altında olmasına rağmen en net cevabı sizlerden alıyorum her seferinde. beni biliyorsunuz yıllardır sebepsiz infertilite deniliyor.
fakat son iki denememde pco görüntüsü var denildi. temmuzdaki son denememden sonra yine günlerim 35-40 günlere uzadı.
birkaç arkadaşım civanperçemi, bazıları soğan kürü önerdi.
normal döngüye dönmek için önerebileceğiniz kür var mı?
Ronyam bi el at bana:)

Selam, sonunda eğitim öğretimin cefakar neferleri göreve başladı. Bütün öğretmen arkadaşlarıma yeni eğitim öğretim yılının başırılar getirmesini dilerim.

Hepinizi kocamannnnn öperim.

Huu nbr hatunlar beni 2 hafta mazur gorun evde kuduruk 3 velet ve 5 buyuk halinde yasiyoruz afedersiniz totomun uzerine oturmuyom nerdeyse ama sabah geldik erkenden dedim okuyayaim ne var ne yok

Herkesleri operim

Merim ogluna masallah
Yagmurum yltrason ii gecmis sevindim
Midye Rabbim sifa versin ablana insallah

herkese slm...

benim gibi bekleyenlere Allahtan sabır ve en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum..
2,5 yıldır uğraşıyoruz bizde. tüp bebeğe karar verdik akalım 0cak tan sonra düşünüyoruz..

siper sayımızın azlığı ve haraket yetersizliğinden dolayı çok ilaç kullandı eşim tabii sonuç alamadık..

biraz göz gezdirdim.burada kürlerle hamiş olanlar vr. ben keçiboynuzu kürü denedim ama her seferinde aksattım
3ay kesintisiz olckmış sanırım.. bakalım haftaya i.saraçoğlunu aramaya niyetim var..

Allah hepimizin yardımcısı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…