Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm benim sen ultrason ve idrar tahlili iste,bir kere ultrason ceken dr esine varikosel boyutunu tarifliyor zaten,benimkine de boyle dediler grade2,ameliyatlik degil henuz diye,hatta ultrasondaki doktora gore varikoseli cok onemsiz her erkekte bukdr var..bizim de sayi 0,8milyona vurmustu cnm sen hic canini sıkma,
Soyle bir proje yap,onune bu 1yili koy,bunun basinda ultrason ve idrar testlerini yaptir. Sonra proxeed ve meyve sularina havuc salatasina vb 3ay devam et.
3 ay sonra sayiniz iyilesirse 3ay daha devam et iyilesmezse dr la ameliyat icin konusursun ona gore,icini de sıkma esimin bir calısanini da varikoseli varmis ameliyat oluyor ve simdi3cocugu var,ilki 3.ayda ilk gebelik geldi.
Bence boyle yap insallah basari tezz vakitte gelir cnmcim,hatta sonuclari baska drlara ve kaan aydos a bile gonderebilirsin.bence tahlilsiz direkt tani koymalari da cok enteresan cnm

merhaba arkadaşlar,
ben nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım HAMİLEYİMMMMMM :))) çok şükürler olsun ,
bu ay Kaan hocanın tedavisine yeni başlamıştık ve çift çizgiyi silik te olsa gördüm . Krisim cnm benim hakkını helal et . Bana çok yardımların oldu ve bu topiği açan boncukboncuktan ta ,şu an yazarken ellerim titriyor darısı sizlere olsun inş. Rabbim bu mutluluğu cümlesine yaşatsın ben herşeyi bu topikten öğrendim ve hep notlar alıp uyguladım sizlerde pes etmeyin lütfen umarım bu mutluluğum yarıda kalmaz sonuna kadar gider ÇOK ŞÜKÜR...

canımmm çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etin inşallah.sizin hormonlarda sorun vardı değilmi?

canımmm çok sevindim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etin inşallah.sizin hormonlarda sorun vardı değilmi?

çok teş ederim cnm . bizim hormonlarda fsh biraz yüksekti ama Kaan Hoca DNA hasarı olduğunu söylemişti, ben ovulasyon günlerini takip ettim sizde yapın lütfen ayrıca omega 3 içiyordum 2 aydır Rabbim sevincimizi yarıda bırakmaz inş. sağlıklı sıhatli nasip etsin inş. cümlesine bana da inş.

kızlar bana yardımcı olurmusunuz test sonucunu çözemedim

abstinans süresi: 4 gün
miktar: 2.8 ml
renkpak
ph:8.0
viskotize:normal
likefaksiyon süresi:20 dk
spermatozon sayısı (x 10^6 ml): 110
spermatozoon sayısu (x10^6 ejakulat)308
peroksidaz (+)lökasit:1
aglutinasyon: negatif

motilite değerlendirmesi:

ileri doğru hareket %38
total motilite %67
hareketli sperm sayısı:117

vitalite canlı spermatozoa %74

sperm morfolojisi %15

baş anomalisi % 24
iğne baş % 5
yuvarlak baş %12
boyun orta parça defekti %21
kuyruk defekti %21
sitoplazmik damlacık %2

pazartesi gideceğiz inşallah cnm.( daha 1 ay dolmuş oluyor ama bakıcaz artık) nedense içimden bir ses yaptıklarımın hiç br faydasının olmadığını söylüyor. evet testleri kesin isteyeceğim hatta 2 farklı dr. belirledim onlarada gtmeyi düşünüyorum fikir almış oluruz hem. bu aralar o kadar kötüyümki anlatamam... psikolojim çok kötü... hiç bişiyi zevk vermiyo sürekli tatile seyehatlere gidiyoruz ama içim kan ağlıo hep dua ediyorum hep.. inanıyorum Rabbim çok büyük ol derse olur... çok teşekkür ederim desteğin için bizi bizden başkası anlmaz zaten...

Kendini sıkmamaya calis cnm benim, ilk zamanlar boyle oluyo insan ,ici kıyılıyo ama durumunuz bir cok insana gore cok cok iyi..kimse imkansiz demedi diyemez..oyleyse hep umut var..ama ne yazik ki cokkk caba vermek lazim..iste bu da bir dert ve maalesef her gun yeni birilerinin kapisini calabiliyor ..sen kendini uzme, illaki cozulecek,sadece zaman ve biraz sabir cnm benim..

Cnm sayi dusuklugu var,ama ileri hareket ve morfoloji cok guzel..ama igne bas ve stoplazmik damkacik icin muttlaka doktora gitmelisiniz cnm,

çok saol cnm desteğin için burasıda olmaz sizler olmasanız çatlardım heralde... Allah ım a o kadar dua ediyorum ki ...isyan etmiyorum hiç bir zaman Rabbim den umudumu kesmiyorum ama bazen boğulacak gibi oluyorum... nefesim boğazımı yakıyor.. içim yanıyor. özellikle benden sonra evlenenlerin çoğunun ikinci çocuklarına hamile oldukları aklıma geliyor.......belkide bizim imtihanımızda bu.. Rabbim başka çaresiz dert vermesin. insanoğlu malesef çok nankör ve sabırsız hemen herşey olsun istiyor...

