- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.021
İyi akşamlar kızlar. Ve bende kazayla 2.ye hamile kalanlar arasına girdim sanırım. Az önce test yaptım ve hemen 2.çizgi çıktı. Ne düşüneceğimi bile bilmiyorum, Oğuza zor bakarken 2. bebek:)))) Allahım herkese nasip etsin bana da kolaylık versin İnşallah.
arkadaşlar mrb bana burada mutlaka yardım edecek biri cıkar diye umut ediyorum çünkü cevap alamadım hiç bir yerden(ben kaan hocaya mail attım oda dna hasar testi yaptırmamız gerektiğini söledi bir düşüğüm var ve morfoloji 1.dna hasar testi sadece ankarada mı yapılıyo birde tedavisi mümkünmü çok korkuyorummm kötü sonuç gelecek diee ayrıca fsh da 2,5
İyi akşamlar kızlar. Ve bende kazayla 2.ye hamile kalanlar arasına girdim sanırım. Az önce test yaptım ve hemen 2.çizgi çıktı. Ne düşüneceğimi bile bilmiyorum, Oğuza zor bakarken 2. bebek:)))) Allahım herkese nasip etsin bana da kolaylık versin İnşallah.
güzel hanımlar merhaba.....
kimseler yokkk...
lorkecim nerelerdesin,neler yapıyorsun?
ronya,meri,mues nerelerdesiniz??
Rabbim kolayligini verir insallahİyi akşamlar kızlar. Ve bende kazayla 2.ye hamile kalanlar arasına girdim sanırım. Az önce test yaptım ve hemen 2.çizgi çıktı. Ne düşüneceğimi bile bilmiyorum, Oğuza zor bakarken 2. bebek:)))) Allahım herkese nasip etsin bana da kolaylık versin İnşallah.
Canım panik yapmana gerek yok. istanbuldaysan çapada da yapılıyor dye biliyorum. çünkü kaan hoca üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz demişti. artı hasar çok çıksa bile sorun değil bence, çünkü burda hasarla hamile kalan bir sürü arkadaşımız vardı. mesela bilgemmm yalnış hatırlamıyorsam dna hasarı %98 çıkmıştı ama şu anda oğluşu kucağında :)
Günaydın kızlar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama ne yalan söyleyeyim gözüm çoooook korktu. Oğuz beni o kadar çok zorladı ki...Kafam karman çorman
Benim ki %99 du yani eşimin daha doğrusu ..Canım panik yapmana gerek yok. istanbuldaysan çapada da yapılıyor dye biliyorum. çünkü kaan hoca üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz demişti. artı hasar çok çıksa bile sorun değil bence, çünkü burda hasarla hamile kalan bir sürü arkadaşımız vardı. mesela bilgemmm yalnış hatırlamıyorsam dna hasarı %98 çıkmıştı ama şu anda oğluşu kucağında :)
Benim ki %99 du yani eşimin daha doğrusu ..
Çok şükür Rabbim verince veriyor , hasar ne olursa olsun içinden bir tane iyisi bulunuyor ..
Boncuğummmmm valla ben çok sevindim bananeeee ohhhh Oğuzma kardeş geliyor canıma değsin ..
2. Bebşler ilkinden kolay geliyor valla , Kris , sen , sumak , hazel , fatma ..
İnşallah Rabbim isteyen arkadaşlarımada nasip eder..
Benim de dün regl olmam lazımdı ama olmadım , karnmımda ağrımıyor hiç .. Hehe bende hamile oluyormuşum ay ne gülerim , o kadar uğraş 2. ci çat kapı gelsin ..
Benim ki doğumdan dolayı düzensizleşmiştir yoksa hamile olduğumu hiç sanmıyorum .
canım tebrikler süpriz yaptı demek 2 numara
hayırlısıyla sağlıcakla gelsin minik kuzucuk
Benim ki %99 du yani eşimin daha doğrusu ..
Çok şükür Rabbim verince veriyor , hasar ne olursa olsun içinden bir tane iyisi bulunuyor ..
Boncuğummmmm valla ben çok sevindim bananeeee ohhhh Oğuzma kardeş geliyor canıma değsin ..
2. Bebşler ilkinden kolay geliyor valla , Kris , sen , sumak , hazel , fatma ..
İnşallah Rabbim isteyen arkadaşlarımada nasip eder..
Benim de dün regl olmam lazımdı ama olmadım , karnmımda ağrımıyor hiç .. Hehe bende hamile oluyormuşum ay ne gülerim , o kadar uğraş 2. ci çat kapı gelsin ..
Benim ki doğumdan dolayı düzensizleşmiştir yoksa hamile olduğumu hiç sanmıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?