Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aradım hocanın verdği teli (cebeci hastanesiymiş) adetin 2.günü gelin kan verin süreç başlasın dediler ben bu ankaranın gözünü seveyim raporda o süreçte tedavi yapılırken çıkarmış şmdi 15 gün kalacak yer sorun bakalım

karanfilcem istanbulda özelde yaptıracak paramız yok devlet hastaneleride aylarca süründürüyo rapor için git gel.. biz sırf bu yüzden varikosel ameliyatınıda ankarada olduk..
çok yıpranıyoruz her dönüşümüz ayrı bir sinir harbi istanbul çok zor bi yer

bu süreçte tanıdığın olsa da kalacak yer problem olur.
ama bazı hastanelerin anlaşmalı olduğu oteller filan oluyor.
cebeci hastanesi özel mi devlet mi? rapor olacağına göre devlet değil mi

bu süreçte tanıdığın olsa da kalacak yer problem olur.
ama bazı hastanelerin anlaşmalı olduğu oteller filan oluyor.
cebeci hastanesi özel mi devlet mi? rapor olacağına göre devlet değil mi

devlet cnm dedim misafirhaneniz varmı buldum ya kolaylığı :) yokmuş cnm ya bakalım nasıl yaparız tanıdık olsada kalamam bu süreçte orda

devlet cnm dedim misafirhaneniz varmı buldum ya kolaylığı :) yokmuş cnm ya bakalım nasıl yaparız tanıdık olsada kalamam bu süreçte orda

gerçekten zor canım yakın olsa arada gidiş gelir yapar arada otel gibi bi yerde kalırdınız
çalışıyor musun bilmiyorum ama öğretmenevi gibi bi yerlerde de kalabilirsin.

biz de randevu alıcaz kaan aydos tan ama mesela dna hasar testi isterse o gün içinde unu yaptırabilir miyiz.
eğer oluyorsa onun için de ayrı randevu mu alcaz.

cnm kaan aydosa muayene oluyorsunuz o size bi kağıda gideceğiniz yeri ve muhatab olacağınız kişiyi yazıo.. hemen ertesi gün sabah testi veriyorsunuz 45 dk sonra size bi numune veriyorlar başka bi yere teslim ediyorsunuz 1 gece kalmanız yeterli h.sonuna denk getirmeyin yeterli.
öğretmen evleride kişi başı konaklama 65 tl dedi

Aaaa
konya da 25 tl
demek ki yerine göre değişiyor.
o zaman eşimin 2 gün izin alması lazım ve ertesi sabah da benim dersim olmamalı.
peki canım kaan aydosun muayene saati kaça kadar akşamları sanırm bazı doktorlar gibi akşam 9 a kadar fian açık değil

BİZİM zamanımızda:) muayene saatleri 17:00-19:00 arası idi cnm sen ara sekreterinden bilgi al bazen dolu olabilio.

ekincim allah yardımcın olsun keşke maddi durum müsait olsaydı da bahçecide yaptırabilseydin paranın gözü çıksın vallahi...

değerlere takılma canım ilaçlardan zırt pırt oynuyor senin için de dua edicem inşallah tüpte hemen hamile kalıver

bende 2,5 yıldır bekliyorum ne demek olduğunu iyi bilirim

Son düzenleme:

canım kaan hocanın sekreteriyle mutlaka ayrıntılı konuş gitmeden
dna hasarı da istiyoruz de o zaman , % 90 bakar da
ona göre size şu gün şu saatte gelin der 1-2 gece kalmanız gerekebilir.
öğretmenevleri büyükşehirlerde pahalı oluyo malesef daha lüks oluyo azcık yaaa

Son düzenleme:

bahçeci istanbulda mı canım??

ben konyada eurofertil düşündüm hiç bilgin var mı bu konuda.
ama bilmiyorum medicana ya çok iyi bi tüp bebek uzmanı gelmiş diyorlar nasıl hiç bilmiyorum.
biz konyadan çıkamayız sanırım.
iki adım ankaraya bile giderken kaç takla atıyoruz baksana.

eşim yeni işe başladı biliyorsun izin olmuyor ilk yıl.
geçen konuştum iş az olduğundan verirler dedi.
daha bu gün ekg ye almışlar adamı hasta yoğunluğu olan yere.
yani yuh dedim. ben de. neyse illa ki olacak bi şekilde

konya yı hiç bilmiyorum canım yaa
ben izmirde deneyeceğim olmazsa da bahçeci de istiyorum kısmetse
evet ist. da bahçeci malesef
ayrıca konya da iyi bir yer varsa ilk deneme düşünülebilir belki ilkinde tutacak eziyete gerek yok ama olmazsa bence daha uzman bi klinik te denemekte fayda var ne sokağa atacak param ne de gücüm var çünkü
haa tabi en iyi yerde de yaoparsın olmaz onu bilemezsin de
en azından bahçeci gibi başarı oranı %60 larda gezinen çok deneyimli hiç bi şeyi atlamayan bi merkez varken neden aynı parayı daha kötsüne vereyim ki
işte şehir değiştirmek zor ama yaza artık planlarım
allahım ilkinde olsa da hiç sürünmesek şehir şehir

ekincim ben tüp bebek gurubundan ankaralı arkadaşlara sorayım en uygun fiyatlı nerede kalabilirsiniz diye bi yer bulursam yazarım burdan canım

Son düzenleme:

sen de mi yaza düşünüyorsun??
desene aynı zamanlarda..
haziran mı temmuz mu düşünüyorsun ben kısmet olursa temmuz düşünüyorum.
aşılamayı da temmuzda yaptırmıştım.
bebisimolsun kayseri eurofertil de yaptırmış.
şu gideceğim prof u o kadar övdüler ki adam randevu isterken kendi konuşup sorununu dinleyip kendi veriyor. infertilite haricine de bakmıyor. belli olmaz eğer frekanslar tutarsa tıp da düşünebilirim.
en önemli şeylerden biri de doktor çünkü.

bebişimolsun tüple mi hamile kalmış yoksa olmamış mı?
dr u övüyolarsa kendin de bir git bak bakalım yaklaşımına hastalarıyla konuşmak da önemli
adam akıllı iş yapıyor mu
takibi nasıl
embriyolog nasıl ( en önemli noktalardan biri de bu)
ben gelecek ay başlıyorum tedaviye olmzasa yaza ist .düşünüyorum

Son düzenleme:
ekincim ben tüp bebek gurubundan ankaralı arkadaşlara sorayım en uygun fiyatlı nerede kalabilirsiniz diye bi yer bulursam yazarım burdan canım

sağol cnm araştırdım ankarada konukevleri varmış şehirdışındna gelen hastalr için hastanedenn tedavi gördüğümüze dair kağıt alıp orda ücretsiz kalabiliyormuşuz..
Ahh bahçeci isterdim ama mümkün dil cnm şuan

sağol cnm araştırdım ankarada konukevleri varmış şehirdışındna gelen hastalr için hastanedenn tedavi gördüğümüze dair kağıt alıp orda ücretsiz kalabiliyormuşuz..
Ahh bahçeci isterdim ama mümkün dil cnm şuan

ohh ohh çok sevindim bari oraya para kaçırmayın

burda dene bakalım biraz para koymaya çalışırsınız olmazsa bahçeci için (olumsuz düşünüyorum gibi yanlış anlama hep 2. 3. aşamayı düşünr hale geldik o yüzden diyorum)

inşallah kaan hocanın da tecrübesiyle hayırlı haberler alırsın gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…