- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.261
yok canım doğurmadım daha
sıkıntılarımız geçti
bebiş hala ters 2 hafta daha bekliycez dönmezse erken gelicek bir hafta hayırlısıyla bakalım
seninde baya az kalmış
son zamanlarada doktor değiştirmekte zor
bi ara bende düşündüm sonra vazgeçtim idare ediyorum kendisini
canim ben cok sikintili gunler gecirdim
normal rutin kontrole gittim dr umun dedilkleriyle altust oldum
felaket enfeksiyon sarmis beni , bebeg gerilemis suyum azalmis bebek donmustu tekrar ters donmus erken dogum olabilir dedi daha 1500 gr di 14 tane igne ve cesitli ilaclar verdi cok sukur simdi iyiyim ama hala ters insalah tekrar donerde sezeryan olmam
hala calisiyorum izne cikmadim dogum sonrasi kullanayim diye
hbb hastalandi ve cok huysuz
esim herzaman huysuz:))
zor geciyor yani :)
arada yaz bana bende hep seni merak ediyorum
mesajını görünce şok oldumm. canım yaaGönül hep iyiyi, güzeli, mutlu edeni paylaşmak isterdi ki kimsenin canını sıkmayayım, üzmeyeyim diye ama maalesef olmadı yine. Bebeğimin kalbi durmuş 7 haftalıkken, dolayısıyla hiç gelişmemiş, pazartesi sabah alınacak. Tek dileğim Rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri. Herkesin evladına uzun sağlıklı ömürler verin, olmayanların kucaklarını diledikleri kadar doldursun.
canım arkadaşım nasılsın? bir arkadaşımda 2 şubat ta doğum yapacak onu görünce sen geliyorsun aklıma. şimdi meri de böyledir :) diyorum. sezeryan olcaksın galiba öyle anladım . kendine iyi bak. öpüyorum
kızlarr yaa lütfen cevapp verin ben neyapimm yaa kaan hocaya mail attık ve cevap yazmış ayrıca 4 marttan önce mail gönderemiyomuuşuzz..şaka gibii anlamadım biz bu hafta gittik muayene olduk tamam konuştuk vss hemen tüp demişti zaten sonucu görmeden şimdi mail atmış martta nisanda tüp bebek tedavisine başlıyoruz demiş..sizlerede böyle şeyler söylüyormuydu ayrıca biz temmuzdan beri klomen kullanıyoruz ve fayda etmedini söylemiştik gene klomen iç demiş yaa ağla ağla sabahdan beri perişan oldummm biz ne yapalım şimdiii
mesajını görünce şok oldumm. canım yaa( çok üzüldüm çok çok rabbim kimseye yaşatmasın. oğuzuna uzun ömürler versin
Canım bir kendini bu kadar üzme, herşey olacağına varıyor ama zaten yüz yüze konuşmuşsunuz, daha neden bu kadar telaş yapıyorsun anlayamıyorum ya kafana göre hareket edersin ya da hocanın dediğini yaparsın ki bence 2.cisi daha mantıklı, tabiki yine siz bilirsiniz.[/QUOT
ahh bir kendimi rahat bırakmayı öğrensem beceremedim gitti hele konu bu olunca afallayıp kalıyorum ben(saolasın cnm
Canım bir kendini bu kadar üzme, herşey olacağına varıyor ama zaten yüz yüze konuşmuşsunuz, daha neden bu kadar telaş yapıyorsun anlayamıyorum ya kafana göre hareket edersin ya da hocanın dediğini yaparsın ki bence 2.cisi daha mantıklı, tabiki yine siz bilirsiniz.[/QUOT
ahh bir kendimi rahat bırakmayı öğrensem beceremedim gitti hele konu bu olunca afallayıp kalıyorum ben(saolasın cnm
antikdeniz,bu karamsarlık ve kararsızlık bu işi daha da karmaşık hale getirir.
siz elinizden geleni yapmışsınız.şöyle bir nefes al güzelce duanı et ,çayınızı kahvenizi alın eşinle beraber oturun.artıyı eksiyi konuşun karar verin...
bu iş böyle olur..düşün düşün ağla ağla nereye kadar...
çok bunaldığında zorla kendini dışarı çık hava al...
olumlu düşünmeye çalış.
Rabbim yardımcın olsun...
melekcim çok şükür az kaldı.. günler su gibi geçip gidiyor..
rabbim sizlere de bugünleri görmeyi nasip etsin nşallah bizlere de sizin gzüel haberlerinizi buradan almayı..
canım benim hiçara vermeyin ne yap et eşinin gönlünü yap bi şeklide vitaminlere devam edin
bırakmayın maalesef onlarsız olmuyor..
onlar olunca umut da oluyor..
vakti zamanı var elbet ve onu bekliyor bebişniz..
o vaktin çok ama çok çabuk gelmesini temenni ediyorum..
mavikız nurme sizleri aşağıda görüyorum nasılsınız kızlar...
mavikız canım geeçn bir topikte okudum istanbul tüp merkeziydi sanırım..
son teknoloji uygulanyormuş çok da ilgileniyorlarmış
fiyat da raporlu çok uygun inan.
ilaçlar+740 liraymış yani ilaçlar 900 1000 tutsa toplamda
1700e falan geliyormuş bence tüp için çok uygun tabi bu raporlu fiyatı
raporsuz da 3500 civarıymış
raporda bir ayda falan çıkıyormuş
sziin şartlarınız rapora uyuyor zaten..
inan duyunca aklıma sen geldin..
yeni bir tedavi için hazır mısın bilmiyorum ama aklında bulunsun istersen..
rabbimin mucizesinin nereden geleceği belli olmaz..
Arkadaşla testesteronumuz düşük bunun için klomen verdi dr. fayda gören var mı acaba?
canım bizden bir ay önce arkadaşımın eşide ameliyat oldu onlar kullanmıştı şuan arkadaşım 2.5aylık hamile
antikdeniz,bu karamsarlık ve kararsızlık bu işi daha da karmaşık hale getirir.
siz elinizden geleni yapmışsınız.şöyle bir nefes al güzelce duanı et ,çayınızı kahvenizi alın eşinle beraber oturun.artıyı eksiyi konuşun karar verin...
bu iş böyle olur..düşün düşün ağla ağla nereye kadar...
çok bunaldığında zorla kendini dışarı çık hava al...
olumlu düşünmeye çalış.
Rabbim yardımcın olsun...
haklısın dün çok kötü olmuştum bugün tekrardan enerjimi topladımmm inşş iyi olurrr..bu yollardan geçmek gerekiyormuş demekkii
Arkadaşla testesteronumuz düşük bunun için klomen verdi dr. fayda gören var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?