Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
niye korkuyorsunuz yahu
olsun diye aglamiyormuyduk birakin 2. de olsun
biz 3. ye hazirlaniyoruz:))))))))

kris daha bebişim 2 aylık ben yeni yeni yürümeye başladım ilaçlarla nasıl olsun kız
bende hamileligin başlarında ve sonunda hazımsızlık olmuştu 3 gündür yine var korktum biraz rüyamada girince iyice tırstım

omega 3 de içebilirsiniz,
sorun ne bilmiyorum ama L-arginine iyi geliyor spermlere
morfoloji için de PYCNOGENOL 30-50 mg Sperm Morfoloji değerini yükseltmektedir (en kuvvetli antioksidandır, E ve C vitaminlerinin yüz katı değerindedir-Solgar ve Gnc de bulunur) biz günde 100 mg alıyoruz bunu

Son düzenleme:

bende seviyorummm, hepinizii
hepinizi çok özledimm. aslında bende hemen hemen her gün gelip yazmayanlardanım. ronyamın şu cümlesi gibi "insanın beynindeki sesler çok olunca dili pek konuşmak istemiyor"

sumak çok sevindim canımm. demekki kafada hamile kalma düşüncesi olmayınca hemen geliyo bu bebekler:) benim arkadaşımın oğlu vardı sonra da ikizleri oldu. sen çok kafana takıyorsun ondan olmuyo diyo :) aklımdan çıkmıyor ki napayımm:2: sumak iyiki aldırmamışsın canımm, rabbim sağlıcakla kucağına alamyı nasip etsinn.

kris kızların nasıl? 3. mü :)) hemen mi :)

esra nerde hiç görmedm onu. merim öpüyorum canımm. adı ne olcak onu kaçırmışım kaan mıydı?
bende bir değşiklik yok.eşime arginmx aldım onu içiyor (unutmazssa)

kendinize iyi bakınn

tesekkur ederım hepınıze yarın doktora gıdecegım bakalım ne durumdayız

Canım tebrik ederim, Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin, darısı evlat hasreti çeken herkesin başına. Aman ayağını sürmeyi unutma hatta hemen şimdi sürt yere, peşinden herkessss gelsin, çifter çifter.

sorun ileri hareket azlığı ve morfoloji düşüklüğü..
birde hafif varikosel var.
bu kapsüllerden çok korkuyorum birşey olur diye... ( olmaz demi

tesekkur ederım hepınıze yarın doktora gıdecegım bakalım ne durumdayız

sumak hayırlı olsun ..sakın aldırma ne olur sakın.. bak görüyorsun halimizi ölüyoruz yavrularımızın yoluna..
hergün biraz daha eriyorum hasretten..biraz daha umudumu kaybediorum..

ama bak Rabbime hamdolsun sana 2 tane nasip etmiş.vardır bi hayır..
maşaallah subhanallah sana ve yavrulara :)

merhaba arkadaslar bizim sorunumuzda sperm azlıgından zıyade morfolojı bozuk ( tüp bebek tedavisi gördük bayramdan önce sonucum negatif yani tutmadı.. morfolojıyı dırek kalıtelı yapan yukselten bıtkısel gıdalar nelerdır sızce ne yapabılırım eşim için bu konuda fikir verırsenız sevınırım.arı sütü polen felan bu karısım felan işe yararmı dersiniz.tadaviden cok önceleri keçi boynuzu pekmezi felan cok içtiği için onlardan cok sıkıldı.oyuzden kürleri uygulayamıyorum neler yapabılırım kızlarr yaa..

hayırlı cumalar herkese kızlar...
ronyam bayram oncesı tatıl yapmıstık bu sefer bayramda 3.4. gun kaynımın dugunu vardı kırıkkalede kız evı gelını aldık esk e dugune geldık
yanı gezgınlık mecburıyetten oldu bu sefer
ama haftaya ankaraya gıdıcez ınsallah halamın kızı dogum yaptı onu zıyarete

bu arada bende kızını merak edıyorum ne alemde suan resımlerı beklıyoruz bır an once

eveeet eltı oldum
zor ısmıs valla
bıde topu topu ıkı kardesler zaten esım
o yuzden buyuk gelın olarak her ısın altına elımı sokmak durumundaydım
ama yınede sıkıntısız stressız guzel bır dugun oldu
ınsallah guzel anlasırız eltıcıgımle

bol nohut yemeği yedirebilir yemekleri salçalı yaparsın.
ba bi arkadaş da bunu demiş;

sorun ileri hareket azlığı ve morfoloji düşüklüğü..
birde hafif varikosel var.
bu kapsüllerden çok korkuyorum birşey olur diye... ( olmaz demi

hiç bişey olmuyor biz 6 aydır kullanıyoruz
daha fazlasını 1,5 yıldır kullanan arkadaşımın eşi var
zararlı değil hatta eşin daha sağlıklı bir insan olacak onu kıskanabilirsin :)))
hız sorunu varsa L-Arginine kesin kullanın o zaman
omega3 zaten balık yağı hiç bi zararı yok.3aydabir 1 hafta ara verin sadece
evicap 400 e 3 ay içip biraz ara vermekte fayda var...dr unuza sorabilirsin..
porxseed e ek olarak Pcynogenol ü de morfoloji için tavsiye ediyorlar biz içiyoruz...