arkadaşım çoookk sevindim... Lütfen bizlerede dua et bol bol... en hayrlısı en kısa zamandaaa....:))

Canim benim cok sevindim
Ne hakkim varki , varsada bin kere helal olsun
insallah sorunsuz atlatir yavrunu saglikla kucagina alirsin
cok ama cok sevindim
lutfen gelismelerden beni haberdar et

Canim benim cok sevindim
Ne hakkim varki , varsada bin kere helal olsun
insallah sorunsuz atlatir yavrunu saglikla kucagina alirsin
cok ama cok sevindim
lutfen gelismelerden beni haberdar et

Canım Krisim , Teşekkür ederim sen bana iyi geldin, dr gittim Rabbim e çok şükür , binlerce kez şükürler olsun keseyi gördük fakat biraz kahverengi gibi leke olmuştu , düşük tehlikesi de olabilir ama yeri güzel dedi çok şükür... Coraspirin , Crinone , folbiol bunları verdi. Bunları yanında bana önereceğin ne var , görüyorsun ya senden her zaman akıl alacağım ne olur bana kızma. Seni çok seviyorum cnm arkadaşım

cnm benim , aynı hisler maalesef herkesin ilk zamanlar yaşadıgı ve sonrasında zaman zaman vuruldugu noktalar..benim için ; bebegim bebegim diye agladıgım aylar yıllara dönüşürken , gözümün önünde anne olan 5 kişi var ve daha da olacaklar..Allah bunu bazılarına normal olarak , ilişki ile orantılı nasip ederken , işte bazıları için bu da bi hastalık veya sınav oluyor..çok kendini bogulacak gibi hissedersen bebekli veya gebe insanlardan bir dönem uzaklaş , inan soyutlanıyor aklın.ben şu an boyleyim , nezmn bebekli bir arkadasım cagırsa gitmiyorum , buna anlayış göstermeleri de gerek.. gösteremeyinin de canı sagolsun ama beni kotu etkiliyorsa secim-sonuc oldukça net..
valla canım ben de hep dua ettim, hayatımın her safhasında hep çokk dua ettim, her an herşey için, varlıga ve yokluga halen şükürler olsun..hiç bir şey benim insanlıgımı bozmayacak,rabbime olan sevgime tesir etmeyecek,inancımı sarsmayacak elbette ama dua etme kısmında degilim artık.. elimi karnıma koyup ettigim dualar,sabaha dek uyku yerine gözyasıyla okudugum dualar , hatmettigim dualar.. hepsi belki de sadece ayakta kalmamı sagladı ama bana bebegimi getirmedi..dünya dualar ustunde döner buna cok eminim ama herhalde duaların bukdr merhamet ve af içerikli olması göz önündeyken , benim dünyeviyatıma yönelik dualarım takdir görmedi.. veya bukdr ihtiyac sahibi varken, sesim pek yukarıya yetişmedi.. bilemiyorum.
sonuçta bunu nekdr naif konuşmaya çalışsam da isyana giriyr diye susmaya , bir bebegi sevdikçe hatırına giriyor diye insanlardan kaçmaya ve artık beni uyutmuyor diye , düşüncesini dahi kapamaya başlayınca , bir bakmışsın ki alışıyorsun..
Alışmışım.. hala boguyo bazen, ama ilk zamanlardaki gibi acıtmıyo..
dolayısıyla önün projeni koy , nekdr zaman gerekiyosa para gerekiyosa sabır gerekiyosa ver ve sonuç almaya cabala..
Rabbim yanında olsun, ama duygularını hiç bırakma..
sonuçta inan bana yazıldıysa olacak,yazılmadıysa yer yuzunde bunu var edebilecek başka hiç bir unsur yok..
uzun yazdım ama dedim ya hiç konuşmuyorum, konuşunca da uzuyor..
şimdi sen kötü deger noktaların için doktorla konuş, ot vs sakın kullandırma. önce çözümüne git olmadı tüp bebek için gayet yerinde degerler cnm benim..

((seni o kadar iyi anlıyorum kii tarifsiz bir duygu yıllardır ugraıyorımmm gercekden nasip olmayınca olmuyorrr işteee ne yaparsak yapalım olmuyoo... hele benimkiii köktenn tuhafff hiçç yükselme görmedikkk gitmedik doktor bırakmadıkk hiç bir sorun görünmüyor ama degerlerrr berbatt bazennn delirme noktosına geliorum umudumda kalmadı artık zaten kaç yıldır negatifi göre göreee artık umutlanmaya cesaretim bile yokk

Lekelenmeler benim 2 hamileligim de de oldu korkma bir sure sonra tamamen kesilir
zaten neler yapmayacagini biliyorsundur
saglikli beslenmeye dikkat et
4. aydan sonrada balik yagi almaya devam et bu bebegin icin cok onemli
ileriki aylardada kendin icin calsium alirsin
zaten doktorun bunlari sana onerir muhtemelen
iyi bak kendine hamis arkadasim:)

krishazel ne guzel dualar almisisn ne mutlu sana...bende istiyorum o guzel dua ve dileklerinden:)) Allah bebeklerini sana bagislasin bizim gibi bu yolda didinenlere de saglikli bebisler nasip etsin insallah..

yine cok guzel yazmisisn canim yaa..en icten dua ve dileklerimi senin icin gonderiyorum arkadasim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…