Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar nasilsiniz
hizlica okudum sizleri haberlerinizi aldim
okudukca da duygulandim yavrularimizi buyutuyoruz
ama sanmayin nuyudukce emekledikce yurudukce yemek yemege baslayinca hersey kolaylasacak
ben ilk 1 yas donemini cok ariyorum gittikce zorlasiyor suan felaket yetisemiyorum hele ilk 6 ay ne kolaymis:)
ama oyle de boylede buyuyecekler ve buyuyorlar
neyse ki bakicimiz cok iyi yukumun gunduz kismini tamamen aldi en azindan okukldayken onu ve evi dusunmuyorum artik

hepinize kolayliklar dilioyorum

ve cok cok opuyorum sizide yavrularimizida

maşallah ne güzel iştahı bana çekmiş cihanın
bende çok severim sündürmeyi sen nerelisin canım yemek kültürümüz benziyoda

boncuk yavaş yavaş alışacak.yapcak birşey yok..oğuzcukda böyle...
ben blendır nerdeyse hiç kullanmadım...hep süzgeçte ezdim sebzeleri...meyveleri tüldende en başta geçirdim 3-5 kere...sonra hep rende verdim ama çok kaygılı idim boğazına kaçar diye..bir hafta ablama gitmiştim orda bana daha çok cesaret geldi yanımda deneyimli birileri olunca...

bakıcı işi gerçekten zor sen bir taraftan yine sor soruştur..belki karşına çıkar boncuk..

İnşallah ekintoşum, hayırlısıyla erişiriz o günlere inşallah............

güzel hanımlar merhaba.....
kimseler yokkk...

lorkecim nerelerdesin,neler yapıyorsun?
ronya,meri,mues nerelerdesiniz??

ben buralardayım canım
benimde tecrübeli birilerine ihtiyacım var (beşik konusunda) ama kimsecikler yok artık burda dediğin gibi

sen nasılsın ,nasıl gidiyor cihanlı günler

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar. Ve bende kazayla 2.ye hamile kalanlar arasına girdim sanırım. Az önce test yaptım ve hemen 2.çizgi çıktı. Ne düşüneceğimi bile bilmiyorum, Oğuza zor bakarken 2. bebek:)))) Allahım herkese nasip etsin bana da kolaylık versin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…