- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.701
canim cok dogru yoldasiniz
birkac ay icinde de senin hamilelik haberini alacagiz buradan
destek tedaviye devam edin hormon testini yenileyin fsh dusukse klomen tedavisine devam etmeniz gerekir
onun harici arginmax e devam edin
omega 3 balik yagi
evicap 400
keciboynuzu ve incir kuru yapin
eger hiz dusukse mutlaka preseed jel kullanin ovulasyon testi ile
bence hamileligin cok yakin canim hemen haber ver bize:)
selam herkese, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür daha iyiz, kızımdan rota virüsü gitti sanki, ama yinede şurubuna devam ediyorum, şimdi daha iyi, günde 2 kez kaka yapıyor artık çok şükür..oda sulu değil..iştahıda azda olsa tekrar açıldı..Rabbim korusun meleklerimizi, gerçekten anne olmak çok ama çok zormuş..canın yanıyor o hasta olduğundaRabbim başka dert vermesin inşAllah.. bende işe başladım pazartesinden beri, ek gıdaya zaten geçmiştik azda olsa, yoğurt, sebze çorbası falan veriyorum, meyve veriyorum ama daha tecrübeli olamadım, birde bu hastalık iştahını kesti, bugünlerde yemiyor
Ahh canım ya,sen bana hep böyle umut oluyorsun da 9 ay oldu ameliyat olalı,hala tık yok
Şu sayı biraz fırlasaydı ne iyi olurdu.
Gerçi yukarıda da konuştuk,spermlerin değişken ve dalgalı hali teselli ediyor beni.
Hormon testini yenilemek istiyorum evet,epey oldu çünkü yaptırmayalı.
Hız fena değil %65...takviyelere ara verdiğimiz için çok umutlu değildim aslında.
Ama artık hiç bırakmam.0'dan 1 milyona çıktıysa daha da artabilir.
Ahh bir gerçekleşse zaten hemen buraya koşucam
Bir denemediğim preseed kaldı kris,bu sayıyla denesem bir faydası olur mu ki?:44:
selam herkese, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür daha iyiz, kızımdan rota virüsü gitti sanki, ama yinede şurubuna devam ediyorum, şimdi daha iyi, günde 2 kez kaka yapıyor artık çok şükür..oda sulu değil..iştahıda azda olsa tekrar açıldı..Rabbim korusun meleklerimizi, gerçekten anne olmak çok ama çok zormuş..canın yanıyor o hasta olduğundaRabbim başka dert vermesin inşAllah.. bende işe başladım pazartesinden beri, ek gıdaya zaten geçmiştik azda olsa, yoğurt, sebze çorbası falan veriyorum, meyve veriyorum ama daha tecrübeli olamadım, birde bu hastalık iştahını kesti, bugünlerde yemiyor
bak meri sana ornek olsun onlarda sizin gibiydi ayni
test yaptilar sifir cektiler birkac ay icinde de hamile kaldi:)
preseed i mutlaka dene benim 2 hamileligimide preseed ile oldu
esin alkol sigara kullanmiyor degil mi?
fsh a mutlaka baktirin zaman kaybetmeyin
bol bol yuruyus yapin kilo verin
sebze meyve yiyin bol bol
etten ve tavuktan uzak durum balik yiyin sadece
en onemliside kendini rahat birak %100 olacak insallah
canım sende mi başladın işe, Allah yardımcın olsun, kızına çok geçmiş olsun, rota çok zor bi hastalık keşke aşı yaptırabilseydiniz neyse sağlık olsun bununla geçmiş olsun
canim benim
neyse atlattiniz cok sukur
Allah beterinden korusun
opuyorum sizi
mrb kızlar bana yardım edebilirmisiniz?eşim daha önce proxeed plus ve klomen kullandı.hareketliliğimizi yükselttli ama sayımızı düşürdü en son 20 milyondan 8 milyona düştü.bizde proxeed bıraktık.şimdi eşime evicap 400 mg kavun çekirdeği yağıginseng mone tablet veriyorum ayrıca keçi boynuzu kürünede başlıycam .sizce verdiklerim doğrumu eğer doğruysa eklemem gereken şeyler varmı??
akmelek neden proxeed sayisini dusurdu ki ? doktora sordunuzmu?
mrb kızlar bana yardım edebilirmisiniz?eşim daha önce proxeed plus ve klomen kullandı.hareketliliğimizi yükselttli ama sayımızı düşürdü en son 20 milyondan 8 milyona düştü.bizde proxeed bıraktık.şimdi eşime evicap 400 mg kavun çekirdeği yağıginseng mone tablet veriyorum ayrıca keçi boynuzu kürünede başlıycam .sizce verdiklerim doğrumu eğer doğruysa eklemem gereken şeyler varmı??
Klomenin öyle bir etkisi var malesef ilk aylarda.
Eşimde 1 ay kullanmıştı ameliyat olmadan önce.
2 milyon olan sayımız sıfırlanmıştı.
