Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah tamamını erdirsin saglıkla gelsin inş

arkadaşlar mrb bana burada mutlaka yardım edecek biri cıkar diye umut ediyorum çünkü cevap alamadım hiç bir yerden(ben kaan hocaya mail attım oda dna hasar testi yaptırmamız gerektiğini söledi bir düşüğüm var ve morfoloji 1.dna hasar testi sadece ankarada mı yapılıyo birde tedavisi mümkünmü çok korkuyorummm kötü sonuç gelecek dieeayrıca fsh da 2,5

Canım panik yapmana gerek yok. istanbuldaysan çapada da yapılıyor dye biliyorum. çünkü kaan hoca üniversite hastanesinde yaptırabilirsiniz demişti. artı hasar çok çıksa bile sorun değil bence, çünkü burda hasarla hamile kalan bir sürü arkadaşımız vardı. mesela bilgemmm yalnış hatırlamıyorsam dna hasarı %98 çıkmıştı ama şu anda oğluşu kucağında :)

Hayırlı olsun:)
biz bi yerlerde hata yapıyoruz ya nerede acaba..

şu çocuk işini toptan bıraksak mı ne..
peki eşine kürlere ya da vitaminlere devam ediyor muydun diğeri ikici hamişler gibi..

Gamzelimmm mesajım sana !!!

Merak ettim iyice seni. facbookta hesabın kapanmış. sana ulaşamıyorum. buraya bakarsan eğer beni kendinden haberdar et. yoksa danimarkaya dönüşmü yaptın. Nasılsın iyimisn çok merak ettim seni yaaaaa

güzel hanımlar merhaba.....
kimseler yokkk...

lorkecim nerelerdesin,neler yapıyorsun?
ronya,meri,mues nerelerdesiniz??

Canim ben buralardayim ama yazacak pek bisey yok hayt herzamanki gibi hizli geciyo benim icin
Sizlerin yazdiklarini okuyorum geldikce
Bende ronyayi merak ediyorum acikcasi uzun zamandir gorunmuyo
Sen nasilsin bak ikinciler yola cikti senden de haber bekliom yakin zamanda

Rabbim kolayligini verir insallah
Saglicakla tamamina erdirsin
Arkandan birilerini daha al gotur boncugum

boncuk hayırlısı olsun canım...
Rabbimin bir bildiiği vardır..
keyfini çıkar bence.
doğum olana kadar oğuz 2 yaşına yaklaşacak zaten ne güzel büyürler..
iyi olur inşallah ..
tadını çıkar..

hayırlı olsun canım..
tam zamanı işte aralarında iki yaş olur..
Allah kolaylığını verir...

Günaydın kızlar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama ne yalan söyleyeyim gözüm çoooook korktu. Oğuz beni o kadar çok zorladı ki...Kafam karman çorman

boncuğum rabbim kolaylığını verecektir elbet sen düşünme şimdi bunları.
hayırlı uğurlu olsun inşalah sağlıkla sıhhatle kucağına al hayırlısıyla..

mavikız canım bende merak ettim açıkçası hep facede olurdu nerlerde bu kız acaba teli falan yok mu kimsede.
inşalah eşine kavuşmuştur..

inş canım yaa bu haasarın morfoloji ile ilişkisi varmı acaba bizim morfoloji 1(

Benim ki %99 du yani eşimin daha doğrusu ..
Çok şükür Rabbim verince veriyor , hasar ne olursa olsun içinden bir tane iyisi bulunuyor ..

Boncuğummmmm valla ben çok sevindim bananeeee ohhhh Oğuzma kardeş geliyor canıma değsin ..
2. Bebşler ilkinden kolay geliyor valla , Kris , sen , sumak , hazel , fatma ..
İnşallah Rabbim isteyen arkadaşlarımada nasip eder..
Benim de dün regl olmam lazımdı ama olmadım , karnmımda ağrımıyor hiç .. Hehe bende hamile oluyormuşum ay ne gülerim , o kadar uğraş 2. ci çat kapı gelsin ..
Benim ki doğumdan dolayı düzensizleşmiştir yoksa hamile olduğumu hiç sanmıyorum .

boncuğum tebrik ederim.:) ikinci bebekler ne kadar çabuk geliyo. çok sevindimm :)
bilgemmm sende süpriz yap, belli olmaz kızz

bilgem mrbb geçmişe bakıp yazılarını takip etmeye calıştım ama kaçırdım şeyler var sanırım canımm bizim morfoloji 1 bizdende hasar testi istedi..siz ilaç olarak ne kullandınızz acaba banada yardım edebilirmisinnn

Hiç sorma Bilgem ya, ben bu kadar çabuk olacağını ki olmasını bile düşünmezken olacağının aklıma bile getirmedim, planlamadım.
Aman 3 yılda olmadı olmadı zar zor Oğuz oldu ne olcak sanki olacakmı dedik 1-2 sefer korunmadık gördük göreceğimizi. 3 yılda pozitif olmasıiçin yaptığım testlerin haddi hesabı yokken dün Allahım sen günah yazma ama negatif olmasını dört gözle beklerken testi yapar yapmaz dinnnnnnkkkkk çıktı 2.çizgi.

Valla Bilgem başına gelsinde gör gününü İnşallllllaaaaaaah. Hadi krisin eşi tedavi oldu da bizimkiler tamamen kaçamağın bebişleri oldular.

Kızlar işin sırrı rahat olmakmış. Tabi biz 1.leri kucağımıza aldık diye bu kadar rahat davrandık ama Ekintosssss aman dikkat et, bak örnekler artıyor.

ohh ohhh oğuzuma kardeş geliyormuş,çok şükür rabbime:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…