- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.821
bugün tatsız bir haberle güne başladım....
eşim ve babam benden ,ablamdan ve annemden bayram sonrasına kadar gizlemişler....
ne yazık ki,şeker denen hastalık babamın gözlerine ciddi hasar bırakmış...
ara ara lazerle tedavisi yapılıyordu ama,sağ gözü artık %30,sol gözüde %70 görüyormuş
perşembe gününe ankaradan randevu almışlar..
hayat üzüntüsü - sevinci ile akıııııpppppp gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................
canım benim herşeyi unutmak çözüm olsa keşke...ama uğraşmak gerekiyor...
bu durumu karı koca kabullenmek şart ama dejarş olmak için ağlıycaksın,üzüleceksin,isyan edeceksin yeri gelecek halinizle oturup dalga geçeceksiniz....
neler yapıyorsun,tedavi oldunuz mu anlat bakalım...biryerden başlamak lazım bu işe
bol bol fik fik ,morali yüksek tutma,eşine destek olma onun moralini heppp yüksek tutma....
bu sorunu yatağa hiçççç taşımama vs.vs.vs. neler yapıyorsun anlat bakalımmmmm:))))
kızlar merhaba.biz eşim için gün aldık 5 kasım da varikosel ameliyatını oluyoruz.allahım yardımcımız olsun umarım güzel geçerde yavrularımıza kavuşuruz.dualarınızı esirgemeyin...
kızlar merhaba.biz eşim için gün aldık 5 kasım da varikosel ameliyatını oluyoruz.allahım yardımcımız olsun umarım güzel geçerde yavrularımıza kavuşuruz.dualarınızı esirgemeyin..
allah yardımcınız olsun canımm inş faydayı hemencik görürsün..
arkadaşlar nasılsınız moreller nasıl
muesim şimdi geçmişe baktım bebişler küvezdeymiş belkide çıkmışlardır
hiç üzme kendini onlar kocaman oldular bir kaç gün içinde çıkarlar
dualarımız seninle ve güzel yavrularınla bol bol süt sağ onlara bir damla bile olsa götür
anne sütü mucize onlar için
boncuğumm ekintosum gökçenim bende her kk ya girdikçe buraya bakıyorum ama terkedilmiş diyarlar gibi
kimsecikler yok bu face işi bizi bozdu herkes oralara kaçtı bazı arkadaşların bu zorlu süreç ister istemez canlarını sıktı
bende eskisi gibi gelemiyorum müthiş yorgunum uykusuzumm ve malesef hala biraz mutsuzum
ve hayatta en nefret ettiğim samimiyetsizce yazılan yazılar söylenen sözler ve içimden bazen konuşmak gelmeyince
hiç yazmıyorum ama bu arkadaşlarımın mutsuzluklarını yüreğimde hissetmiyorum anlamına gelmiyor
usul usul edilen dualara amin diyorum zorda olanlara Rabbimden kolaylık diliyorum hasta olanlara şifa diliyorum
ama bazen sesim çıkmıyor sanırım insanın beynindeki sesler çok olunca dili pek konuşmak istemiyor
yeni arkadaşlar var onların mücadelesini görüyorum bir şeyler yazamasamda sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum
ben bu topiği herkesi çok seviyorum lorkemi seviyorum ekintosumu boncuğumu krisimi merimi yağmurumu muesimi herkesi :103:
kızlar herkese selamlar olsun..
geçmiş bayramınız mübarek olsun..
bayram tatili de bitti .yine geldik tozlu bir eve :)
her tatil sonrası olduğu gibi :18:
yine kış geliyor ve ben yine kocişime ağır bakıma başlıycam..
yazın biraz gevşetmiştik olayı ama şimdi çalışma zamanı..
yine hafif de olsa varikosel var diyor dr biliyorsunuzdur yazmıştım
ama olsun biz şimdi proxeed evicap zincoya başladık.
keçiboynuzu aldım kürünü yapıcam.
kuru meyveler kuru yemişler aldım bugün bol bol.
bol bol yeşillik ve balık yicez inşallah..
canım arkadaşlarım başka neler yapayım yetermi bunlar...
Rabbimdden hayırlısı..
Allahım hepimize yardım etsin yüzümüzü güldürsün inşallah...
Kader!.. deyip geçme..
Bak ne diyor Sırrın sahibi..
"Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık."
İsra Suresi 13
fik fikler pek olmuyor ama zaten adetim 10 gün sürdüğü için ilişkilerin olduğu günler, adet olunca anlıyorum ki tam yumurtlama zamanlarına denk gelmiş.
ne ben ne eşim hiç bişey yiyip içmiyoz. hiç bi kür kullanmıyoruz.
nereye kullanalım.
benim yımırtalar zaten dana gözü gibi maşallah. eşmin de türkiye nüfusunun iki katından fazla çıktı en sonkinde sperm sayısı.(ilaçlar klomen hepsi sayıyı artırmaya yetiyor hız ve morfoloji büyük hızla düşüyo)
çocuk aklımıza bile gelmiyor. öyle yatağa taşıma olayları hiiiçç olmuyo zaten.
artık sıkılmışız konuşmak dahi istemiyoruz.
arada akşamları otururken şöyle bi efkarlanıyoruz.
arada face de arkadaşlarımın bi anda bebek fotosunu görüveriyorum.
işte o zaman yaram deşeleniyor.
eskiden burda çok güzel muhabbetler oluyormuş.
o zamanlar burda olmadığım için pek dahil olamıyorum şimdi arada muhabbet olsa bile.
ama tahmin edebiliyorum. çünkü bu topik çok farklı biliyorum çok sevdiğim arkadaşlarım var burda.
aklımda okullar tatil olsun direk tüp var. başka bişeyle uğraşmıyım dedim ama benim dana gözü yımırtalar aklımı çok karıştırdı.
ben toplam 4 ay takip yaptırdım hepsinde ilaç kullanıldı ve yumurtalar 25 mm den sonra çatladı.
şu an aklımı ona takmış durumdayım. fazla büyüyo keratalar. acaba ilaçtan mı bünyem mi öyle ki.
bir de kürler yaptığımı düşünemiyorum.
tıp fakültesinde bi doktora gitmeyi planlıyorum.
tabi adamdan randevuyu kapabilirsem.
işte böyle
i yyok valla hiç doğru düzgün ağlayıp da deşarj olduğum filan yok sonum nereye varacak ben de merak ediyorum.
kabullendım sonunda yazdım buraya da ..facede bı kac arkadasımın haberı var sızden herkesın degıl
ıkıncı bebegım kendılıgınden tek ılıskı ıle gelıp konuverdı gobegıme bakmayın boyle yazdıgıma gunlerdır aglıyorum
masal cok cok cok kucuk memeye duskun yenı dukkan actım
aldıracaktım neredeyse kıyamadım
masalı ne zor buldum oysa keske olmayanlara verseydı ALLAHIM sızden bırıne sevınseydım bende ama kader ıste yıyecek ekmegı varmıs
antikdeniz canım benim sıkma canını hayat imtihanlarla dolu kimi parasıyla,kimi mallarıyla kimide evlatlarıyla imtihan edilir bizlerde imtihan ediliyoruz cenabı ALLAH hakkımızda ne kararladıysa o elimizden geleni yapıp takdiri ALLAHA bırakıcaz benimde bugün canım daraldı kırmızılar kapıyı çalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?