Dr'a sorduğumda klomenin ilk aylarda sayıyı düşürebileceğini,
sonradan patlama yapacağını söylemişti.
Biz o kadar uzun kullanmadık,o artışı göremedik yani.
Ama proxeedin sayıyı düşürmek gibi bir etkisi olamaz,vitamin çünkü.
Bence devam edin proxeede.
Verdikleriniz doğru,ilave olarak zinco-c ve omega 3'de verebilirsiniz.
midyecim ne kadar yoğun olduğunu anlayabiliyorum benim de okul başladı ve çok yoruluyorum ki sadece okul ve ev olmasına rağmen. senin bi de yavrun var artı bi de sıkıntıların.selam kızlar nasılsınız uzun suredır gırmedım gırsemde yazamadım...ablamın durumu, calısmaya baslama vs derken o kadar yorucu gunler gectı kı anlatamam cok sey kacırdım dıyordum ama gecmıse bakınca topıgımız durgunlasmıs sanırım anladıgım kadarıyla faceye takılıyorsunuz bellı bı adres var mı bende gormek ısterım sızlerı
canım doktorun nasıl yorumladı? benim ilgimi lh ın fsh tan yüksek çıkması çekti. yani bildiğim kadarıyla lh ve fsh oranı önemli. lh her zaman fsh tan düşük olmalı. benim de senin gibiydi lh çok az fshtan yüksekti buradaki arkadaşlar bunun muhtemel pco belirtisi olduğunu söylemişlerdi. tabi benim bide ciddi bir adet düzensizliğim vardı ki bunu ayrıca destekliyordu.kızlar mrb bugün doktora gittim hormon tahlili ve muayen oldum şükür bişe çıkmadı eşimde önümüzdeki hafta gidecek inşalla düzelmiştir değerlerimizz
benim degerler
LH 7
FSH 6.26
ESTRADİOL İSE 34,38
nasıl sizcee?
umudcummm sende kendine çookk iyi bak. zaten en yakınımızdakileri kaybedince anlarız ölümün ne olduğunu.iyi geceler kızlarr artık ne fac. nede buraya sıksık uğrayamıyorum o kadar yoğunumki anlatamam..son zamanlarda yaşadıklarımızı biliyorsunuz eşim ankarada ben burda evimde hastane nöbet iş ev arası koşturuyorum hafta sonları nöbetten çıkıp ankaraya gidip ertesi günü tekrar dönüyorum...çok yorgunum size anlatamayacağım kelimelere dökemeyeceğim kadar çok yorgunum ne diyelim RABBİM sağlık versin hayırlı ömür versinde bunlar hiç bişe...
eşimin kayınpederimin ve görümcemin yanında benim yaşadığım devede kulak ama galiba bende psikolojik olarak etkilendim kayınbiraderiminde cenazesinden ve defini gördükten sonra kendimi ölüme o kadar yakın hissediyorumki bir boşluk var ve bu boşluk dolmuyor gibi hiç birşey yapasım gelmiyor herşeyin boş olduğunu düşünüyorum...tamam farkındayım yine toparlayamadım yine anlatamadım kendimi ama ben garip bir haldeyim kısacası özetlemek gerekirse böle...
kendinize iyi bakın kızlar kendimi toparlayayım yine takip edecem sizleri
midyecim ne kadar yoğun olduğunu anlayabiliyorum benim de okul başladı ve çok yoruluyorum ki sadece okul ve ev olmasına rağmen. senin bi de yavrun var artı bi de sıkıntıların.
ablan nasıl oldu canım inşallah daha iyidir rabbim şifasını versin tez vakitte. sen de çok yorma kendini.. canım facede grup var orada oluyorlar genelde bizim kızlardan herhangi biri ekliyse senin facende. o seni gruba eklesin.
yada bana gönder face adresini özelden ben ekleyeyim seni.
canım doktorun nasıl yorumladı? benim ilgimi lh ın fsh tan yüksek çıkması çekti. yani bildiğim kadarıyla lh ve fsh oranı önemli. lh her zaman fsh tan düşük olmalı. benim de senin gibiydi lh çok az fshtan yüksekti buradaki arkadaşlar bunun muhtemel pco belirtisi olduğunu söylemişlerdi. tabi benim bide ciddi bir adet düzensizliğim vardı ki bunu ayrıca destekliyordu.
yani birbirlerine yakın da sayılırlar aslında belki doktorun iyi demiştir çünkü benimkini de hep iyi diye yorumladı doktorum ama adet düzensizliği de olunca buradaki arkadaşlar pco olabileceğini söyledi ki daha sonra da bende pco olduğu kesinleşti. ama böyle çıkp hiç olumsuz bişi çıkmayan da çok. biraz araştır istersen fsh lh oranını.
umudcummm sende kendine çookk iyi bak. zaten en yakınımızdakileri kaybedince anlarız ölümün ne olduğunu.
