- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.381
canım tabiki de birbirimiz en iyi bizler anlıyoruz.. bizlerin imtihaı da buymuş demek ki..ben de o kadar cok dua etmıstım kı azra ve gokcen gıbı ansızın bu mutlu haberı alayım dıye. tam tupten once gelse de tupe gerek kalmasın dıye. her sey nasıp kısmet tabı.
yıllar su gıbı akıp gıdınce artık beklemek gıbı bır luxumuz de kalmadı. yas 34 oldu. 6 yıllık evlılkten sonra adımız bıle kı.....ra cıktı. kımse ısın ıc yuzunu bılmıyorr tabı. her ay gordugum kırmızıların ardından yasadıgım hayal kırıklıgı ardından umıtsızlık....bu ay dualarla bu yontemı de deneyelım dıyoruz bakalım herseyın hayırlısı. dualarınız beklıyorum. burada bırtek sızler anlıyorsunuz...damdan dusenın derdını en ıyı damdan dusen anlarmıs. dedıklerı gıbı ...ben de burada kendımı anlasılmıs hıssedıyorum... sevgılerımle
canım ben de baya nazlıyımdır ama ben öyle aman aman acı hissetmedim.. anestezisizdi..hemde ne acı bebeğim sorma..
neyse ben çok konuştum bu konuyla ilgili ..çektirmek isteyen arkadaşlara engel olmayayaım daha fazla..
birazda ben narinmişim doktorum öyle dedi
çok şükür bi şekilde çektirdim ve iyi sonucu aldım bin şükür..
daha güzel sonuçlar için bekliyoruz bakalım..
oh maşallah cnm sizede 12+5 olmuş büyümüş kuzucuk..
karanfilcem allah razı olsun.. rabbim inşalah sanada en tezinden dünyalar tatlısı bir bebiş nasip etsin sağlıklı hayırlı güzel bir evlat..
canım aslına bakarsan ilk zamandan beri hep kızdı içimize doğan hatta nickimdeki kız resmi hamile olduğumu öğrendiğimden beri var.
eşimle ikimizin ailelerinin ilk kız torunu olacak allahım nasip ederse... hepimiz heyecanlıyız o yüzden.. rabbim sağlık versin her şeyden önce böyle güzel günnleri yaşamayı sizlere tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşalalh sizin güzel haberlerinizle de sevinelim heyecanlanalım burada..
canim benim
cok ozledim bende seni
evet malesef gorusemiyoruz hbb ve hamilelik zaten zordu simdi okul da basladi
neyse hbb nin bakicisi basladi bu haftada rahatladim biraz
sen nasilsin? oglusun nasil guzel kizin nasil:))
benim kizlarda gayet iyiler hele ufaklik gumbur gumbur geliyor Allahim ne hareketli anlatamam bu hbb yi aratacak bize:))
ortaligi kiz dolduracagiz bu gidisle esim diyor bizim 3. de kiz olur:)))))))
cok sukur rabbim isteyen herkese versin
seni cok seviyorum
krıshazel sen nerelerdesın ya? senı cok ozluyorum. ne olur buraları yanlız bırakma...
ooo 3. yü de düşünüyoruz yani
canım bizde ürologa gitmiştik bize trentalmi ne öyle bir ilaç birde proxeed vermişti. trental dolaşımı hızlandırmak için sonra kaan hocaya gittik o endolude ekledi. Yanlış hatırlamıyorsan endol enfeksiyon içinmiş. Biz bu ilaçları 3 ay kullandık bu arada keçiboynuzu falan da kullandık 3 ayın sonunda normal yolla hamile kaldım. Kaan hoca bize bu ilaçlara rağmen normal yolla hatta tedavi olmazsa tüp bile olmaz demişti eşimde dna hasarı %96 çıkmıştı ama o bunları söylerken ben hamileymişim bile
ginseng ayrı şekilde satılıyo canım
gnc solgar gibi markalarda var üzerinde ginseng yazar
mone yi bi ara bizede tavsiye etmişti doktor biz kullnmadık ama mone multivitamin tarzında destek
bence fazla yüklenmiyosun hepimizin eşleri bunları aynı anda kullandı
slm..
