- 16 Ocak 2013
- 1.103
- 235
- 73
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.981
canım sakın proxeed plusu bırakmayn eşimin sperm değerleri çok çok kötüydü ocak ayında başladı mart ayında hamile kaldım doktorlar normal yolla çok zor olması demişti. normal yollarla hamileyim şimdi 6. haftamdayım sakın sakın bırakmayın.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım, banada bu tahlil sonuçlarını yorumlarsanız sevinirim.benim eşimde de hiç sperm çıkışı olmuyordu.50 gün kadar yarım klomen, men s arginmax, ve keçiboynuzu kürü kullandık.sonuçlar böyle...
sperm tahlili
görünüş:sarı opak
viskosiite:artmış
likefaksiyon:>60 dak.
hacim:3 mlt.
ph:8
%A(hızlı hareketli):37
%B(yavaş hareketli):20
%C(yerinde hareketli):-
%D(Hareketsiz):43
konsantrasyon:6 milyon
Toplam spermatozoa:18 milyon
morfoloji(kruger,normal %):9
lökosit sayısı 1 ml:340 bin
cinsel perhiz süresi:3 gün
kan tahlili
FSH:2,82
Lh:10,36
total testesteron:26,11
merhaba arkadaşım bizmde 2,250.000 di ml de.1 ay proxeed keçi boynuzu kürü ve fındık fıstık sayesinde 3,500.000 ne yükseldi ama en son tahlili gösterdiğimiz dr düşük sonuçlar direk tüp bebek ,ilaçla artmaz demiş çok üzüldüm.iç klomen yada o tarz bi ilaçta vermediler anlamadımMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım, banada bu tahlil sonuçlarını yorumlarsanız sevinirim.benim eşimde de hiç sperm çıkışı olmuyordu.50 gün kadar yarım klomen, men s arginmax, ve keçiboynuzu kürü kullandık.sonuçlar böyle...
sperm tahlili
lökosit sayısı 1 ml:340 bin
kan tahlili
Sperm testinizde sayi az hareketlilik iyi bizimde gecen ay 3.4milyondu harekette sorun yoktu 1ay proxseed keçiboynuzu evicap aksamlarida kuruyemisle sayimiz 15.5milyona yükseldi hareket dustu
merhaba arkadaşım bizmde 2,250.000 di ml de.1 ay proxeed keçi boynuzu kürü ve fındık fıstık sayesinde 3,500.000 ne yükseldi ama en son tahlili gösterdiğimiz dr düşük sonuçlar direk tüp bebek ,ilaçla artmaz demiş çok üzüldüm.iç klomen yada o tarz bi ilaçta vermediler anlamadım
evicap dr mu vermişti size acaba? sayı iyi yükselmiş hareket kaça düştü?bizim ileri hareket %11 den %15 e yükseldi .aslında ilaçsız sadece proxeed le yükseliyosa niye ilaç vermiyolar anlamıyorum bu dr larıda
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım, banada bu tahlil sonuçlarını yorumlarsanız sevinirim.benim eşimde de hiç sperm çıkışı olmuyordu.50 gün kadar yarım klomen, men s arginmax, ve keçiboynuzu kürü kullandık.sonuçlar böyle...
sperm tahlili
lökosit sayısı 1 ml:340 binavi
kan tahlili
Merhaba firuze başlangıçta eşinizdeki sperm sayısı sıfırmıydı yani hiçmi yoktu ve 50 gün sonra 18 milyonamı ulaştı? benim eşimde hiç sperm çıkışı yok yani azospermi dendi tedaviye yeni başladık acaba sizin kullandıklarınız bizdede işe yararmı hangi doktorda tedavi oldunuz
tüm yorumunu paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.,evet eşimde hiç sperm çıkışı olmuyordu,bunları kullanınca oldu.şöyle bi durum var bizde fsh düşüklüğü hep 1 seviyelerinde, bu ürünleri kullanınıca 2,82 olmuş,ben ona da bağlıyorum sperm çıkışını.
