- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.661
ekıntosum nasılsın ...
cıhan pasa nasıl hıc yenı foto koymuyorsun merak edıyorum damadım nası oldu buyudumu anası nası bakıyo bı gorelım yahu
benim vefalı arkadaşlarım güzel dilekleriniz için sağolun
bu arada bugün kızım film çekildi temiz çıktı şükür böbrekte kaçak falan yokmuş
lorkemm ben seni çok seviyorum biliyorsun demi
günaydın herkese..
yoğun geçen bir haftaiçinden sonra haftasonu uyku tutmadı:))
erken kalkmaya alıştım sanırım halbuki uykuyu ne çok severim:))
ronyamm çok sevindim film temiz çıkmış inşalalh bu son olsun bir daha bir sıkıntısı olmasın bu tatlı kızın..
boncukk okul nasıl gidiyor bakıcıya alıştınız mı oğuz ve sen:)))
oğluşunu çook özlüyon dimi okulda:))
ekintos nasılsın cihan nasıl iyidir inşalah ben daha hiç görmedim cihanın resmini biliyor musun
bir ara faceye koyda bakalım:))
melisdilek nasıl gidiyor. test tarihi ne zaman inşalalh..
ve diğer arkadaşalr özellikle ameliyat konusunda tedirgin olabnlar hep diyorum yine diyecem hiç vakit kaybetmeden ameliyatınızı olun. değerleriniz çok çoookk iyi olsa bile hamillik gerçekleşmeyebiliyor ama ameliyat sonrası spermin kalitesi artıyor o yüzden bence vakit kaybetmeyin..
günaydın gökçen bende erken kalktım berranın yüzünden
:))) günaydın ceyo berra seni uyutmuyor mu bakim..
benim de canım sıkıldı sabah sabah iş yapasım da gelmedi geri yattım:)))
şimdi kalktım daha o da eşim aradı uykucu daha uyuyon mu kalk kahvaltını yap dedi bende hemen kızın üstüne attım
senin kızın uykucu bikere onun çok uykusu varmış ondan uyuyom dedim:))
bundan sonra herşeyi kızın üstüne atıyom bazen yemeyi abartıyorum eşi,m şaşkınlıkla yüzüme bakıyor kızın acıkmış ne yapim bakma öyle diyom:))
:))) günaydın ceyo berra seni uyutmuyor mu bakim..
benim de canım sıkıldı sabah sabah iş yapasım da gelmedi geri yattım:)))
şimdi kalktım daha o da eşim aradı uykucu daha uyuyon mu kalk kahvaltını yap dedi bende hemen kızın üstüne attım
senin kızın uykucu bikere onun çok uykusu varmış ondan uyuyom dedim:))
bundan sonra herşeyi kızın üstüne atıyom bazen yemeyi abartıyorum eşi,m şaşkınlıkla yüzüme bakıyor kızın acıkmış ne yapim bakma öyle diyom:))
kızlar moralim çok bozuk(eşim bugün doktora gitti ameliyat için gün falan alıp tekrar muayene olmak istedi.doktor demiş ilaçları bırakalı ne kadar oldu bizde 15 gün önce ameliyat olucaz diye bıraktık ilaçları.bu arada proxeed plus ve klomen kullanıyorduk. ilaçların vücuttan atılması 2 ay sürer demiş ondan sonra gel tekrar sperm testi yapalım ona göre karar verelim demiş.ayy çıldırcam.zaten ilaç kullanmadan yaptırdığımız 2 testi göstermiştik o zaman ameliyat demişti.şimdi bakalım duruma göre diyor.bizi bir 2 ay daha bekleticek.napıcağımı şaşırdım ((
günaydın herkese..
yoğun geçen bir haftaiçinden sonra haftasonu uyku tutmadı:))
erken kalkmaya alıştım sanırım halbuki uykuyu ne çok severim:))
ronyamm çok sevindim film temiz çıkmış inşalalh bu son olsun bir daha bir sıkıntısı olmasın bu tatlı kızın..
boncukk okul nasıl gidiyor bakıcıya alıştınız mı oğuz ve sen:)))
oğluşunu çook özlüyon dimi okulda:))
ekintos nasılsın cihan nasıl iyidir inşalah ben daha hiç görmedim cihanın resmini biliyor musun
bir ara faceye koyda bakalım:))
melisdilek nasıl gidiyor. test tarihi ne zaman inşalalh..
ve diğer arkadaşalr özellikle ameliyat konusunda tedirgin olabnlar hep diyorum yine diyecem hiç vakit kaybetmeden ameliyatınızı olun. değerleriniz çok çoookk iyi olsa bile hamillik gerçekleşmeyebiliyor ama ameliyat sonrası spermin kalitesi artıyor o yüzden bence vakit kaybetmeyin..
Selam kızlar ..
Epeydir gelemiyorum buraya .. Vakit buldukça face'deki gruba bakıyorum ama buraya pek gelemedim cepten giremediğim için ..
Umarım herkes iyidir..
RonYa kızçenin tahlil güzel çıkmış çok sevindim .. Bi bunu gördüm geçmişe bakamadım ..
Boncuğum oğluşunun yeni yaşı kutlu olsunnnnnn , yerim ben onu ne kadar yakışıklı olmuş maşallah Oğuza :)
Benim minik Mertim'de 2,5 aylık oldu teyzeleri , birden büyüdü ..:))
Çok şükür herşey yolunda , Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah ..
Hepinizi çok öptük..
slm cnm,
herşeyde bir hayır vardır, hiç sıkma canını.. varikosel sonrası sonuç kesin olsa keşke de bizde yaptırsak.. ameliyat sonrası da sperm kalitesinin düzelmesi 6 ay sürüyormuş, sabırlı olmalıyız.. size ilaçları dr önermemiş miydi?
öyle cnm herşeyde bi hayır vardır.evet en az 6 ay beklemek gerekiyor ve işe yarıycakmı allah bilir!allahım bu yolda ilerleyen herkese sabır versin.cnm ilaçları başka bir doktor verdi.biz ilk ameliyat dediği için başka doktora gittik.o verdi ilaçları.şimdide ameliyat olalım dedik.işte bir sürü sorun yok 2 ay bekle yok ilacın etkisi geçsin.bir sürü şey...
haklısın cnm zaten zor karar veriyoruz, üstüne çıkan engellerde daha çok yıpratıyor. bilsek şu tarihte olacak, hiç canımızı sıkmadan gezer,tozar keyfini çıkartırız. ancak neyle karşılaşacağımızı bile bilmiyoruz. bu arada bu akşam eşimle konuştuk, ameliyat olmaya karar verdik bizde, dr. araştırmaya başlayacağız.
Cnmevet cnm tarihini yada olacağını bilsek ne güzel olurdu.hiç strese girmez bakardık keyfimize:))cnm iyi bir doktor bulursunuz inşallah ameliyatınızı olursunuz.biz bakalım napcaz bilmiyorum.Allahım hayırlısı neyse onu versin.siz nerede oturuyorsunuz cnm .biz izmirde iyi bir üroloji doktoru arıyoruz ama nasippp(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?