- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.301
canim testler disinda kesin olarak nasil anlarsin bilemiyorum ben mesela anlayamiyordum vucut isim yukseliyordu sadece o ama emin olamiyordum
en garantisi o basit test cubuklari
omega 3 balik yagi da kullanin mutlaka sen de , esin de
canim testler disinda kesin olarak nasil anlarsin bilemiyorum ben mesela anlayamiyordum vucut isim yukseliyordu sadece o ama emin olamiyordum
en garantisi o basit test cubuklari
omega 3 balik yagi da kullanin mutlaka sen de , esin de
40.000.000 cok iyi bir sayi hatta mukemmel ama inemli olan hiz ve morfoloji sen elindeki sonucu oldugu gibi yaz da oyle yorum yapalim sayiyla bir sorununuz yok ama kalitesi %40 demissin morfoloji mi acaba demek istesdigin birde hangi yontemle bakildi kruger mi who yontemi mi o da yazar kagitta. Ama dr un olur dediyse olur aksi durumda hemen tupe yonlendirirler. Sonucunu yazdiktan sonra benim suan yazdigim cevabi begenirsen bana da bildiri gelir bakarim o zaman bildiri gelmezse unuturum
Gönül hep iyiyi, güzeli, mutlu edeni paylaşmak isterdi ki kimsenin canını sıkmayayım, üzmeyeyim diye ama maalesef olmadı yine. Bebeğimin kalbi durmuş 7 haftalıkken, dolayısıyla hiç gelişmemiş, pazartesi sabah alınacak. Tek dileğim Rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri. Herkesin evladına uzun sağlıklı ömürler verin, olmayanların kucaklarını diledikleri kadar doldursun.
Canim cok ama cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
ama cok dikkat et hamile kalmakla is bitmiyor daha zor donem basliyor
madem eski yazdiklarimizi okuyorsun hamile kaldiktan sonra yasadiklarimizida oku mutlaka sormak istedigin birsey olursa da mesaj at ozelden
tekrar tebrik ederim:)
Tamam canim esime soyledim yarin is cikisi alacak. Balik yagini ozel bisey soylemesine gerek varmi.sadece balkk yagi demesi yeterlimi??
Peki ovulasyon testi icin su gebelik testine benzeyenlerdenmi almak lazim acaba?
Tekrardan çok teşekkür ederim canım, bugün doktora gittik. Kalp atışlarını duydum ilk defa, Allah tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin. Bi tuhaf oldum kalp atışlarını duyunca. Doktor hanım gezme, seyahat ve ev işlerini ağır olmamak kaydıyla kısıtlamadı. Bir problem görünmüyor, normal yaşamına devam et dedi. Folik asit günde 3 defa ve kırmızı et bol bol yememi tavsiye etti. 1 ay sonraya randevu verdi. Hamile kalmakla iş bitmiyor gerçekten de, dikkat etmekte fayda var. Eski yazılanları da okuyorum. Çok kişiye faydalı oldun Allah razı olsun. Boncukboncuk arkadaşım son mesajlarını okuyunca çok üzüldüm. Allah tekrar nasip eder inşallah. Foruma bu konuyu açarak çok hayırlı şeylere vesile oldun, Allah razı olsun senden de.
Bu arada 57 şase proxeed duruyor. Eşim aldıktan 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Hakikaten pahalı bir destek ilacıymış. 2 kutu 240 TL. İsteyen arkadaş olursa PM atsın uyguna yollarım.
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Beklemesi, takip etmesi, çevrenin konuşmalarına tahammül hakikaten zor, sabır istiyor. Şimdi hamile olduğumu etrafa söyleyesim bile yok ama eninde sonunda öğrenecekler.
Selamlar tüm anne ve anne adaylarına.
merhaba boncuk, ben bu yazıyı yeni gördüm. çok üzüldüm. ne denir ki bilemiyorum ben hiç gebe olmadım ki kaybetmenin acısını bilemem. ama tahmin ediyorum ne kadar üzüldüğünü.
umarım toparlanmışsındır biraz.
Kalp atislarinida almissiniz cok sevindim
coraspin verdimi dr vermediyse bir sor bakalim yada kan pihtilasma testi yaptirdinmi?
sen 3 ay ev isi falan yapma bosver , iliskiyide askiya alin yapmayin:) kiymetli bebek dikkatli olmak lazim
cok opuyorum
Arkadaslar bende hic iyi degilm dun gece sirt agrisindan uyuyamadim nefes alamaz haldeydim sabah dr a gittim meger bronsit olmusum baslangic falan degil basbayagi bronsithava falan veriyorlar antibiyotikler falan insallah kisa zamanda gecer cok zorlaniyorum dua edin nolur bana hastaneye yatirabilirim dedi dr bakalim yarin ola hayrola
merhaba arkadaşlar hayırlısıyla RABBİM yüzümüzü güldürdü bugün çift çizgiler gördük yarın nasipse dr gidicez dualarınızı bekliyorum
gözün aydın canım çok sevindim rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah
Arkadaslar bende hic iyi degilm dun gece sirt agrisindan uyuyamadim nefes alamaz haldeydim sabah dr a gittim meger bronsit olmusum baslangic falan degil basbayagi bronsithava falan veriyorlar antibiyotikler falan insallah kisa zamanda gecer cok zorlaniyorum dua edin nolur bana hastaneye yatirabilirim dedi dr bakalim yarin ola hayrola
merhaba arkadaşlar hayırlısıyla RABBİM yüzümüzü güldürdü bugün çift çizgiler gördük yarın nasipse dr gidicez dualarınızı bekliyorum
kris çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.inşallah bir an önce iyileşirsin......
boncuuk canım sana da çok geçmiş olsun.
kısa zamanda atlatırsın inşallah...
lorkeeee nerelerdesin .neler yapıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?