Eşim azospermi
Hormon degerlerı ıyıydı prolkatın dısında , o bıraz yuksektı.
Onun dışında eşimde varıkosel var ve benım ıncelememlede ılerı derecede dıyebılırım.
Amelıyatımız hazıranın ılk haftasıydı ama 2 ay sonrasına ertelemek zorundayız suan
Dıyecegım sukı bu ıkı ayda nohut kuru ve kecıboynuzu kuru yapsam mı amaç boş durmamak belki bır ıkı tane goruruz dıye dusunuyorum sız ne dersınız !!!
Merhaba Lalok benimde eşim azospermi biz keçiboynuzu tozu kullanıyoruz hergün. nohutun ise haşlanmış ama biraz diri olarak 2-3 günde bir kendisini yiyor eşim kür halinde değil yani. İbrahim saraçoğlu bunları çok öneriyor bence sizde yapmalısınız şifanın nereden geleceği belli olmaz.
benim eşimin sperm sayısı 1.5 ile 4 milyon arasında gidip geliyordu artık 0 hiçyok iki testtede 0 çıktı çüçkez tüp bebek denemesi yaptık hiç tutmadı.klomen verdiler hiç faydası olmamıştı.varikoser ameliyatıda oldu oda faydasız .siz bu ilaçları kendiniz mi aldınız yoksa doktorunuz mu verdi .eşimin hormonları ve dna sında sorun yok sadece sayı ve hareketkeçi boynuzu kürü ve yedirmediğim macun kalmadı.ama 3 veya 4 milyon arttırdıve malesef panax kullandık kibarlı ürünleri bir tüp bebek parası harcadık o ilaçlara ama zerre kadar faydası olmadı.resmen dolandırıldık.ben de eczaneden ilaç alıp içirebilirmiyim eşime fiyatları ve isimleri neler benim eşime uygun mu sizce yardım edin LÜTFEN
Canim bizim de ilk 3.4milyon cikti proxseed plus evicap keçiboynuzu kürü aksamlarida kase kase kuruyemis buayki testimiz 15.500 esim bugun profosör üroloji doktoruna gitti dr bu degerde hamile kalabilir esin demis ama benim dr asilama olmaz hareket az demisti haziranda 3testi verecek esim bakalim ne olacak
peki bu ilaç ne kadar ve doktora yazdırtabilirmiyim sgk karşılıyor mu? proxseed plus evicap tek bir ilaç dimi bu.tüp bebek daha doğrusu 4 TÜP BEBEKTEN önce deniyeyim dedim.
Canım proxseed plus ayri evicap ayri proxseed plus 134milyon internet üzerinden almayin biz eczaneden alin en sagliklisi sgk karsilamiyor canim 1kutu 15gun gidiyor yani bir ayda iki kutu gidiyor cogu kişi fayda görmüş inş sizede şifa
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BEBEK OLURSA HABER VERİN.UMUT OLSUN BİZLEREDE.
Canim bizim de ilk 3.4milyon cikti proxseed plus evicap keçiboynuzu kürü aksamlarida kase kase kuruyemis buayki testimiz 15.500 esim bugun profosör üroloji doktoruna gitti dr bu degerde hamile kalabilir esin demis ama benim dr asilama olmaz hareket az demisti haziranda 3testi verecek esim bakalim ne olacak
merhaba canım ne kadar zamanda arttı değerler o şekilde? bizim ilk test 2,250.000 di.bir ay sonra 3,500.00..proxeed keçi boynuzu macunlar çakşır suyu ne duyduysak yapıyoruz bakalım 3 ay süre verdik kendimize olmazsa tüp bebek düşüncez.. o yüzden ne kadar sürede arttığı benim için önemli cevap verirsen sevinirim.. bu zorlu yolda hepimize kolay gelsin ..
Canim bir ayda böyle oldu ama esimin dr mutlaka androloji laboratuvarinda yaptirin en dogru sonuc cikar dedi biz oyle yaptik bakalim haziran 20sinde test verecek esim yine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?