Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bocuğum hayırlı olsun.
Hamileliğin çok kolay geçsin inşallah.
Doğduğundada nasıl büyüdüğünü anlamadan çabucak büyür inşallah.
Ne güzel yanıma arkadaş artıyor.
Tek değilim :)
Darısı diğer arkadaşlarıma tez zamanda inşallah.
2012 bitmeden bol gebişli 2013 e girelim inşallah.

Doğuma gitmeden 2 hafta önce rüyamda görmüştüm.
Battaniyeye sarılı 2 tane bebeğim var 4 - 5 aylık kadar.
Sonra biri kucağında bir bebekle geliyor, buda senin diyor.
Diyorum ki okadar ultrasona girdim üçüzmüymüş yani hiç anlaşılmadı diyorum.
Hayır ikizlerdi ama buda senin üçüz gibi büyüyecekler demişti.
:26::26:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama ne yalan söyleyeyim gözüm çoooook korktu. Oğuz beni o kadar çok zorladı ki...Kafam karman çorman
Boncuğum yaaa, tebrik ederim, gözün korkmasın canım, unuttunmu kaç yıldır bu günler için uğraştın didindin ne güzel işte 2. ciside kendiliğinden gelmiş büyütürsün beraber, ben kendikendime ne diyorum biliyormusun, eğer bi bebişim olsun (inş), doğumdan sonra hiç korunmuyacağım, zaten zor olacak, 2. side gelirse gelsin diyorum, bak ne güzel 2. uğraştırmadan gelmiş aşkım yaaa, hiç bozma moralini canım, tebrik ederim,.

Günaydın arkadaşlar bende biraz göz gezdirdim topiğinize benide aranıza katılmak isterim tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Benimde eşimde sıkıntı var İlk testimizde
Toplam sayı 12milyon
İleri hareketli %15
Yavaş hareketli %10
İkinci testimizde ise
Toplam sayı 8milyon
İleri hareketli %21
Yavaş hareketli %10
Morfoloji ise ikisinde de %0
keçiboynuzu özü yiyor eşim ama çok da faydalı olmadı şimdi y kromozom ve karyotip testi istediler karyotip verdi bugün onun sonucunu bekliyoruz
ne yapabilirim bilmiyorum eşim de hiç oralı değil normalmiş gibi davranıyor

çok tebrik ederim boncuk. ne kadar büyük bir mucize. yıllarca özlemini çektiğin bebişin için bu sayfayı açmıştın. ve burdan neler öğrendik birbirimizin tecrübelerinden. ben son 1,5-2 yıldır hergün bakıyorum buraya. çoğunlukla yazacak birşeyim olmuyor tedaviler dışında ama burası hep bir umut verdi bana. Bu bebiş de o umutların en büyüğü. demek ki olabiliyor diyorum. zor olucaktır mutlaka iki çocuk ama bir o kadar da güzel olucaktır eminim. Sağlıcakla doğsun büyüsün.

2.normal yollamı oldu canım maaşallah Allah kucağında göstersin inşallah çok sevindimmm
Allah bizlere de nasip edeer inşallahhh

keçiboynuzunu kür olarak yapsan daha iyi olur bence, e vitaminide sayıyı etkiliyor, en az 3 ay kullanıp 6 ay sürdürmek lazım.

keçiboynuzunu kür olarak yapsan daha iyi olur bence, e vitaminide sayıyı etkiliyor, en az 3 ay kullanıp 6 ay sürdürmek lazım.

vitamin de kullanıyor bunun yanı sıra canım çinko selenyum ve e vitamini içeren bir kavanoz polen arı sütü kullandı ama şimdi vazgeçti
doğru söylüyorsun canım küre başlayacağız ay başında şimdi ilk sayfadan alıntı yaptımm onlarada başlayacağım inşallah işe yarar bizde de
Bir de ısırgan otu çayı duydum ona başlayayım diyorum
Allahım yardım eder inşallah da kavuşuruz bebişlerimizee

Bilmezmiyim canım, bakalım kısmette bu kadar kısa sürede 2.bebişte varmış. Umarım bu kadar sorumluluğun altından kalkarım, o gücü kuvveti Rabbim verir..
Allahım sizlerede tez zamanda en kolay yoldan nasip etsin, arkamdan gelin hepiniz.

Nerden nereye...3 koca yıl uğraştım Oğuz olsun diye ama bu bebek o kadar kolay geldiki. Oğuz da yürümeye korkardım şimdi hamile olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman. Sorumluluk daha da artacak, gözüm çok korkuyor ama Rabbimin vardır bir bildiği. Allahım sanada nasip etsin güzel arkadaşım.

maşallah size 2.lere başladınız YÜCE RABBİM iinşallah sağlıkla aldırır kucağına
2 evladınada hayırlı ömürler nasip eder ........

boncuk tebrikler

kızlar, aralık bası gibi tüpe başlıyoruz artık kısmetse, hem korkuyorum hem heyecandayım, olumsuz olması düşüncesinden de burada olumsuz tedavilerden sonra normal yolla hamile kalanları düşünerek sıyrılıyorum

bana dua edin.

sevgilerimle

rabbim yar ve yARdımcın olsun tatlım:)

ya tüpe başlayacak veya tüp yapmış arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Bu kararı nasıl aldınız? Ne kadar süre beklediniz öncesinde?
Ne olur yardımcı olun.......

ya tüpe başlayacak veya tüp yapmış arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Bu kararı nasıl aldınız? Ne kadar süre beklediniz öncesinde?
Ne olur yardımcı olun.......

canım merhaba,
ben 2 senelik evliyim, bir kez normal yoldan hamile kaldım fakat bebek gelişmediği için kürtaj oldum
kürtajdan bu yana 10 ay geçti, bir ilerleme kaydedilmedi,
eşimin testlerind eolumlu gelişmler oldu, eşimin dr normal yoldan bekleyebilirsiniz diyor,
fakat bende bir de çikolata kisti var ve malesef her adet döneminde büyüme riski var,
bende bir sorun olmasaydı tüp kararını ertelerdim, fakat benim dr, yeterince normal yol için süre tanıdık, ya tedaviye başlayalım ya da doğum kontrol haplarına bu kistin çaresine bakmalıyız diyor,
tedavi mantıklı geldi, keşke yaptırsaydım demek istemiyorum.

kesinlikle canım biz öğreneli 6ay oldu sıkıntımızı dr.lar da durmadan tetkikler yapıo ama ancak hiç bir yorum yapmıyorlar şimdi karyotip testi bekliyoruz ama hiç ilaç falan başlamadılar karyotip için bilgi alan dr. da tedaviye başlaman gerek bir an önce demiş yaşım 29 erken mi geç mi onu da bilmiyorum kafam karman çorman oldu bi dr. buldum emre bakırcıoğlu çok methediyorlar şu sonuç çıksın ona gideceğiz inşallah o bizi yönlendirir korkuyorum vs vs. biraz karışık anlattım ama kusuruma bakmayın nolurrr
Ne yapacağımı şaşırdım bilgiye de sahip değilim

canım senin yaşından ziyada yumurtaların yaşı öneml, dr ne diyor, yumurta rezervin hakkında?

bizim ve cogu arkadaısn doktoru Kaan Aydos hocam, kendisinden Allah razı olsun, hiç ümitsizliğe düşürmedi bizi,
mail yoluyla kendisine ulşaıp durumunuzu anlat, o gereken tahlilleri istedikten sonra size bir tedavi önerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…