ve bu kadar yakın hissederiz kendimizi ama zamanla sende göreceksn ve çok şaşırarak anlayacaksın ki hayat devam ediyor
şu anda eşinin de senin de dua etmekten başka yapacak bişeyiniz yok eşin zamnla toparlanacaktır onun toparlandığını görünce sende unutacaksın her şeyi
şu anda bunları hissetmen çok normal ama geçecek canım geçecek.. allah yardımcınız olsun sabır versin çokçaa..
canım mutluulğa katılıyorum proxeed plus değerleri düşürmez o klomenin işi bi kere:))
aynı şeyi bende yaşadım çünkü. doktorumz 3 aylık klomen tedavisi başlattı ve eşim bir ay kullandıktan sonra biz aşılama yaptırdık
aşılama yaptırdığımız gün tam bir ay olmuştu klomene başlayalı. ben klomenle değerlerimiz daha da artmıştır diye saf saf güzel sonuç bekledim
aşılama değerleri bri geldi şok oldum sayımız 8 milyon ileri hızımız 0 dı. bizim ameliyat öncesi zaten 12 milyon sayımız ve %15 ileri hızlımız vardı ameliyat olalı 4 ay olmuştu ve değerlerimiz artacağına düşmüştü. sonradan öğrendim ki klomen buna sebep olmuş. ama biz doktorumuz 3 ay kullanacaksınız dedi diye klomeni bırakmadık eşim bir ay daha kullandı ve ben o ay hamile kaldım:)) yani klomenin değerleri önce düşürdüüne sonrada yükselttiğine inanıyorum ki bir kaç kişide de şahit oldum bu konuya.
yalnız klomen mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalı bunu da unuutmayın. diğere vitaminler gibi değil çünkü o bir hormon ilacı.
midyecim ne kadar yoğun olduğunu anlayabiliyorum benim de okul başladı ve çok yoruluyorum ki sadece okul ve ev olmasına rağmen. senin bi de yavrun var artı bi de sıkıntıların.
ablan nasıl oldu canım inşallah daha iyidir rabbim şifasını versin tez vakitte. sen de çok yorma kendini.. canım facede grup var orada oluyorlar genelde bizim kızlardan herhangi biri ekliyse senin facende. o seni gruba eklesin.
canım doktorun nasıl yorumladı? benim ilgimi lh ın fsh tan yüksek çıkması çekti. yani bildiğim kadarıyla lh ve fsh oranı önemli. lh her zaman fsh tan düşük olmalı. benim de senin gibiydi lh çok az fshtan yüksekti buradaki arkadaşlar bunun muhtemel pco belirtisi olduğunu söylemişlerdi. tabi benim bide ciddi bir adet düzensizliğim vardı ki bunu ayrıca destekliyordu.
yani birbirlerine yakın da sayılırlar aslında belki doktorun iyi demiştir çünkü benimkini de hep iyi diye yorumladı doktorum ama adet düzensizliği de olunca buradaki arkadaşlar pco olabileceğini söyledi ki daha sonra da bende pco olduğu kesinleşti. ama böyle çıkp hiç olumsuz bişi çıkmayan da çok. biraz araştır istersen fsh lh oranını.
umudcummm sende kendine çookk iyi bak. zaten en yakınımızdakileri kaybedince anlarız ölümün ne olduğunu.
ve bu kadar yakın hissederiz kendimizi ama zamanla sende göreceksn ve çok şaşırarak anlayacaksın ki hayat devam ediyor
şu anda eşinin de senin de dua etmekten başka yapacak bişeyiniz yok eşin zamnla toparlanacaktır onun toparlandığını görünce sende unutacaksın her şeyi
şu anda bunları hissetmen çok normal ama geçecek canım geçecek.. allah yardımcınız olsun sabır versin çokçaa..
canım mutluulğa katılıyorum proxeed plus değerleri düşürmez o klomenin işi bi kere:))
aynı şeyi bende yaşadım çünkü. doktorumz 3 aylık klomen tedavisi başlattı ve eşim bir ay kullandıktan sonra biz aşılama yaptırdık
aşılama yaptırdığımız gün tam bir ay olmuştu klomene başlayalı. ben klomenle değerlerimiz daha da artmıştır diye saf saf güzel sonuç bekledim
aşılama değerleri bri geldi şok oldum sayımız 8 milyon ileri hızımız 0 dı. bizim ameliyat öncesi zaten 12 milyon sayımız ve %15 ileri hızlımız vardı ameliyat olalı 4 ay olmuştu ve değerlerimiz artacağına düşmüştü. sonradan öğrendim ki klomen buna sebep olmuş. ama biz doktorumuz 3 ay kullanacaksınız dedi diye klomeni bırakmadık eşim bir ay daha kullandı ve ben o ay hamile kaldım:)) yani klomenin değerleri önce düşürdüüne sonrada yükselttiğine inanıyorum ki bir kaç kişide de şahit oldum bu konuya.
yalnız klomen mutlaka doktor kontrolünde kullanılmalı bunu da unuutmayın. diğere vitaminler gibi değil çünkü o bir hormon ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?