Son düzenleme:

ikizler sen bunları bu kadar düzenli takip edebiliyor musun canım.
ben şahsen hiç edemiyorum ve ipin ucunu bırakıverdim :2:

ikizler sen bunları bu kadar düzenli takip edebiliyor musun canım.
ben şahsen hiç edemiyorum ve ipin ucunu bırakıverdim :2:

aslında sana kızgınım bu konuda lafı gelmişken taşı gediğe koyayım bari
dün burda okudum nasıl bi salıvermişlik içinde olduğunu ama olmaz bir an önce toparlan
ben bunları hepsini düzenli içiriyorum kocama dahası her sabah tostunu bir öğünlük meyve sebze karışımını badem fındığını yanına koyuyorum ve birde eşim 3-4 gün dışarda oluyor buna rağmen elimden geldiğince herşeyi yanına koyuyor hatırlatıyorum içtin mi diye
oda allah var hiç aksilik yapmıyor çok istediği için çocuk çok uyumlu sağolsun
sadece keçi boy. pekmezine burun kıvırdı boğazı yanıyomuş
boşa gitmeyecek hiç bişey emin ol mutlaka meyvesini toplayacağım
sende bir an önce takviyelere başla ben sadece doğal olsun diye değil olmazsa da tüp te başarı sağlamak için yapıyorum bunları
bozuk spermle olmuyo bu iş çünkü ne kadar kaliteli düzgün sperm o kadar bebek

canım salıvermişlik konusunda ne kadar kızsan haklısın ama düşünüyorum da ben bu kadar boşveren çaresizliği kabul eden biri miyimdiye düşündüm.
sonra dedim ki hayır. çok şükür tevekkül sahibiyiz bizim çabamızın manası "Rabbim ancak senden istiyorum" olacaktı..

gözden geçirince anladım ki yaptığım kürler sayıyı artırıyor ben düzenli yaptıkça sayı artıyor kürler, proxeed, evicap, balık yağı, sağlıklı besinler, yeşillikler..
bunların hepsini yaptım sayı arttıı arttı arttı..
peki sonuç ne?
annesinin evinde sağlıksız beslenen adamın değerleri ilk evlendiğimiz aylarda şöyle;
sayı 115 milyon
morfoloji %6
ileri hız %13
toplam hız %78
(21.01.2010)
1,5 yıl evliliğin ardından;(kendim sağlıklı beslenen, balık yapan,hamur işlerini az yapan biriyim ya hani);
sayı 73 milyon
morfoloji %5
ileri hız %0
toplam hız %68
(04.10.2011)
keçi boynuzunun ardından;
sayı 120 milyon
morfoloji %2
ileri hız %3
toplam hız %48
(03.12.2011)
keçi boynuzu, proxeed, vitaminler ve kürlerin ardından;
sayı 170 milyon
morfoloji bakılmamış
ileri hız %0
toplam hız %24
(24.06.2012)

canım sen bu durumda olsan ne yapardın??

biz de tadaviye başlıcaz doktorumuzdan haber bekliyoruz.ilaçlarla morfolojiniz yükseldi mi??yazın %1 ve %3 çıktı.şimdi %7 çıktı testimiz.ilaçlarla ne kadar çıkıyorrr??

günaydın kızlarr herkese hayırlı sabahlar

şükür kavuşturana diyorum

aslında birazda uzak kalmak istedim malum meride hamile kaldıktan sonra tek ben kaldım

pskoloji falan kalmadı 6 yıl oldu ya resmen

benden bahsetmeden önce doğumunu bekleyen tüm arkadaşlarımın rabbim yardımcısı olsun tek nefeste hayırlısı ile inşaallah :))

bebeğini kucağına alan arkadaşlarımın hepsinide tebrik ediyorum (isim yazmıyorum takip ediyordum çünkü herkes kendini biliyor .)

bende yeniden tedaviye başlıyorum nasıl bi tedavi olacak bilmiyorum özel muaynehanesi olan bi dr. randevu alıcam bi vitaminler falan işte inş. bu sefer biter benimde artık hasretim

birde preseed almak istiyorum ama emin olamadım bi baksanız sizce orjinalmi bu ürün fiyatı falan nasıl ???

Hamile Kalmayı Destekleyen Orjinal PRESEED Jel GittiGidiyor'da 67351590

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…