yağmurum2001 sesimi duymuşsun:)
bebek düşünmeye başladığımız ve sabırsız olduğum için doktora hamilelik öncesi kontol için gitmiştim. bana yapılan testler normal çıkmıştı. ben o zaman niye olmuyor diye tekrar tekrar doktora gidince (1 yıl korunmadan ilişkiye girin diye ısrar ediyordu) doktor eşinde sperm testi yaptırsın dedi. araya ramazanda girince eşim 2 hafta önce gvn tıpta sperm testi yaptırdı.(eşimde benim çok acele ettiğimi düşünüyordu)test sonrası biz hani uygun günleri belirleyecek düşüncesiyle doktora gittiğimizde doktor bu sonuçla normal yoldan hamile kalamazsın, aşılama da olmaz direk tüp bebek dedi. bir kağıda doktor ismi yazarak bizi ona yönlendirdi. sperm sayısı 8mil/ml, hareketleri yavaş ve krugere göre morfoloji %1 in altındaydı. tüp bebek hakkında çok fazla bilgimiz yoktu ama öncesinde yapılması gereken başka bişiler olmalı diye düşündük. o akşam hemen üroloji doktoruna randevum aldım. doktor eşimde 2. dereceden varikosel olduğunu söyledi. doppler filmi içinde 2 gün sonrası hastaneye gittik. testte varikoseli doğruladı. (varikoseli ilk duyduğumda doğru düzgün telaffuz bile edemiyordum) ameliyat olmalıymış. ben inanamıyordum. o gece başka bir kadın-doğum doktoruna randevu aldık. bir kez daha sperm testi yaptırmasını söyledi. varikoselin ameliyat olmasını gerektirecek kadar büyük olmadığını söyledi. analiz lab.da test yaptırdık. sonuç sperm sayısı 30mil/ml çıktı.hareketleri sınırda, krugere göre morfolojileri de iyiydi. 1 hafta arayla yapılan 2 test çok farklıydı. doktor bu ay regl bitiminde gel rahim filmi çekelim, eşinde bi kez daha test yaptırsın dedi.
şimdi 1 hafta sonra regl olmayı bekliyorum. rahim filmi için burtoma gideceğim. ama okudukça filmden korkuyorumda..
bi akşam bu siteyi bulunca en başından okumaya başlamıştım. boncukboncuk'un yazdığı kürleri gördüm. o gece inşaallah boncukboncuk hamile kalmıştır diye uyuduğumu hatırlıyorum:) hepsini okumam mümkün değildi, ama sonra bakıcısından bahsettiğini okudum. o hevesle o akşam aktardan bişiler aldık.
3. sperm testi sonucunu çok merak ediyorum, umarım herşey yine eskisi gibi güzel olur. şu anda aklımızda hep bu var ve ben çok endişeliyim..
Dayan Be Gönlüm!. Bîçâre Değilsin Yaradan Sana Yâr. Kimsesiz Değilsin, Yanında “Kimsesizler Kimsesi” Var!. Biliyorum! Sığmazsın Hiç Bir Yere Bu Sevdayla, Dünya Sana Dar! Ama Dayan Gönlüm! Dayan Ki Her Gecenin Mutlaka Bir Sabahı Var.
Olmadı kızlar negatif donmuşlardan yana şansım yokmuş hoş tazeden yana oldu ne oldu şimdilik diyorum benim sagıma soluma belli olmaz tüp mevzusu kapatıyorum.normal yolla oldu oldu.rabbim ogluma can saglıgı versin.rabbim sizlere nasip etsin.
depresyona falan girmiyorum heeeeee iyiyim çok şükür biyerede gittgim yokkk :)
sealm kızlar yine kimsecikler yok topikte...
herkesin okulu başladı tabi...
ben de kilo vermeye çalışıyorum ama gram oynamıyor.iştahımda yerinde maşalllahhhh:)))))))))))))))
canım sana özelden msj atmak istiyorum ama msj kutun dolu diye gitmiyor.yardımcı olabilir misin
duymustum canim bende bu multivitamini ama bizde hic kullanmadik hep ayri ayri verdim esime gnc markanin. Fazla yuklenmiyorsun icin rahat olsun benim listem seninkindende uzundu dogru yoldasin..kızlar merhaba.sizlere bişey sormak istiyorum.ben eşime ginseng kapsül aldım eczaneden.mone tablet yazıyor.eczacı bunu veriyoruz genelde dedi.içeriğinde ginseng extresi, ginkgobiloba yazıyor umarım yanlış bişey vermiyorumdur.yardımcı olabilirseniz sevinirim....birde eşim proxeed plus, klomen ,evicap kullanıyor ve ginseng vericem.sizce fazlamı yükleniyorum....
canim babanene acil sifalar diliyorum oncelikle. Tedaviye karar verdigin merkez erkek infertilitesinde gercekten basarisi yuksek bir merkez. Kaan hoca bizede burayi tavsiye etmisti. Benimde aklimda olan tek yer memorialdi. Rabbim gonlune gore versin insallah canim gelismelerini mutlaka yaz olurmuarkadaslar merhaba
uzun zamandır topiğe yazamadım ramazandı bayramdı derken babaannemın rahatsızlığı cıktı, 15gundur hastanelerdeyız. babaannem cok rahatsız karacığerınde tumor varmış ve sarılıgı gün gectikce artıyor son zamnlarda bu topıkpte hep olumsuz habeler aldık.hastalıklar kayıplar falan...neyse daha fazla anlatıp canınızı sıkmak ıstemem.
bu ay adetım 3 gun gecıktı, atesım hep yuksektı ve 3 gundur de basım dönuyordu. ben de bu yuzden kendımı hamıle zannettım ama aksam ısten eve gelınce kırmızı lekelerın geldıgını gordum. butun hayellerım suya dustu. bu adetımle bırlıkte tupe baslıyoruz nasıpse. yarın hastaneyı arayıp cumartesı ıcın randevu alacağım nasıpse. bır taraftan babaannem rahatsız dığer tarafta topışımızde gecen ay tup yaptıran 5n1k aruna ve gamzelımın aldığı negatıf sonuclar sanki ıcımdekı pozıtıf umutlarımı goturdu. sizlerın tedavılerınızdekı sonucları gordukten sonra ne bileyım.... ben de aynı sonucla karsılasmaktan korkuyorum.
nasıp olursa memorıal atasehırde olacak tedavımız. bu forumda memorıal atasehır doktorlarında cem demırelın hastalarının topıgı var ama dığer doktorlar ıcın yorum yapan olmamıs. acaba ben de yenı bır topık mı acsam.benım doktorum handan hanım ama 2 ay önce asılama yaptırdıgımda handan hanımın olmadıgı gunlerde arzu hanımda yaptı bazı kontrollerımı. zaten ogrendığım kadarıyla doktordan cok labratuvar önemlymış. zaten orada butun doktorlar hastaları hep beraber degerlendırıyorlar. tek bır doktor ilgılenmıyor eger doktorunuz orada degılse baska doktorlar bakıyor. memorıalda tedavı olan cakır dıye bır arkadasımız vardı onun da sonucu negatıf olmustu. sımdı ne yapıyor acaba? benım yazdıklarımı okuyorsan cakırcımburaya deneyımlerını yazar mısın?
bu ay benden baska tedavıde olan var mı acaba? varsa kımler? deneyımlerımızı burada paylasalım mı?ramazandan once karanfilce ıle aynı zamanda asılama yaptırmıstık ıkımızınkı de tutmamıstı. bakalım sımdı ne olacak? dua eder mısınız?rabbım ısteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın ıns. en yakın zamanda bızlere de... sevgılerle..sevgıyle kalın
Dayan Be Gönlüm!. Bîçâre Değilsin Yaradan Sana Yâr. Kimsesiz Değilsin, Yanında “Kimsesizler Kimsesi” Var!. Biliyorum! Sığmazsın Hiç Bir Yere Bu Sevdayla, Dünya Sana Dar! Ama Dayan Gönlüm! Dayan Ki Her Gecenin Mutlaka Bir Sabahı Var.
Olmadı kızlar negatif donmuşlardan yana şansım yokmuş hoş tazeden yana oldu ne oldu şimdilik diyorum benim sagıma soluma belli olmaz tüp mevzusu kapatıyorum.normal yolla oldu oldu.rabbim ogluma can saglıgı versin.rabbim sizlere nasip etsin.
depresyona falan girmiyorum heeeeee iyiyim çok şükür biyerede gittgim yokkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?